Rosický má trhlinu ve svalu a evropský šampionát pro něj skončil

18.06.2016, 19:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (204)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
spider_8

Konečně můžeme pusit do hry Koláře.

Reagovat
13

Reagovat
Tuxedo

Ale vydržal 2 zapasy

Reagovat
Free_player

mě to prostě nepřekvapuje ....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lof

Reagovat
Rock

Ta zranění u Tomáše už nejsou normální, v kvalifikaci jsme sice jasně dokázali, že bez něj hrát umíme, ale jeho výkony v prvních dvou zápasech ukázaly, že je to stále platný hráč. Určitě to je velká škoda, ale nemělo by to pro nás vlastně nic znamenat.

Každopádně je mi ho líto, geniální fotbalista, který toho mohl dokázat daleko víc, než dokázal, ale to by musel víc hrát než marodit ...

Reagovat
spider_8

Jako upřímně, co kromě té jedné šajtle předvedl? Říká se, že je to pro nás klíčový hráč, ale teď jsme s ním odehráli asi nejhorší zápas pod Vrbou a obecně nás sám nedokáže vytrhnout z bídy. Navíc není na ofenzivního záložníka nějak extra produktivní. Tím vůbec nepopírám jeho kvalitu, ale spíš jeho přínos.

Pro mě je třeba důležitější hráč Dočkal, který je náš nejnebezpečnější hráč a pravidelně si připisuje góly nebo asistence.

Reagovat
Snatus

Souhlasím ve všem, Rosický je super hráč, ale ty dva zápasy na EURU nic nepředvedl, jen tu asistenci na gol.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jen nechápu jeho shazování na základě těch 2 odehraných zápasů. Co měl jako předvést proti španělsku, když celý tým hrál totál beton, sám to prostě nemůže táhnout. Ztráta je to veliká, protože on je jeden z mála, který dokáže něco vymyslet, i "jen" ta šajtle bude asi to, na co se zbytek týmu ani nezmůže.

Reagovat
spider_8

Ale tohle vůbec není na základě 2 zápasů, v posledních letech přicházeli naše nejhorší zápasy obvykle s Rosickým v základu. Výbuch s Ruskem na Euru, Arménie v kvalifikaci na MS, prohra s Islandem a remíza s Lotyšskem, teď Chorvatsko. Netvrdím, že to je jeho vina, ale dost to nabourává tu jeho auru nepostradatelnýho hráče, bez kterého jsme úplně v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, ty mi seš demagog

Reagovat
uff

Jediný kto je demagog si ty.

Reagovat
FCSL

Dá se to krásně otočit no. Třeba v kvaldě hrál ve všech zápasech, kde se ten postup hlavně ukopal. Doma Nizozemsko, venku Turecko a doma Island. Bez něj se sotva porazilo doma Lotyšško a projelo se doma s Tureckem

Reagovat
FCSL

doma Kazachstán

Reagovat
spider_8

Doma s Lotyšskem jsme hráli s ním, tam to podle mě bylo hodně vidět. A to otočení podle mě nefunguje, protože já nepopírám, že je Rosa strašně kvalitní hráč a měl podíl na těch výhrách. Ale od klíčového hráče očekávám, že bude rozhodovat zápasy a že dokáže tým vytáhnout ve chvíli kdy se nedaří. A to on nedokáže a navíc není nějak obvzlášť produktivní, ve srovnání třeba s Dočkalem.

Reagovat
Snatus

Na něm bylo vidět, jak dlouho nehrál. Chtěl míč a hodně to bral na sebe, z čehož pramenily ztráty. Když měl nahrát, tak tu nahrávku nedal, a když se o ní pokusil, tak nebyla moc přesná. Osobně jsem si Rosického na EURU nepřál, jelikož jsem čekal bud zranění nebo slabé výkony, bohužel přišly obě varianty. Srovnám-li poměr očekávání-výkon, vychází mi bohužel Rosický jako náš nejhorší hráč.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti němu, zdravý a v ideální formě by podle mě předvedl úplně jiný výkon, ale v poslední době mi tak nějak přijde, že bez něj hrajeme líp. Mám dojem, že spoustě našich hráčů leží v palici, že ať to tam budou šudlat jak chtějí, tak Rosa přece nakonec něco vymyslí. Jenže ono to prostě (už) nefunguje.

Reagovat
kylo ren

Roso uzdrav se v kvalifikaci o ms te budem potrebovat

Reagovat
smazaný uživatel

na jeden zapas než se zrani co ,pak už s tim asi sekne,bo mu to bude trapne

Reagovat
Murtago

Schick na plac!

Reagovat
Rudnevs

OT: Pozerá niekto 24 hodín Le Mans?

Reagovat
SpecialOne

Kdyby se to nekrylo s jachtingem tak si to určitě pustím.

Reagovat
Rudnevs

Ja pozerám, je to celkom dobré.

Reagovat
Rock

Jachting? To bych se raději koukal na souložení slimáků

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Pozeráš? Komu praješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
Kaze

Neumis googlit?

Reagovat
Rudnevs

Vytrvalostné preteky ( motoršport ). Jazdí sa 24 hodín ( aj cez noc ) a je to na okruhu v Le Mans. Sú štyri kategórie a striedajú sa traja jazdci. Najsilnejšie autá ( LMP1 ) má Toyota, Porsche, Audi a Rebbelion. Vysielajú na ES/ES2 sprevádzané fantastickým komentárom ( môj subjektívny názor, táto dvojica je super ).

Reagovat
MySch017

Jasne

Reagovat
Rudnevs

Čo na to zatiaľ hovoríš?

Reagovat
MySch017

Osobne dufam, ze este zaprsi, hlavne v noci, ktoru planujem pozerat celu. A celkovo zatial fajn, Audi nejak nestiha, ale tak uvidime co prinesie este 18 hodin a 53 minut

Reagovat
Rudnevs

Ja tiež plánujem pozerať aj noc. Dúfam, že Audi#7 ( Fässler, Lotterer, Tréluyer ) a aj Rebbelion ( tá posádka okolo Heidfelda ) čo mali problémy a že sa ešte do toho dostanú. Dážď by bol fajn, možno aj nejaké kolízie ( ale nech nedopadnú ako Simonsen ).

Reagovat
MySch017

Zatial to ale vyzera na Webbera a Porsche. Kamos fandi Audi, takze ho aspon mozem trochu podpichnut

Reagovat
Rudnevs

Závod je dlhý, každopádne Porsche#1 ktoré vedie je celkom sympatické.

... Inak čo sa stalo s Nissanom? Minulý rok skúšali LMP1, ale dopadlo to tragikomicky s tým, že mali pre rok 2016 vyvinúť novú LMP1, ktorá by mohla konkurovať Audi, Porsche a spol.

Reagovat
MySch017

Oni vtedy vobec tych 24h aj vydrzali? Zda sa mi, ze vypadli niekedy v noci. Kazdopadne Toyota ide teraz tiez vyborne a Porsche ma fakt silneho supera. Co sa tyka Audi, nestihaju....stracaju vyrazne po kazdom kole ale suhlasim, zavod je dlhy a stat sa moze hocico. Inak, tesim sa z Fordov, v GTPro im verim najviac.

Reagovat
Rudnevs

To si už nepamätám, ale viem že každú chvíľu mali haváriu alebo nejakú poruchu ... aj som im celkom prial.

Audi malo smolu, lebo tá lepšia posádka sa musela doťahovať. Oni sa tam ešte dostanú.

Fordy sú fajn. Len mi je ľúto Prialuxa ... ten sa mi páčil keď jazdili s BMW ( myslím tam bol ešte Dirk Werner, Jörg Müller, Farfus a Hand ).

Reagovat
MySch017

Mal som nahranych celych 24 hodin, videl som to 2x (asi v priebehu pol roka) a zda sa mi, ze padli v noci

Mozno dostanu, maju na to este dost casu, no umrimne im velmi neverim. Co sa tyka Le Mans, az taky odbornik nie som, toto je len moja 3. Le Mans....ale co sa tyka F1, v tom sa "pohybujem" viac, tu sledujem cez 10 rokov

Reagovat
Rudnevs

Aha tak.

Audi#8 ( Jarvis, Duval, Di Grassi ) je v problémoch. To máš asi pravdu.

Ja som na tom rovnako, F1 som už ale pozerať prestal.

Reagovat
MySch017

No problemy ma uz aj Porsche#1....myslim, ze aj oni su uz pomalicky z boja vonku. Ja som mal cca 3 rocnu pauzu v F1, tie zmeny a vsetko....no nejak ma to chytilo zase, aj ked ma vytaca nadvlada Mercedesu a hlavne blba Hamiltona. Ale asi lepsie nez 4 roky "pod" Vettelom

Reagovat
Rudnevs

Kus som si zdriemol. Pokračujeme.

Porsche#1 sa v garáži zdržalo myslím ešte dlhšie ako Audi. Rebbelion ( #12 ) boli už chvíľu na 12. mieste ale teraz sú opať strašne vzadu.

Reagovat
MySch017

Ja som pospal od tretej do piatej...bolo tam nieco zaujimave? Porsche bolo v garazi mozno aj 3x dlhsie nez Audi.

Reagovat
Rudnevs

Tú druhú časť Porsche v garáži som prespal, takže som o tom ani nevedel. Bolo zaujímavé akurát to, že spolukomentátor čítal z tých kníh a bolo to celkom zaujímavé.

Reagovat
MySch017

To som pocul, okolo pol stvrtej som to na par minut zapol. Len ma vytaca ta jeho afektovanost

Reagovat
Rudnevs

Tiež som si všimol ... mňa to ale nevytáča, skôr naopak - snažil sa ten zaujímavý text predniesť, aby ľudia nezaspávali popri monotónnom mrmlaním si popod nos. Keď už sme pritom - chcel by som vyzdvihnúť celý komentátorský tím. Oni tými pretekmi žijú a vidno, že aj oni sú fanúšici a neprišli len "do práce".

Reagovat
MySch017

To iste pri F1 Tomas Richtr a cely cesky komentatorsky tim, to je radost pocuvat....nas Eisele je totalny pablb, ktory ide iba po bulvari, pikoskach, spekulaciach a do formuli sa nerozumie ani za mak. Co sa tyka Le Mans, medzi Toyotou a Porsche v LMP1 to bude zrejme tesne az do konca a vyrovnane to je aj v GTE Pro, tam sa to pekne meni kazdu chvilu.

Reagovat
Rudnevs

Ako pozerám F1, tak tiež iba na Čechoch.

V GTE Pro to prajem Bourdaisovi - to je super pretekár. Čo sa týka LMP1, tak tam sa celé ráno hovorí, že to bude zaujímavé akurát sa stále nič nedeje. V GTE Amateur sa dlho dobre držal Lauda a Lamy - a potom im to pokazil Dalla Lana. Taktiež dúfam, že sa podarí dojsť do cieľa Sausettovi.

Reagovat
MySch017

Ja momentalne prezivam druhu spankovu krizu

Reagovat
Rudnevs

U mňa je to v pohode - zdriemol som si asi tak na polhodinu približne v dobe keď si to tá Corvetta namierila priamo do pneumatík.

Reagovat
MySch017

Tu Corvettu som videl. No musim si dat kavu, inak to prespim rozmyslam ako zladim start VC Baku F1 a zaver Le Mans

Reagovat
Rudnevs

Potom som sa zobudil, keď bola v piesku tá Alpina. F1 je v Baku prvý raz. Nie?

Reagovat
MySch017

Ano, VC Europy, dnes to ma premieru.

Reagovat
Rudnevs

VC Európy je späť !!! To zrušili lebo to boli najnudnejšie preteky v kalendári. Kedysi ale ešte na Nürbürgringu - začalo pršať a prvých pár kôl viedol Markus Winkelhock vďaka super taktike.

Reagovat
MySch017

Valencia mi nevadila. Horsia bola Korea a mna osobne (paradoxne fandim Ferrari) strasne nudi Monza.

Reagovat
Rudnevs

Mne Valencia vadila strašne - tam boli snáď len dva napínavé okamihy ( keď Schumi v hektickom závere vybojoval tretie miesto a kolízia Webbera ). Korea 2010 bola jeden z najlepších pretekov vôbec. Ďalšie roky nuda.

Reagovat
Rudnevs

Inak len tak zo srandy som sa pozrel a tabuľku F1 vedie Rosberg a nie Hamilton. Môj obľúbený tím je Sauber, tam sa pozerám že nedarí. Ten Haryanto, to je druhý Maldonado? Zasa neschopák, najmä že platí. Inak ten Verstappen je odkedy v RB??

Reagovat
MySch017

Hamilton je obycajny namachtovany blbec, ktory sa vcera v kvalifikacii paradne odfajcil Rosberg posledne tyzdne iba vyplakava, pretoze sa mu prestava darit a ma taku istu smolu, aku mal aj Hamilton na zaciatku sezony. Sauber je momentalne 2. najslabsi tim, uz aj Manor je rychlejsi nez oni, najtragickejsi su zatial v Renaulte (Palmer a Magnussen). Haryanto ani nie, saskov je tam dost. Maldonadovu ulohu kamimakdze prepral Daniil Kvyat, ktoreho to stalo flek v seniorskom Red Bulle (v Cine trafil Vettela a potom v ruskom Sochi dokonca Vettela trafil 2x behom dvoch zakrut a vyradil ho), preto prisla zmena, Kvyat sa vratil do Toro Rosso a Verstappen siel do RB, kde v hned prvom zavode aj vyhral. No potom ziadna slava, v Monaku auto rozbil a Kanadu som nevidel.

Reagovat
Rudnevs

Hamilton je pako, každý týždeň nové tetovanie a účes ... Renaultu som tiež prial, to mi je ľúto. Kvyat mi príde lepší ako Maldonado. Verstappen je mega talent ... keby mali všetci rovnaké auto, zrovna on by vyhral celú F1.

Reagovat
raduinho

Vyměnili ho s Kvjatem letos před GP Španělska, cca měsíc a půl zpátky. Je dobrej, když pak ve Španělsku hned vyhrál závod jako nejmladší jezdec F1 v historii. Jinak ten přestup je klasická Markova tlačenka.

Reagovat
MySch017

Kvyat si za to moze sam. Vettel je Vettel, aj ked vo Ferrari, ale Verstappena tam chceli dat tak ci tak (po sezone by rosada prisla urcite) a takto Markovi iba nahral svojou hlupostou + Sebastiana si Marko nepriamo chrani aj teraz.

Reagovat
Rudnevs

Vettel je vlastne vo Ferarri už. Kvyat ešte nemal na RB, STR je tak akuráy.

Reagovat
Rudnevs

Ja si myslím, že to je krok k lepšiemu.

Reagovat
MySch017

Tlacenka je to ale tak ako tak.

Reagovat
Rudnevs

.... Inak dosť smutný koniec pre Manor. Možno sa z toho ešte vyvlečie ako Dumas kedysi - ešte keď jazdil v Audi tak havaroval, vystúpil, poodkopával všetky časti nárazn8ku a prišiel do garáže.

Reagovat
Rudnevs

https://youtu.be/kv3znF7N2z0

Som to našiel, to je ono.

Reagovat
MySch017

Reagovat
Rudnevs

Nakajima: NO POWER, NO POWER ... Takže Porsche AAAAANO. A Audi - stupne víťazov. Ty vole, to je niečo ...

Reagovat
Rudnevs

To teda boli preteky. Už keď komentátori 8 minút pred koncom vraveli o výhre Toyoty ako o istej veci, tak som tušil že sa stane niečo podobné.

Musím povedať, že vôbec neľutujem, že som takmer nespal. Určite sa vyplatilo.

Gratulujem všetkým víťazom - Marc Lieb, Neel Jani a Romain Dumas. Výborne aj Frederic Sausett - úplná paráda, po takej katastrofe to je neskutočné. Zvlášť keď ho na posledné minúty do kokpitu "vpustila" vlastná manželka aby sa ocitol v cieli Le Mans.

Nakajima sa sotva vysunul z kokpitu a ako kukám tak od únavy a smútku mal problém aj chodiť. A ešte taká otázka: Budú teda Nakajima a spol. na stupňoch víťazov ale tam bude Audi?

Parádne preteky.

Reagovat
Rudnevs

Nakoniec na pódiu aj Rebellion - Nick Heidfeld, Nicolas Prost a Nelson Piquet. Oni mali toľko problémov, že som mysel že skončia okolo 40. miesta.

Reagovat
Rudnevs

Inak ešte ku komentátorom: Niektoré tie hlášky sú úplne geniálne ( v dobrom ) ... napr. "Tento rok Toyota nekonzumuje toľko paliva" alebo "Davidson ešte musí do boxov pre pneumatiky a Nakajimu".

Reagovat
migwel

JÁ jako každý rok...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
andrew96

Viděl jsem jenom konec, ale zapl jsem to teda v pravou chvíli fakt

Jinak kdo to spolukomentoval? To bylo hrozné, skákal do řeči, řval jak tur, věcně nepochopil komentování Šímy (myslím teda, že to byl on?)

Reagovat
Rudnevs

Fakt v pravú.

Inak kukám, že aj Sausset chce pomôcť a dovezie do cieľa Pani pretekárku ( na meno si nespomeniem ) ktorej zhorelo auto .

Spolukomentátorov tam bolo myslím viac. Všetci ale pekne, keď som mal spánkovú krízu a preteky boli nuda ( v niektorých pasážiach ) tak pomohli. Nepríde mi že by si skákali do reči, prišlo mi to také milé.

Reagovat
Trand

Byl jsem přímo tam. Toyota.

Reagovat
Rudnevs

Aj mňa to mrzí ... každopádne za Porsche som radšej.

Reagovat
Trand

Já přál Audi č. 8 a pak Toyotám no, Porsche vůbec. Ale tak co se dá dělat, hrozně smutný.

Reagovat
Rudnevs

Prečo osmička? U mňa bol jednoznačný favorit Rebellion s Heidfeldom ( môj najobľúbenejší pretekár ) a potom Audi#7 - Lotterera, Fässlera aj Tréluyera mám moc rád, bez tých porúch by asi vyhrali.

Reagovat
REPLIKATOR

Očekávaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, jeden z nejtalentovanějších Čechů, ale k čemu, když je zároveň jeden z nejkřehčích ...

Reagovat
PhilipS

To přerušení zápasu mu rozhodně neprospělo. Tome díky...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Lukaku v šestnácti letech https://pbs.twimg.com/media/BsbNE1FIMAANr3y.jpg

Reagovat
Azazelo RD

Jo, takoví zmrdečky si pamatuji z okresního přeboru mladších žáků. Každá vesnice měla dva dvoumetrový kluky, co to jeden z obrany kopal na druhého do útoku a ten dával góly. A oběma bylo údajně deset.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
MySch017

Reagovat
Civers

To my hráli v žákách občas proti celýmu týmu takovejhlech kolohnátů kterejm mělo bejt 14 a pak místo do dorostu šli rovnou do chlapů

Reagovat
Azazelo RD

Tak tenkrát probíhala registrace způsobem, že se vytáhla stará registračka a řeklo se, ten je ti podobný a když jsi řekl, že nejsi blonďák a nemáš modrý oči, tak ti bylo řečeno, že máš držet hubu a kopat.

Reagovat
Kily

ale musel jsi se naučit datum narození, které na té registračce bylo

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Civers

přesně

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně u Ro-sick-ého už nikdo nic jiného ani čekat nemohl.

Reagovat
Pipo123

Bola to otázka času, veď celú sezónu nehral, netrénoval, tie svaly nevydržia tú záťaž na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi zle z blbečků, co mají plnou hubu keců: "Porcelánová panenka", "Idiot, furt zraněný", "nemá na to, měl by se na to vysrat", apod. Pokud takto nadává průměrný pupkáč s pivním kryglem v jedné ruce a s chytrým telefonem (nový trend) v druhé, tak to můžeme s úsměvem přejít. Pokud mají takovéhle nepokorné kecy aktivní sportovci, tak bych jim přál vyzkoušet si, jaké to je, být zraněný na dlouhou dobu. No, jaký by byl výsledek? Hromada by přibrala 20 kg, další skupina by začla chlastat, další by měla deprese, které by řešila chlastem, takže vlastně to samé jako druhá skupina. Pár jedinců by to nezvládlo a zabilo by se. Až překvapivě malé číslo by se vrátilo zpět ke svému sportu v té samé podobě, jako před zraněním. Každý, kdo má rád sport, ví, jak je náročné něco takového překonat a tím pádem si jó rozmyslí kecy, s nimiž se denodenně setkávám na internetových diskuzích. Já osobně Rosického obdivuji za vytrvalost, houževnatost a hluboký vztah k fotbalu. Ono, sice má prachy a tu nejlepší zdravotní péči, ale nový sval si nekoupíš. Pak už je jedno, jestli se denně nudíš v přepychovém salonku s nejvybranějším kobercem, nebo v obyčejném obýváku někde na sídlišti, kór, když je sport smyslem tvého života.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to tak neber Pepo,ale hrat v jeho stavu na takove urovni ?

Reagovat
Lof

Reagovat
Bakary3

debilum to nevysvetlis.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro debila kazdej debil

Reagovat
smazaný uživatel

naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je zle z tebe, jdi jeste Tomasovi vykourit p..o a pak si ho jeste z Tomase vyhon. Retarde ty si schopnej ho nasazovat i v 50ti letech, protoze je to vyjimecny hrac, ktery tady 100 let nebyl a nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf
Reagovat
smazaný uživatel

To je nechuťák

Reagovat
Edgewalker

Fakt bych nerad někdy zjistil co dělá když se vysere

Reagovat
jsemdement

ten se musel s nekym vsadit....

Reagovat
bobis21

zatím dvě výhry, jsem zvědavý co vymyslí příště

Reagovat
smazaný uživatel

To je z loňského Eura...

Reagovat
smazaný uživatel

no prostě toho minulého

Reagovat
Miguel19

To je z jakého zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
shitcool

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

hrál hovno stejně jako cela naše trapná repre. Naprosto ostudný výkon a ještě bez pokory oslavovali remízu, která jim spadla do klína. To zlatí Slováci, ti aspoň se snaží kobminovat a hrát fotbal, ty naše polena jenom nakopávají balony Běžte dom ostudy...

Reagovat
kylo ren

Se podívej na soupere cr a svk retarde

Reagovat
Kily

hajzlové, získali bod, díky němuž jsou ve hře o postup a ještě si to dovolili oslavovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

kde se tu ty totálně hloupí lidi pořád berou. to je na to nějaká příprava nebo škola. nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Chce se mi blejt z těch dementů, kteří se mu vysmívaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sdrcař co pro repre udělal cokoliv. I jemu samotnýmu muselo být jasný že to dost možná nemusí vydržet a přijde zase o fotbal na delší dobu (ještě teď když si bude muset hledat angažmá) a stejně do všeho šel na plno a odevzal sto procent. Bojovník

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Lof

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

jojo, myslel tebe

Reagovat
fenixLFC

to nie je vymsech ale zasmiatie sa nad tym ze to je proste kolotoc. zraneny, da 20 minut alebo par zapasov (teraz doslova par) a zas je v riti. rovnako sa na tom smejem aj u sturridgea lebo to uz neprekvapuje

Reagovat
Atlético de Madrid

Tady v ty diskuzi je to jeste celkem dobry, smajlem opravdu neurazis.... ale kdyz si ctu prispevky vsude jinde, tak vidim jen hejty, ze by mel uz ukoncit karieru a ze je to skleneny picus atdp.

Reagovat
smazaný uživatel

to si pak rikam, kdyz to vidim, ze prestavam cist veskere diskuze atd, protoze to se proste neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Magic player

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Skleněnej Rosa

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli to budou tři tejdny, tak stihne finále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadpis psal Švancara?

Reagovat
FCSL

Hlavně ten včejrejší geniální centr šajtlí nám udržel naději na postup, bez toho by se to nevyrovnalo, takže i tak má velkou zásluhu na tom, že ještě můžem postoupit. Celkově mě v těch 5 zápasech i s přátelákama bavil suverénně nejvíc, pořád je to neskutečnej hráč Hlavně proti Rusku byl fakt famozní. Jinak ve 20h má bejt na ČT

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhovor... sice se porad smal, ale stejne mi u toho bylo strasne smutno

Reagovat
smazaný uživatel

"...to,co pouštím ven,je maska. Uvnitř mi to není příjemný..."

Reagovat
smazaný uživatel

(a idiot capek mu jeste pripomene, ze presne takto koncil i minule ME )

Reagovat
smazaný uživatel

No,to bylo dobrý. A super byla otázka na MS 2018. Doteď mě nenapadlo,že je to reálný,ale chci aby do toho šel a chci,aby pokračoval i Vrba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, představa 34 letýho Limberskýho na MS v zákaldní sestavě je fakt super..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem a je to prostě BOREC!

Reagovat
nani92

takéto smutné príbehy dokáže písať len sám život

Reagovat
Lacko_Boh

Bengoro, rázny básnik, Buro

Reagovat
nani92

#‎Pozor‬ ‪#‎TotoNeníSranda‬

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Už to ukonči Tome, než si to zdraví zničíš úplně

Reagovat
Liquid

za pár let bude litovat, tělo není stroj, podepíše se to na něm strašně

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa jde do zlina

Reagovat
Kily

ještě nedostal email

Reagovat
Whitemedia

jen poslat e-mail

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný frajer a ůžasný kapitán. Koho by to před pár lety napadlo, že bude v té funkci tak skvělý, ale teď když ho člověk vidí, ať už na hřišti, nebo při rozhovorech, jaký je to lídr týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
migwel

.... hlavně že už skončil ....

Reagovat
Liquid

včera po Plašilovi nejhorší výkon z Čechů

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dlouho budete vzpomínat na Rosu. Dyž vidim např. současnou repre tak technicky a fotbalově se mu nepřiblíží nikdo(možná Krejčí ale i tak je to jinej level - kde byl Rosa v jeho letech). Pro mě bojovník a velkej talent.... i tak krásná kariéra, bohužel až příliš bržděná zdravotníma problémama. Ale co já bych za to dal

Reagovat
migwel

.... většina na ně bude vzpomínat jako na "hráče" který po dotyku s míčem šel marodit ..

Reagovat
smazaný uživatel

si upadl s tím Krejčím ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí? On jako není špatný hráč, ale že by to byl nějaký technik..

Reagovat
smazaný uživatel

Snažil sem se Rosu k někomu přiblížit ze současný repre, nejbližší mi přišel Krejčí. Aspoň vidíme jakej tam je rozdíl Rosa - kdokoliv jinej. To jen pro ty, co tady Rosovi nandavaj

Reagovat
smazaný uživatel

To už bych tam dal spíš toho Dočkala, ale ono je to vlastně jedno.. i tak je to úplně jiný level.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, s tim nemůžu nic jinýho dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal sice není žádný virtuóz, ale alespoň má čísla. Ostatní nemají ani to :)

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
taws

Nejlepší fotbalista český fotbalový historie. Ale vážně by mě zajímalo, jak by na tom s těma zraněníma byl kdyby přestoupil do jinýho týmu než Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd hrál taky za Arsenal a měl problémy se zraněními? Tak to mi něco uniklo!

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ved nie je schopny sa dat zdravotne dokopy 4 roky? Nechapem Arsenal naco ho tam drzali, iba cucal peniaze. Taky frajirek co nepozna ani vlastnu hymnu a vyjadrenia na urovni majstra sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že nezná hymnu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot

Reagovat
cristiano.K.

200. pro zdravého Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

skleněný mozart

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele