Rosický: Věřím, že Jílek je tím správným, kdo Spartu pozvedne

30.05.2019, 20:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (69)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím? Spíš vím piču a doufám. Tak jak se doufalo i u všech předešlých: Holoubek, Ščasný, Strama, Ščasný, Rada, Ščasný, Hapal, Ščasný...

Reagovat
smazaný uživatel

*+Ščasný

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že na někoho zapomenu.. bylo jich fakt moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Strama se zkusil, Rada z těch nekopů nevytřískal nic, a jsem rád, že odešel. Hapala doteď nechápu, to byl fakt typ trenéra tak pro chrudim ne pro spartu. Ščasný kdyby neměl pozici jakou mě, ta by tam se tak nestřída

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo.. strama se zkusil, holoubek se zkusil, rada se zkusil, ščasný se 4x zkusil... jílek se zkusí.. ale však to nikdy nikdo neví.. Plzen Vrbu taky jen zkusila..

Reagovat
smazaný uživatel

ZKusil se jenom Strama když to jinde funguje Bulharsko apod. Jenom Sparta dohrála, jako skoro i Slávie oba kluby kupovali zasoužilé veterány, kteří si tam šli pro důchod ne hrát fotbal. Je to stejné jako teďkom u Devils, taky se budeme dlouho vzpamatovávat, z přestupů od LVG. A Radu bych přirovna k Mourinhovi, oba dva s nekopy dokázali uhrát dobré výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

A Holoubek a Hapal se nezkusili jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubka jsem tam ani nepsal, protože to byl nováček na neznámém území, Hapal o tom jsem psal, že to doteď nechápu proč tam přišel, naprosto trenér o ničem tak pro Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

No ja te chapu, mas na ne nazor.. ja jen rikam ze je taky zkusili

Reagovat
Neutron

jemu ide o to, ze kazdy novy trener sa skusa, chapes? nikdy nikto dopredu nevie co s tym tymom dokaze/nedokaze. Proste pokus omyl.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť já ho chápu

Reagovat
Pato44

v Chrudimi ma trener neotresitelnou pozici.. Nejakej Hapal nema sanci

Reagovat
Stiksxx

Ne asi.

Reagovat
Bakary3

Rosa fotbal vidí a jestli to nedá dokupy on, tak už nikdo..

Až se naučí dělat i trochu nepopulární rozhodnutí vůči "kamarádům" (Ščasný, Zahustel, Vácha, Costa, Frýdek...), jestli teda, bude to super.

A jestli Rosa ví piču, tak ty asi víš teda víc, hmm..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněme si v září cca.

Reagovat
Bakary3

Můžeme si říct, kdy chcem, ale prohlásit o Rosovi, že ví piču, mě uráží za něj.

Geniální fotbalista, chytrej kluk a bude skvělej manažer.

Jo, když si o někom na jeho postu myslím, že je tam jen jako panák k ničemu, řeknu to taky, ale u něj mě to teda od tebe sere.

Reagovat
Neutron

ty ho asi hodne obdivujes, co? Lebo nemas na zaklade coho tvrdit, ze bude skvely manazer. To, ze bol skvely futbalista nie je predpokladom na to aby bol aj skvely manazer.

Reagovat
Bakary3

Obdivuju.

A tvrdím to na základě toho, jak fotbal hrál - viděl, měl svojí vizi. Věřím, že vizi bude mít i na tomhle postu.

Další věc je, že on je chytrej člověk, zvládne to.

Pro mě ty předpoklady má, není to případ, kdy je na tenhle post dosazenej nějakej tupec, protože uměl kopat do míče.

A začátek mýho příspěvku - jestli nějakej momo tvrdí, že Rosa, který toho má sakra hodně za sebou a pod Wengerem, Brucknerem a jinými obřími osobnostmi, ví piču, tak ten neví ani tu.

Reagovat
Neutron

ono aj Gazza bol fantasticky futbalista aj ked to uz je celkom extrem no

ale tak kazdopadne uvidime jeho dalsie kroky, mozno Momo bude musiet zmenit nazor

Reagovat
Posledni Kovboj

Takhle, ja si o Rosovi myslim jen to nejlepsi a je to pro me polobuh, ale u nas ma ulohu fakt tezkou, Ten mrdnik ve vedeni je fakt zajetej, strejdomrdu typu Kotalik atd. jsme se zbaviili, ale porad je tam kretenek Svoboda, vrchni lofas Kretinsky a armada prikyvovacu. Jestli s odchodem Zdenecka zacal Strahov mluvit s Letnou nevim, ale pochybuju o tom, Hlozek neHlozek. Proste to bude mit kurevsky slozity.

Reagovat
Pablos

ty jooo to mi uniklo, že je Kotalík pryč ...tak to dobrý, jsem ani netušil

Reagovat
Posledni Kovboj

tusim ze porad smrdi v predstavenstvu, nebo neco takovyho, ale nikdo si ho -doufam- nevsima

Reagovat
Bakary3

Složitý to určitě má.. Jak jsem napsal, klíčový bude, aby se naučil dělat nepopulární rozhodnutí a v některých věcech se i postavit Křetínskýmu.

Já mu ale věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nestojí to za rozčľovanie. Rosický začína na tom poste a skutočnosť, že bol pán futbalista neznamená automaticky, že bude aj pán športový riaditeľ. Predpoklady na to má, lebo mohol mnohé odpozorovať počas svojej kariery.

Reagovat
Losinho

Chytrej nevím no, oproti Čechovi třeba.. a hned první rozhodnutí (ponechání Ščasného) bylo chybný. Jílek vypadá jako rozumná volba, zvlášť když mu Rosický dá čas, ale dá mu ho i Křetínský? Když skončí 2. nebo 3., podrží ho? A když jo a v půlce podzimu bude na čelo zase ztrácet.. to už se bude blbě vysvětlovat, že to chce čas.

Ono kdyby nebyla Olomouc s Jílkem supertrpělivá, když s ní sestoupil, a když se moc nepovedl ani začátek druholigový sezóny, tak teď mohl trénovat někde ve Varnsdorfu.. a Sparta myslím, že tak trpělivá nebude

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase s tím Ščasným...jasně že by ho všichni viděli už v zimě někde na rybách, ale ono to nakonec dopadlo nejlepším možným způsobem. S přehledem udělal třetí místo (což po podzimu nebylo vůbec jistý) a i tak se pakoval. V zimě se trenéři asi vykupujou hůř, a Jílek by to po tom hrozným podzimu měl násobně těžší.

Trpělivost bude asi největší problém. Na druhou stranu, možnosti tady má oproti Sigmě neporovnatelný

Reagovat
Losinho

Tak nevěřím tomu, že by Jílek to 3. místo neudělal. A měl by stejnou výhodu jako Trpišovský - na jaře by se seznámil s týmem (ne jako teď během měsíční přípravy) a od nový sezóny už se vším všudy. A taky by měl možnost něco udělat s tou kvalitou týmu, která má do nás a Plzně prostě daleko.

Ono čistě teoreticky ani to třetí místo moc neznamená, důležitější tam byl ten pohár - v zimě ještě nešlo moc kalkulovat s možností, že třetí flek může znamenat rovnou skupinu EL.

Ale jako nakonec to nedopadlo špatně pro vás.

Reagovat
Kang & Kodos

Rosa viděl půl roku dopředu Bůhví, co by bylo na jaře. Takhle se to v zimě aspoň povedlo trochu vyčistit od toho babylonu, kdy kolikrát byl v základu jedinej Čech. Navíc furt by Jílek přicházel jako trenér 14. týmu tabulky, což by bylo dost komický a každej by mu to rád připomněl.

Trpišovský to měl ideální no. Jaro nic moc, ale hůř jak druhej skončit tu sezonu ani nešlo a aspoň s tim týmem byl a viděl, co je třeba zlepšit

Reagovat
Bakary3

"oproti Čechovi" - tak ona inteligence není jen o tom, kdo má jak moc kultivovaný vystupování a kolik přečetl knížek.

Myslím, že co se týče fotbalový stránky, Rosa je oproti Čechovi o hodně napřed (obecně mi golmani většinou, co se týče fotbalových názorů, přijdou, jako když se bavím s holkou )

S tím Ščasným dlouhodobě asi chyba, ale jako krátkodobý řešení to pro ně možná nedopadlo špatně.

A teď se uvidí, jak se Jílek vybarví, často máš nějaký zkreslený očekávání, protože toho člověka zas tak moc nesleduješ a pak najednou si říkáš, když ho vidíš nebo slyšíš co druhej den, co z něj padá...

Mně ale Jílek přijde jako kouč, co tomu rozumí a ta jeho herní filozofie by měla snad být vidět, ikdyž to nebude hned.

Reagovat
Puskas

tak je to hodně o ščestí

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta potřebuje postavit moderní vedení. Dokud se toto nestane není žádná šance na změnu. Rosa je fajn, ale max jako kašpárek na fotky nebo akce.

Reagovat
Blasphemer

Určitě, Tome. A Plzeň se zase vrátí tam, kam patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Do druhý ligy

Reagovat
Blasphemer

Ty budeš nejbystřejší hoch ve třídě, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty zase nejblbější, viď? A nemusí to být ani ve třídě.

Reagovat
Blasphemer

Slušná nálož.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel

Reagovat
Batigol

Chápu fanoušky, že už asi nejsou úplně nadšení po těch letech co se úplně nedaří, ale proč kritizovat někoho, kdo byl u posledního titulu a zisku double? Na to tihle fanoušci rychle zapomínají, pana Jílka znám osobně z dob jeho začátků a musím říct, že už tehdy bylo jasné, že to dotáhne daleko opravdu skvělý trenér, co se chce neustále zlepšovat a hlavně umí vysvětlit hráči co po něm chce, navíc věřím, že s Rosou budou skvěle spolupracovat a doufám, že vrátí Spartu tam kam patří, důležité bude hned utkání v predkolech, bojím s, že kdyby se nepostoupilo hned by se začala ozývat Jílek Ven! Doufám, že dostanou čas na práci minimálně jako Strama a věřím ve velký progres. Vašku, Sparto ať se daří!

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanoušků bohužel šanci nedostane, pamatuju první domácí zápas Itala proti bohemce(po prohře v Bělehradu) a už se ozývalo italiano bastardo. Samozřejmě že to byl špatný trenér pro Spartu a možná pro kohokoliv, ale v ten moment to žádný z těch "inteligentů" nemohl vědět..

Reagovat
Batigol

Ital byl idiot to není trenér ale parodie

Reagovat
kilobyte

Tak ti co to křičeli beztak nevědí, co to znamená.

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav jestli Látal nebo Holoubek do Sigmy. A doufám, že spíše Holoubek do Sigmy, a Látal k nám. Bobovi je čas udělat pápá. Nebo tam s takovouhle z ničeho nic přijde třetí bratr Šašinka na hrot

Reagovat
Batigol

Látala si klidně vemte, ovšem podle dnešních informací to spíš vypadá, že půjde do Sigmy

Reagovat
El-Pistolero-68

“Pokracovat bude take Zahustel.”

To si delaji prdel, doufam? Ten prezije vsechny trenery.

Reagovat
Neon

Kapitán pro béčko jak vyšitej.

Reagovat
kilobyte

Aby nedělal kapitána v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Služebně nejstarší

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt tak špatnej ?|

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ross Geller
Reagovat
Liquid

Kováč je olomoučák, tak toho si tam asi Jílek ponechá, to spíš Horňáka pošle pryč

Reagovat
krupa1919

Tak co Sparťani, spokojení v naším bývalým koučem nebo ne?

Reagovat
Pablos

Uplatnil opci u Costy ??? to mi chcete říct, že tam takovou dobu jen hostuje ve Spartě ? To je nějákej nesmysl né ?

Reagovat
Bakary3

Opci na prodloužení smlouvy.

Ty jsi začal fotbal sledovat včera ?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pablos

ne dneska ráno až

Reagovat
Posledni Kovboj

a dobry ne?

Reagovat
Pablos

jako rozkoukávám se no

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

Poprvý je to vždycky takový zvláštní

Reagovat
Kang & Kodos

Já to viděl večer

Reagovat
Bex5

Ja to videt vecer, tak se z toho poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele