S pohledem na tabulku si budeme muset pospíšit, vtipkoval kouč RC Lens

10.09.2022, 11:24
Aktuality
RC Lens se už během loňské sezony pohyboval v první polovině tabulky francouzské nejvyšší soutěže a ještě lépe se mu daří letos. Tým trenéra Francka Haiseho je dokonce na úplném čele, poskočil tam po včerejší výhře 1:0 nad Troyes...

RC Lens má na svém kontě sedmnáct bodů a nenašel přemožitele, ztráty zaznamenal pouze ve venkovních duelech proti Ajacciu a Remeši. Pátečním hrdinou se stal Kevin Danso, obránce se jako jediný prosadil ve 39. minutě.

"Budě pěkné podívat se ráno na tabulku. Ale budeme si muset pospíšit, jelikož díky sobotnímu programu na prvním místě vydržíme jenom nějakých 24 hodin," prohlásil Heise.

Už dnes jdou do akce jediné dva týmy, které se během víkendu mohou před RC Lens dostat a očekávají se jejich úspěchy. PSG hraje doma s Brestem a před vlastními fanoušky nastoupí i Marseille, ta hostí Lille.

"Každopádně je to hezké znamení, ještě hezčí je ovšem to, že jsme ze sedmi zápasů uhráli sedmnáct bodů a to za sebou rozhodně nemáme jednoduchá utkání. Hráči si ani neuvědomili, že jsme se posunuli do čela, sdělil jsem jim to jako vtip. Samozřejmě je třeba si to užít, i když je za námi teprve necelých sedm kol. Musíte si užít krásné věci, když si je vybojujete," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (7)

Přidat komentář
Rustin Spencer Cohle

Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašní sympaťáci, prajem im úspech ale až za OM

Reagovat
Seydou Doumbia

Skvělý trenér a parádní výsledky. Jeden z nejlepších klubu v top ligách při poměru rozpočet/hodnota kádru/výsledky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FC Porto FC

Lens mají zajímavý jména v kádru jako Samba, Danso, Haidara, Fofana, Kakuta, Openda to není špatný

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně jím všichni ti hráči sedí do systému, který chtějí praktikovat...v tom mi připomínají atalantu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele