Ronaldo v Juventusu taky v úvodu nedával góly, řekl Matoušek

08.10.2018, 09:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
icka

Jak vubec hraje? Jde videt, ze je fakt tak talentovanej?

Reagovat
Nicely

Osobně se mi líbí, je skvělej

Reagovat
Beči

Nemůžu hodnotit ostatní zápasy, ale třeba v mači se Zenitem byl jeden z nejlepších na hřišti. Neustále v pohybu, aktivní, snažil se střílet. Technicky na tom byl asi o parník nejlíp, dokázal klidně sám projít obranou Zenitu jako nůž máslem. Takže rozhodně je vidět, že talent má nesporný.

Reagovat
wyqinac

se Zenitem byl dost mozna nejlepsi na hristi, bojovnik, jsem rad, ze jsme si ho stahli, uz jen kvuli vsem tem zranenim, co ted mame.. Snad bude dostavat dost prilezitosti i az se vyprazdni marodka

Reagovat
Coutinho10

ze začátku se mi moc nelíbil, ty akce řešil špatně, pálil mimo, ale od Zenitu mi přijde lepší, protože začal víc bojoval, jde i do kombinace a dostává se do šancí, takže věřim, že časem mu to tam začne padat a bude ještě platnější

Reagovat
Messi14

nadprumerna rychlost, umi si poradit 1 na 1, celkem slusny technicky reseni i zakonceni.. na ceskou ligu urcite nadprumernej hrac (minimalne v brzke budoucnosti), jeste typ, kterej tu moc nevyrusta (rychlej a slusne technickej)

Reagovat
poz3n

Taky souhlas s tím, co ostatní píšou výše. V zápase se zenitem se mi mimo jiné líbil taky jeho přístup k situacím, kdy třeba při snaze o průchod obranou ztratil míč, ale nevzdal to a několikrát se mu díky nátlaku podařilo míč získat zpátky a pokračovat v útoku. To není na první pohled nic geniálního, ale podle mě je to dost cenná vlastnost, která může mužstvu hodně pomáhat a málokdo tím v naší lize disponuje

Reagovat
tnt03

Reagovat
Rock

Talent ano, pokud se teda budeme bavit o českém fotbale, docela mě překvapilo, že ve Slavií je platným hráčem a jak bylo zmíněno, tak se Zenitem jeden z nejplatnějších, bohužel v zahraničí jsou na jeho úrovni kluci ve školce a to se ho nechci dotknout, jen se ptám, kde se stala chyba?

Reagovat
ttopi

Total mimo...

Reagovat
Kluivert9

U tebe v hlavě.

Reagovat
Rock

Aha, já jsem zapomněl, že patrime ke špičce světa a máme pravidelně X kandidátů na zisk zlatého míče, o úspěchu v evropských pohárech ani nemluvím

Reagovat
Lof

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má 5 Zlatých míčů

Reagovat
smazaný uživatel

talent má obrovský...samozřejmě není rozdílovým hráčem, ale pokud se má jím stát a vyletět výkonnostně nahoru, tak hrát potřebuje...má štěstí, že teď řešíme plno zraněných hráčů..

Reagovat
andrew96

Nebo Poznar v Plzni.

Reagovat
andrew96

Nebo Poznar v Plzni.

Reagovat
Berbatov9

Matoušek > Ronaldo???

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel dávat góly. Takhle je tam jenom =

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad jasnačka, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek = Ronaldovo pravý rameno

Reagovat
Andis

Však ty jsi takový český super Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

akorát, že Matoušek je záložník a ne útočník, nevím kdo ke něj čekal, spoustu gólů..

Reagovat
smazaný uživatel

Když nastoupí na pozici útočníka, tak je útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Matoušek do repre !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele