ROZEHNAL VĚŘÍ VE SKALP LYONU

04.05.2007, 20:01
Aktuality
Český obránce ve službách pařížského Sait Germain David Rozehnal doufá, že se jeho týmu podaří v sobotním utkání s už jistým mistrem Ligue 1 Lyonem vyhrát a tím už udělat obrovský krok jistotě záchrany v soutěži...

Lyon letos opět neměl konkurenci a mistrovské korunovace se dočkal už před dvěma týdny, to jest šest zápasů před koncem sezóny. Tým Milana Baroše prohrál naposledy na začátku února, s prázdnou neodešel již jedenáct utkání v řadě a na čele tabulky má před druhým Bordeaux již devatenáctibodový náskok.

Rozehnal nevěří, že by Les Gones, jak se Lyonu přezdívá, přestali hrát naplno a zápas v Parku princů vypustili. "Jsou sice mistry již pošesté za sebou, ale i když už byli korunováni, stále mají své kvality. Zůstávají silným soupeřem, ale my začínáme hrát jako tým a jsme mnohem silnější, když takto hrajeme."

Pokud Rozehnal nastoupí, bude se na hřišti hodně často potkávat se svým krajanem Milanem Barošem. Toho trenér Gerard Houllier již nemá proč šetřit, Baroš dostal za své gesto vůči obránci Rennes M´Biovi stop na tři zápasy a utkání v Paříži bude jeho posledním v toto ligovém ročníku. "Je strašně rychlý a dokáže chytře zakončit, musíme být hodně opatrní. Ale nebude jediným nebezpečím, Lyon má mnoho dobrých hráčů," připomněl Rozehnal. Houllierovi bude vedle Baroše chybět ještě distancovaný obránce Cris, jeho protějšek Paul Le Guen naopak může využít služeb Maria Yepese, který byl vinou zranění kotníku mimo hru tři měsíce.

Autor: Tomáš Honajzer / teamtalk.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele