Rudy se formou hostování oficiálně vrátil do Hoffenheimu

31.07.2019, 23:59
Aktuality
Hoffenheim potvrdil návrat Sebastiana Rudyho. Bývalá opora vesnického klubu se do známého prostředí vrací po dvou letech na roční hostování bez opce ze Schalke...

Rudy je odchovancem Stuttgartu, za který si poprvé vyzkoušel německou nejvyšší soutěž, aby následně zamířil do Hoffenheimu. Zde se během sedmi let zařadil k oporám.

Po vydařeném ročníku 2016/17 však devětadvacetiletý středopolař vyslyšel nabídku Bayernu Mnichov, kde se ale neprosadil podle představ a po roce odešel do Schalke.

Ještě hůře se Rudymu vedlo v Gelsenkirchenu, který alespoň na chvíli opouští. Univerzální záložník, jenž má za sebou i 27 startů za reprezentaci Německa, bude v příští sezóně hostovat v Hoffenheimu.

"Minulá sezóna pro mě nebyla optimální, proto jsem motivovaný, abych ve svém bývalém působišti navázal na výkony z předešlých ročníků," řekl Rudy po návratu do TSG.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda že sa trošku viac nepresadil v Bayerne

Reagovat
Rich

Upřímně na Bayern podle mě nikdy neměl. Byl dobrý, ale prostě jako backup z lavičky jedině.

Reagovat
madridcan

Meno a kariera ako od rodaka z Popradu, ktory isiel do Spisskej Novej Vsi, dostal sa vlakom do Prahy, skusil Brno a zistil, ze Spisska je ten pravy domov

Reagovat
wishmaster

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern + Schalke = Praha + Brno?

Reagovat
Rudnevs

Na prvý pohľad som moc nechápal, čo môže takáto hosťovačka priniesť pre Schalke. Ale asi ho chcú nechať trochu rozohrať, nech sa mu po zmene prostredia začne trochu dariť a potom ho prípadne predať za nejaku aspoň trochu slušnú sumu, nech sa minimalizujú straty. Alebo si ho nechajú v Hoffe, keďže podľa Kickeru je tam i výkupka. Každopádne, natrvalo ho teraz nechcel asi nikto.

Inak sa celkom obávam, že toto leto už Schalke nikoho neprivedie, pretože na to jednoducho nie su prachy.

Reagovat
verv

Nevíš na kolik by měla být ta výkupka nastavená?

Reagovat
Rudnevs

Neviem. Ťažko povedať, či tam tá výkupka vôbec je, médiá sa na tom moc nezhodujú. Každopádne, hovorí sa, že za to hosťovanie Schalke dostane 850 000 € a aspoň ušetrí plat 3,5 mio. €.

Teraz by to chcelo najmä streliť Konoplianku, Bentaleba a Mendyla.

Reagovat
verv

Jj, myslím, že ten plat je hlavní důvod, protože ani zdaleka nebyl adekvátní tomu, co předváděl na hřišti. Každopádně pokud se v Hoffe rozehraje a pak se vrátí a bude užitečej, tak ybch se nezlobil.

Jinak nevíš, jestli jsou nějaký zájemci o tu zmíněnou trojici? Poslední dobou jsem to moc nesledoval, takže nejsem v obraze.

Reagovat
Rudnevs

Konoplianku možno udajú Turkom, vraj ho chce Besiktas, ale dá za neho 2 milióny, pričom Schalke chce štyri. Tých dvoch nechce asi nikto.

Bohužiaľ pokiaľ sa nezbavia tých troch, tak to na ďalšie prestupy nevyzerá. Pričom by káder Schalke ešte potreboval posilniť. Trebárs taký Gosens alebo Bas Dost by boli dobrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel jak hrdina přišel jak žebrák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele