Rossiho na lavičce Palerma střídá Pioli

02.06.2011, 14:58
Aktuality
Italské kluby si v posledních dnech libují v odvolávání a jmenování nových trenérů a do té druhé kategorie od dnešního odpoledne patří i Palermo. Prezident Maurizio Zamparini včera znovu odvolal Delia Rossiho, jehož místo tentokráte zaujme Stefano Pioli...

Pioli letos vedl Chievo, s nímž nakonec obsadil jedenácté místo tabulky Serie A. S vedením veronského klubu se pak dohodl na ukončení spolupráce a vedle Palerma bylo jeho jméno spojováno i s AS Řím.

"Stefano Pioli je novým trenérem Palerma. Italský trenér podepsal smlouvu na dva roky s opcí na třetí sezonu," stojí v oficiálním prohlášení sicilského klubu.

Palermo mění trenéry hodně často a postoj prezidenta Zampariniho letos hned dvakrát odnesl Delio Rossi. Jednapadesátiletý stratég působil v Palermu od podzimu 2009, ve své druhé sezóně se mu ale s mužstvem vyznávajícím růžové barvy nedařilo podle představ a po sedmigólovém výprasku od Udinese jej Zamparini na konci února odvolal.

V pouhých pěti zápasech pak vedl tým Serse Cosmi, než se svérázný palermský prezident rozhodl vrátit do funkce Rossiho, pod nímž si Sicilané vybojovali skrze finále Coppa Italia účast v příštím ročníku Evropské ligy.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jakto, že Zamparini nevzal Cosmiho

Reagovat
smazaný uživatel

Cosmi příjde v říjnu a po vánocích ho nahradí Delio Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

svých povinných pár měsíců určitě odkroutí taky Guidolin...

Reagovat
smazaný uživatel

A pak to převezme sám Zamparini

Reagovat
smazaný uživatel

a pak zase Cosmi to veme...

Reagovat
smazaný uživatel

a potom sa zase vráti Rossi

Robíze ako keby sa na lavičke stále striedali iba tí dvaja. http://i715.photobucket.com/albums/ww158/Milesbphoto/fuck-you.jpg

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

...ale čo ja by zaňho dal

Reagovat
Usty

A to si ještě pamatuju na Zampariniho prohlášení: "Rossi je jako moje žena. I když se často hádáte, stejně víte, že vám to vydrží navždy."

Reagovat
smazaný uživatel

V Chieve nemal zlú sezónu,inak ho ale nepoznám,tak ho nebudem súdiť.Nech sa ukáže,snáď mu dá Zamparini čas.Hneď by si ma ale získal,ak by pritiahol takého Cesara alebo Mantovaniho.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Po odchode Rossiho sa zdá,že Miccoli zmenil názor ostáva...

Reagovat
smazaný uživatel

Na této fotce vypadá jak Jack Nicholson

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to a Zamparini jak Hopkins.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele