Rooney se vrací k trénování, od nové sezony povede Plymouth

25.05., 14:46
Aktuality
Wayne Rooney (© AFP)

Wayne Rooney se vrací k trénování a znovu se bude angažovat ve druhé nejvyšší anglické soutěži. Stále teprve 38letý manažer se ujme kormidla Plymouthu Argyle.

Rooney po ukončení aktivní hráčské kariéry vedl Derby County, DC United a Birmingham, který se s ním rozloučil začátkem ledna tohoto roku. Birmingham nakonec sestoupil z League Championship, Plymouth naopak obsadil první nesestupovou příčku a zachránil se.

"Angažmá v Plymouthu Argyle beru jako perfektní krok v další kariéře a rád bych poděkoval předsedovi a dalším členům vedení za důvěru, kterou mi dali. Dostal jsem možnost stát se součástí zajímavého projektu. A už se těším, až pomohu vybudovat kádr, který bude hrát pohledný fotbal," řekl Rooney po podpisu smlouvy.

"Na stadionu panuje výjimečná atmosféra a vím, že kádr je plný zajímavých hráčů. Plymouth připravil progresivní plán a jsem vděčný za příležitost. Už se nemohu dočkat, až v říjnu začne nová sezona," dodal.

Rooney už má vybrané asistenty a jeho pravými rukami budou Kevin Nancekivell a Simon Ireland, o gólmany se bude starat Daryl Flahavan.

Autor: Tomáš Pavlík / pafc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
Bambino98

Takže prvý zostupujúci do League One je jasný

Reagovat
meno

Geniální útočník, ale mizernej, mizernej trenér

Reagovat
Hachim Mastour

mizerný, mizerný tréner by trénoval v Vanarama SOuth

Reagovat
Thelvin

Dej mu tři sezony

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Neutron

Reagovat
Felitel

V Derby byl dobrej

Reagovat
Front hell

Tohohle trageda ještě někdo zaměstná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele