Rozdíl oproti Itálii byl patrný a to je velmi dobré zjištění, řekl kouč Šilhavý

08.06.2021, 23:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (134)

Přidat komentář
kovtomas

Nevíte někdo název ligy eurofotbalu k fantasy k euru?

Reagovat
Salfovic

Patrný rozdíl byl akorát v kvalitě soupeře.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
OTASi

Reagovat
Liquid

Reagovat
vinetou

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infi

Reagovat
REPLIKATOR

Správně, Albánie není Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, takže po utrápené výhře s Albánií je vše super. Bravo! Takže jedou pro titul?

Reagovat
Acrocephalus

Utrapene? To vypada rozhodne jinak.

Reagovat
Y.N.W.A

za mě to byla utrápená výhra... výkon nebyl dobrej, jakoby všichni bez formy, vzadu chyby, dopředu žádná lehkost... tři góly fajn, to je ok, ale z ničeho - to jde takto jednou, ale nedá se to pak čekat v dalších zápasech... remízovej zápas i podle statistik, což doma s Albánií není dobrý

Reagovat
Y.N.W.A

na nebezpečný útoky dokonce Albánie podstatně lepší... k tomu nejistej Vaclík, což na sebevědomí defenzivy nikomu nepřidá, měl by chytat Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych krotil předčasnou euforii. Já v té naší hře systém nevidím, je to hra na náhodu v posledních zápasech. Skotsko ukáže naši bezzubost, až zase inkasujeme jako první a nebudeme si vědět rady.

Reagovat
Y.N.W.A

to je na tom to nejhorší, že hlavně ten mač s Albánií neukázal žádnej systém... o Itálii nemluvě... ale zase před tím to pod Šílhavým hlavu a patu mělo

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme doufat, že je to Francův geniální trik na zmatení soupeřů.

Reagovat
Reggie

? nejistý Vaclík? na konci chytil gól a jestli myslíš ten vingl, tak ten fakt chytat nemohl. Nic jinýho si nevybavím.

Reagovat
Y.N.W.A

Myslel jsem mizernou rozehravku

Reagovat
Reggie

No tak co se týče rozehrávky, tak v tom má zrovna Vaclík nad Pavlenkou jednoznačně navrch.

Reagovat
Y.N.W.A

pravda, Pavlenka v tom nevyniká taky.... škoda Koláře, klidně mohl chytat, s obraou by byl navíc nejvíc sehraný, pokud by tam byl Kúdela, ale to jsou kdyby, která nejsou...

Reagovat
Reggie

Asi tak, za mě nejlepší varianta je Vaclík. Snad to potvrdí na EURU, budeme to potřebovat.

Reagovat
Y.N.W.A

no snad jo, protože jak jsem psal výš... když nepodrží golman, obránci to cítěj, spadne sebevědomí, začnou dělat chybu v rozehrávce atd... jistota je potřeba

Reagovat
Reggie

Vaclík je za mě docela solidní jistota v repre, hlavně čím je zkušenější. Jemu věřím zrovna, snad mě nezklame, fakt to budeme potřebovat

Reagovat
smazaný uživatel

Mě spíš štve, že nedal šanci více hráčům. (Kadeřábek ani minuta, Holeš 20 minut). Snad všichni viděli, jak Bořil hoří a nestíhá.. bohužel toho má v nohách letos příliš. Za mě chyba nevyužít Kadeřábka nalevo nebo Holeše uprostřed.

Reagovat
Y.N.W.A

naprostej souhlas... taky jsem čekal odzkoušení Schicka s Hložekm vedle sebe, no minuli se... ale ten Holeš na stoperu a Kadeř na beku se nabízí, Trpišovský by to udělal hned... Jarda jede bohužel tak nějak setrvačně, na druhou stranu rozumím, že v repre je to jiný a bejvá to tam tak, ale zase ať to není do extrému jako Krejčí v U21, to pak může trénovat i opice - jen sázet na to osvědčený a nevidět chyby a nezasahovat do sestavy, to je přece práce trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda no, měl 2 zápasy na vyzkoušení všech možných alternativ, ale on si jede svoje prostě. Včerejší sestava od první minuty nastoupí i proti Skotům.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
montaigne33

je to nešťastník...

Reagovat
Bakary3

Jedou ti osvědčení. Budu hrát to, co je vyzkoušený. Sehranost. Automatismy. Není čas něco zkoušet.

Viděli jsme u U21...

Posranost našich trenérů je neskutečná brzda.

Trpišovský změní rozestavení několikrát za zápas, na nejtěžší zápas neváhá dát rozestavení, který ještě nehrál, protože ví, co chce proti tomu soupeři zahrát.

Jako oni mají profi trenéři málo času si to vyzkoušet i třeba jen na tréninku?

I klidně proti nějakejm poloamatérům z okolí?

To jsou jen výmluvy, alibistický kecy.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Trpiš je o level jinde než Franco.

Reagovat
smazaný uživatel

do budoucna bych u repre trpiše chtěl, kdo jiný by měl zužitkovat ten potenciál?Zahraniční lepší kouč by si zase řekl o raketu,a nemuselo by to přinést výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by si vzít Slávku i repre, jako ve Fifě.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, Trpiš musí s hráči pracovat každej den. Když je uvidí na srazu jednou za dva měsíce, tak z nich takový hvězdy neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jádro repre je momentálně stejne složeno ze slávistů

Reagovat
montaigne33

Reagovat
montaigne33

Trenér, kt je se včerejším výkonem proti (pod)průměrné Albánii docela spokojen atd., nepatří k repre týmu... Výsledek je mnohem lepší než předvedená hra... Pokud s tímto "nenáročným" trenérem neskončíme na EURU poslední ve skupině, bude to skoro zázrak...

Reagovat
Y.N.W.A

vidím to po včerejšku stejně... ale snad jen najeli na jinou taktiku než hokejisté

Reagovat
montaigne33

Bohužel- obávám se- to skončí stejně... Nepoučitelní trenéři- neschopní udělat rozumné změny atd./ V hokeji opětovný krach ve čtvrtfinále- na EURU očekávám nepostup ze skupiny a následně spoustu výmluv...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten člověk je na héru a myslí ze to půlka lidi nepozná?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože si místo másla maže na chleba heru? Rebel jeden.

Reagovat
Joe.Cole

Hera? To já používám na poslední pomazání.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
adam77

Tenhle trener se bude po propadaku na euru pakovat

Reagovat
Csaplárova past

To je furt dokola. Se slabým soupeřem přijde výhra a všichni jsou na koni, ale já jim prostě vůbec nevěřím. Obrana bude strašně hořet, to bude úplný zmar.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Skotskem smolna prohra, to se bude doufat ze se to jeste da urvat, ale proti CRO uz se ukaze jak jsme v pici a s Anglii to dosmrdlame na remizu a budeme rikat "Skoda ze forma prisla pozde", "Skoda ze jsme tak nehrali predtim"... "Ukazali jsme ze fotbal umime"... pritom Anglie uz bude mit davno postup jistej a celej zapas odchodi.

Reagovat
widlak

To mi připomíná starý vtip. Už ani nevím, ze kterého to bylo roku.

Anglie má hrát s Českem a protože Angličani očekávají jasnou výhru, dohodnou se, že za ně nastoupí je Rooney a zbytek zatím bude odpočívat na hotelu.

Tak se stane, Angličani na hotelu pohodička a jen sledují výsledek zápasu. 20. minuta - Anglie vede 1:0 - pohoda, všechno jde podle plánu. Další branky ale nepřicházení až potom 92. minuta - srovnáno na 1:1 a konec zápasu. Angličani čekají na Rooneyho a když přijde, tak se ptají, co se stalo. Wayne odpoví: "Víte, všechno šlo podle plánu, ale pak mě v 35. minutě vyloučili."

Reagovat
vacin

Já jsem ten vtip slyšel poprvé na MS 2010 akorát s Pirlem proti Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jsme hráli včera s Itálii, tak ten výsledek není lepší než 0:4

To už i Šilhavý hledá alibi? Hned v úvodu utkání po těch hrubkach by Italové vedli minimálně 1:0

Reagovat
Moje maličkost

Jardo! Ty vole neblbni.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Jolly Roger

Ale góly byly hezký všechny, nejhezčí ten albánský.

Reagovat
mayday

Zase utrápený to nebylo, celkem lepší, než jsem čekal.

Na druhou stranu, hlasy jak to máme po letech nabitý a postup je povinností a pak aspoň čtvrtfinále apod., to zas bacha.

Největší problém rozehrávka stoperů a absence desítky/špílmachra/někoho s myšlenkou. Tuto roli bude hrát Darida, snaží se, ale jeho post to není a je to vidět.

Reagovat
Acrocephalus

Ok, Albánie není Itálie. Ale Albánie už není ten typický evropský otloukánek, tady se někdo zasekl ještě hodně v minulosti. Je to balkánský celek a ty hrajou vždy nepříjemně. Překvapila mě jejich šikovnost a technika. Na druhé straně však naše obrana pracovala úplně jinak, než s Brabcem. Sice s tím díru do světa neuděláme, ale duo Čelůstka-Kalas pracovalo o poznání lépe. Kalas mě teda mile překvapil. Gól do naší sítě nešel na vrub nikoho - to se nezlobte, ale s tím by neudělal nikdo nic, ani kdyby se měl pos****.

V některých pasážích jsme byli hodně zmáčklí na naší polovině a nějak jsme se z toho nedokázali vymanit, ale když jsme rozpohybovali zálohu a přešli do útoku, tak i Albánci chybovali a otevírali nám prostory. Král mě včera zklamal, asi jeho nejhorší výkon. Klenot Hložek se moc do hry nedostal, kromě té jedné, ale dobře míněné šance, Pekhart zrovna tak. Jen nevím, jestli je rozumné se pořád spoléhat na postupnou výstavbu hry od obránců, když naši soupeři toto moc dobře vědí a tak naše obránce vysoko presují. Bohužel, fotbal se hraje v rychlosti, a takové to naše české, že dostane balon, teď se rozhlézne, popoběhne si a pošle pomalou, rozvážnou přihrávku.... to funguje možná v naší lize, ale ne na mezinárodní scéně. Tam jim prostě nikdo nedopřeje tolik času a prostoru, aby si toto mohli dovolit, vše musí být tak o 50% rychlejší. Naši umí sice rychle akcelerovat, ale ta výstavba hry předtím na mě působí strašně líně. Taky nám chybí schopnost přejít 1 přes 1, s tím se těžko operuje. Pokud vyhledávají vždy jen volného hráče, ale sám si netroufne přejít přes hráče, tak je potom logické, že si naši často nahrávají dozadu, aby se konfrontaci vyhnuli.

Je to příprava: a hlavní je se NEZRANIT. Což se povedlo. Nikdo nechce, aby tam naši nechali duši. Ale aby si navykli na jisté automatismy, věděli o sobě a věděli co jeden od druhého očekávat. Výsledek 3:1 považuji za docela dobrý bonus. Ale jako protrápenou výhru bych to rozhodně neviděl. Šance jsme měli, i velké a nakonec z toho padaly góly. Schick opět předvedl svoji nepostradatelnost a klid. Tam kde Jankto často spaluje, to Schick s přehledem promění.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

V druhým poločase jsme neměli vůbec nic, krom dvou náhodných gólů.

Reagovat
Tomik111

náhodných

Reagovat
Kiwi-21

Přesně věř tomu že kdyby gól na 2:1 dal třeba Hložek a ne Masopust tak se vynáší do nebes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Je zbytečné to tu nějak rozebírat ale ten hate na repre je šílený... Já jsem za to rád jak se zvedla, ty zápasy v LN i kvalde byly super... To že vyhořeli v Itálii ok, zápas s Albánii.. Šance za šanci... Prostě to není jak dřív beton a co nejdyl držet 0:0... Na Euru nepatříme mezi silné repre takže postup ze skupiny bude úspěch

Reagovat
Acrocephalus

Ten hate na včerejší výkon je způsoben tím, že:

1) spousta fandů zamrzla v čase a neuvědomuje si, že Albánie už je na úrovni jiných balkánských států; Albánie se dokonce probojovala na minulé EURO, což mnozí zde považovali za urážku kvality EURA "že i taková Albánie se tam dostane". Nakonec na turnaji hrála koukatelný, dobrý fotbal.

2) asi si někdo myslí, že v přátelácích se jezdí po zadku a jde se do soubojů se vším všudy. K tomu přáteláky neslouží.

3) Masopust dal gól - to se neodpouští, když Masopust tam prý "nemá co dělat"

4) někdo to nepřizná, ale hate na repre je takové vděčné téma mezi určitými jednotlivci. Asi doufají, že si tak najdou jiné kamarády.

5) Šilhavý je pro někoho z nepochopitelného důvodu trnem v oku, už od chvíle, co převzal repre (že by bolístky z minulosti?)

6) jsme Češi, našim národním sportem je na všechno a všechny nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, skončil hokej tak na řadě je fotbal.Asi takhle to u nás funguje.

Přitom tohle jsou jen přáteláky, které podle mě vůbec nic neukáží a není důvod proč hned vyhazovat půlku kádru a s trenérem. Myslím, že v tom týmu nejsou špatní hráči a klidně můžou na Euru dost překvapit

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Moje maličkost

Jako v mnohém máš asi pravdu ale upřímně, tobě se včera ten fotbal líbil?

Reagovat
m.iker007

To asi ani nebyl účel, ne? Důležitý bylo, aby si kluci po pauze zahráli, nezranili se a vyhráli.

Borci se nepředřeli a jesi se nám i něco povedlo, tak jsme před turnajem neodkryli žádný karty a možná i snížili tlak na hráče.

Já se těšim na EURO, ale hned nechápu, proč kurva hrajeme v pondělí v 15h. Co to je za čas...

Reagovat
Moje maličkost

Tak já se třeba dívám na fotbal i proto, aby se mi líbil ale chápu, že o to v přátelácích nejde. A v soutěžních zápasech vlastně taky ne (důležité jsou body a je jedno jak).

Euro je letos celkově dementní tím roztaháním po celé Evropě, takže ten čas mě vadí snad ze všeho nejmíň. Prostě to v práci zabalím o něco dřív no.

Reagovat
m.iker007

Tak já určitě souhlasim, že hra nebyla dobrá. Spíš dost mizerná.

Ale vzhledem k okolnostem se to možná ani nedalo čekat lepší. Respektive, doufám, že to borci rozbalí až to bude potřeba. A pákrát už ukázali, že fotbal hrát umí.

Reagovat
Acrocephalus

Ale samozrejme tam byli pasaze, kdy jsem si rikal "ale tak kluci neserte me uz a hrajte uz dopredu." Ale nebyl to cely zapas. Byly tam dobry akce, i z tech kde nepadl gol. Neprislo mi to nekoukatelny, vzdyt co predvadel Jarolim nebo Bilek, to bylo uplne neco jinyho, paskvil.

Reagovat
Moje maličkost

Tak to zase jo, Jarolím byl samozřejmě jiná liga . Bílek měl občas i výsledky i když dívat se na to taky moc nedalo.

Reagovat
Puskas

Tady jde spíše o to, že to bylo nekoukatelné. Když hráli kluci dobře, tak tu na ně byla v naprosté většině jen chvála, ale tu si po těch dvou utkáních nezaslouží, kritika je oprávněná. Můžeme jen doufat, že tu formu načasovali na Euro, protože tým je velice slibný - po nějakém čase, jen některé posty jsou obsazeny tak, že to budí obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Twl, jako za co kritizovat tým za včerejší zápas. Že vyhrali jen 3:1? Kolik jich měli dát? 10? Byl to pratelak tak se proberte, chtěli prostě hrát a ne jen nakopavat, od toho ten zápas je aby si to zkusili.

Reagovat
Puskas

Nechápu, proč by se nemohlo kritizovat za nedobrý výkon, který jen ta výhra zastřela. Všichni víme, že šlo o přípravu, nemusíš mi to připomínat, o generálku na Euro, které je za dveřmi. Všichni taky doufáme a velká část i věříme, že to tam bude vypadat jinak. Zápas se odehrál, pojmenujme, co bylo špatně, odstraňme to, a jede se dál.

Reagovat
oli9

Kurva Wales snima remizoval 0:0 a 2 střely na bránu... Tam je museli kamenovat....

Reagovat
Puskas

Kritizuji včerejší výkon, plus ten proti Itálii. Tím to z mé strany končí, věřím, že na Euru to bude vypadat jinak.

Reagovat
PP

Reagovat
oli9

navíc hokejky ještě jeli pro medaili.. Média je viděla na zlato... A pak všichni čuměli co za hovno hrají

Reagovat
PP

Víš, on je asi ten hlavní problém v těchto vyjádřeních. Výsledek byl super a s tím panuje spokojenost, ale nemůže být spokojenost s výkonem proboha. A to je to co většině vadí. Pojmenování problému, klidně konkrétních hráčů, co je třeba zlepšit, proč se Albánci docela snadno dostávali k přečíslení, naprosto nesehraní krajní obránci se stopery, atd.. Je to alibismus, protože pak se budou hledat výmluvy.

Reagovat
oli9

vždyt nikdo se neplácá po zádech každý říkal že to nebylo ono ,

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme nejlíp od kvaldy na ME16, po Belgii byla repre chválená ze všech stran. Teď po dvou přátelácích zase všichni nadávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ne. Jen zamindrákovaná jelita. Bude to dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě to úplně dobře tedy nevypadá. Pokud však Šilhavý dobře složí sestavu, můžeme myslet na osmifinále. Každopádně základ určitě bez Bořila a Krále, kteří jsou evidentně totálně z formy. Takže asi takto

Vaclik

Coufal, Celustka, Kalas, Kaderabek

Darida, Souček

Masopust, Barák, Jankto

Schick

Reagovat
smazaný uživatel

výjimečně

Reagovat
Rudy

Daridu na AM jsem taky nepochopil. Baraka na svoje misto AM. Prava strana Jankto, kde je bezne zvykly z klubu, s tim ze bude hrat svoji hru a mic bude tahat do stredu na strelu (na lajne do kombinace pomuze Coufal). Leva strana Hlozek. Vyhodu vidim v tom ze J. i H. muzou dle potreby prohazovat pozice. Se 4 vepredu nemam problem. Horsi je to vzadu Bohuzel cele to stoji a pada na zodpovednosti Daridy, Soucka, stoperu a pozicni hre beku. Golmani OK tam bych problem absolutne nehledal

Reagovat
PP

Tyyy jo.. Ty umíš psát i rozumné komentáře?

Sestava asi nejlepší možná..

Reagovat
vinetou

Naprosto zoufalá hra bez jakéhokoliv systému.

Útočná hra postavená na nakopávání balónu do vápna a doufání že trefíme spoluhráče.

Obranná hra postavená na nakopávání balónu z vápna a doufání že netrefíme protihráče.

Už po Skotsku bude jasné že na turnaji končíme.

Jediná útěcha je, že se na tu zrůdnost budem muset koukat jen 3 zápasy.

Reagovat
m.iker007

Proč se vlastně koukáš na ten fotbal? Když jsou hráči takový dementi a nemaj na to?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Puskas

Na turnaji to bude snad vypadat jinak, často jsme tu přípravu hráli bídně, a pak to vypadalo jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na přípravu nějak hodil bobek, hlavní je jak to bude vypdat na šampionátu. Zase lepší než být namlsaný z přípravy a pak na turnaji hrát tužku viz hokej.

Já jsem optimista pořád skotsko a Chorvatsko jsou dost hratelní soupeři a ty 4 body snad cinknou

Reagovat
Puskas

Já jsem též optimista, ale to neznamená, že nemůžu kritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani neříkám, že nemůžeš. Mě se to taky nelíbilo, ale věřím že kluci se prostě přepnou na spravnej mod na turnaji, tak mě ten výkon nezajímá v generálce. Beru to spíš jako zápas pro Šilhavýho, než že já bych z toho měl dělat jako fanda nějaký závěry

Já Jardovi věřím

Reagovat
vinetou

Hele já sem teď po tý přípravě hodně negativní, ale já si fakt přeju abychom hráli dobře a postouli.

Ale ono prostě nejde jen tak hrát na hovno v přípravě a pak jen přepnout vypínač a na turnaji hrát jak Barcelona za Pepka.

A včera už to nebyl "jen" přípravnej zápas ale generálka na zápas se Skotama, přitom ta hra neměla absolutně nic....

Reagovat
Puskas

Reagovat
Acrocephalus

Prej nakopavana , ze tys to neprepnul z youtube zaznamu zapasu s Jarolimem?

Reagovat
Selänne

Ty komentáře tady Jarolíma na vás, vy kundy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Moje maličkost

Reagovat
oli9

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Y.N.W.A

no bohužel právě včera to Jarolíma připomínalo

Reagovat
Acrocephalus

Reagovat
Fakt

Reagovat
mistr129

Reagovat
lichna.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ACSeRw!n

jedem pro zlato

Reagovat
Wambasen

Reagovat
icka

Reagovat
kattos

Reagovat
xhejl

Reagovat
Igner Farnsworth

Jarolím toho jako trenér dokázal vic

Reagovat
smazaný uživatel

má rekordní prohru, to Šilhavka nedokázal

Reagovat
Selänne

To si teda nemyslím.

Reagovat
PaYaB

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Postup do osmifinále by byl krásnej a pro mě úspěch.

Blbý je, že o všem rozhodně už první zápas, kterej musíme vyhrát a kde, pravděpodobně, budeme víc na míči a budeme muset něco vymyslet, a z toho mám celkem obavy. Místo konání, cestování, to mluví pro Skoty, ale jestli chceme postoupit, tak tyhle kopáče prostě porazit musíme.

Pak ukopat bod s Chorvatama a postup je jistej.

Reagovat
Puskas

V kvaldě se taky cestuje, to nemůže hrát roli.

Reagovat
mayday

Tak to je asi pravda. Na druhou stranu kvalda je dlouhodobá soutěž, tady se jedná v podstatě o jeden klíčovej zápas. Ale zase se tam neletí v den zápasu, tak to roli hrát snad nebude.

Reagovat
xhejl

To je zase žumpa některý ty komentáře tady. Velká sláva to včera nebyla, ale Albánii porazili, Šilhavý si zřejmě vyzkoušel nějaký varianty, účel to relativně splnilo. Pořád je to příprava ffs. Kdy to na Euru nějak totálně poserou, tak já budu první, co bude chtít Šilhavýho ukřižovat. Ale poslední dva roky to konečně má nějakou rozumnou kvalitu a hlavně výsledky. A i když to občas nebyla velká hitparáda a Šilhavý je ultra konzerva, tak to prostě docela funguje, velkej posun oproti době, kdy tam řádil KJVCD. Takže jak je to celý v prdeli a Šilhavý je neschopnej dement bych spíš případně psal až po turnaji.

Reagovat
Moje maličkost

Snad máš pravdu ale na tvém místě bych už začal shánět kříž a hřeby.

Reagovat
ttopi

Právě že ani ne. Nejsme určitě papírovými favority na postup ze skupiny. Respektive určitě ne na první 2 místa. Třetí bychom být měli. Hůř to asi nedopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele