S mexickou reprezentací do Kataru poletí i zraněný Jimenez

14.11.2022, 17:37
Aktuality
Trenér mexické reprezentace Gerardo Martino koncem října oznámil předběžnou nominaci na letošní světový šampionát, kterou nyní zúžil o poslední jména. Na turnaj v Kataru se může těšit i útočník Wolverhamptonu Raul Jimenez, ten má od přelomu srpna a září potíže s třísly...

Martino již dříve oznámil, že nepočítá se zkušenými útočníky Javierem Hernandezem a Carlosem Velou, z původní nominace podle očekávání vypadl dlouhodobě zraněný Jesus Corona a jen u televizní obrazovky budou mistrovství sledovat i Diego Lainez, Rodolfo Pizarro a Santiago Gimenez.

Mexiko poletí do Kataru s cílem postoupit ze základní skupiny. Jejím favoritem bude Argentina, na nejlepší šestnáctku si brousí zuby i Poláci a jen do počtu nebude chtít zůstat Saúdská Arábie.

Nominace:

Brankáři:
Guillermo Ochoa (Club America), Alfredo Talavera (FC Juarez), Rodolfo Cota (Club Leon).

Obránci: Jorge Sanchez (Ajax), Kevin Alvarez (Pachuca), Nestor Araujo (Club America), Johan Vasquez (Cremonese), Hector Moreno (Monterrey), Cesar Montes (Monterrey), Gerardo Arteaga (Genk), Jesus Gallardo (Monterrey).

Záložníci: Andres Guardado (Real Betis), Hector Herrera (Houston Dynamo), Carlos Rodriguez (Cruz Azul), Erick Gutierrez (PSV Eindhoven), Luis Chavez (Pachuca), Edson Alvarez (Ajax), Orbelin Pineda (AEK Atény), Luis Romo (Monterrey), Roberto Alvarado (Guadalajara), Uriel Antuna (Cruz Azul).

Útočníci: Alexis Vega (Guadalajara), Hirving Lozano (Neapol), Raul Jimenez (Wolverhampton Wanderers), Henry Martin (Club America), Rogelio Funes Mori (Monterrey).

Autor: Tomáš Pavlík / sportsmole.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
djwenca

Giovani Dos Santos?

Reagovat
Seydou Doumbia

stará generace, spolu s velou a chicharitem už nejezdí, trenér to staví na nových hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

Což je chyba, t, zkušenosti budou chybět

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak zkušenost sosantreba guadrado nebo ochoa či Jiménez zase

Reagovat
JFT97

Lainez, Gimenez?

Reagovat
Tomik111

Gimenez je z Uruguaye.

Reagovat
JFT97

Chaquito?

Reagovat
Tomik111

Sorry. Moje chyba, toho ani neznám

Reagovat
thiago_oder_nix

Vela, Chicharito su golovi a timu by este mali co ponuknut. Gimenezova absencia tiez prekvapila.

Reagovat
veikko

Mi to povídej, člověk stráví nějaký čas rešerší toho hráče do profilu a Martino vezme Funése Moriho. To mě tak nasralo...

Reagovat
thiago_oder_nix

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele