Rubin Kazaň na Culia nezapomněl

08.06.2009, 22:11
Aktuality
Ruský mistr Rubin Kazaň se v létě pokusí opět získat argentinského záložníka CFR Kluž Juana Emmanuela Culia. Už v zimě byly oba kluby blízko dohodě, ale přestup se nakonec neuskutečnil.

Opora Kluže na sebe nejvíce upozornila v základní skupině letošního ročníku Ligy mistrů na hřišti AS Řím, kde vsítila dvě nádherné branky. Z fronty uchazečů, kteří sondovali situaci kolem Culia, má největší zájem právě Rubin Kazaň, kde by měl 25letý ofenzivně laděný hráč rozšířit španělsky mluvící kolonii.

V zimě ruská strana nabízela Kluži 3,5 milionu eur, ale neuspěla. Teď by se situace mohla změnit, zvlášť poté, co se rumunský klub neumístil na pozicích zaručující milionářskou Ligu mistrů. Podle portálu CISsoccer bude Kazaň tentokrát v jednáních důslednější, aby taky ne, Liga mistrů klepe na dveře a je třeba se na ní důkladně připravit.

"Neptejte se mě na přestup," prohlásil Culio. "Jsem v Kluži a odejdu jen v případě, že klub bude spokojen s navrhovanou částkou a já s návrhem smlouvy."

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro me, neohrozeneho nocniho vladce eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne no

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi zde samovládce..

Jinak Culio se mi líbil, ale viděl jsem ho bohužel letos jen LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubinu by se určo hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://weto.blog.cz/

Reagovat
Kapřík

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

tady je to ale diskuze

Reagovat
pospech11

to je ten co možná získá rumunské občanství ? nebo je to ten druhej Argentínec v klubu ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele