ROSICKÝ MÁ NAMÍŘENO DO CHELSEA, ČECH NE!

16.01.2004, 15:08
Aktuality
O Tomáše Rosického se zajímá anglická FC Chelsea! Český reprezentant sám přiznal, že se nejedná o žádnou kachnu. Ale zklamaný může být Petr Čech, protože zájem Chelsea padl, vedení Rennes ho nehodlá pustit teď v zimě, a tak si Chelsea hledá náhradu, bude jím zřejmě Paul Robinson z Leedsu.

Tomáš Rosický by mohl hrát v Chelsea už od jara, ale sám to nebere moc vážně. "Musí se dohodnout kluby," řekl. "Zatím se musím připravovat na jaro s Borussií." Ale ví, že nabídka z Chelsea se neodmítá: "Je to veliký klub."

Tomáš Rosický padl do oka Romanu Abramovičovi i manažeru Claudiu Ranierimu. Oba dva tvrdí, že je vynikající a veliký fotbal, ten nejvyšší, má teprve před sebou. "Tomáš Rosický stále prokazuje v Borussii, že má veliký talent, je špičkový fotbalista," tvrdí Ranieri. Každopádně nejvíce by ho chtěl Abramovič, majitel Chelsea: "S Tomášem Rosickým máme velikou naději na titul v Premier league!" Ale nejvíce Abramoviče zaujalo, že už je kapitánem Dortmundu. "Ve svém mladém věku toho udělal dost, stal se kapitánem Borussie Dortmund. Určitě má největší šance vyhrát v budoucnu Zlatý míč od France Football, jako jeho spoluhráč v českém národním týmu Pavel Nedvěd," řekl pro anglický deník The Sun Roman Abramovič.

Každopádně o tom Tomáš Rosický nemluví moc vážně a připravuje se na jaro.

Nejvíce musí být zklamaný Petr Čech. Český brankář se už těšil, že si zachytá v jednom nejlepším týmu Evropy, jenže jeho dosavadní klub Stade Rennes odmítá Abramovičovi peníze a chce ho pustit až v létě!

"Jsem zklamaný, protože Petr Čech je vynikající brankář, škoda že ho vedení Rennes nechce pustit," řekl Abramovič pro anglický list Mirror - Sport.

( Článek je převzat z www.paolo.wz.cz - ČFZ )

Autor: Pavel Janega

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jedině v Primera division bude moci rozvinout své umění tak aby mohl třeba někdy vyhrát zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si ze premier league je zrovna to prave orechove vic by mu seděl styl španělských týmu jako třeba Barca

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

premier league mu sedne vic, protoze je bundeslize podobnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Už vůbec si nemyslim že by mu bundesliga seděla

Reagovat
HOST*alesh

A mně už ten Abramovič docela leze na nervy. Už byl zájem o Owena, Schevchenka, Nestu, Davidse...Čecha nepustil klub, Nedvěda žena, Davids nechtěl.. a kdo nepustí Rosickýho? Myslím, že Roman Abramovič by si docela rozuměl z Laportou a Antimadristou. 100%transfér a pak s toho velký kulový.Nejdřiv bych přestup pořádně projednal a pak až to dal do tisku. Pak vypada jako hlupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě štve z jiného důvodu. Jestli někdo chce do přestupů narvat 200 milionů za jediný rok, tak musí zvolit úplně jinou taktiku. V létě přijde Vieri + další skvělý útočník a Crespo s Mutu se můžou jít klouzat. Dal za ně dohromady 35 mil. a teď je prodá za 20. Sám neví, jaký chce hrát systém, každý týden chce hvězdu úpně jiného typu. Jednou to vypadá na Figa, pak zase na Tottiho a nakonec Rosa. To mi fakt nejde do hlavy.

Reagovat
PJ

Ono jde o to, že on si na rozdíl od Laporty může dovolit ty svoje sliby splnit, má na to prachy. Druhá věc je zájem z druhý strany, kterej ne vždycky je. Chtěl snad všechny možný hvězdy a věřim tomu, že kdyby jejich kluby souhlasily, Abramovič by necouvnul, koupil by je. Přestup napřed projednal a až pak oznámil - tak už to ve velkym fotbale dávno nechodí, bez médií to nejde, ať už se chce nebo nechce...

Reagovat
HOST*

Doufam ze se tam dostane-muze se tak stat jeste proslulejsim a treba navazat na Nedveda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele