Ruben končí ve Villarrealu a přestupuje do Wiganu

26.01.2010, 11:24
Aktuality
Wigan před letošní sezonou angažoval manažera Roberta Martineze a ten si do kádru přivedl i několik hráčů ze Španělska. Dalším přírůstkem se stane Marco Ruben, argentinský útočník přichází z Villarrealu...

O příchodu Rubena se v posledních dnech hodně psalo a Wiganu se podařilo najít společnou řeč jak s Villarrealem, tak nakonec i s hráčem. 23letý Argentinec se dohodl na smlouvě na čtyři a půl roku, Latics za něho údajně zaplatí sedm milionů liber.

"Zjistil jsem to před osmi nebo devíti dny, od té doby klub jednal s mým agentem a pak mi sdělil, že vše je připraveno a je třeba jenom můj podpis. Jsem šťastný, že dostanu tuto šanci, protože Roberto Martinez je dobrý trenér a má skvělý tým," pochvaluje si Ruben přestup na internetových stránkách Villarrealu.

Ruben přišel do Villarrealu v roce 2008 z River Plate a nikdy si nezahrál za první tým. Prvních osmnáct měsíců hostoval v Huelvě, letos hrál pouze za rezervu, za níž dal devět branek.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (141)

Přidat komentář
vodka

vůbec netuším, co od něj čekat... a 7 miliónů je docela pálka... není to náhodou nejdražší posila wiganu?

Reagovat
Bakary3

No takovýhle prachy za někoho, kdo hrál jen za rezervu.. Neřikám, že se neprosadí, to ne, ale ta částka mohla bejt klidně poloviční.

Reagovat
honziss

7 milionů za borce z B-týmu španělského klubu. Dobře Wigan.

Reagovat
vitasrp

Aby to pro ně nebyl podobný kauf jako Savio pro WHU..

Reagovat
cristiano.K.

řikám si,že ho ani neznám.....njn "B" týmy nesleduji nešuká martinez s jeho agentkou? za tyhle prachy asi jo,jinak fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině to by to vysvětlovalo

Reagovat
cristiano.K.

nebo máš tam lepší a zajímavější vysvětlení?

Reagovat
Chazy

Super, Bob knows :)))).. Sanci mu nedam, je to proste krok vedle, 7 mega je silena castka - my jsme prodali Cattermola za 6 a at si je jak dobrej chce, vetsi talent nez Lee to nebude. Neodpovida to ani nahodou nasi politice, nechapu ze takovou ******* Whelan dovolil!

Za to, ze je z nizsi souteze bych ho rozhodne nesoudil, Watson je taky z nizsi souteze a hraje paradne, hammersky Diamanti je taky z druhy ligy. Kazdopadne proc zas nejaky becko ze Spanelska. Pred sezonou me tu strasili nejakym Negredem, ted tohle.. achjo .)

Reagovat
Chazy

A pokud tedy jeste prijde Fryatt nebo Moses, tak jde Scotland na hostovani a ve Wiganu asi konci.

Reagovat
Logan

Souhlasim v podstate se vsim co pises, az na to s Negredem .. bys ho miloval kdyby za vas hral, lepsiho hrace nemate, on je extraklasa

Reagovat
Chazy

No jo furt :) Posoudim az ho nekdy uvidim hrat.

Reagovat
Logan

Staci se mrknout na Sevillu, zrovna on je takovy typ utocnika ze bys ani nerekl ze je spanel ... techniku ma taky dobrou, ale co jej zdobi je vyber mista, dravost a odhodlani Proste ten hrac by se vam i v PL moc a moc hodil a urcite bys za nej byl rad

Reagovat
Chazy

No fajn, ja se o tom nehadam, jen si stojim za tim, co sem rikal vzdycky - at si je jakej chce, mel by u nas problem si zvyknout a vyuzit svuj potencial, potreboval by silnejsi, dominantni tym. Zvykat si na PL v tymu kterej neovlada hriste a hlavne bojuje neni vubec dobry, ale ne jen pro Negreda, to obecne. Ja jeho kvality ale nepopiram.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm a preto zatialv seville spaluje jednu šancu za druhou? ...nieje zly ale

Reagovat
Pipo123

Fryatt ? to si kde zobral ? kurwa ked ho Mandarovič predá tak pôjdem osobne do Leicestru to stratíme potomm 80% golov

Reagovat
Chazy

Usilujeme o nej dlouhodobe, ale asi ho Foxes udrzi.

Reagovat
Pipo123

hura hura hura to by bol Mandarovič blb a neviem či by sa k vám hodil hráč ktorý hraje ako Owen

Reagovat
honziss

No a třeba Savio byl taky z druhé ligy. Jinak k tomu Negredovi - myslím, že bys teď měl litovat, že jím tak opovrhuješ, když ti Roberto nadělil zrovna tohle.

Reagovat
Chazy

Ja nikym neopovrhuju, neznam jednoho ani druhyho, ani jednoho sem nevidel hrat, nejsou to fotbalisti - vzdyt se podivej jakyma ligama prosli.

Savio ale taky prisel kvuli nejaky znamosti Naniho a druhy strany odkud prisel, snad ani Zola by si takovyho hrace nevybral :))

Reagovat
honziss

Zrovna Negredo fotbalista je a hodně dobrý, u něj musíš hodit stranou to, že je ze Španělska, ale o tom se nechci bavit.

Tak tak, Savio přišel do WHU jen díky vazbám Naniho v Brescii. Holt s tím už se ale nic dělat nedá. A to že by si ho ani Zola nevybral je řekl bych pravda. Jedinou posilou kterou si vybral sám je Jimenez, jinak vše je Naniho práce. Naštěstí je tomu už teď konec.

Reagovat
Chazy

Jo, muze byt, ale Wigan a tymy podobne jsou naprosto nepratelsky pro zaclenovani spanelskych fotbalistu do PL. At hraje jak chce, potreboval by tym, kterej na hristi dominuje, my se o to jen snazime :))).. Rodallega se u nas taky natrapil.

No, jen aby vas ty prehmaty nestaly PL. Ono ti taliani v pozici sportovnich reditelu posrali co mohli, Commoli byl jeste lepsi. Snad uz tymy prejde tuhle senzacni roli zarizovat.

Reagovat
honziss

No, v tom máš pravdu samozřejmě. Jen si myslím, že proto, že by se ve Wiganu špatně začleňoval o něm hned nemusíš mluvit jako o španělském béčku.

Teď už věřím, že nás to PL stát nebude. Naniho pravomoce jsou ustřiženy, Zola už teď bude nejen trenér, ale i manažer. Všechny posily teď musí projít schválením G@S. Tu kvalitu řekl bych máme pořád větší než jiné týmy bojující s náma o záchranu. Věřím, že teď už bychom mohli jít nahoru. Snad mám pravdu.

Reagovat
Chazy

Neznam ho, je to pro me becko, vy vsechno tak usmevne resite. Si sleduj PL a PD, mluv si jak chces, mne muj pristup vyhovuje.

Gratuluju :)).. S tou kvalitou je to sporny, mate strasne uzky kadr. Nemyslim to tak, ze nemate padesat mladiku, kteri muzou zaskocit, ale kvalitnich nahrad tam mate malo. Napriklad staci zraneni Cola a uz je to spatny. Kvalitu ma hodne tymu. Na druhou stranu, dokud je tu Hull, Wolves a Pompey, je tezky sestoupit :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Takyto tupy pristup moze mat len uplny ignorant alebo vol....

Reagovat
Chazy

Me proste Primera Divison ABSOLUTNE NEZAJIMA, proc musim resit jeji hrace? Protoze je resite vy? Paneboze..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o tom sa predsa nebavime, mna PD tiez nezaujima a o juzanskych hracoch si myslim svoje ale ked ma nieco nezaujima a nesledujem to aspon nebudem prehlasovat ze ti hraci za nic nestoja. Su to plackovia, su to manekynkovia ale futbal hrat vedia. Maju inu mentalitu a vacsina sa do PL nehodi ale povazovat ich za futbalove Becka je dost zaslepenost, hlavne od takeho cloveka ako si ty pretoze tu patris medzi tych inteligentnych prispievatelov....

Reagovat
Chazy

Ok, jsem zaslepeny, staci?

Reagovat
honziss

Právě v tom útoku je to bída, ale tam by se to mělo pořešit ještě do konce ledna. Příchod McCarthyho je blízko, jedná se s Guddym... Věřím, že už se odrazíme.

Navíc jak říkáš. Portsmouth řekl bych má už jednu nohu v druhé lize, Hull má občas dobrý výsledek, ale prostě luck jak loni už je doufám letos nepotká. Wolves ale záchranu klidně uhaluzit můžou. Kdoví jak na tom teď bude Burnley... Bolton se asi zvedne.

Reagovat
Chazy

Nebudu vaseho sestupu litovat, ale uz se z nej nebudu radovat, treba do konce sezony vam budu prat. Ale spis jen ze zvedavosti, co se u vas zmeni.

Reagovat
honziss

Podle mě už se změnilo. Vždyť už jen to, že se najednou jedná o příchodu hráčů jako Beattie, McCarthy, Gudjohnsen atd. a spekuluje se taky hlavně o hráčích z ostrovů je posun ohromně kupředu. Je to dlouhá cesta, ale konečně mám z toho co se v klubu děje radost.

Reagovat
Chazy

To mam stejne :).. holt Wigan a West Ham v Premier League od toho postupu rostou a klesaji spolecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Počul si, vraj je záujem aj o Beattieho. To by bola paráda, akurát už toho času príliš nezostáva...

Reagovat
kubys

Kua, piš ten znak konečně správně.

Reagovat
j_mrazik

Empcent?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednoho jsi neviděl hrát, ale dovolíš si vynášet soudy, že nejsou fotbalisté

Reagovat
Chazy

Usetri me reakci, nemam zajem o debilni diskuzi ani o tvoje krouceni ocima.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má pravdu, v tomto si zaujatý až až, veď už sme to riešili a som rád, že napr. aj taký povedzme ortodoxný fanušik ako honziss to prizná, zatiaľ čo ty nie. A honziss má veľkú pravdu, nad Negredom by si slintal, proti tomuto meganákupu

Reagovat
Chazy

Vzdyt vis kde mi to je, tak proc se snazis?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa snažím? Fakt?

Reagovat
Chazy

Predpokladam ze jo, ale skoncil jsem cist u "Ale má pravdu"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z teba niekedy fakt nemôžem...

Reagovat
Chazy

Nedivim se, taky bych hrozne rad poznal nekoho jako jsem ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ked napises taku volovinu nediv sa ze na teba krutia ocami... boze

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, celkem by mne zajímalo, jak jsi totiž k tomu názoru přišel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Treba z nej bude ale druhy Valencia a prestoupi za par let za 50 mega do MU. Oni radi nasobi castky nasich lehce nadprumernych jednonohych fotbalistu.

Reagovat
Chazy

Ale napada me pozitivum. Kdyz nastoupi on, Watson, Caldwell, Kirkland, Scharner, Koumas a McCarthy, nebudeme uz vypadat jako tym NBA.

Reagovat
honziss

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Pipo123

ale Ruben bol v minulosti dost velký talent inak manažer Wiganu je dobrý blb druhý RAFA

Reagovat
Chazy

Reagovat
Pipo123

Chazy: mne sa nepačia jeho nákupy Paul Jewell bol super manažér a jeho prestupy boli skvelé a pod ním sa mi Wigan strašne páčil Steve bruce taktiež pekne posiloval ale Martinez to sa mi nepáči vôbec

Reagovat
honziss

A co Hutchings? Jeho nákupy se ti líbily?

Reagovat
Pipo123

on trénoval Wigan len chvílu nie ? a to ani po pravde neviem koho kúpil a koho ne

Reagovat
Chazy

Prakticky nikoho, vetsinu prestupu (Bramble,Sibireski) domluvil jeste Paul.

Reagovat
Chazy

Aghahowa, Bouaouzan, Boyce, Sibireski, Skoko, Olembe, Todorov atp....

To jsou skvele prestupy? Jestli mam najit jedinou vec, kterou Jewell kurvil, tak to byly prestupy.

Reagovat
Pipo123

no jo a dostal vás pekne do PL Jewell samozrejme vela prestupov mu nevyšlo ale vela vyšlo

Reagovat
Chazy

Tak si skvele prestupy nepredstavuji.

Reagovat
Pipo123

aj taký sir alex nakúpil za dve sezony hráčov ktorý nič nehrali ::eek: a Aghahova bol v tej dobe šuter no len sa nepresadil vôbec. Sibierski prichádzal ako skúsení hráč a občas týmu pomohol v jednej sezóne patril k tomu lepšiemu. Josip si uhral svoje v zálohe ale nebolo to nič extra.

Reagovat
Chazy

Souvislost?

Reagovat
Pipo123

mne to len pripadalo tak že si vymenoval pár hráčov ktorý sa nepresadili a ako hlavní problém bol Jewell bez toho muža by Wigan nebol tam kde je

Reagovat
Pipo123

a čo mal Jewell robit podla teba ? ked bola super sezóna kedy atakoval EL a hrali super futbal ? hm ? po sezone mu odišlo 70% hráčov ? a to len tak narýchlo nahradíš ? to by nedokázal nikto aby mu vyšlo zložit takmer nový tým.

Reagovat
Chazy

Odesli jen tri klicovi hraci a misto kvalitnich nahrad prisly ubohy zaplaty. To byla chyba Jewella i Whelana a skoro to stalo Wigan PL. Svoji chybu uznali po sezone oba.

Reagovat
Chazy

Wigan by v prvni rade nebyl tam kde je, kdyby nebylo Whelana, on by se nasel treba i nekdo jiny, kdo by s tema penezma postoupil do PL, ale nenasel by se nikdo jiny, kdo by ty penize do klubu dal.

Ja jen rikam, ze prestupy Jewella nebyly skvele, nerikam ze spatne, ale rozhodne ne skvele a nevidim zadnej duvod, proc by Martinez zatim nakupoval hur!! Tecka, nemam zajem se o ty blbosti dal bavit.

Reagovat
Pipo123

poslednú vec ktomuto Martinez možno kupuje dobrých hráčov, ale mne sú nesypmatický na ten tým ako De Zew, Gary Walsh, Heskey, Bullard, Roberts, v tedy sa mi ten tým strašne páčil hralo tam dost anglánov a ked teraz pozriem na zsotavu tak tam vidím honduras, špain atd. čo mne sa vôbec nepáči, ale môj názor je každému u prdele

Reagovat
Chazy

Hlavne ze s tim zacal Bruce.

Reagovat
Pipo123

no on kúpil tých hráčov s hondurasu to je pravda, ale je to jedno mna len trocah mrzí že práve Wigan kupuje takýchto hráčov za takú cenu. Skôr by som prijal niekho s druhej ligy

Reagovat
Chazy

To je prave problem, nemuzes tym zalozit na hracich z druhy ligy a najit levny tuzemsky hrace s potrebnou kvalitou je narocny!

Reagovat
Pipo123

nepovedal som hráčov ale hráča a to namiesto Rubena, já mu neverím a sám si pvoedal že to je pre herný prejav Wiganu trocha risk. práve skôr Fryatt, Miller alebo niekoho takého by som si vedel predstaviť lepšie vo Wigane

Reagovat
Chazy

Neni je na co lakat, maly mesto, ne moc penez, ne moc vysledku. A je potreba nekoho koupit, kdyz King skoncil ve vezeni. Takze zaverem - nesouhlasim s timhle prestupem, ale na druhou stranu rikam - chapu Martineze, byl pod tlakem, je mladej a nezkusenej, mozna se unahlil, mozna udelal slusnej prestup. Dobry prestup to byt nemuze, protoze je az moc drahy. Skoda ze nevysel McDonald ze Celticu.

Reagovat
j_mrazik

Ty nevidíš ten obrovskej rozdíl mezi Evertonem a Wiganem. Ten je hlavně v manažerovi a jeho nákupech.

Reagovat
hefy

Aghahowa byl šutér. Víc už řikat nemusíš.

Reagovat
Pipo123

ty vole a nebol ? ved v Schahtar bol dost dobrý strelec a mal potencial to neikam aspon dotiahnut

Reagovat
Chazy

31 zapasu 0 golu.

Reagovat
j_mrazik

Prej na tréninku byl výbornej.

Reagovat
Pipo123

tak vo Wiganu mu to nešlo, ale já som len povedal že pred tým v kluboch mu to išlo dobre a na svoj vek mal šancu to niekam dotiahnut. To že prestúpil do Wiganu bola chyba, ale hráč to nebol zlý

Reagovat
r.mrazik

7 mega za hrace z becka... pro Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

abychom za půl roku neříkali, že 7 mega za Rubena... pro Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

nehrozi

Reagovat
r.mrazik

mozny je vsechno...ale ta castka naprosto neodpovida...pro Zlutou ponorku naprosto skvely obchod

Reagovat
smazaný uživatel

Kiež by sme aj my vedeli tak predávať

Reagovat
smazaný uživatel

Za kolik šel do Villarealu? Za 20, že má ve 24řech cenu 7mil?

Reagovat
hefy

Legrační, když to srovnam s cenou například Caldwella, kterej je i po jednom zápase už ted opora za to ten argetinec se sotva prosadí. Víc mě ale zaráží že neco takovýho Whelan připustil.

Reagovat
Chazy

Legracni je tahle diskuze, to sem zas narazil na nejakyho chytraka!

Reagovat
hefy

Jsi smolař. :)

Reagovat
Chazy

Co myslis, zvladne to Stojkovic zitra? Docela dobra myslenka od Martineze - mit kvalitnejsi dvojku. Pollitt uz je uplne mimo, Kingson je typickej africkej brankar - traged. Proti Magpies byl vyhlasen na webu Wiganu jako MOTM.

Reagovat
hefy

Doufam že jo, poměrně hodně mu věřim a sem rád, že ho uvidim už zejtra. Myslim, že tohle se Martinezovi povedlo, protože Kirkland je často mimo kvůli těm zádům a jak řikáš Pollitt na to nemá a Kingson je Kingson. Spíš sem zvědavej na naší extra posilu pokud bude hrát tedy.

Reagovat
Chazy

To by byl docela gol, kdyby nejdrazsi posila historie nehrala. Mozna to znamena, ze Rodallega definitivne presidli na kridlo.. coz mi az tolik nevadi, lepsi jak za Bruce, to by sel na DMF.. Problem je v tom, ze ted by mel hrat co nejvic McCarthy. Je to blbost, nechapu to. Mel radsi odejit Figueroa a prijit PORADNY pravy obrance, mel prijit jeste jeden stredni obrance, kterej je sechopnej hrat i na kraji. Mel prijit jeste jeden DMF. A kdyz hrot, tak mel prijit Fryatt nebo Moses, kdyz prisel Ruben, mel by jeden z nich prijit stejne a Scotland nekam jit. Je to napicu. Vsechno spatne. Z myho pohledu teda, samozrejme Bob do toho vidi vic, ja jsem tu akorat nejchytrejsi a nejzasvecenejsi laik. Na druhou stranu budme radi, ze se nekonal ten vyprodej........

Reagovat
Chazy

* levy obrance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Co mas zas?!

Reagovat
smazaný uživatel

Nič, len je to také milé/vtipné ako nad všetkým (nehovorím, že neoprávnene) fňukáš

Reagovat
Chazy

Uplne nad vsim ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Chvalabohu!

Reagovat
hefy

To by byl gol, ale tak jsem to nemyslel. Jistě si pamatuješ na první zápas Diameho, jo vim, bylo to United, ale hrál příšerně a to jen proto, že se s týmem prakticky neviděl. Takže bych se nedivil kdyby ho na tuten zápas vynechal. No s tou obranou sem ti to psal, McManus chce pryč, nešel by za draho. To samý Fox, ten by perfektně vyřešil levou stranu, ale to by musel vypadnout Figueroa. (kdy jindy ho chtěj prodat? až bude mít pulrok před vypršením smlouvy?) Fryatta i Mosese by ted už byla škoda, protože bude hrát 7milionová posila, to je jasný. Jen aby nedopadl jako jiná ''milionová hvězda'' King. Killgalona nám vyfoukl Br*ce. Achjo, a to se po příchodu Caldwella zdálo, že se Bob vzpamatoval.

Reagovat
Chazy

Jo takhle. Ja mam pochybnosti nad tim, jestli vubec bude hrat, ze by nastoupil zitra, to me ani nenapadlo . Doufam tedy, ze hrat nebudu, nebo zas budu poslouchat tvoje stiznosti jakej je traged (jako u toho Diamonda). A myslis, ze by ti hraci chteli do Wiganu?! Ja nad tim mam solidni pochybnosti, McDonald nas taky poslal do p*ce. Tak tak, Maynorovi klesa cena, ale to samy plati i o Scharniem, Koumasovi.. nevim jestli Edman ma hodnotu.. snad se to nejakym zpusobem resi. Moses je schopnej hrat i na kridle, to mi prijde jako velky plus.

O Killu jsme podle me uz ani nestali, jinak by ve Wiganu nebyl. On se k tomu vyjadroval velice pozitivne. No.. kdybych mel rozdelit jeho prestupy na prosté dobre a spatne, tak mi vychazi, ze Thomas, Diame, McCarthy, Stojkovic a Caldwell jsou prestupy dobre, nezda se mi jen Jo*di a Scotland (Swans hraci nestihaji, proto bych zapomnel na Rangela i Boddeho). Takze bych dal cas aby se ukazal, zatim ty jeho kupy nejsou zle.. jen ta ceska

Reagovat
Chazy

* nebude

Reagovat
Chazy

* ve Wiganu byl

Reagovat
Chazy

* jen ta castka

Reagovat
hefy

Hrát bude, o to bych se nebál. Seděl snad Robinho? Ted jde o to jestli se prosadí, čehož se bojim, ale první plus bych viděl v tom, že to je podle všeho čístej hrot, takže přesun á la Hugo je nejspíš díkybohu nemožnej.

Jenže McDonaldovi to v Celticu střílí, on se vidí jinde než v nějakym Wiganu. On je tam fakt za hvězdu, on ani nechce za každou cenu pryč a když už tak do Villy, Evertonu.. Do týmu co jedou na Uefu. McManus a Fox ale chtějí pryč a proč be nevzali tým kde by měli prakticky jistý místo v sestavě. (za toho předpokladu, že by šel Maynor pryč)

Scharnieho udržet do tý doby dokud to jen pude. Ten už za velkej peníz neodejde, ale pořád bude platnej a bude jedním z nejlepších. Koumase je mi líto, ale nedostává šance a nikdo neví co se děje. Bohužel.. A za Edmana budem muset snad platit ještě my. Moses je skvělej, ale kam s nim? Hugo a Charlie maj strany skoro zamluvený, pak je tu James kterej musí hrát co nejčastějc. Btw se mi líbil naposled v tom útoku, moh by ho tam Bob stavět víc. (I když to zase hodne střídal s Charliem, takže to zas tak čistej utok nebyl.) Killyho je škoda a s těma přestupama víceméně souhlasim. Jordi mě hrozně zklamal a Scotland snad nedal ješte ani jeden gol. Julius II.?

Reagovat
smazaný uživatel

Občas si za to můžeš sám

Reagovat
Chazy

Ani tentokrat jsem se na nic neptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, vidím že to nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo škaredy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrovna od něho ne nečekané...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Villarrealu se taky pomalu stává klub zázraků, Cácerese vzali za mega, poslali na rok hostovat a bylo z toho 17 .

Reagovat
smazaný uživatel

Klub zázrakov asi áno, ale že by to práve ten klub samotný mal na svedomí...

Reagovat
Chazy

Jinak bych jeste zduraznil, ze se dost pise stale i o prestupovy castce 4 mega, ty 3 by byly spis doplatek kdyby se mu darilo a bude to za goly, starty atp. I tak ale, 3 mega samotny by byly moc.

Reagovat
smazaný uživatel

No původně ste ho měli mít za 4.4, zbytek bude za starty a góly, to si myslím taky.

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

I to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už jsem psal mockrát

Reagovat
hefy

Sem tu novej, promin.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpouštím ti scumíku

Reagovat
hefy

Chelsea 4ever...

Reagovat
smazaný uživatel

ManU

Reagovat
Chazy

Who?

Reagovat
smazaný uživatel

ManWoohoooo

Reagovat
Chazy

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nahodou Diame tez z 2. spanielskej ligy ?...A do konca hrava pravidelne, co som videl....

Reagovat
smazaný uživatel

OT: "Když kopal za Manchester United, byl geniální fotbalista Cristiano Ronaldo často kritizován za přihrávání pádů a simulování. Nyní si ovšem středopolař Realu Madrid vzal na paškál samotné protihráče ve španělské lize poté, co byl v nedělním utkání proti Málaze vyloučen za hru loktem. „Není to moje chyba. Ten protihráč byl malý,“ zdůvodňoval krev v soupeřově tváři Ronaldo. Ronaldo byl červenou kartou potrestán již podruhé v posledních jedenácti zápasech a není divu, že mu nastolený metr španělských sudích v La Lize nevoní. „Bylo to ostudné rozhodnutí vyloučit mě. Jen jsem se snažil udržet protihráče stranou, protože v Anglii jsem byl tak vychován, abych nepadal a nepodváděl,“ řekl Ronaldo pro britský deník The Sun.

Portugalský ofenzivní záložník doplatil na střet s hráčem Malagy Patrickem Mtiligou, jehož tvrdě udeřil loktem a zlomil mu tak nos. Hlavní arbitr vše viděl z bezpečné vzdálenosti, Ronaldo však i přesto dánského fotbalistu podezříval ze simulování.

„Byl jsem ještě mladý kluk, když jsem přišel do United a právě v Premier League jsem se naučil, že simulování a snaha oklamat rozhodčího je nepřijatelná. Proto se teď vždy hrozně naštvu, když vidím ostatní hráče podvádět,“ držel se stále Ronaldo své verze.

„Snažil jsem se protihráče zbavit, ale určitě jsem mu nechtěl dát ránu loktem. Není to moje chyba. Ten protihráč byl malý, a proto jsem ho omylem trefil do nosu. Je pro mě nepředstavitelné, že mě rozhodčí vyloučil, i když v televizi bylo vidět, že protihráči trochu tekla z nosu krev,“ poznamenal čtyřiadvacetiletý kanonýr.

Ronaldo také za své působení nabyl dojmu, že se mu na Pyrenejském poloostrově děje příkoří. „ Jedna z těch horších věcí při hraní ve Španělsku je, že když máte schopnosti, nedokážete je kolikrát prodat. Nechci pro sebe žádnou ochranu, jen žádám o spravedlnost,“ dodal Ronaldo, jenž se v nedělním duelu 19. kola španělské ligy před svým vyloučením ještě dvěma góly postaral o vítězství nad Málagou v poměru 2:0." Co se to se světem děje? Největší simulant posledních let kritizuje protihráče za filmování poté co mu zlomil nos... To už mu ta sláva stoupla natolik do hlavy, že ztratil elementární soudnost nebo je prostě jen tak intelektuálně zaostalý?

Reagovat
Bakary3

Jak je geniální fotbalista, tak má v tý hlavě asi na*ráno..

Reagovat
smazaný uživatel

wow, chudáček

Reagovat
RickNash

magor

Reagovat
smazaný uživatel

CR má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Proto sem to tady hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to ostudné rozhodnutí vyloučit mě. Jen jsem se snažil udržet protihráče stranou, protože v Anglii jsem byl tak vychován, abych nepadal a nepodváděl,“ řekl Ronaldo pro britský deník The Sun

tahle věta je prostě zabijárna

Reagovat
SqueeZy

no comment

Reagovat
Counter

Aspoň si bude moct Jordi s někým přihrát... Rafa II. knows!

Reagovat
božský John

To bude prdel,až se začne prosazovat..

Reagovat
hefy

To bude jen dobře.

Reagovat
SqueeZy

kéééééééžby

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.spanelskyfotbal.cz/clanky/2470-z-prestupu-marco-rubena-do-wiganu-seslo

Prej s toho prestupu seslo asi si to wigan rozmislel haha

Reagovat
smazaný uživatel

takovej hrac co hraje druhou ligu nemuze stat vice nez million Eur

Reagovat
Xavi

Tak z toho nakonec sešlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele