Rozhodčí Atkinson měl opravdu špatný den, shodli se na BBC

22.02.2015, 17:56
Aktuality
Včerejší utkání Chelsea s Burnley mělo dva hlavní výstupy. Blues ztratili po remíze 1:1 dva body a po červené kartě Nemanju Matiće. Experti BBC však souhlasí s názory Josého Mourinha a shodli se, že Londýňané se cítí ukřivděni právem. Zároveň vyjádřili pochopení nad Matićovou zkratovitou reakcí.

Chelsea po Matićově vyloučení vydržela ve vedení pouze deset minut, než Ben Mee hlavičkou po rohovém kopu vyrovnal na konečných 1:1. José Mourinho v pozápasovém rozhovoru bezprostředně po závěrečném hvizdu odmítl cokoli komentovat; jeho reakce byla přesto naprosto výmluvná.

"Minuta 30, 33, 43 a 69. To je vše, co potřebujete, abyste znali můj názor na zápas," poradil novinářům. Při odchodu pak přece odpověděl na jednu z reportérových otázek, když padla zmínka o tom, že Chelsea ztratila dva body. "Jsem překvapený, že jsme neztratili tři."

Zmíněné incidenty, které podle Mourinha utvořily příběh duelu, tvořily chybná rozhodnutí rozhodčího Martina Atkinsona, jenž v utkání Chelsea poměrně výrazně poškodil. 30. a 69. minutou označil surové zákroky Ashleyho Barnese na Ivanoviće a Matiće , prostřední incidenty pak byly penaltové. Poprvé Ivanović zřetelně nastřelil ruku Kightlyho , druhý moment Shackell srazil ve vápně Costu .

Bývalí známí fotbalisté a nyní experti stanice BBC Alan Shearer a Robbie Savage se v pořadu Match of the Day shodli, že Mourinho se cítí ukřivděně naprosto po právu. "Ruka Kightlyho byla skutečně křiklavá. Rozhodčí měl navíc perfektní výhled, tohle musí být penalta," komentoval nechápavě Shearer. Savage podotkl, že Kightly měl paži v nepřirozené pozici a zabránil střele v cestě na branku.

Atkinson podle nich chyboval i krátce před přestávkou. "Shackell strčil do Costy, zachytil jeho nohu mezi svými. Měla to být penalta," řekl Shearer. "Rozhodčí byl opět ve skvělé pozici. Chelsea byla velmi poškozena," dodal Savage.

BBC: Matićova reakce byla pochopitelná

Největší mediální bouři vyvolal poslední incident, jenž Mourinho označil za klíčový. V 69. minutě svedli souboj Ashley Barnes a Nemanja Matić, útočník Burnley si v něm počínal velmi surově a srbský záložník může mluvit o štěstí, že neskončil se zlomenou nohou. Barnes přitom už po půlhodině hry nesportovně atakoval ve vzduchu Ivanoviće.

I komentátoři NBC si v přímém přenose dle opakovaných záběrů přitakávali, že Barnes v obou momentech dobře věděl, co dělá. Nutno připomenout, že ani jeden z Barnesových zákroků nebyl potrestán kartou, ba ani pouhým faulem.

Taky proto Nemanja Matić vystartoval na svého protivníka doslova jako smyslů zbavený a vzápětí jej srazil k zemi. Expert Sky Sports Gary Neville dokonce prohlásil, že Matić neměl být vůbec vyloučen. Odkazuje se při tom na prohlášení Howarda Webba, že pouze úder od krku výše by měl být trestán červenou kartou, zatímco Matić udeřil Barnese do hrudi.

Duo z BBC o správnosti vyloučení nepolemizovalo, avšak Matiće se jednoznačně zastalo. "Byl to příšerný zákrok. Nebezpečný, ošklivý, hrozný. Matićově reakci rozumím - nebyla správná, ale pochopitelná, jelikož mohl mít zlomenou nohu. Přesto Barnes nedostal za celý zápas ani žlutou kartu," podivoval se Shearer.

"Měl být potrestán už za první zákrok na Ivanoviće, ten druhý byl pak čistě červený. Matić má štěstí, že dostane jen distanc a nebude mimo třeba šest nebo sedm měsíců," kroutil hlavou jeho kolega Savage.

Nemanja Matić nyní bude čekat na to, zda dostane třízápasový či ještě tvrdší trest. José Mourinho byl dnes v poledne hostem studia Goals na stanici Sky Sports, kde se mimo jiné vyjádřil k disciplinárním trestům. "Pokud Diego Costa dostal za incident proti Liverpoolu tři zápasy a Matić dostane také tři zápasy, ptám se, kolik by si za včerejšek zasloužil Barnes? Je to otázka k zamyšlení," zakončil portugalský manažer.

Autor: Marek Ustohal / chelseafc.com, reddit.com, bbc.com, NBC

Komentáře (472)

Přidat komentář
niflheim

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle jsem přesně čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nás zařízne i Atkinson, to už je fakt špatný, já jen doufám, že je to náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechť započne flame... teď!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

ty si fakt sasek z liverpoolu

Reagovat
Murtago

Shearer se Savagem si s tou penaltou snad dělaj srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na nohy.

Reagovat
Murtago

Ten chlapík z Burnley k němu přiběhne mírně do něj strčí, Costa spouští pád, přitom jak je postavenej, pravou nohu má ve vzduchu směrem doprava, napíná nohu nasměrovanou do strany za pravou nohu chlapíka z Burnley, padá s nohou mezi jeho nohama. Faul jako blázen. Atkinsona by měli popravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to vidíme každý jinak.

Reagovat
zelda

Reagovat
mojmira

Reagovat
frank

Ze čtyř momentů se zaměříš na jedinej spornej, paráda.

Reagovat
Fairplay

přesně to mě taky napadlo..

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nohy? Costovi sa zaplietla noha medzi oboma nohami hráča Burnley...čo sa týka toho strčenia, to sa nemôže pískať ani v Synot lige

Reagovat
nani92

BBC > MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák nemá nikdy den, když pracuje

Reagovat
smazaný uživatel

A podle mého názoru, Matiče by měla FA za tu reakci spíš odměnit.

Reagovat
Murtago

showman

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš že se nezachoval jako pička a nezačal se válet a něco předstírat a šel si to s Barnesem vyřídit (nijak brutálně). Když na tebe někdo zaútočí s jedinym cílem - zranit tě, tak se podlě mě musíš ozvat a zareagovat. To je lidský.

Reagovat
Murtago

Já osobně bych v tom vyloženě úmysl neviděl. Barnes kopl do míče a když se hybností zvedala jeho noha vzhůru, přiletěla tam Matičova noha. Na červenou bez diskuze, ale úmyslem si jistý nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přislo jako takový ten klasický "dojezd" z nasrání, kdy tě nějaký hráč celý zápas vytáčí, tak se ho pokusíš odrovnat/pomstít se.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, ze mu tu nohu nezlomil, to je maly zazrak teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hitZor

Dost za to může to, že povolil kotník, tímpádem se mu ta noha prohla a Barnesova kopačka sjela z nohy pryč. I tak si ale mohl přetrhat vazy v kotníku

Reagovat
vodka

Matič měl z prdele štěstí, že Barnes ho trefil až po tom, co odehrál balon. jinak by to bylo ještě nebezpečnější.

Reagovat
FC Porto

Hodně vtipny na tom je že ten Barnes za to všechno nedostal ani žlutou Ten rozhodčí by se po tomhle už neměl ukazat na travníku

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je spíš špatně, že Barnes nebude potrestán ani dodatečně. Já jsem schopný pochopit, že na být přímo na hřišti je trochu specifické a člověk nemusí všechno vidět tak, jak to vidíme my z opakovačky. Ale každý vidí, jak surový zákrok to je, vidí to hráči, trenéři, zástupci FA a stejně žádný trest nedostane. To samé se simulováním. Jestli je nějaký problém ve fotbalu, který je třeba co nejdřív vyřešit, tak je to právě tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulování je zpětně hodně těžko prokazatelné (až na některá hodně nepovedená herecká vystoupení).

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, skoro většina simulování je prokazatelných. Jinak bychom to ani neměli důvod nazývat simulováním...

Reagovat
smazaný uživatel

Často ale hráč může říct, že nebyl prokazatelný záběr kamery, nebo byl zkreslující. Nebo jak velká síla stačí ve vysoké rychlosti k tomu, aby se někdo složil jak prase na porážce?

Ale souhlasim s tim, že v těch nejjasnějších případech bych to také trestal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak já mluvím o tom, co je prokazatelné. Jestli vzniknou pochyby, dojde ke kontaktu tak, že není jasné, jestli ten pád nasimuloval apod., tak asi nejde říct hele, ty jsi simuloval, protože já si to myslím, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale většinou to poznat jde bez ohledu na to, jak to hráč popisuje. Pamatuju si nějaké simulování Pilaře, jak po zápase vykládal, k jakému že došlo kontaktu a přitom každý záběr ukázal, že se ho hráč ani nedotknul

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, já s tebou v zásadě souhlasim

Reagovat
Murtago

To určitě, ale jsou i případy, kdy je to naprosto zjevný a všem je to stejně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nebude dodatočne potrestány? Veď v ANglicku sa bežne udeľujú tresty dodatočne.

Reagovat
hitZor

Udělujou se jen pokud rozhodčí řeknou, že ten incident neviděli, což se stalo třeba v případu Costy. Tady to ale všichni viděli a tak s tím nic neudělají, protože důvěřujou rozhodčímu, že se rozhodl tak, jak uznal za vhodné. Tohle je jedno z nejpitomějších pravidel, co vůbec existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to som nevedel, dik. Tak to je fakt nezmyselné pravidlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto by povedal, že Mourinho dostáva rozhodcov pod tlak, ale pravdou skôr je, že rozhodcovia sa takýmito chybami dostávajú pod tlak sami. Keď povie Mou, že to hrubo ovplyvnilo zápas, tak má samozrejme pravdu, pretože Barnes už nemal hrať po zákroku na Ivanoviča a po dvoch regulérnych penaltách by bolo do polčasu po zápase.

Reagovat
hitZor

Já nechápu jak někdo vůbec může napsat, že díky tomu jeho neustálému rýpání do rozhodčích pískaji proti nám, vždyť to postrádá logiku. Právě že naopak by nám připískávali, jak to šlo krásně vidět u United pod SAFem, kdy se rozhodčí báli, aby náhodou SAF o nich neřekl něco hnusného a tak připískávali United.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jenom den a kdyby jenom on...

Reagovat
vitasrp

Obrázek naprosto příšernej, čím víckrát jsem si včera ten zákrok pouštěl, tím horší mi to přišlo.

Ztrátu Matiče na pouhý tři zápasy považuju za obrovskou výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se asi z vašeho úhlu pohledu musí souhlasit

Reagovat
Liquid

Mourinho FA

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitě změnit obrázek.

Reagovat
smazaný uživatel

ne jen to tam nechat, ať to každý vidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle zákroky jsou opravdový hnus. Neznám nic horšího, než lámající se končetiny ve fotbale, nebo i jenom náznak lámání

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, taky se mi z toho nedělá dobře

Reagovat
Pipo123

Rozhodcovia by mali platiť pokutu a odškodniť poškodeného, v tomto prípade Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea by pak měla odškodnit poškozené fanoušky, kteří se přišli podívat na fotbal a viděli jen autobus

Reagovat
D.Drogba

oni tam chodí dobrovolně, i když vědí že třeba při venkovních zápasech u silných soupeřů nehrají moc atraktivní fotbal a nikdo je nenutí na ten zápas jít, ale rozhodčího si prostě týmy nevybírají

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jasný, že jsi troll, ale

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se budou lidi vysmívat tomu, že je proti Chelsea vedena kampaň

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze bude spravedlnosti alespon trochu ucineno za dost, a krome matice potrestaji i toho dobytka z burnley a atkinsona s nim

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz svoje dostal, bol zvoleny motm z Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, koukal jsem, krasna ukazka, co nekterym rika fair-play ve sportu

Reagovat
vodka

ale on podle sestrihu hral hodne dobre.

Reagovat
Counter

Ze Shawcrosse byl taky větší hrdina než Ramsey. Nějaká opakovaná zlomenina a víc než rok pauzy, pffff, ale jaký to má na chudáčka Ryana psychický dopad, to bylo téma číslo jedna, že mu musel i SAF osobně zavolat, aby ho podpořil.

Reagovat
mesyas

To stejně nic nemění na tom, že měli Burnley zatlačit a přidat "pojišťováka". Rozhodčí to sice nezvládl, ale nemůžeme se spoléhat na penalty, když se ví, že nějaká "kampaň" asi je a nic se neodpíská!

Reagovat
hitZor

Ono se to řekne, ale když ti rozhodčí neodpíská dvě jasné pencle a nedá "oranžovou" kartu za takovou prasárnu, tak prostě cítíš, že jde všechno proti tobě a spadne na tebe deka a máš problémy hrát nějak sebevědomě a pak je z toho takový křečovitý výkon. Aspoň to je teda můj pohled, který sem při florbale zažil spoustakrát.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

No ten loupák co píská teď Liverpool na tom moc líp není

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň musí pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť proč ne, jen ať si v Manchesteru užijete oslavy titulu

Reagovat
Murtago

První zákrok byl na žlutou a jinak

Reagovat
Didier Drogba

Takhle by bouchnul každej, respektive Matičova reakce byla asi nejmírnější možná. Divím se, že mu ta noha vydržela. A nechat mu trest na 3 zápasy může jen FA

Reagovat
Whitemedia

Otázkou je, kdy měl Atkinson dobrý den jako rozhodčí..

Reagovat
smazaný uživatel

No přiznejme si, že až do včerejška to byl pro nás nejpřijatelnější rozhodčí, přišlo mi, že nám i občas připískl.

Reagovat
Whitemedia

Ne, do včerejška určitě ne, už je to nějaký rok zpátky.. nejpřijatelnější rozhodčí to rozhodně nebyl, není a nebude, protože je na to moc velký tragéd..

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby se na to kouklo statistiky tak dost možná ano.

Reagovat
smazaný uživatel

To že dělal chyby i pro naši stranu z něj lepšího rozhodčího rozhodně nedělá :)

Reagovat
hitZor

Mi zatím jako jeden z nejférovějších a nejlepších rozhodčích v PL přijde Friend. Ikdyž je trochu ironie, že zrovna on bývá v takových zápasech, kde nás zaříznou (včetně včerejšího), jako čtvrtý rozhodčí

Reagovat
vodka

že občas

Reagovat
Counter

Občas

Reagovat
smazaný uživatel

pry obcas

Reagovat
Arbiter

tak prý v LM nepískal špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím dalo by se diskutovat

Reagovat
Arbiter

píšu prý, neviděl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Barnes odehrával míč, klasicky mu jen uletěla noha po odkopnutí balonu a Matice se sotva dotknul. Však taky hned potom běžel jak laňka, jakoby se nic nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, máš někde online ceník tvýho matroše, ideálně v PDF? A posíláš na Uloženku?

Reagovat
Didier Drogba

Ano, protože je normální, že se takhle ohne noha

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vítr, Máchale

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Když se to stalo, tak to asi normální je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš já nechápu, proč se to tak řeší, nikomu se nic nestalo, žádný úmysl v tom nebyl, jenom proto, že se do toho zamotala nějaká buzna z Chelsea, tak to všichni musí řešit. Může být rád, že mu tu nohu ještě zpětně někdo nezlámal za tu jeho reakci.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou svaly

Reagovat
PJ

Přesně, já bych úplně zrušil fauly a pískal bych jen při zranění (aby mohli toho ležícího odnést), při zlomený noze by se mohla dát zpětně žlutá a červená jen když zlomí obě nohy najednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš, debílku? Faul to samozřejmě byl, ale nebyl v tom žádný úmysl. Podívej se na to pořádně a ze všech dostupných záběrů, zřejmě to máš jen z doslechu, protože se na to bojíš podívat.

Reagovat
Arbiter

i když zákrok není úmyslný, neznamená, že se nejedná o surový faul. Hráč, co skočí oběma nohama po balónu s úmyslem ho odehrát, ale ne s úmyslem zranit hráče, dostane také redku a ani necekne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť píšu, že to byl faul Co vy jste za dementy ty vole.. redku klidně dostat mohl, to je jasné. Ale už i z té fotky je zřetelné, že to nebyl úmysl. Dívá se úplně jinam, tam kde odehrál balon. Kdo někdy v životě hrál fotbal a chtěl např. zastavit protiútok úmyslným faulem, tak ví, že při jakémkoliv skluzu nebo podobném faulu se člověk automaticky dívá na toho hráče, co chce zastavit. Nikdy se neotočí a nedívá směrem na tribunu někde..

Takže ano, faul to byl, ano, mohl klidně dostat redku, ale žádný úmysl bych v tom rozhodně nehledal, celé to byla jen "šťastná" náhoda. Klidně mu dát trest na 1 zápas, s tím souhlasím. Ale nevím proč by se to mělo dál takhle řešit, Matičova reakce byla přehnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu bych na tvém místě nehledal problém v ostatních

Reagovat
smazaný uživatel

Mlč, hnido.

Reagovat
Svatej

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

costa se u slapani po kotnicich take koukal jinam. Takze jasny neumysl

Reagovat
Svatej

wow

Reagovat
Mada

Reagovat
PJ

Kde píšu něco o úmyslu? To je úplně jedno, jestli chtěl nebo nechtěl, nebezpečnej faul to byl, může bejt rád, že kosti vydržely. Následek je pro posouzení faulu irelevantní. A debílka si nech od cesty, já ti taky nenadávam.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde, ale moc dobře vím, kam jsi s tím svým příspěvkem mířil.

Reagovat
PJ

No moc dobře asi ne. Ty si svůj příspěvek napsal v tom smyslu, že "se nic nestalo, tak neni potřeba to řešit", já to jen vytáh do extrému, abys viděl, že je to blbost. Mimochodem teď sám píšeš, že klidně mohl dostat redku, tak moc nechápu, proč se divíš, že to fanoušci Chelsea řeší...

Reagovat
smazaný uživatel

podstatnejsi je, ze jak clanek dokazuje, tak to neresi jen fanousci chelsea, ale sirsi fotbalova verejnost, coz uz o necem vypovida...

Reagovat
smazaný uživatel

Že mohl dostat redku je důvod to řešit v takové míře? Mimochodem u fandů Chelsea: řešit=brečet.

Reagovat
PJ

Podle tebe "mohl", podle spousty jiných "měl". Navíc kdyby se pískalo, kdoví, jestli by Matič tak vystartoval, možná ne a místo redky pro něj by z toho byla redka jen pro soupeře. A v součtu s výsledkem, když Chelsea po vyloučení ztratila vedení, neni vůbec nic divnýho na tom, že to řeší v takový míře.

Reagovat
ryzskej

S tím člověkem se nemá cenu hádat. Má svůj vlastní svět, vše si dokáže pro sebe odůvodnit. Divím se, že nás nepřesvědčuje, že Slunce obíhá kolem Země a v moři žijí dravá supermorčata. Je to hlupák a s takovýma není kloudné řeči.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to PJ někdo řekl, už potřeboval srazit hřebínek, blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

ok

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Mada

tvá blbost je naprosto úžasná

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
kiciN

tebě měl taťka radši utřít

Reagovat
kiciN

tebe*

Reagovat
hitZor

A tebe snad ne? Si jen namyšlený kokotek, co se snaží takhle setřít každého fandu ostatních týmů a hráči Arsenalu jsou pro tebe nadlidi Wake up

Reagovat
smazaný uživatel

psal bys jinak, kdyby se jednalo o Spartu, takže raději nepiš.

Reagovat
PJ

was?

Reagovat
smazaný uživatel

ty víš moc dobře

Reagovat
Svatej

Hudynho vol. 2 ?

Reagovat
Posledni Kovboj

5/10

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

kokútek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi pěkný ocas... Uz si všímám delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj ocas nech na pokoji laskavě.

Reagovat
miky10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PJ

Reagovat
Rarášek

Akorát Matic je idiot a ten trest by měl dostat co nejvyšší

Reagovat
Kovi81

Reagovat
M0rb1D4S

Troll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
mojmira

taky mi to nepřišlo tak hrozný, aby kvůli tomu musel každej brečet. Barnes neni žádnej zákeřák a tohle ani nebylo nějak chtěný

Reagovat
smazaný uživatel

zabal to

Reagovat
mojmira

Reagovat
Lof

Nj, Ostrava.. Jinej svět.

Reagovat
kubys

On není z Ovy...o to je to pro mě horší.

Reagovat
kmotor corleone

kam zmizlo okno s expreskami

Reagovat
kmotor corleone

a uz je tam, tak si to predstavujem.

Reagovat
Swarley

laškuje s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt nehoráznost, že takový faul, který jenom zázrakem neskončil vážnou zlomeninou nohy, neskončí červenou kartou. Matić dostal červenou oprávněně, i v takových situacích musí udržet nervy na uzdě, ale ten zákrok byl přímo šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl. Teď jsem se podíval na ten Costův pád a přijde mi spíše legrační než penaltový.

Reagovat
Tuxedo

Tak pozeraj na Robbena radšej on asi vyhra toho oscara

Reagovat
PJ

No, ať už Mourinho jindy brečí špatně, tak tentokrát se moc neni co divit, Barnes měl dostat za koleno žlutou, za ten šlapák čistou rudou a ta ruka asi nemohla bejt jasnější... Jen toho Costu bych nepískal, šel k zemi sotva ho cítil vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

U Costy těžko říct, tam by si rozhodčí obhájil oboje, ale jinak

Reagovat
mesyas

dámy a pánové!! tohle si zascreenujte! PJ souhlasí s Mouřenínem!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem se docela divil, že podle Shearera měl být i faul na Costu pískán, sice tam byly ruce, ale Costa prostě spadnul až moc lehce.

Reagovat
hitZor

Když někoho strčíš ve výšce pasu (zhruba v nebo těsně pod těžištěm), tak spadneš snadněji, než když někoho strčíš ve výšce ramen.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro potrestání Burnse.

Kolik fandů Chelsea bylo pro zpětné potrestání Ivanovice během zápasu s Evertonem?

Reagovat
smazaný uživatel

Barnse

Reagovat
smazaný uživatel

Barnese.

Reagovat
smazaný uživatel

Barta.

Reagovat
Murtago

Meggie

Reagovat
smazaný uživatel

fuck it

Reagovat
smazaný uživatel

A koľko fans Burnley je za spätné potrestanie Barnesa?

Reagovat
Arbiter

já jsem proti dodatečnému potrestání, resp. pokud by byla jiná pravidla, tak ať, pokud jsou ale pravidla taková, jaká jsou, je potřeba konzistentnost rozhodování, bohužel. Barnes se nemusí bát ničeho. Možná bych uvažoval o snížení trestu pro Matiće na jeden zápas, ale i tam je to na hraně...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí si toho všimnul?

Reagovat
Arbiter

Já mám za to, že jo, protože to byl "souboj o míč" a faul se nepískal. Ale je možné, že pokud to nebude uvedeno v zápise, nebo pokud Atkinson před FA řekne, že si toho zákroku nevšiml (stejně toho za zápas neviděl hodně, tak bych se tomu nedivil),tak Barnes dodatečně potrestaný být může. V takovém případě bych byl možná i pro. Ale dost tomu nevěřím...

Reagovat
smazaný uživatel

já vím jak ten systém funguje. Chtělo by to vidět zápis zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a já zase naopak u Barnese mi tam přišel naprosto jasný úmysl zranit hráče z nasranosti - 3 zápasy stop. U Matiče reakce sice pochopitelná, leč jasně zakázaná podle pravidel - také 3 zápasy stop.

Reagovat
Arbiter

tak jak se k něčemu podobnému vyjadřoval Webb - nebyl to útok na krk a výš, takže by se dalo polemizovat... Ale nemám problém se stopkou pro Matiće na 3 zápasy. S tím Barnesem je to holt podle pravidel - všimne si toho rozhodčí, FA to rozhodnutí změnit nemůže, nevšimne-li se toho rozhodčí, FA může dodatečně potrestat...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je v pravidlech také něco o tom, když provedeš násilný akt a toho se tohle pravidlo o útoku na krk a výš netýká. U Barnese tu někdo psal, že po zápase říkal Atkinson Mourkovi, že tu situaci neviděl.

Reagovat
vitasrp

Jestli za tohle nebude zpětně potrestaný, bude to komedie.

Bohužel FA komedie je.

Jinak si myslím, že se proti Matičově červený odvoláme, začali jsme vytvářet celkem slušnej tlak na fotbalový prostředí.

Reagovat
Arbiter

pokud se odvoláme, nevím, na co to uhrajeme. Možná na Matićovu nevinnost, na to, že je to hodný kluk a nikdy nic neprovedl Bohužel nevěřím, že se něco povede uhrát. Ale já to neřeším, hlavně, že je Nemanja v pohodě

Reagovat
vitasrp

Je to velmi snadný, však i Webb říkal, že strčení = žlutá, dotek s obličejem = červená.

Tohle je samozřejmě provedeno v agresivní míře, nicméně je to jenom strčení, avšak vůbec si nemyslím, že by někdo byl ochotný tu rudou zrušit. Navzdory tomu třeba Neville si myslí, že by zrušena být měla.

Reagovat
hitZor

Správné by bylo zkrátit trest na jeden zápas, to by podle mě bylo adekvátní. Ta reakce byla sice pochopitelná, ale byl to zkrat, takže nějaký trest by měl následovat. Zároveň to ale nebylo tak hrubé, aby si kvůli tomu poseděl na tribuně tři zápasy.

Reagovat
Arbiter

a k tomu potrestání Barnese - tam pokud se nezmění regule, FA nic neudělá...

Reagovat
Counter

Tak snad vám to taky hezky pěkně zamítnou a ještě přidají pár zápasů navíc za zbytečné odvolání

Reagovat
homeles8

si to najdi na gůglu

Reagovat
smazaný uživatel

wow odpověď

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na ten zakrok jsem se koukal nekolikrat a podle me to nebylo umyslny.odehraval balon a on mu tam vletel, ten pohyb uz podle me nemohl zastavit, navic v ty rychlosti a zdalo se mi ze koukal i jinam. byla to hodne smolna situace a bylo stesti ze mu nezlomil nohu, ale umysl jsem v tom nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už jsem psal výš, mně to přislo jako takový ten klasický "dojezd" z nasrání, kdy tě nějaký hráč celý zápas vytáčí, tak se ho pokusíš odrovnat/pomstít se. Ale můžu se plést

Reagovat
smazaný uživatel

cely zapas jsem nevidel, jenom casti (mam rad fotbal takze se zapasum chelsea vyhybam), takze nevim co mezi nima bylo. ale tohle podle me nebyl dojezd.on mel mic a koukal doprava a kdyz ho odehral tak mu tam zleva vletel. ten pohyb tam uz byl. kdyby mu matic sebral mic a pak prisel faul tak jo ale on nejdriv normalne odehral balon a pokracoval v prirozenym pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

stále je to surová hra a taká sa trestá červenou kartou

Reagovat
smazaný uživatel

Barnes ho zcela jasně vidí před sebou a podle mě to byl jasný úmysl. Po několika osobních soubojích navíc toho protivníka často poznáš "po čuchu".

Reagovat
smazaný uživatel

a navic kdyby se chtel pomstit a sel do toho umyslne tak mu tu nohu zlomil. zachranilo ho to nehral umyslne, protoze ten uhel, misto atd bylo pomalu idealni na zlomeninu a kdyby tam byl vetsi tlak tak je to jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Ono asi hodně záleží na tom v kterym místě a pod jakym úhlem to trefíš. Ale věř mi, že tyhle souboje jsou ideální příležitost pro to si ulevit od frustrace a trochu protivníka přišlápnout...

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite ale podle mojeho nazoru tam umysl nebyl. koukal jianm, ale tusil o nem, a nejprve odehral mic a prirozene pokracoval v pohybu

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Nevím co tady ti troubové řeší..

Reagovat
smazaný uživatel

Voba stejně

Reagovat
smazaný uživatel

K článku. Ruka ano. Penalta na Costu ani náhodou, btw proč tam není ruka Luise? a proč tam není pokračování Ivanoviče. kde je krásně vidět jak přehrává? . (žlutá asi ano, fakt v tom ale nevidím důležitej zlom zápasu). Rudá oba dva.

Reagovat
Arbiter

U Costy se hodně lidí přiklání k tomu, že pecka byla evidentní a je to jedna z chyb Atkinsona (viz MOTD), byť je to jen názor a na pravdu patent není. Ruka Luise zase penaltová rozhodně nebyla, protože se nesnaží balon hrát, dává ji k tělu, snaží se tomu balónu vyhnout. Co se Branislava týče, ano, přihrál, jenže Barnes se mu projel koliky po noze, takže to klidně bolet mohlo. Ono je to podobné jako s Matićem, který se po zákroku zvedl a šel si to vyříkat....

Reagovat
smazaný uživatel

ta penatla na Costu a ruka Luise na stejné urovni piskatelnsoti.

Zase tam nevidím to markantní ovlivnění zápasu v udělení/neudělení žluté karty.. takovejhlech zákroků máš každej zápas x..a to vyjmenování tady je dost účelové..

Reagovat
Whitemedia

To že si někdo v první moment zařve a pak rychle vyskočí neznamená, že přehrává..

Reagovat
vitasrp

Hlavně je to úplně irelevantní, nás polovina Anglie celej prosinec kritizuje za to, že naši hráči simulujou, jenže když to neřešíme válením po trávníku, tak rozhodčí ty fauly vůbec neřeší a ještě z toho vznikne červená karta.

NAvrch já si stejně myslím, že i ti čestní hráči budou muset dřív nebo později začít simulovat, aby se chránili - rozhodčí to nezvládaj a čekaj, až ta kost praskne, čili asi budou muset přístup změnit samotní hráči, i když to zrovna sympatický není.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podívej na zápas..tam to přehrávání je markantní..

Reagovat
vitasrp

Costa prostě je penalta, i když se to spousta lidí bude snažit uhrát ve prospěch bránícího hráče.

Reagovat
PJ

Přijde mi to jako penalta ve smyslu "sáhl na mě a to se nesmí"

Reagovat
smazaný uživatel

Což ale dělá 99% útočníků v soupeřově vápně, zvlášť, když nemají míč pod kontrolou

Reagovat
vitasrp

Jenže ono to tak dneska už víceméně funguje...

Reagovat
PJ

Tak to je ale špatný, žejo, to by taky při každym rohu mohly bejt ty penalty tři. Prostě mi přišlo, že šel k zemi strašně ochotně, hned jak ucítil že na něj sahá.

Reagovat
smazaný uživatel

pri rohoch sa to posudzuje inak. tam su tie strkanice ci drzanice skoro vzdy vzajomne, navyse bez lopty. to sa nepiska

Reagovat
PJ

Jasně, to je pravda. Rohy nebyly dobrý přirovnání. Ale stejně, podle mě by se penalta měla pískat jen když bránící hráč faulem znemožní nebo výrazně znesnadní soupeři pokračovat v akci. Takže třeba i v případě, že jdeš sám, gólman ti vlítne pod nohy, ty ho přeskočíš, ke kontaktu nedojde, ale zbrzdí tě to tak, že ti míč uteče do autu. Ale u toho Costy mi to přijde, že padat vůbec nemusel.

Reagovat
vitasrp

Není to špatně, je to přístup, kterej já tady v hodnocení penaltovejch zákroků vyznávám řekl bych už dlouhodobě. Na obránce jsem přísnej, nicméně si prostě myslím, že kdykoliv udělá defenzivní hráč chybu a snaží se ji napravit tím, že strčí/zatáhne protihráče, dostane se do obrovskejch problémů.

Nepochybně to byl dive od Costy, protože padat nemusel - ale podle mého názoru i faul, čili ve výsledku by měl být stejný resultát jako v případě souboje Kane - Song.

Reagovat
PJ

Tak to už se skoro shodneme, viz moje reakce na sandra

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to ale presne tak... Rukami ho strkat nemôže to je v pravidlách jasne uvedené.

Costa mal kontrolu lopty a braniaci hráč doňho siel rukami. Malo by sa to pískať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

hned mi bolo jasne ze to pisal ustohal

Reagovat
homeles8

heh, no a co?

Reagovat
smazaný uživatel

no že mu to bolo jasné

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Barnese dodatečně potrestaj, nemyslím si, že to byl úplně stoprocentní úmysl, ale tohle mu nesmí projít... Matić fakt může být rád, že dokázal vstát... Kéž by mu tu kartu zrušili úplně...

Reagovat
Usty

Je zajímavý, že Martínez dokonce i do programu (!) zápasu s Leicesterem vnutil svoje zvratky, že Chelsea a Mourinho tím jen vyvolává tlak na rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kdyby se radši staral o to, proč se Everton nachází tam, kde se nachází...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Logicky tam tyhle myšlenky vložil dávno předtím, než CFC hrála svůj zápas s Burnley, že jo

Reagovat
vitasrp

O to úplně nejde, spíš je komický, kolik cizích trenérů se v letošní sezóně naváželo/staralo o klub, se kterým nemají vůbec nic společného.

Reagovat
Counter

Nevím, co je divného na tom, že se ostatní vyjadřují k tomu největšímu / nejlepšímu / nesilnějšímu. Společnou mají přinejmenším ligu a dva zápasy za rok. Je to taky fajn rozptýlení od vlastních problémů. Plus faktor Mourinho. Důvodů je prostě celá řada a nepřekvapuje mě to.

Reagovat
vitasrp

Mě to vážně šokuje, protože jsem tuhle potřebu ostatních v minulých sezónách nezaznamenal.

Jinak tohle je právě ten důvod, proč Mourinho začal mluvit o kampani.

Reagovat
vladis271

chcel by som vidieť Mourinha trénovať Suáreza.

Reagovat
vitasrp

By by tady ještě za většího pokrytce, protože vůbec nepochybuju o tom, že by ho v médiích bránil.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
VojtovaChelsea

odkaz na ten zákrok někdo má?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Mrvinho

Ne, všude jsme to hledali a nikde nic.

Reagovat
hitZor

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Celkově měli sudí strašně podařený víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Jardin

Rozebírala se někde ta penalta na Welbecka? A jeho offside?

Reagovat
SunFells

V MOTD.

Reagovat
Jardin

No ale tam to jen tak prolétli. Oba góly podle mě platit neměly (respektive penalta být neměla) a nějaká mediální pozornost tomu věnována není.

Reagovat
SunFells

Oni tam jen tak prolétávaj všechno a ta pozornost nebude jen proto, že podle tebe platit neměly Ta penalta mi přijde dost jasná, jedinou diskuzi vyvolává slabozrakost Robbieho Savageů. U druhého gólu to byla těsnotka, ale pomezní měl mávat (tady toto se v MOTD zmiňuje týden co týden, takových nesprávných posouzení máš asi i každý zápas pár, protože to opravdu vidíš až na tom záznamu). A v podstatě je ani neokrad, protože stejný stejný pomezní chyboval u mnohem jednoznačnější situace a vetoval Özilův regulérní gól.

Reagovat
Counter

Zas jako možná by to gólem neskončilo, protože Speroni v tu chvíli už víceméně nechytal.

Reagovat
SunFells

Speroni by to jednak Mesutovi nechytil a to posouzení je furt stejně špatné.

Reagovat
Jardin

To s Ozilem nevím, viděl jsem jen sestřih. Spíš mi ale přijde, že ten zápas samotný nebyl tak v popředí zájmu. Kdyby hrál Arsenal o titul, tak by se to jednoznačně propíralo. Ale je to podle mě špatně, měla by se věnovat pozornost i tomuto. Offside se pískal spíše měl a u penaltového zákroku byl faulován ještě před vápnem.

Reagovat
SunFells

Byl faulován přesně na hranici, což už považuju za penaltu. Druhý kontakt, po kterém šel k zemi, byl už znatelně uvnitř, šak si to MOTD pusť

Reagovat
Counter

Akorát že vůbec nešlo vidět, že nějaký úplně prvotní kontakt byl asi 10 cm před šestnáctkou, když pak všechno následovné směrovalo čím dál hlouběji do vápna... S videotechnologií by se penalta pískat nemusela, ale za současných okolností to nemohlo dopadnout jinak.

Reagovat
Counter

Obojí byly extrémně hraniční situace, ve kterých měl Arsenal štěstí.

Reagovat
r.mrazik

krome lehce padajiciho costy ma kasparek pravdu...hlavne ten zakrok na matice byla slusna prasarna...se divim,ze mu ji rovnou nenatahl

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je dlhodobo najväčší traged z pomedzi rozhodcov. On a dowd sú hanbou tejto profesie. Akurat ze dowd je tlste prasa a teda mu sem tam niečo unikne. Zato Atkinson je len neschopný idiot.

Úbohé ze taky mamlas môže pískať v najlepšej lige na svete kde sa plati 5 miliárd za televízne práva.

Chce to zmenu pravidiel a radikálnu zmenu v testovaní a vybere rozhodcov.

Piskal som sranda ligu pre boha a viem posudzovať situacie lepšie ako rozhodca PL. Humus

Reagovat
Whitemedia

Povolat roboty

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten zákrok na Ivanoviče měl dostat "jenom,,žlutou !!!

Ale za ten zákrok na Matiče červenou a k tomu distanc na 5 zápasů aspon !!!

Pak ta ruka ve vápně,nevím jestli to bylo na penaltu.ale ruka byla daleko od těla,já bych to pískal ...

A nakonec sražení Costy,ten Atkinson je svině velkého kalibru,FA ho má vyhodit !!!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

první koment s nejvíce palci pod videem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho pro Sky Sports’ Goals on Sunday: Arsenal? Nechápu, proč s námi a s City nebojují o titul. Líbí se mi jejich tým opravdu moc, myslím si, že mají opravdu skvělé hráče. Myslím si, že Alexis a Danny byli důležitými posilami k už tak dobrému týmu. Myslím si, že jsou týmem pro větší úspěchy. Když se podíváte na jejich hráče, na jejich tým, tak si opravdu myslím, že musí vyhrát titul, protože ten tým je fantastický. Ani vlastně nevím, proč Arsenal nevyhrává více trofejí, ale co vím jistě, je to, že jsou schopni hrát velice dobrý fotbal. Mají velice dobré hráče, mají hráče, kteří umí dávat góly, zejména ve středu hřiště a po stranách. A když máte tolik kvalitní tým - když se podíváte na útočné možnosti- Oxlade-Chamberl ain, Özil, Walcott, Cazorla, Rosický, Alexis - to je neuvěřitelné množství možností. Líbí se mi způsob, jakým hrají a opravdu si myslím, že mají skvělý tým."

Reagovat
spider_8

Já bych to nepřeceňoval, to je jen další způsob, jak si kopnout do Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem to video a José tam má takovej šibalskej výraz. taky ta konstrukce vět nasvědčuje tomu, že to spíš myslel jako "nechápu, ty vole, že je Wenger tak neschopnej, že s tim týmem něco nevyhraje."

hlavně ta pasáž o "dream job" a jaké se Wengerovi dostává stability, že může čekat a čekat na úspěch je fakt výmluvná

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

debil, prostě si musí "kopnout" do Wengera

Reagovat
Counter

Jak jsem tu nedávno měl debatu o útočnících WHU a pozici Carltona...

https://twitter.com/CarltonCole1/status/569558238913544192

Reagovat
smazaný uživatel

super reakcia

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

hateři se budou smát to je jasné, já se za to směju jim. Ale Mou má pravdu již po několikáté. Chelsea jsou upírány jasné pecky a mělo by se s tím něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Matič mohl mít kariéře. Za to by ten blb Barnes měl dostat trest do konce sezony a to minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jsem přesně potřeboval vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka a penltle 100 %, není co řešit a ten faul na Matiče jasná červená, bez debat! ..Být Matičem, tak reaguji stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

btw ještě jsem to tu neviděl, ale Obii Mikel dangerous tackle on Arteta

https://www.youtube.com/watch?v=46ngU8nACR8

a Murihnovia reakce https://vine.co/v/OQ1jaE0JEhw

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

a kde je tam řečeno, že se ho ptá na ten skluz Mikela?

Reagovat
Jardin

šulin no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

ale víš jak, je to všecko kampaň.

Reagovat
vitasrp

Zaprvý nikdy neřekl o rozhodčích, že vedou proti Chelsea kampaň.

No a za druhý tohle byl tak specifickej zápas, kde mohly padnout 4 regulérní červený kartóny.

Reagovat
vitasrp

I když o to víc šokující je, že nepadnul žádnej, no.

Reagovat
LGT

Zbytečný slovíčkaření

Reagovat
vitasrp

To není slovíčkaření, ono to mění význam.

Médii je to podáváno jako kampaň vedená ze strany rozhodčích, jenže Mou mluvil o kampani ve smyslu zvláštního vyjádřování odborníků, médií a ostatních manažerů směrem k Chelsea, což následně má vliv na sudí.

Ale ve finále - už je to fakt fuk.

Reagovat
Counter

No a já někde píšu, že to řekl o rozhodčích? Řekl, že je proti CFC vedená mediální kampaň, která má vliv na rozhodčí. Čímž sám vytváří svůj vliv na rozhodčí...

Tady ten výrok výše není nic jiného, jen je momentálně obzvláště vtipný, protože je v přímém rozporu s jeho vnímáním podobného zákroku na vlastního hráče.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč v jednom případě je fotbal hra pro chlapy a ve druhém brečí jak malá holka? Buďto platí, že fotbal je hra pro chlapy, nebo je Mourinho totální fňukna a obhajuješ neobhajitelné. Je to jeden fotbal, jedny pravidla a ne jak se to zrovna modrákům hodí.

A neskutečný prasárny jsou oba dva ty zákroky.

Reagovat
vitasrp

Protože v jednom okamžiku fauloval jeho hráč, a tak jej brání, zatímco v druhém byl jeho hráč terčem takového zákroku.

Je to naprosto jednoduchej princip, provádí to celou kariéru, a tak moc nechápu, proč u něj lidi chtěj hledat objektivitu, případně že je furt tyhle rozpory překvapujou.

Vůbec nepolemizuju s tím, že prasárny jsou oba dva zákroky, reagoval jsem čistě na komentář Countera - myslel jsem si, že onu kampaň myslí ve vztahu rozhodčí vs CFC, což Mou neprohlásil, nicméně pochopil jsem to špatně a je to má chyba, žádnej problém.

Druhý dodatek už byl jen o tom, že se to nedá brát jako důkaz, kterak Chelsea rozhodčí pomohli, poněvadž v tom utkání mohl být vyloučen Chambers, Koscielny i Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co píšu je to, že tvůj původní příspěvek považuji za obhajobu Mourinha, která je v tomto případě nemožná.

Kde jsi tam vytáhl, že nevím, jaký je Mou kokot nemám tušení, stejně tak nechápu, proč tady řešíš následné verdikty FA, když řeč je pouze o Mourinhovi a jeho objektivitě.

Reagovat
vitasrp

Jestli se řeší objektivita Mourinha, můžeme tady skončit - Mou objektivní nebyl, není, nikdy nebude, jsem si toho plně vědom.

Reagoval jsi na komentář, který obsahoval dvě části - pouze jsem vysvětlil, proč jsem takto reagoval na Countera. Soudě dle reakce ti to vadí, omlouvám se za to.

Reagovat
vitasrp

Teda respektive v tomto izolovaném incidentu Cahill vs Sanchez rozhodně ve prospěch Chelsea rozhodli, poněvadž za tohle se velmi, velmi snadno dala udělit červená karta, navzdory tomu v celkovém součtu toho utkání to sudí vyrovnal chybama i na druhou stranu.

Reagovat
hitZor

Mikela beru, to byla celkem prasárna, ale co furt máte s tímhle? Obyčejný souboj o balon, nebylo to na stojnou nohu, maximálně žlutá, a to kdoví jestli vůbec.

Reagovat
SunFells

Známý křivák.

Reagovat
LGT

Reagovat
vladis271

a teraz vážne, na kerú pcu je tuna tento článok?

Reagovat
Counter

Ah, tak už to tu je

Reagovat
fenixLFC

falosnejsi nez martinez

Reagovat
vladis271

Odkedy sa na EF zverejňujú články o rozhodcoch? Ani ma neprekvapilo, že autor je fanúšik CFC.

S tmto chodte fakt do prdele. Alebo majú aj ostatní redaktori zverejňovať pičung na rozhodcov, ked poškodia ich tím?

Reagovat
smazaný uživatel

pobreč si vládíku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to je jediné, čo ti po tomto víkende ostáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš kapesník?

Reagovat
Svatej

Kdybys to alespon napsal normalne..

Reagovat
smazaný uživatel

EF se snaží vytvořit tlak na FA a rozhodčí. co ty víš, třeba bude tenhle článek prvním výstřelem revoluce

a teď vážně. když si to tak vemeš, tak ti rozhodčí fakt nemají žádnou zodpovědnost. za špatnej zápas ba zaříznutí nějakýho týmu se jim nic nestane, nominováni do zápasů jsou nadále. trestáni jsou jenom hráči a manažeři, kteří se proti jejich výkonu ohradí. tenhle systém je fakt zvrácenej a neříkám to jenom, protože jsem fanda Chelsea. něco se musí změnit

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli je to tak jak píšeš, tak ta situace je daleko horší než u nás. Tady dostávají rozhodčí stopky běžně.

Reagovat
vladis271

to je problém o ktorom sa vie už dlhooooooooooooooooooo. A aj napriek tomu si nepamätám za tie roky pod touto sekciou (a nebál by som sa to rozšíriť na celý EF), ktorý by takto vyložene smeroval na rozhodcov.

To, že je autor fanúšik CFC a má takéto pocity chápem. A je veľmi pravdepodobné, že stať sa to mojmu tímu, tak aj ja vidím "červeno" a všetko zjednodušujem.

Ale uverejniť toto na EF?

Reagovat
vladis271

Si pamätám na zápas proti MU doma. Prehrali sme 1:2, každá sporná situácia vyhodnotená v prospech MU. Šialený výkon rozhodcu. Červená pre Jonja, kde mali prinajhoršom ísť von obaja. Ale žiadny článok kritizujúci rozhodcu som si vtedy nevšimol.

Reagovat
Swarley

vladisov pamatny ukrivdeny denik

Reagovat
smazaný uživatel

Potkat dneska Ovrebra, tak mu flusnu do tvare..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň proti FA na EF

Reagovat
r.mrazik

A navic to pise fanousek tymu,ktery jsou prvni o pet bodu...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Usty tady píše pravidelně články na aktuální témata, teďka se mluví o Atkinsonovi a úrovni rozhodčích obecně... Je to jen logické a měl bys za takové texty být rád, přinášejí něco nového.

Reagovat
vladis271

No to teda niesom. Toto je článok pre fan stránku CFC nie pre EF.

Reagovat
Usty

Pro BBC, Sky a vůbec všechna média na Ostrovech či ve světě to dostatečně zajímavé téma je. Pro EF to ale dost není. Elita

Reagovat
vitasrp

Spíš seš nejsnadnější terč tady, protože kritika tvý osoby je tak nějak módní.

Reagovat
Counter

Protože neumí tipovat výsledky a dělá roztomilé pravopisné chyby

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

A jak by sis to tady jako představoval? Raději nudné články typu "Pennant dohraje sezonu ve Wiganu", pod kterým se stejně na sto padesát příspěvků řeší Atkinson?

Reagovat
vladis271

Aha, názory pundits na rozhodcov majú odteraz zaručené články? To len aby som vedel.

Reagovat
Counter

Nejde o názory punditů na rozhodčí, ale na aktuální ožehavé téma, které hýbe tento týden anglickým fotbalem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Jo a navíc ani nejde o žádný osobní pohled zhrzeného fanouška CFC, nýbrž o slušnou kompilaci výroků nezaujatých "odborníků".

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells

Dokud to je takové jednostranné, tak to nazývám vybranými výroky

Reagovat
vladis271

to mi je samozrejme jasné, že je to názor pundits z MOTD. Ale tí sa vyjadrujú ku všetkému po každom kole. A do rozhodcov šijú často aj oni, a nie je to dôvod im dávať špeciálny článok na EF.

Reagovat
Counter

Mi nepřijde, že by se tenhle článek něčím vymykal.

Reagovat
vladis271

tak mi nájdi jeden podobný.

Reagovat
Counter

http://www.eurofotbal.cz/clanky/vylouceni-naniho-bylo-spravne-rikaji-cesti-experti-212436/

Třeba. Propírání výroků rozhodčích je ve fotbale v dnešní době až nezdravě běžné.

A znova - nejde o tohle konkrétní téma, jde o to, co je zrovna aktuální, co se zrovna řeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně nechápu ten nenávistný postoj k tomu, že se zde na EF objevil článek, který pojednává o kauze, která se teď řeší napříč anglickým fotbalovým světem. Však nikde není psáno, že musíš souhlasit s tím, co se tam píše.. a článek samotný nemění nic na tom, že Mourinho je velký šašek (a že ho tak vnímá a nadále i vnímat bude spouta lidí). Navíc tohle je řekl bych i pro oponenty ideální prostor k tomu, jak poukázat na Mourinhovo pokrytectví, vysmát se některým jeho názorům atd. Proč ale proboha dělat skoro až aféru z toho, že se tady takový článek objevil to je vážně nad mé chápání...

Jen jestli to zrovna v tvém případě není kvůli tomu, že se otevírají staré rány a blíží se rok výročí, kdy měl tento principál v čele modrého cirkusu přitáhnout do Liverpoolu a přihlížet korunovaci anglického mistra. Do zápasu nasadil béčko s Kalasem na stoperu, všichni liverpoolští fans se smáli a slavili a... a nakonec se smál ten, koho nejspíš z celého srdce nesnášíš a o kterém se mluví v souvisloti s touto aktuální kauzou To ale vážně není objektivní důvod pro to, aby tady takový článek nevyšel.

Reagovat
Svatej

Heh

Ted jsi ho zasahl minimalne na trech mistech, a to do hloubky

Reagovat
vladis271

Ja mám skôr pocit, že titul nám prehrala neschopnosť CFC streliť 90 minút gól a snaha poraziť vonku CP 10:0. Ale názor ti vyvracať nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tady byl článek o Costovi, tak sis zanadával rád co? Chudáku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

"V Anglii kritizují Costovu zákeřnost, Mourinho střelce Chelsea hájí"

Čo to má s mojim príspevkom spoločné? Hapruje ti logika a padáš k invektívam, Nechovaj sa ako primát zo Zoo ktorému nedali banán.

Reagovat
Arbiter

Tak proč ti nevadí článek o Costovi, kdežto o Atkinsonovi ano? Obě témata byla hojně diskutována napříč fotbalovou veřejnosti...

Reagovat
vladis271

Aha, takže Costa sa po úpadku formy dal na kariéru sudího? Dobre vedieť, som zvedavý ako mu to pôjde.

Nemôžeš porovnávať pičung na Costu (a že sme si mi toto u Suáreza užili dosť, tak viem o čo ide) a na rozhodcu.

Reagovat
Arbiter

proč ne? Rozhodčí není součásti hry?

Reagovat
Lof

Proboha to snad né...

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jebe kámo...

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě

Reagovat
Counter

Reagovat
alcantara

Nojo, to sa dalo cakat, najuplakanejsi fanusikovia siroko daleko tu musia mat clanok, ako im zli rozhodcovia ublizuju Snad ten rozhodca nebude musiet celit vyhrazkam, ako Frisk ci Orebro predtym. A vrchny sasek Mourinho to cele korunuje, skoda ze sa nestazoval napriklad po finale CdR, kde cely zapas jeho tim prasil slusnym sposobom. Vtedy mu to asi nevadilo. Svuj k svemu...

Reagovat
Counter

On už ty výhružky dávno dostal

Reagovat
alcantara

Reagovat
vitasrp

Tleskám, takže nakonec je zase potřeba urazit všechny fandy Chelsea, hodit do jednoho pytle a světu oznámit, jací to jsou kreténi. Fakt bomba.

Reagovat
Whitemedia

Ale no tak, takhle to na EF chodí, na to už sis musel zvyknout

Reagovat
Ritchie

klasika

Reagovat
alcantara

O kretenoch hovoris len Ty. A ano, obecne mam ten pocit, ci uz z tohto fora alebo z informacii o vyhrazikach rozhodcom, nepamatam si, ze by sa to stavalo u nejakej inej skupiny tak casto. A ajked sa to samozrejme netyka kazdeho, na situacii to nic nemeni...

Reagovat
Svatej

dost už prosím

Reagovat
LGT

Reagovat
jacobT

Reagovat
Ritchie

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

takže potrollil Moua? Tak to

Reagovat
Usty

Potrollil? To ne no :D spíš vtipně použil jeho způsob kritiky sudích

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě korupčnická liga

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD Tak Mou zrejme posiela Alanovi kyticu ruzi a Robbiemu vasnivu pusu

Reagovat
vitasrp

A co teprve Paulu Mersonovi, tomu musel rovnou zaplatit.

Reagovat
SunFells

Tak to už je na zákaz činnosti

Reagovat
Counter

Merson je blázen, toho nejde brát vážně

Reagovat
vitasrp

Tak jasně, podle mě to jejich studio tam vůbec není od toho, aby posluchačům podávalo názory, který by se měly brát vážně. Navzdory tomu se mi ten jejich styl hrozně moc líbí, kdykoliv si s nima pustím nějakej sestřih na Youtube, je to hrozná prdel, i když tam jsou jenom od toho, aby popisovali zápasy a komentovali to v humorném stylu.

Chris Kamara je samozřejmě největší týpek.

Reagovat
smazaný uživatel

"Savage podotkl, že Kightly měl paži v nepřirozené pozici a zabránil střele v cestě na branku."

Docela by mě zajímalo, co ve skutečnosti řekl a proč se to do češtiny překládá takovým nesmyslem.

Pokud si hráč vykloubí rameno, tak to není nepřirozená pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

* nevykloubí

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to někdo tvrdí úmysl někdo neúmysl ale snad při neúmyslu by se šel omluvit něco. Pamatuji ten zákrok na MS matuidiho taky prasácke ale omluvil se ještě pomalu předtím než rozhodčí zapískal ,věděl to a tam bylo zřejmé že to bylo opravdu nechtěné .Ale v případě Barnese který vstal odešel jako by se nic nestalo bez omluvy tohle neudělá hráč který to tak nechtěl. Můj názor.

Reagovat
Counter

Podle mě to třeba nechtěl, ale že se nešel omluvit je samozřejmě napřesdržku.

Reagovat
vitasrp

On se neomluvil ani Ivanovičovi, asi to nemá kluk v povaze.

Reagovat
Counter

Asi nesnáší Chelsea, to ho zase na druhou stranu docela šlechtí

Reagovat
Trand

Nevím, proč Savage nepošlou někam do ústraní.

Reagovat
Counter

Protože přináší kontroverzi, je svým způsobem populární, byť třeba negativně.

Reagovat
smazaný uživatel

posobi na mna ako rebelujuci gay, ale Shearerovi casto pritakava

Reagovat
smazaný uživatel

tým "ale" si chcel naznačiť, že zas tak silné to s jeho homosexuálnou rebéliou nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

k Alanovi nieco musi citit, on ho myslienkami vyzlieka do naha

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Atkinson ma ty spatne dny nejak casto, menevice permanentne...

Reagovat
Whitemedia

ale slovo méněvíce vidím poprvé

Reagovat
Zaschrona

Zaschronovina, no.

Reagovat
vitasrp

Jsem rád, že jsem tu činnost klubu od závěrečného hvizdu zápasu s Burnley pochopil dobře.

Články na webu, které se zabývaly kontroverzními rozhodnutími a obsahovaly fotky sporných incidentů, výtažky komentářů odborníků v médiích a nakonec i účast Mourinha v dnešním Goals of Sunday má prostě vytvořit tlak na autority, aby došlo ke zrušení červené karty Matiče. Stejně jako Sky Sports vytvořili tlak s Diego Costa crimes, se tedy i my teď snažíme zaútočit v opačném gardu.

http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/2/22/8085781/chelsea-set-to-appeal-nemanja-matic-red-card

Reagovat
spider_8

To neodvolají. Už jen proto, že to vlastně byla jasná červená pro Nemanju, navzdory pochopitelnosti jeho reakce.

Reagovat
vitasrp

Já taky nečekám, že by se to odvolalo, nicméně za pokus to asi stojí.

A když už nic jinýho, jsem rád, že klub za svým hráčem v tomhle případě jasně stojí.

Reagovat
Counter

Je to prostě kampaň ze strany CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

JOJ TEN MATIC FAULOVAL PODOBNE JAKO PIQUE Z BARCELONY TO BUDE STOPKA TAK NA 6 ZAPASU. POKUD NEUNASY ZE DO NEJ NEKDO ZAJEDE TAK AT IDE HRAT SACHY

Reagovat
Pigeon

Pokud Diego Costa dostal za incident proti Liverpoolu tři zápasy a Matić dostane také tři zápasy, ptám se, kolik by si za včerejšek zasloužil Barnes? Je to otázka k zamyšlení," zakončil portugalský manažer... klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Jose by mal menej mysliet a popracovat na svojej asertivite

Reagovat
Arbiter

400. pro Matiće a zrušení jeho trestu

Reagovat
Trapper

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
miky10

Reagovat
mojmira

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak to som si všimol len ja? Anglická FA dosť jednoznačne potláča deklaráciu základných práv a slobôd. Prečo by mal byť niekto potrestaný za to, že skritizuje výkon rozhodcu? To akože v Anglicku ako takom sa sloboda slova nezaručuje? Alebo ako to mám chápať?

Reagovat
hitZor

Oni asi mají nějaké pravidla (možná přímo od UEFY, případně FIFA), ve kterých o tomhle něco je, ale podle mě se to může vztahovat jen na oficiální tiskovky. Co na jejich adresu někdo řekne mimo nějakou oficiální akci pořádanou FA/FIFA/UEFA, to podle mě nemůžou nijak potrestat. Maximálně by mohli podat žalobu za pomluvu nebo něco podobného, ale to by jim fakt neprošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj keby také pravidlá UEFA, FIFA alebo FA mala, tak sú v rozpore so základnými ľudskými právami a slobodami a to konkrétne s článkom 19 Všeobecnej deklarácie základných ľudských práv.

Citujem:

,,ČLÁNOK 19

Každý má právo na slobodu presvedčenia a prejavu.

Toto právo nepripúšťa, aby niekto trpel vinu pre svoje presvedčenie a zahŕňa právo vyhľadávať, prijímať a rozširovať informácie a myšlienky akýmikoľvek prostriedkami a bez ohľadu na hranice. "

Ja teda vôbec nerozumiem tomu, ako je možno, že je manažér za kritiku rozhodcov sankcionovaný. Veď to úplne odporuje tomu, čo sloboda prejavu zaručuje. Slobodou prejavu zahŕňa aj sloboda po prejave, čiže v prípade, že manažér skritizuje rozhodcu za jeho výkon, nemôže byť sankcionovaný. Toto nemôžu predsa zrušiť nejaké pravidlá futbalu...

Reagovat
Joe.Cole

No jo, ale nepíše se tam jaké informace .Prostě se smíř s tím, že LZPS je spíš taková politicko-ideologická deklarace než zákon.Z té tvé citace bych i nabyl dojmu, že máme zaručenu absolutní svobodu slova, což je nesmysl a utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Určite to zahrňuje všetky možné informácie. Keby nie, tak sú tam taxatívne vymenované tie, ktoré sa šíriť môžu a tie, ktoré sa šíriť nemôžu

Áno, je to politicko- ideologická deklarácia a hlavné zákony (ústava) každého jednotlivého politického štátu z nej vychádzajú. Z ústavy sa potom tvoria zákony, nariadenia a vyhlášky. Že sa to nedodržiava neznamená, že je to v poriadku pre boha...

Reagovat
Joe.Cole

Určitě to nezahrňuje všechny informace, vyjmenované jsou jen obecně a hemží se to tam řekněme velmi ohebými obraty typu "veřejný zájem, bezpečnost,podpora hnutí směřující k..." a to se dá vyložit mnoha různými způsoby.

Ono se to ale asi týká hlavně států.Nedávno jsem někde četl, že moderátoři zpráv na Nově mají šílené smlouvy, kde mají povinnost žádat o svolení pokud chtějí poskytnout rozhovor, jít na večírek, fotit se pro noviny, pro oblečení na veřejnosti (nejenom v tv) mají také nějaká omezení.

Takže taková je praxe.

A ze strany státu to taky není tak žhavé.Jak by potom mohla pořád existovat komunistická strana?Zákony musí být napsány jasně a vymahatelně a to LZPS není.Proto je tak snadné si s ní vytřít...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné myslel som to s nadhľadom o tých všetkých informáciách. Samozrejme že nie všetko môžeš beztrestne hovoriť, najmä čo sa týka verejného záujmu. Nemyslím, si však, že je táto deklarácia obyčajným papierom.

Rád by som však teda zostal pri futbale o do štátu nezasahoval, to je na inú debatu.

Tu ide skôr o tom, že manažér skritizuje rozhodcu, čo je jeho subjektívny názor na problém a je za to sankcionovaný. Navyše keď je kritika absolútne súhlasná s realitou. V tomto prípade sa väčšina zhodla na tam, že rozhodca urobil chyby. To je realita a nie Mourinhov výmysel. Podľa mňa je to absolútne neprípustné, ale to by som sa už len opakoval

Reagovat
Joe.Cole

Podle mě je to taky špatně .Ale evidentně to mají právně ošetřené.

Reagovat
Joe.Cole

Ne, jenom ti hráči podepsali nějakou smlouvu.To máš jako třeba u jiných zaměstnanců obchodní tajemství.Akorát v tomhle případě obchodní tajemství zní : "Rozhodčí je piča"

Reagovat
smazaný uživatel

väčšiu blbosť som nečítal. Sorry

Reagovat
Joe.Cole

Myslel jsem to v legraci takže jsem rád, že jsem tě rozesmál .Ale zase taková blbost to není.Obchodní tajemství jsou totiž jakékoliv informace, které tak zaměstnavatel označí.

Každopádně pokud vím, tak pomlouvání rozhodčích neřeší britské soudy, ale asociace.A ti hráči do tohoto vztahu vstupují dobrovolně.

Jak bys pak třeba chtěl řešit situaci, kdy bys zaměstnal obchodníka/prodavače, který by následně z nějakého důvodu pomlouval tvoje výrobky?Vyhodit bys ho z tohoto důvodu nemohl.On by se pak odvolal na listinu a vysoudil by na tobě balík.

Aby bylo jasno, já to nehájím.Rozhodčí by měli být i pod tlakem veřejnosti a účastníků soutěže.Jinak se jejich práce nezlepší.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávist k Chelsea obecně krůček po krůčku roste a tak to hold i takovému profesionálovi ujelo a dal jasně najevo co si myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hold no. Dělnická třída se zase snaží kreslit slova na těch internetech :(

Reagovat
smazaný uživatel

Holt i mistr tesař se někdy utne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nechápu zaco by jste chtěli trestat Barnese? Byl první u míče a přihrával, to že tam byl Matič pozdě s blokem a odskákal to je jen jeho chyba. Fotka ukáže jak to byl brutální zákrok ale video jasně prokáže Matičovu chybu a za to oplácení by měl dostat minimálně 3 zápasy stop.

Reagovat
smazaný uživatel

Surová hra sa vždy trestá červenou kartou a keďže to rozhodca nevidel, čo aj sám povedal, tak môže prísť dodatočný trest. Inak Barnes mal prsty(nohu) aj v prasáckom zákroku na Ivanoviča, ktorý si tiež zaslúžil podľa mňa červenú kartu za surovosť. Suma sumárum je teda logické, že by mal byť Barnes potrestaný dodatočne. Jeho surový prejav v hre si to zaslúži

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neobhajuju ostatní jeho zákroky v zápase, ani jsem je neviděl. Obhajuju jen ten ze 69 minuty, kdy mu nemužeš prokázat umysl surové hry. Proto nebylo co odpískat při tomhle zákroku, a budu si stát za svým Matič si za to muže sám byl tam pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale surová hra si predsa nevyžaduje úmysel A to ostatné čo si napísal, tak to len

Reagovat
Joe.Cole

Aha, takže když odehraju míč a obránce ho zachytí tak mám právo v zájmu dohrání souboje mu prošlápnout nohu .

A taky bys mohl pochopit, že v posuzování faulů úmysl nehraje roli.To by pak součástí každého řízení DK musela být vypověď na detektoru lži a posudek psychologa.

Reagovat
LGT

Neříkám, že je to i tvůj případ, ale tenhle komentář úplně přesně vystihuje to, co spousta fanoušků Chelsea nedokázala pochopit u Costy, aneb ta jejich arcipičovina, že při šlápnutí na Cana ho neviděl

Reagovat
Joe.Cole

Tak to nepochopili no Jejich chyba..Já nejsem "spousta fanoušků Chelsea".To, že někdo fandí stejnému týmu neznamená že s ním budu souhlasit.

Mě jde jenom o to, že absolutně nemá cenu zkoumat nějaký úmysl či co.Prostě je úplně jedno, jestli to je úmysl, nešikovnost, cokoliv.

Reagovat
LGT

Jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Reagovat
Usty

FA potvrdila, že Ashley Barnes nebude čelit dodatečnému trestu za svůj zákrok na Nemanju Matiče, jelikož rozhodčí incident viděli.

OK, takže Atkinsonovi a jeho partě by někdo měl odebrat možnost pískat. Nebo život.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mojmira

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Ten zákrok Barnese neviděl live snad nikdo.

Reagovat
xjert02

FA Shit happens. HLavne, ze se nikomu nic nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

když někdo pořád lže o nějaké kampani proti jeho týmu, je jeho tým po zásluze potrestán na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

tady mate video lamky, umysel v tom zadny nebyl. Mozna tak od Matice, ktery tam slapnul jak debil https://www.youtube.com/watch?v=e852UDSWgTk

Reagovat
hitZor

Jasně, on si za skorozlomení nohy může vlastně sám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele