Rossoneri slaví výhru. Musíme se zlepšit, zní z Interu

15.11.2010, 09:43
Aktuality
Včerejší milánské derby skončilo výhrou AC, který tak vede italskou ligu a na Inter má náskok šesti bodů. Vítězové si pochvalovali, jak těžké utkání zvládli, obhájci titulu uznali, že nehráli dost dobře.

O výsledku ostře sledovaného zápasu rozhodla už pátá minuta, kdy proměnil penaltu hostující Ibrahimovič. Žádná další branka už nepadla, přestože AC Milán dohrával v deseti po vyloučení Abateho.

"Odehráli jsme skvělý zápas. Hlavně ve druhé půli, kdy jsme byli jen v deseti. Klidně jsme mohli nastřílet víc branek, ale výsledek se počítá," těšilo Zlatana Ibrahimoviče. Po souboji s ním musel do nemocnice obránce Interu Materazzi, jelikož dostal kolenem do obličeje. "Žádný úmysl tam nebyl, takové věci se ve fotbale stávají. Hned jsem se snažil omluvit," říkal švédský útočník.

Zkušený záložník AC Clarence Seedorf měl z výhry také radost, nechtěl ji však přeceňovat. "Na začátku sezóny jsme říkali, že potřebujeme čas, abychom si zvykli na nového trenéra a spoluhráče. Výsledky se začínají dostavovat, více si věříme a hrájeme stále lépe," uvedl. "Hlavně chci, abychom mohli na konci sezóny říct, že jsme silnější než Inter a získali titul. Výhra v derby sama o sobě nestačí."

V táboře Interu zavládlo po derby zklamání, protože rival se vzdálil na rozdíl šesti bodů. "Neudělali jsme dost pro to, abychom si zasloužili vyhrát. Nemyslím si, že jsme se přizpůsobili hře AC, spíš jsme hráli špatně. Tímto způsobem se dál neposuneme," měl jasno prezident Interu Massimo Moratti.

Souhlasil s ním i kapitán Javier Zanetti, který nebyl spokojen s výkonem rozhodčího. Paolo Tagliavento měl podle něho vyloučit Gennara Gattusa. "Udělal čtyři fauly, ale Tagliavento mi řekl, že si nezaslouží dostat další žlutou kartu. Víc k tomu nemám co říct. Pro Milán bylo jedině dobře, že byl Gattuso v poločase střídán," uvedl Zanetti.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (223)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC Milan

Reagovat
Jajinek

Asi takhle...tým ve složení Julione - Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu - Deki, Cuchu, Zanetti - Wes - MIlito, Eto´o má stále na to, hrát o titul v Itálii i v Evropě. Jen se ti hráči musí dostat do formy. Jestli to Rafa dokáže je do ní znovu dostat, je otázkou. Spíše zpanikaří a už v zimě si nakoupí hordou posil, které nám nebudou sedět a úplně se to celé zblázní.

Všichni z týmu vědí, že je něco špatně, tak snad se s tím bude něco dělat...víc jak 2 posily bych v létě ale každopádně nechtěl, to není potřeba. Největšími posilami bude Maicon či Milito ve formě a zdravej Cuchu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych viděl Zanettiho na LB a Mottu v záloze, ale s jeho zdravím s tím ani nepočítám. V lednu bych chtěl Ranocchiu s Cassanem, jak už jsem psal v souhrnu. Vykašlal bych se na křídelní hru, nemáme na to hráče, jedinej schopnej na křídlo je tam Eto'o a to je žalostně málo. Na lavičce nemáme pořádného útočníka a nikoho lepšího než Cassana zadarmo neseženeš.

Reagovat
Jajinek

no...já bych tedy raději koupil Lásku za 18 mega, kterého bue CSKA prodávat, kvalitativně je srovnatelný s Cassanem ( i když to není takový génius ) a hlavně u něj mám jistotu že nerozvrátí kabinu a nic neprovede.

Jinak souhlas i co se týč Motty a Zanettiho, jen si musíme zvyknout, že Chivu bude hrát i kdyby byl konec světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

az na toho chivua na poste laveho beka suhlasim uplkne stym co si napisal......radsej nech tam hra santon......chivu by bolplatnejsi na stoperovy ale tam v pohode azhra s luciom aj cordoba....inak vcera ma potesilo ze cordoba je stale este v 34rokoch jeden z najrychlejsich hracov

Reagovat
lnterista

ja bych to zkusil i takhle

...................Cesar

Maicon...Lucio...Chivu...Javier

.....Dejan..Esteban...Sneijder

..................Pandev(Coutinho)

........Milito(Pandev)...Etak

Reagovat
smazaný uživatel

K ideálnímu, koukatelnému (leč neúspěšnému) výkonu, který jsme hráli pod Leonardem to mělo hodně daleko, ale 3 body jsou 3 body. Poslední zápasy nicméně ukazují, že záloha Ambro, Flamini a Boateng by mohla být tou správnou variantou. Ještě přesvědčit jinak velmi dobře bojujícího Robinha aby se více vracel, pořídit ještě jednoho útočníka ke Zlatanovi a máme tu fungující 4-3-1-2. Jenže co s Dinhem a především Pirlem, který určitě sedět nebude? Toť otázka..

Reagovat
DelPiero137

A co s Patom? Vedla Ibru by sa "neuzivil"? Kto zo zalohy by bol ten playmaker? kto nato ma techniku a myslenie?

Este Zambrottu vymenit, lebo v LM je vela rychlych hracov a tych uz nestiha...

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati; Abate, Nesta, Thiago, Antonini; Flamini, Ambrosini/Pirlo, Boateng/Ambrosini; Seedorf/Robinho; Ibrahimović (náhrada v lednu), Pato/Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

a Ronnie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnie upadl to těžké letargie a evidentně mu nedělá dobře, že se musí prát s Robinhem o fleka. Nejspíše smlouvu neprodlouží a po sezóně nejdéle půjde od válu.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Pato musí mít za sebe alternaci, protože je to lazar (a začínám z toho mít špatný pocit, nechci mít v týmu hráče á la Van Persie). Typický playmaker by nebyl nikdo, to by se nechalo na Robinhovi. Ambro má nicméně ohromný přehled a tvůrčí roli zvládá, navíc Fllamini není žádný nekopa a dokáže také něco vymyslet. Zambrotta měl být 1. náhradník, jeho výkony v kombinaci se zraněními z něj však udělali jasného adepta na základ...jeho bych si rozhodně ponechal, odehraje si své.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho nechceš mít v týmu, tak se ti sen splní... Jestli nemyslíš FM, tak žádnej tým nemáš a kdybys ho měl, tak určitě nezískáš Pata

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

já tohle nějak nemusim :) jako "já ho nechci mít v týmu" "tak jsem porazil Inter" a podobný, ještě tak "my" ale tohle bylo přehnaný a navážet se do Pata Ale nic osobního, jen ta první věta zněla jak kdybys byl minimálně Silvio

Reagovat
smazaný uživatel

Je to všeobecně používané, ukazuje to ztotožnění se s týmem..není na tom nic špatného. A já se do Pata nijak nenavážím, jen poukazuju na skutečnost, že je věčně zraněný..nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nebol nic moc,ale myslim,ze sme zasluzene vyhrali ....Co sa tyka Zanettiho a jeho reci na rozhodcu,tak cervenu mal dostat aj Pandev za inzultaciu Abateho....

AC MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

já vůbec nepochopil za co dostal Abate kartu...

Reagovat
DelPiero137

Ja tiez nie, Abete do neho ani nestrcil poriadne. Aspon co som videl ja. Musim si to este raz pozriet na youtube.

Na druhu stranu Gattusovi odpustil niektore zakroky.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu aj pandev mal vidiet cervenu to je jasne ale to yb pre inter bolo posilnenie tak ho rozhodca tam nechal nech to kurvy dalej......lebo rozhodcovy chybal uz len cerveno-cierny dres inak bol 12 hraacom AC on nie divaci

Reagovat
FORZAMILAN

............FORZA MILAN................

Reagovat
smazaný uživatel

NIkdy bych nevěřil, jak je Inter slabý bez Estebana...ten hráč dělá rozdíly, Inter je bez něj tuctový tým s špatným bráněním. Něco jako Juve v lonských sezónách. Tenhle hráč je klíč, víc než Javier, Julio nebo Milito...ale to tady asi nemusím říkat, tohle všichni ví.

Včera jsem viděl poločas, a rozhodně to byla 45 minutovka ze strany AC, kteří si ještě dovolili promrhat pár příležitostí. Škoda Rina - je to starý blázen, jít do každého souboje jak o život ikdyž má žlutou, to už je na pováženou.

jinak děkuju všem týmům za povedené calcio, které je zase jednou vyrovnané ....těším se na další kola

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Liga bude pekelně vyrovnaná. Bohužel asi bez prvního místa.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

noo bez cambiassa je inter hlavne smerom dozadu polovicny

Reagovat
smazaný uživatel

Spousta lidí tady kritizuje, nebo se dokonce směje Benítézovi. Ale problém je samozřejmě v jeho předchůdci. Kam José šlápne, sto let tráva neroste a nejinak je tomu u Interu. Naučil hráče, že je normální vyhrávat haluzácky, jenže s ním odešla i haluz a hráči jsou z toho teď v prdeli. Benítéz nikdy takový štěstí mít nebude a proto je Inter tam, kde je(i když tabulkově to žádná hrůza není).

Reagovat
blaugrana

Zaujímavá úvaha.

Reagovat
smazaný uživatel

to zní opravdu zajímavě

Reagovat
DelPiero137

Zaujimave. Tiez si myslim ze Jose "zdrhnul" v pravy cas. Podaril sa mu jedinecny uspech. Poskladal muzstvo na iddividualitach, zaroven prinutil ich hrat tymovo. Podarilo sa mu nabudit hracov aby dosiahli zivotnu formu. Inter dosiahol uspechy, lebo kazdy bol v 100% kondicke, mal 110% formu. Ale to muzstvo nemalo taku silu ako ManU, Real, Barca. Nemalo system ktory slape "sam od seba", t.j. vyhravaju aj ked sa niektorym oporam nedari. Ked nastupili spomenute muzstva do zapasu, bolo skoro nerealne ich porazit, bolo citit z nich tu silu a kvalitu. Tieto muzstva si vytvarali sance kedy chceli, super mal co robit aby to uhral zo ctou. Zidana chcel kazdy zastavit, ale proste to bolo nemozne, vytvoril si sancu kedy chcel.

Jose dosiahol hlavne v LM vzacny uspech, dokazal v klucovych zapasoch vytazit maximum. V lige to nemal az take tazke, nemal tam taku konkurenciu. Nezhadzujem tym uspech Interu.

Keby Mourinho ostal, Inter by hral podobne vysledky ako teraz. Forma je prec k tomu zranenia. System ktory hraje vyzaduje 110% sustredeni, formu hracov a to sa da tazko dlhodobo udrzat.

Reagovat
smazaný uživatel

za poslední větu...

Reagovat
DelPiero137

Ale bohuzial v Reale ma teraz velmi silny a perspektivny kader. Zatial to vyzera ze Real bude velmi silny najblizsiu dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter byl v Itálii jednookým králem mezi slepými a v LM vyhrál především díky úžasné taktické disciplíně a přiznejme si hlavně také díky trenérovi. Dokázal z týmu vyždímat maximum a naplno využil potenciál hráčů. Inter při udržení dlouhodobě konstantní formy klíčových hráčů je rovnoceným soupeřem Chelsea nebo Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt prece musi sam videt, ze Benitez dela chyby. Chapu, ze nekteri hraci muzou byt po lonske sezone znacne vyhasli a musi jim delat problem se namotivovat a prave tady je nejvetsi slabina Rafy, ktery proste z tech hracu nedokaze dostat nic. Ty jeho tahy v obrane a neschopnost dostat Milita se Sneijderem a Maiconem byt jen do polovicni formy z lonska, no no comment.

Navic sam musis videt rozdil mezi Josem a dalsimi, byt velmi talentovanymi trenery treba uz na prikladu Realu, kde loni Pellegrini nedokazal hrace namotivovat, pri zapasech sedel na prdeli a tvaril se stejne jak Rafa. A co dela letos Mou? Podive se, co udelal s Ronaldem, Marcelem a podobne. A podivej, co delal v zapase s AC, kdy nekdy v 89. minute bezel jak sileny pro nejakeho hrace Realu, co se rozcvicoval, aby nastoupil rychle na hriste.

Mourinho neni nijak skvely taktik, ale dokaze vyflusnout z hrace vsechen jeho um.

Reagovat
DelPiero137

Rozdiel v Reale robia aj novy hraci ktory okamzite zapadli do koncepcie a su hlavnymi tahunmi. Ti hraci ktori tam prisli, by skoro v kazdom muzstve boli prospesny. Teraz ma Real velmi kvalitnych hracov a nelezi cela tarcha na Ronaldovi. Viacero hracov tam zamestnava supera, ma vybornu techniku, idividuality a Ronaldovi to len pomaha. Uz nie je viac menej sam koho si super strazi. A prave teraz (aspon ja) citim v Reale vacsi potencial ako minuly rok v Inter. Je to masineria ktora ma futbal v krvi a su nebezpecne uz len tym ako fubalovo myslia + kvalita hracov. Su mladi, bez uspechov a netreba ich az tak motivovat ako starsi kader Interu.

Inak suhlasim s tebou ze Jose vie ako dat hracom seboistotu a namotivovat ich. Z Beniteza mam pocit ze je tam z donutenie a nezaujima sa o muzstvo. Jose vie usit taktiku na kazdeho. Ako eliminovat superove kvality a uplatnit tie svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

benitez sa s mourinhom nemoze ani z daleka rovnat.......nema cit na vyber hracov ani pri ich kupovani ani pri zaradovani hracov na posty v zostave a takisto je velka pravda aj to co tu uz bolo napisane ze nedokaze z hracov dostat to najlepsie co je pri dnesnej vyrovnanosti spickovych kluboch totalne klucove a v tomto je mourinho nedostihnutelny nikto neni lepsi motivator ako on.......nefandim realu aly mylsim ze tento rok aj dalsie nasledujuce im mou vrati uspechy ma ta schopnosti a povedal by so ze ma k dispozicii lepsi kader ako mal v interi hlavne co sa tyka ofenzivy....problme moze nastat len v tom ze mou hrava v dolezitych zapasoch dost zozadu a nato velmi real neni zvyknuty ani anto enma hracov v tom bola vyhoda interu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je fakt demence. Někdo prostě TOP kvalitu Mourinha vidět nechce.

Reagovat
DelPiero137

Nehovoirm ze Jose zly trener. Ma svoj styl a ten drvivou vacsinou slavi uspech. Ja povazujem za najvacsie uznanie vyhru v LM. To sa mu opat podarilo, ale s tym muzstvom a taktikou ktoru uplatnoval v Milane by ani on uz nedokazal zopakovat uspech v LM. S Chelseo odviedol tiez slusny kus prace.

Reagovat
RMCF

to nikdo nemůže vědět jestli by dokázal zopakovat, každopádně obhájit je vždycky mnohem těžší...

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze pod vedenim mourinha by inter mal minimalne v serii a aspon o 6-8 bodov viacej co by bolo 1-miesto momentalne a v LM by nedoslo k hambe na white hart lane to by mou nedopustil........neviem ci by opat LM s interom vyhral ale muztvo by neupadlo az tak ako pod rafom to som si isty aj ekd nehovorim pokles formy by bol mozny aj pod ejho vedenim ale nie taky ako maicon ktory uz nevie snad ani hrat futbal ci co

Reagovat
smazaný uživatel

Jako trenér je naprostá nula. Demence je spíš nevidět souvislosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
Oxbow

Ty jsi kus zoufalce, prijde mi absolutne absurdni, ze za neschpnosti Rafy, nebo rikej tomu jak chces, vidis Mourinha, ktery mel udajne stesti a vyzral chudackovi Rafovi z hracu vsechnu formu

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš hlupák

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea tušim sezonu po Mourinhovi byla ve finále LM a další v semifinále, tak po sobě asi tak špatný tým nenechal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On víceméne z Chelsea tak dobrý tým udělal...Co byla Chelsea do roku 2005 ? nic, obyčejný tým který vyhrál myslím 1 -2 x ligu

Přivedl kvalitní hráče - Drogba, Carvalho, Čech, Essien, Cole, Ballack a další

Velký podíl na tom ale taky měly Abrahimovičovi prachy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Yanek

Sem hrdej na to, že fandím právě AC, FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně jsme mohli nastřílet víc branek, ale výsledek se počítá,"

Kdyby jste se ukopli z centru, tak jo. jinak když nevystřelíte na branku, tak ho tam dostanete těžko

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Shevchenko

Sice jsme nevystřelili na bránu, ale i přesto jsme měli 3x víc šancí než vy, to je hrozné s váma.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo

Reagovat
smazaný uživatel

K Interu za Mourinha a za Beniteze....

Mourinho je psycholog, motivátor, dokáže z hráčů dostat úplné maximum. Dokáže je vybičovat a hráči pod ním hrají 90 minut + nastavení. Benitez je ležérní typ trenéra. Má svoji kvalitu, to nepopírám, ale pro Inter není tím správným. Inter má na víc, než na to co nyní předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa měl jediný úkol, pokračovat v práci Joseho. A ani to mu nejde

Reagovat
smazaný uživatel

On v jeho práci pokračovat nemůže, protože nemá vlastností předpoklady José je José.

Reagovat
cristiano.K.

on nemůže pokračovat v jeho práci a hlavně ani NECHCE! Rafa rád drží míč ve své moci,držení míče se pohybuje okolo 55-60% Mourinho vyžadoval presování a defenzivní styl a rychlé protiútoky.Vzpomente si na zápas doma s Barcou doma

Reagovat
smazaný uživatel

a právě proto mám Josého hru rád

Reagovat
cristiano.K.

právě, proto jeho styl moc nemusím ale jako trenéra ho respektuji a jeho hlášky hltám

Reagovat
smazaný uživatel

Má svůj styl

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je, že to není práce. Není absolutně na co navázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co není práce? To že ty nejsi schopný překousnout Josého a máš k němu silně apatický přístup nijak nezpochybní jeho práci. Jeho taktické pojetí hry mi přijde skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Josého taktické pojetí může považovat za skvělé pouze fotbalový analfabet jako jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji, beru to od tebe jako poklonu

Reagovat
RMCF

přidávám se k fotbalovým analfabetům

Reagovat
Francesco Totti AS

ty asi Josého moc nemusíš co?...José je skvělý trenér který si zakládá na propracované defenzivě...svou arogancí dokáže předzápasem rozhodit soupeře natolik, že to pak jde samo je to skvělý motivátor a stratég s Realem letos min. 1 trofej vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělý motivátor a předně haluzák...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodí soupeře? Před zápasem s Gijonem byl nejvíc rozhozen on sám. Došlo to tak daleko, že se musel vybrečet do novin. On umí kopat, ale neumí přijímat, když někdo nakopne jeho.

Reagovat
Swarley

tak o tom jsme se už mnohokrát přesvědčili...

Reagovat
DelPiero137

v tomto mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho ma okrem toho ze skvelym strategom a motivatorom ma aj obrovsku charizmu v tom pravom slova zmysle.....niekedy jeho reci vyzneju arogantne ale vacsinou ked si jeho arogantne reci prelozim do normlanej reci zistim ze ma vlastne pravdu.......mam rad jeho system hry aj jeho osobnost aj ekd ma budete asi povazovat za blazna ked vravim ze sa mi paci jeho defenzivny styl hry ale su na svete ludia ktorym sa prepracovany obranny system paci a co inter predvadzal vlani pod mourinhom bolo co sa tyka obrany takmer uchvatne.......minulu sezonu som zistil samuel je asi najlepsi stoper akeho som videl

Reagovat
DelPiero137

Co som pozeral tak Mou ma najlepsie statistiky vyhranych zapasov a rozne rekordy spomedzi trenerov. Na druhu stranu mal k dispozicii najlepsie kluby a najlepsich hracov.

V kazdom pripade si zasluzi uznanie. Moj nazor je taky ze to co dosiahol s Interom je fantasticke ale nepodarilo by sa mu to zopakovat. Musel by vymenit viacerych hracov mozno zmenit system.

V Reale bude pravidelne vyhravat... bohuzial lebo Real moc nemusim. Ale moje uznanie im tuto sezonu patri. Hraju pekne, futbalovejsie nez Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic Jak sejmul Materazziho, konečně ten si nic jinýho nezaslouží, než pár takovejch zákroků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co jako??? co dělal celou karieru on, tak si to zaslouží!

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako??? Vyjádřil jsem svůj názor na tvůj příspěvek. Nesouhlasím s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šel po něm hodně tvrdě a nebezpečně, ale jo, Matrixovi to za celou jeho "okopávací" kariéru přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne materazzi si zasluzi zato co niekedy predvadzal nech aj on okusy trvrdost ale nie toto co predviedol ibrahimovic.........ibrahimovic je velky chlap ale je aj velky bojko rovnako ako teraz proti matrixovi tak minulu sezomu v LM v suboji kde isiel do sprajcu vtedy so samuelom bolo zo spomeleneho zaberu viditelne ze pozrel kto proti nemu ide do suboja a prva reakcia bola cuknutie ale pootm radsej zakerne vystrcil nohu slapakom dopredu a vyskoci oproti obrancu absoluutne bez snahy trafit loptu ide cisto do hraca vtedy do samuela teraz do matrixa neviem ci som to videl len ja ale je to tak....mozno sa ich tak boji v suboji ze si nieco vyskusal proti nim na treningu a nie je to asi slast anrazit na samuela a lebo materazziho ale ibra strasne zly clovek na ihrisku aj mimo neho strasny hlupak je to aj ekd hra dobre to je pravda

Reagovat
Inzaghi

Nikomu nepřeju nic škaredýho a jestli jo, tak Matrixovi. Alespoň si to jednou vyzkouší z druhé strany.

Reagovat
smazaný uživatel

ted koukám na ten penaltovej zákrok Materazziho jak je tam prostě vidět že šel s úmyslem Ibrahimoviče sejmout,první jeho letošní zápas a zavinil prohru,minulou sezonu první jeho zápas žlutá karta za faul na červenou

Reagovat
Alberto Aquilani

OT : Cuss, je tu niekto kto hrá fantu ? potrebujem v niečom poradiť

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší by bylo, kdybys napsal v čem chceš poradit...

Reagovat
Alberto Aquilani

napríklad, ked kúpim Pastoreho, on hrá ofenzívneho záložníka , môžem ho dať do 4-4-2 do stredu ? môže sa to ? nebudú zato niake odočty podov ? napríklad aj Ménez , dám ho na krídlo ,ale on bude hrať AM .... ?

Reagovat
Tomanatura

Můžeš postavit i 5 středních záložníků, to je fuk. Je to prostě záložník, nerozlišuje se post.

Reagovat
Yanek

Co je to fanta? Už delší dobu mi to vrtá hlavou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je napsaný mezi záložníky, je to záložník a vůbec nezáleží na tom, kde hraje. Moc si to komplikuješ. Vůbec se to nehraje s reálným rozestavením. Máš pouze počet obránců, záložníků a útočníků a jestli máš v záloze pět pravých křídel v obraně čtyři pravé beky a v útoku další pravé křídlo, je úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle podposty se ve fantě neřeší, dělí se pouze na golmana, obránce, záložníky a útočníky, systém si nastav jaký chceš a postav je v něm kam chceš = jednoduše vypiš, kteří obránci, záložníci a útočníci Ti na dané kolo hrají.

rada na úvod: nehraj 4-4-2, snaž se mít na hřišti co nejvíce hráčů, kteří mají nejvyšší pravděpodobnost skórovat, tzn. nejlépe asi systém 3-4-3.

Reagovat
Alberto Aquilani

uff , dík všetkým , ja si to tu dávam Schelottov, Gubertiov , aby mi pasovali do systému .....

Reagovat
smazaný uživatel

Guberti je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak teď o tom mluvíš... Docela by mě zajímalo, jak by vypadalo, kdyby se vedle sebe na hřišti objevili Totti, Zlatan a Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Mutu A za něma stařec Seedorf s nosálem Giovincem a simulantem Krasičem

Reagovat
smazaný uživatel

To by se asi Antonioli musel hodně ohánět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sirigu i Muslera maji zatim povedenou sezonu, takže myslim v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale řekl bych, že on podává nejlepší výkony. Tentokrát vyjímečně souhlasím s Gazzettou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k nim Sculi a do obrany Criscito, Cassetti a pak by musel už někdo, kdo brání, třeba Ariaudo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten toho skoro vubec nenahral.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem ho tam dal. Hodil by se tam Lichsteiner, kterýho jsem poslal pryč, nebo Zdenda, o kterým jsem uvažoval (ale to už bych měl STOP výměnám).

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se dycky divim, proč ho dáváš do zakladu, když odehral snad prvni zapas toto kola. Na lavce máš Biavu, Bova nebo takove.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v podstatě je to jedno. Věřím, že když bude hrát, bude mít dobré hodnocení a když nebude, počítají se mi borci z lavičky. Obránce si většinou vybírám podle soupeřů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vyjde to na stejno.

Reagovat
Jajinek

há...já mám útok MiIlito, Toni, Ibra...

Reagovat
smazaný uživatel

K Militovi a Tonimu by se hodil spíš Pazzini.

Reagovat
Jajinek

jo..ale to by dali letos dohromady tak 6 golu...

Ale už se mi začíná dávat dohromady záloha, obrana je pevná...a poslední dva zápasy 4 body s Tomou a Frankiem...takže snad je to cesta k lepším zítřkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bys dostal hroznou sadu..

Reagovat
Jajinek

není každý den posvícení...

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. Nevite jak se tam zřizuje ten chat? už sem jim všechno nachystal, ale ten chat nevim jak se tam děla...Mere kdyžtak ho tam prosim vlož, nebo někdo poradte. Grazie

Reagovat
Tomanatura

Kdy mají draft?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež ti dám radu,nebude to síce ako od mazáka GATTUSA ale od zelenáča Miccoliho ale predsa ,ak chceš niekde ušetriť milióny tak určite u brankároch.Stáči ti 1 kvalitný ktorý ti odchytá aj celú sezónu a ak by sa náhodou zranil tak stále máš k dispozícií 4 prestupy

Tiež som dnes skúšal povyberať hráčov ktorých by som chcel a vošiel som sa pod 333m(aj keď tesne)a ani som nemusel mať útočníka za 1m

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte napríklad, aby som sa zmestil do tej kvôty 333M , tak vezmem do útoku Zigoniho za 1 milion, ale vobec nehrá , strhne sa mi niečo ?

Reagovat
Jajinek

ne...budeš ho mít na lavičce případně na tribuně. Za danné kolo se hodnotí je ti, které postavíš do základní jedenáctky, pokud zrovan ten hráč nehraje, tak příslušní náhradníci. Vždy jen 11 lidí.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Msgoo?

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Msgoo?

Reagovat
smazaný uživatel

kde je Msgoo?

Reagovat
smazaný uživatel

Milán už je přirovnáván k tomu z 60.let .

Allegri - Nereo "Parón" Rocco

Ibra - Pierino Prati

jen Rivera prý chybí..., respektive by jím mohl být Pirlo, kdyby toho trequartistu zkusil

Reagovat
Jajinek

jinak výsledky fanty Série C na fóru...máme za sebou zápas roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi:naopak od tebe to hezké není..

Reagovat
smazaný uživatel

hele kde je vzájemná konverzace mezi mnou, robertocarlosem atd..?

Reagovat
smazaný uživatel

Milan bohužel letos vyhraje Scudetto, moc bych se divil, kdyby tomu bylo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

já už nám bohužel po včerehšku taky nevěřím, strašně mě to nasralo. Benítez je kok-t a my s 9 pořádnými hráči nemůžme hrát o Scudetto, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze nevyhra ja verim ze sa preberie inter este je cas...alebo ze sa skor prebere moratti a vyprasi beniteza aj s topankami ak nevyhra inter verim ze nieco spravi lazio aj ked na titul to nevidim to by musel zarate hrat kazdy zapas aspon ako prot neapolu vcera bol skvely......alebo este lepsie nech zarateho kupi v zime inter

Reagovat
smazaný uživatel

teď po té Neapoli Zarateho neprodaji..takhle to bylo v plánu hrát od začátku sezony..ale nepoštěstilo se.herni styl byl jinej no hlavně že Reja pochopil kam ho dát a snad i Zarate přestane hrát jen na sebe.. Interu mi je samo líto.. Jenže pro mě byl šok na začátku sezony,že přišel Benitez, tím pádem jsem nevěřil, že by to na titul bylo..bohužel se zatím nemýlím..ale třeba ho fakt vykopnou ještě není nic ztraceno, ale popravdě.. nevěřím, že by to někdo milanu sebral

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no benitez inter pokazil ale ak ho vcas vyhodia a najdu vhodnu nahradu moze z toho kludne este neico byt....este dolzitjeise pre inter je aby sa do formy vratil sneijder,milito a maicon a aby hral cambiasso vtedy by to uhrali aj keby ich trenoval kosic travnika proste nema z ac milan pocit ze by boli nejaky lepsi ako inter ci dalsie muzstva ale maju k titulu blizsie to ano.........s tym zaratem sa mi paci ako tu nedavno vypisovali urcity typci ze kto by uz len zarateho kupoval a podobne debiliny

Reagovat
Jajinek

ano...je tu roberto, rychle se mu vysmát, nějak ho podráždit, aby byla sranda...hahaha...jste stejně trapní jako on, jenže on má aspoň tu omluvu, že je nasranej, páč strávil x hodin v buse a utratil 3 litry za nevydařený výjezd. A sám vím, co to je. Co máte vy?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

ano?

Reagovat
Pinturicchio

Pokud mám šanci tomuhle chlapci omlátit jeho aroganci, absolutní disrespekt k ostatním klubům a hlavně jejich fanouškům tady, jeho hulvátství o hlavu, tak to udělám velice rád.

Reagovat
Jajinek

stejně jako nemám žádný respekt k jeho projevům a nadávkám, tak nemám respekt k tomu vysmívání a provokování. Takové chování sice jistě není tak vulgární, ale já ho v životě dost nesnáším. (proto jsem taky takto podrýžděn) .Tím bych to uzravřel.

Reagovat
Pinturicchio

OK, beru. Jen já bych to provokacema nenazval, já neměl v plánu napsat ani slovo, protože jsem sám dost vznětlivý ( ale v takovém případě zalezu "do kouta" a počkám, až to ze mě vyprchá ), ale když jsem si přečetl tuhle jeho estrádu, neudržím se.

Reagovat
Jajinek

tomu prostě nevěřím, něteří z vás jstu tu na něj čekali, a dokonce těšili. Včera jeho jméno zaznělo při zápase čěstěji, než Militovo. Já jsem přesně tušil jak to dopadne. A kdyby mi někdo pod nějaký příspěvek po derby hodil tu smějící se Ibrovu fotku...taky bych se asi neudržel. Tohle je podle mě přes hranici. Samozřejmě, že prvotní příčina je ale u něj a u jeho nadávek.

Reagovat
Pinturicchio

Do toho mě netahej, já se akorát zasmál "10" poznámce o tom, že Roberto posvítil na Ibru laserem, při té penaltě. ( A ty poznámky o něm mi přišly taky docela trapné, většina ).

A jak říkám, nechtěl jsem psát nic ani dnes, ale to už je na Tobě, jestli mi věříš nebo ne. ( Ale mohl bys na základě toho, jak jsem se vůči němu poslední, dost dlouho, dobu choval )

Reagovat
Jajinek

ok, já přesně nestudoval, kdo to včera roberta tak vyvolával.

Reagovat
Swarley

já zase třeba nemám rád to, když někdo ustavičně dokáže rýpat do všech ostatních, ale pak když někdo rýpne do něj a do jeho Interu, tak to nezvládá...a to je případ Roberta, který se hned uchyluje k nadávkám a k chování, za který by si zasloužil banána...ale mě to může být víceméně fuk, já se jen pozorováním tohohle neskutečně bavím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Inzaghi

Silný jedinec se projevuje tak, že zachová chladnou hlavu i v těžkých situacích. Nadávky a přání smrti pro jiného člověka nasrání neomlouvá.

Reagovat
Jajinek

roberto v tomhle není silný jedinec a nezcahová chladnou hlavu a hloupě tu bude všechny urážet...a úplně stejně hloupé je tohle "Bolí to moc? Včera jsi tu k dokonalosti chyběl jen ty, takže díky, že mi alespoň dnes připomínáš ten krásný včerejší zážitek z výhry."

Reagovat
Inzaghi

Tvůj názor. Já nevinné popíchnutí labilního Interisty nestavím na stejnou úroveň, jako "nůž do zad" + spoustu nadávek každému, kdo se (i slušně) snaží vyjádřit nesouhlas s jeho názory.

Reagovat
Jajinek

já si popíchnutí představuju jinak..tohle je čirý a nízký výsměch.

Reagovat
Inzaghi

Ani ten nestavím na stejnou úroveň. Ale to už je, jak říkám, věc názoru..

Reagovat
Shevchenko

A kdo se mu tady vysmívá? V celé diskusi vidím jen tu reakci Inzaghiho (smějící se Zlatan), což popíchnutí bylo.

Reagovat
Jajinek

tak těch vět "bolí to co" "pobreč si" a fotek slámajícího se Zlatana tu bylo víc...ale už je to naštěstí smazané, hlavně ty nadávky už jsou pryč.

Reagovat
Shevchenko

Myslíš, že mě neserou takové hnusné lži, které vykládá? Já na něho nechci útočit.

Reagovat
smazaný uživatel

jop jop, umíme se ovládat

Já tady chodím pokecat si o fotbale, a ne někoho furt šikanovat

Reagovat
smazaný uživatel

třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předně já ho vcelku chápu. I tu neuvěřitelnou spršku vulgarismů a urážek beru s nadhledem. Nejsem taky žádnej svatoušek, i když to, co předvádí on, je hodně mimo rámec slušnýho vychování. Dávat 3 tisíce za výjezd ho nikdo nenutil a musí počítat s tím, že to nemusí občas vyjít tak, jak si to maluje. A omlouvat někoho, kdo někomu jinému přeje smrt (ať už vážně nebo s nadsázkou), je taky trochu zbytečný...

Reagovat
Jajinek

to ho samozřejmě neomlouvá, nedávat všemu co má nohy je nízké, stejně tak to povýšené vysmívání

Reagovat
Tomanatura

Stačila mi ta včerejší diskuze u zápasu, kdy se víc řešil on než fotbal.

Reagovat
Jajinek

já jsem věděl, že se tohle semele...on to neustojí a ti jeho vyvolávači toužící jen po posměchu taky ne...

Reagovat
Tsigi

je to trapný, stejně jako takový to odvolávání na herbage, prostě tohle nežeru

Reagovat
herbage

O něco jsem přišel?

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tři litry? Koukám, že to má fanclub Interu fakt dobře pořešený, škoda, že neexistuje v CR fanclub Lyonu na podobné úrovni.

Reagovat
Jajinek

na Juve jsem jel za 2800...

Reagovat
Swarley

to jsou parádní ceny, za takový prachy tady pomalu vyjíždím v ČR

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Když si porovnám, že skoro stejný prachy dám za týden jen za autobus, tak fakt srandovní..

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec by mě ten výjezd s něma na tohle derby mělo stat jenom 2 500 - to je na takový zápas skoro zadarmo

Reagovat
Shevchenko

Ale tak mi pověz, to mám fakt nechat bez povšimnutí, když tady přiběhne a okamžite (a neprávem) plive na AC?

Reagovat
Jajinek

podívej...na Inter tady bylo napsáno (hlavně v roce 2008 a po finále LM) tolik nadávek a napamatuji se, že bych já někdy takto reagoval. Na druhou stranu je pravda, že to asi byl jiný kalibr. Neříkám, že to částečně nechápu, ale prostě takovéto chování já prostě nemám rád, jak už jsem to psal Alexovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hooodně trapný. On je takový místní cikán. Může si dělat co chce, ale běda, jak se na něho kdokoli křivě podívá. Nechápu, proč by měl nějakýmu trotlovi kdokoli ustupovat jenom proto, že nějací chudáci prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

dělat co chce si nemůže, odsouzení si zaslouží. Nikdo ho tu ani neobhajuje. Ale tobě ty provokace a vysmívání nepřijdou trapný?

Reagovat
herbage

Sice tvrdě napsaný, ale souhlas. Nemá žádnou sebereflexi

Reagovat
Jajinek

to bohužel nemá

Reagovat
Pinturicchio

"On je takový místní cikán" - Naprosto přesné

Reagovat
smazaný uživatel

"místní cikán" je povedenej.

Reagovat
Mr.Jindros

Já se snad rozpláču, opravdu dojemný příspěvek...

Reagovat
Yanek

roberto se nám vrátil, je to hnus to co AC předvelo co? Fuj, chce se mi blít... A ta pentle na Ibru, sprostej výmysl. Taky vůbec nechápu proč dostal Panděv žlutou, Abate si jasně začal..

Reagovat
smazaný uživatel

Merda milan

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok ale zabudol si dodat k tvojmu super provokacnemu prispevku s ironickym podtonom dolezitu vetu: nechapem úreco rozhodca vytiahol gatussovi tu zltu kartu ved hral cely polcas totalne cisto bez kontaktu a dole iseil zrejme preto ze bol vazne zraneny

Reagovat
Lubinterista

... přesto přeze všechno jsem rád, že jsem mohl zase být u toho naživo. Milionkrát lepší než pročítat mnoho zdejších blafů. Sice prohra po hloupý penaltě, ale atmosféra opět nezapomenutelná.

Forza INTER!

Reagovat
M11

Reagovat
10

tady se zase mazalo? jediná moje reakce na Jajinka a Adriana pryč...

Reagovat
panca

podle reakci na zadny novy komenty taky tak usuzju. Skoda rad bych si to precetl

Reagovat
Pinturicchio

čurá*k Ibra, Merda milan ... atd, atd. O nic jsi nepřišel

Reagovat
panca

to asi ne, ale rad bych se tomu zasmal

Reagovat
Pinturicchio

To každopádně.

Reagovat
DelPiero137

to fakt tu take reci padali? predpokladam ze od Interistov...

Reagovat
smazaný uživatel

me smazali uplně regulérní zprávu,.. konverzaci s robertocarlosem atd..

Reagovat
DelPiero137

aj sa mi zdalo ze tu bolo uz 250 prispevkov zrazu pod 200...

Reagovat
Jajinek

Adri byl regulerni. Pokud si hrac ruku nastreli sam pri odkopu ci hlavicce, tak se nepiska. Presne se to resilo ohledne Rossiho ruce proti Sparte a byl o tom clanek na idnesu. Je to z pravidel. Az prijedu domu, pokusim se to najit.

Reagovat
Jajinek

Rozhodčí nesmí považovat hru rukou jako přestupek, když:

- míč je nastřelen na ruku, kterou má hráč u těla, nebo

- hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou, nebo

- hráč se po pádu na zem snaží vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku, nebo

- hráč si instinktivně a reflexivním pohybem chrání před prudce vystřeleným míčem choulostivou část těla, např. obličej, genitálie, ale i hrudník apod., nebo

- se míč odrazí od ramena hráče, nebo

- při odkopu míče nebo hlavičce si hráč nastřelí vlastní ruku

Reagovat
10

tohle pravidlo znám, ale pamatuju si, že v tomhle případě byl kontakt hlavou minimální, že se to probíralo v novinách dost dlouho a dokonce mu hrozil 2 zápasy stop...

Reagovat
Jajinek

no minimální...prokazatelně nejdřív hlavičkoval a to do vlastní ruky, a i když ten dotekl hlavou byl minimální, tak tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossoneri slaví titul. Musíme se zhoršit , zní z Interu

Reagovat
panca

btw ten zakrok ibry na matrixe je "luxusni" sheva si ho urict pousti celej den

Reagovat
Shevchenko

Teď byl na Nově jako Borec na konec. Ale stihl jsem až úplný závěr, bych se rád podíval na celý sport, zajímalo by mě, jestli tam měli sestřih zápasu.

Reagovat
panca

mel jsem to prave pusteny a to je diny me z toho sportu upoutalo. Myslim, ze tam zadnej sestrih nebyl, ale nejsem si jistej

Reagovat
Shevchenko

Klasika. ČT si tam zase dávala Real s Barcou, každý týden už několik let.

Reagovat
panca

jj diskriminace calcia

Reagovat
GEGE

Když se na to tak dívám tak ho Ibra stejně úplně netrefil...Navíc aby kvůli tomu musel být střídaný se mi nezdá...

Reagovat
panca

taky se mi to zda nejaky divny. Vrazil do nej, ale kopackou ho netrefil, mozna si dal pak kebulou o zem, jak dopadl

Reagovat
10

Materazzi rozdává zákeřný střety, ale neumí vůbec přijmout tvrdost, je to panenka...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

materazzi je zakerny ale to co predviedol ibrahomovic nebola tvrdost ty sulino to bolo zakerost prvej triedy...ved ibrahimovic ani nepozeral dke leti lopta pozrel sa pred seba a videl matrixa ktory mal hlavu hore lebo pozeral na let lopty.a reakcia ibrahimovica???noha hore stoplami dopredu-jedem na loptu idem ho skolit......jasne materazzi je cvok ale ibrahimovic sa mu v tomot minilmalne vyrovna len je zaujimave ze z mnohych vyjadreni futbalistov ci trenerov viem ze matrix je mimo ihrisku super clovek zatial co ten svedsky dement je aj mimo ihriska debilom

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra má taky svoje úlety, jenže je to pořád génius, jaký se jen tak nevidí...takový Matrix je když to řeknu...jen prase.

A zajímavá věc je, že kyž hrál Ibra u vás, tak se tohle nikdy neřešilo, no a teď kyž je v Miláně, ta je z něj hned zákeřnák prvej trídy!

Reagovat
smazaný uživatel

ale treba si vsimnut to ze ked hral ibra za inter nemal ziadne problemy a skandaly ake ma teraz v ac milano,pre ake ho vyhnaly z barcelony,pre ake ho neznasali v ajaxe a pod....skratka ked hral za inter hral futbal a venoval sa len tomu nepotreboval skandaly teraz zbytocne vyvydza mimo ihriska a len hovorim ze ten zakrok na matrixa bol velmi zakerny lebo ibra loptu ani nehladal....hlavne preto ze mal strach z matrixa bolo to vidno spomelene ako cukal ale to ze je genius na ihrisku s tym samozrejme suhlasim je super aj ked niekedy zbytocne niektore veci vypusti len preto ze hra arogantneho machra aj na ihrisku......ako futbalista genius ako clovek trapny debil

Reagovat
Francesco Totti AS

mě se zdálo, jakoby se Ibra lekl když viděl, kdo proti němu běží

Reagovat
Pinturicchio

Tohle jsem psal už ráno, já tam neviděl s Matrixovou hlavou sebemenší kontakt. Asi to divadlo hnal do extrému.

Reagovat
Jajinek

praštil se hlavou o trávník...dokonce omdlel a byl záběr, jak ho nehybného převáží do nemocnice

Reagovat
panca

to jediny je mozny. Ten naraz tak hroznej nebyl

Reagovat
Pinturicchio

Jedině tak, tyhle nekontrolované pády jsou dost nebezpečné

Reagovat
smazaný uživatel

materazzi si tresol hlavu o travnik ked dopadol na zem ibrahimovic sa jeho hlavy nedotkol ale vrazil do neho a tym z toho urobil nekontrolovany pad......a takisto ja púravda ze sa ho ibra zlakol uz som niekde pisal ze ibra sa matrixa zlakol rovnako ako sa zlakol samuela ked hral proti interu vlani za barcu v LM......proste asi tych hracov pozna a strach mu zavelil nech ide do nich zakerne lebo spomaleny zaber ukazal ze v oboch tychto pripadoch ze ibra cukol ked zbadal kto proti nemu bezi

Reagovat
GEGE

200 pro Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

ako dopadne inter ? tak ako looserpool pod benitezom...

Reagovat
didosh

Forza Milano!!!

Reagovat
cresposuper

To čo predviedol Ibrahimović bolo naozaj nemiestne. Jednoznačná červená karta a stop na 3 zápasy. Toto nie je kung-fu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele