Ronaldo měl při prohlídce v Juventusu výsledky jako dvacetiletý

24.07.2018, 17:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (255)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Až podivně těžko uvěřitelné

Reagovat
mayday

Maká jak zrůda asi.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný borec

Reagovat
Malresi

Reagovat
Furia Ceca

Těch 110 mega za něj + plat ve finále bude pakatel... Ten se nám zaplatí několikanásobně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misinho7

Niekto by si povedal ze dat za 33 ročného hráča 100 melónov je šialene.. Ale za Ronalda to je ako zadarmo ten vám to vráti ci marketingom ci športovou stránkou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak marketingově je to nejhodnotnější hráč na světě. Pořád nějak nemůžu uvěřit tomu, že ho Real nechal takhle "lehce" odejít. Ale je to dobře, že si zkusí jinou ligu a bude mít další výzvu

Reagovat
janinho

vezmi si ze ak Juve za 50 mil. preda Higuaina (mozno dostanu aj viac) tak maju upgrade o niekolko levelov za 50 mil. jeho plat neriesim, lebo ten sa uz fakt zaplati len z tych marketingovych penazi co do klubu prinesie. navyse ak mu trener najde vhodnu poziciu a bude ho spravne setrit tak moze pokojne strielat 40 golov za sezonu dalsie 3-4 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

37 ročný hráč - 40 gólov. To by bol unikát.

Reagovat
janinho

tak aj to, ze 33rocny hrac zaznamena na MS najvacsiu rychlost nie je uplny standard. myslim ze u CR nie je v tomto smere nic vylucene.

ale zalezi na tom ci mu trener najde vhodne miesto, je zjavne ze v kluckach sa uz CR vyzivat nikdy nebude, priame kopy mu uz nejdu ale vyber miesta a pohyb okolo 16tky ma ako malokto, takze stale vie v LM dat 10 golov za sezonu a v lige dalsich 30. co bude o 3 roky je teraz vo hviezdach.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Muži můžou dosahovat svého vrcholu až do cca 35. roku. Kdyby všichni měli správný jídelníček a trénink, tak to není nic neobvyklého.

Reagovat
janinho

ak robis nejaky sport na vrcholovej urovni 13-14 rokov tak drviva vacsina ma v 35ke vrchol davno za sebou.

povedz mi hraca, ktory bol (fyzicky) na vrchole v 35ke. V tom veku vynikal napr. Pirlo ale nepovedal by som ze bol na tom fyzicky lepsie nez predtym. To ze CR hral v zavere sezony tak dobre bolo aj preto, ze dovtedy vynechal pomerne dost zapasov kvoli oddychu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem tím všechny sportovce, nejenom fotbalisty. Po 35. roku by měla výkonnost už jenom klesat. Podle různých pozorování a testování.

Reagovat
El Campeon

nejvyšší rychlost zaznamenal přece Mbappé,ne?38 km/h Ronaldo jen 33.5 km/h

možná se pletu

Reagovat
janinho

oficialne info som nikde nevidel. jedni pisu CR a ini Mbappeho. ale v principe je to jedno, ten jeho sprint bol v 33 rokoch unikatny.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

taky že bude

Reagovat
smazaný uživatel

>plat neriesim, lebo ten sa uz fakt zaplati len z tych marketingovych penazi co do klubu prinesie

Od hlavního sponzora - Jeepu - dostávají v současnosti 17 milionů USD za rok. Ronaldovi budou platit >60 milionů USD za rok.

Reagovat
Pinturicchio

Aaaa, expert na účetnictví Juve je zpátky.

Reagovat
janinho

za 1.den po prestupe sa predalo viac nez pol miliona jeho dresov. to kolko dostavali od sponzorov doteraz je 1 vec, to kolko si budu pytat odteraz zase nieco uplne ine.

ty si fakt myslis ze mas o financiach lepsi prehlad nez vedenie Juventusu... mat tvoje sebavedomie a Babisove peniaze, tak som spokojny. oni to maju dobre spocitane aby boli v pluse a tvoje prijebane komentare na tom asi vela nezmenia.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je docela škoda, že z peněz za Ronaldovy dresy uvidí Juve sotva pár šušňů za provize, viz bladeův příspěvek níž.

Kolik si budou říkat teď, to samozřejmě nevíme. Co ale víme, je, že smlouvu s Jeepem i s Adidasem mají do konce 2021/2022 - stejně jako s Ronaldem. Takže říct si sice můžou, ale dostat vážně nemusí.

Reagovat
janinho

zarobit za 1. den len na dresoch nejakych 6-7 milionov je par susnu? ty sa spamataj chlapce alebo si vyvetraj, lebo z hrania manazerov zijes asi pekne mimo reality! :D

to ze ty to obmedzis len na tie dresy je tvoj problem. mas stovky inych moznosti zarobku kde teraz budu ryzovat neporovnatelne viac. keby sli napr. na predsezonne turne do azie predtym ako prisiel CR tak teraz si mozu za priatelske zapasy vypytat neporovnatelne viac. mna o sile marketingu poucat urcite nemusis moj zlaty.

okrem toho som nevidel zverejnene kolko % z marketingovych prijmov si CR v Juve mohol ponechat ale 100% to podla mna urcite nebolo. v Reale mal rocny prijem okolo 25 mil. rocne a jeho celorocny prijem vratane reklam bol tusim necelych 110 mil, tak si spocitaj kolko zarobil rocne na reklame (a tym padom kolko zarobil aj Realu). Real mu tie % postupne s kazdou zmluvou navysoval, ale ked tam prisiel tak neviem ci nemal narok len na polovicu svojich prijmov z reklamy (a to bol na tom v porovnani s inymi hracmi este dobre). Keby si Juve ponechal aj len 10% tak stale su to peniaze ake by si ty nezarobil za 297 zivotov.

taky obchodny artikel ako je CR boli pred nim len Jordan a Beckham. a na jeho urovni je asi este Messi, Federer s Nadalom a mozno Bolt. A potom bez par vynimiek (golfisti, McGregor a pod.) jedna velka diera.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 6-7 mega jsi špatně pochopil. To je nějaký srandaodhad na základě všeobecně známého "klub má 10-15%" z dresu. Jenomže tam už nekalkuluješ to, že ve skutečnosti má 100% Adidas a Juve má od Adidasu fixní částku, s případnými bonusy po překročení nějakého thresholdu, na které díky Ronaldovi možná dojde. A možná taky ne, protože musíš počítat s dalšími proměnnými - například to, že si lidi kupují Ronaldův dres na úkor jiného hráče Juve. Zkrátka a dobře - ty prachy Juve dostane Ronaldo neRonaldo, uvidíme, jak se budou dresy prodávat dál a kolik z toho bude Juve mít.

Ze zkušenosti vím, že největší část marketingových příjmů klubu tvoří smlouvy s dodavatelem dresů a hlavním sponzorem. Ostatní zas takové terno nejsou. A i tam je otazníkem, jak moc dokáže příjmy velkoklubu, který už tak jako tak obrovské příjmy má, jedna superstar.

K těm projekcím navýšení příjmů mám taky pár věcí ze zkušenosti - je tam "až" a je to z Itálie.

Reagovat
janinho

pozri sa, ja si kludne uznam chybu ak tu informaciu o tom, ze Juventus predava dresy a nema z toho ani fuka uvidim v nejakom oficialnom zdroji (vyrocne spravy a pod.). to, ze to napisal nejaky novinar z toho pre mna nerobi fakt.

a neviem preco by prave Juventus so sebou nechal adidasom takto vyjebat, ze by mohol predavat miliony dresov a robil by to len za nejaky bonus.

kludne si pockam na nejaku vyrocnu spravu na konci roka a mozeme porovnavat mark. prijmy za minuly a tento rok.

ale netreba zabudat na 1 dolezitu vec... od zaciatku hovorim, ze ak CR pride tak niekto odide. Ak odide Higuain tak peknych par milionov si z tych nakladov na plat CR odrataj. okrem toho sa tu pisalo niekolkokrat ze vraj taliani upravovali danovy system tak aby prilakali viac takychto ako je CR. takze neviem ci tych tvojich 60 mil. co su udajne naklady na jeho plat je spravne info.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona to není žádná vyjebávka - je to standartní smlouva mezi velkoklubem a výrobcem oblečení. Vědí, kolik dresů klubu se ročně prodá, a podle toho se smlouva nacení. Klub má obrovskou sumu jistou, i kdyby za celé léto podepsal jenom Bendtnera, to taky musíš vidět z druhé strany. Nějaká pojistka tam ze strany Juve zřejmě i je, sám jsem zvědavý, kolik z toho kápne (jestli se tohle info vůbec ven dostane), ale moc od toho nečekám. Stejně jako od všech dalších plánovaných Ronaldových přínosů pro Juve. Čekám leda nějakou velkou sponzorskou smlouvu z FCA, což by ovšem bylo jen přelévání peněz z jedné kapsy Agnelliho do jiné.

Na to, co po finanční stránce Ronaldo s Juve udělá, se těším a určitě se budu snažit do debat zapojit

Náklady na Higuaínův plat by měly být cca čtvrtinové.

Reagovat
janinho

tak juve nesledujem ale viem ze real kazdorocne zverejnuje pomerne detailne informacie aj co sa financii tyka, takze dufam ze nejake konkretne info sa dozvieme.

ale rozhodne si nemyslim, ze financne Juve utrpi aj pri velkych pociatocnych nakladoch a jeho vysokom plate. skor naopak .

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než nějakej Milinkovič-Savič co Lazio nabízelo za 150

Reagovat
JackDaniels.

Savic je monstrum!

Reagovat
smazaný uživatel

Předraženej nounejmak. Na MS jsem ho sledoval

Reagovat
Yzemi

předražený je, noname

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, má hned 3!

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Už se zaplatil z dresů.

Reagovat
Fridgiee

Postnu to sem, než tu bude moc citrónů. Juve ma celkem unikátní deal s Adidasem, takže %, co má z prodeje dresů by mohly být opravdu podstatňě vyšší, než těch běžných 10-15%.

http://www.calcioefinanza.it/2016/08/01/accordo-juventus-adidas-come-funziona-sponsor-licensing-merchandising/

Reagovat
Pinturicchio

My chytří víme.

Reagovat
blade115

Já četl trochu jiný článek, přímo od sportovního právníka. Podle něj má Juve s Adidasem akorát dohodu, že při prodaní určitého množství dresů dostane klub nějaký další bonus. Navíc to není tak, že by se prodalo stejné množství dresů jako předtím, plus Ronaldo. Spousta lidí si teď akorát koupí Ronalda místo Dybaly.

Ale nechápej mě špatně, podle mě je to skvělý přestup a nemůže se nevyplatit, ale vyčíslovat to v dresech mi přijde dost nepřesný a tak trochu i nevhodný. Moc těmhle debatám nefandím... Hráč se má především "zaplatit" na hřišti, ne za pultem.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Neměl bys odkaz?

Reagovat
blade115

Jake Cohen @JakeFCohen

Juventus gets £26.2m per year from adidas for kit deal + licensing.

adidas gets 100% of shirt sale revenue until certain threshold is met, at which point Juve gets royalties.

There’s a reason why adidas earns more money in a month than Juve has earned in its 120-year existence.

Tady je tweet, článek konkrétně o Juve asi nebyl přímo od něj, ten je tady https://twitter.com/eaamalyon/status/1019995224674897928

Tady je ještě tweet s odkazy na články už od Cohena, kde vysvětluje, jak obecně přestupy a smlouvy s výrobci fungují - https://twitter.com/JakeFCohen/status/1020244230755831808

A tady ještě video, kde o tom mluví https://youtu.be/Q2pRPrbn3uw

Reagovat
Ragazzo d'oro

Děkuju

Reagovat
tunkic

Reagovat
Furia Ceca

Jo, jasně... Já zapomněl.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
Svatej

klasika

Reagovat
anonym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Beči

Musím připustit, že málokterý fotbalista se tak stará o svojí fyzickou kondici, tak jako Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
forma

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

On je ten vzor pre deti, mladez a ludi ako byt lepsi po fyzickej ci pracovnej stranke

Reagovat
Bakary3

Naproti tomu je hrozna skoda, ze na hristi se chova jako uplnej kokot.

A to je to, co vaichni vidi, proto by on vzorem byt bohuzel - pri jeho kvalitach - byt nemel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Reggie

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zizou

Jasná věc. Když si představím 22 Cristianů na hřišti. No radši si to ani nepředstavuju. Ale jako komedie by se to možná chytlo.

Reagovat
risk je zisk

Nesouhlasim.

Reagovat
risk je zisk

Abych to rozvedl, cloveka poznas, jak se chova mimo svoji praci. To, ze to je profesional o tom se bavit nechci. Kazdy fotbalista je svym smyslem herec na hristi. Nekdo je komik, nekdo prudi, jiny pada pri kazdem kontaktu atpod. Ronaldo fotbalem zije, jsou tam emoce.

Jenze Ronaldo v osobnim zivote je nekdo uplne jiny. A tim si zaslouzi tu poctu byt vzorem.

Nechci se ho tady zastavat, nebo vest valku Ronaldo x Messi , jsou mi defacto u prdele oba dva. Jen tim chci rict, ze kdyby se me nekdo zeptal, kdo je z dnesnich sportovcu vzorem pro deti, tak reknu jeho.

Ze spadne na hristi? Ze se tam vali, kdyz do neho nekdo kopne? Je to usmevne, ale je to pouze prace. Hlavni je, co dokazal, kam se dostal a co jeste urcite dokaze. Neznam proste vetsiho profesionala.

Reagovat
Zizou

Ale my se tady přece bavíme o tom, jak se chová na hřišti? O svou rodinu se příkladně starají všichni fotbalisti, takže to je k tomuto absolutně nepodstatné. Kdyby se tak na hřišti váleli a přidávali všem těm obyčejným zákrokům všichni tak jako on, tak by se na ten fotbal nedalo dívat. Jsem zvědav, jestli třeba náhodou s těmito herci nezatočí někdy video?! Je to jednoduše podvádění a ojebávání pravidel, protože rozhodčí to v tu danou chvíli prostě nemá šanci rozhodnout správně. Já mám Kristýnu i docela rád, protože je opravdu vyjjímečný pro svou píli, cílevědomost a samozřejmě i pro své zakončovací schopnosti. Ale tím veškerým divadýlkem ty svoje schopnosti u mě osobně degraduje na úroveň malého děcka. Pokud takhle někdy zasimuluje na hřišti můj syn, nakopu ho do prdele a pošlu na Barandov!

Reagovat
anonym

Přesně, dělníci na šachtě teď budou fárat dvakrát tolik.

Reagovat
teenz

Naprostej profesional. Achjo. snad to v Italii znici a pomuze Juve k LM. Tim by se stal naprosto nedostiznym.

Reagovat
valloire

Reagovat
pobody's nerfect

Nemám ho rád, ale svým profesionálním přístupem je o parník před ostatními

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Ačkoliv má hodně negativních vlastností, tak takhle silnou vůli pořád se zlepšovat bych chtěl mít a je to asi jediné co mu skutečně závidím

Reagovat
Lech

Tuk a svaly ma jak dvacetilety, oukej, ale furt neni sval jako sval v kazdem veku. Procenta hezky, no vek nezastavis, ty svaly a ne jen svaly, jsou jinak funkcni jak u mladocha. Ze je nejlepsi na svete plati ale i tak

Reagovat
janinho

no ako 20rocny ich urcite nema ale s tym kolko casu on venuje treningu a regeneracii verim tomu, ze taki co maju dnes 28-29 a hraju na najvyssej urovni mozno skoncia s futbalom skor nez on.

CR by mohol byt nieco ako Jagr, akurat neviem ci by jeho ego zvladlo ze by uz neptatril medzi najlepsich a chcel by niekde hrat druhe husle. ale fyzicky sa kludne vyrovna hracom o 5-6 rokov mladsim.

Reagovat
Lech

Skoncijou drivne, kazdy nema tu moznost jako Totti, Buffon, urcite i Ronaldo, hrat za top klub do 40 let a porad byt hlavni tvar klubu.

Reagovat
mayday

Půjde pak v klidu stopírkovat, až opravdu nebude stíhat v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

ta změna pozice je u něj možná

Reagovat
mayday

Myslel jsem to spíš že srandy, ale stopera by úplně v klidu uhrál.

Reagovat
Anacron

To je snad každýmu jasný

Reagovat
Lech

Tim jsem chtel rict ze je uplna picovina na zaklade procent tuku a svalu rict ze se muze rovnat dvacetiletym borcum

Reagovat
valloire

no může

Reagovat
ED91

Reagovat
C0br

asi zapomněli na ctčko kolena

Reagovat
Furia Ceca

* crčko kolena, vole!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

OT: Paulo Dybala dal dneska na Instáč fotku Paula Pogbu v argentinským dresu s číslem 21. Podle mě je to naprosto jasný: Pogba se vrací do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

má na to Juve finance? To by byla ještě větší pálka než za Crise...

Reagovat
smazaný uživatel

60 mega..

Reagovat
Furia Ceca

Pokud by slevil na platu, tak určitě. Kdyby ale chtěl těch 15 mega nebo kolik, co bere v Mancheteru, tak se na něj vedení Juve vysere, protože na Pogbův plat se Fiat skládat fakt nebude. Sorry jako.

Reagovat
smazaný uživatel

No aby Dybala nebyl v United

Reagovat
Furia Ceca

Tak toho se fakt vůbec nebojím...

Reagovat
smazaný uživatel

Muriňov potřebuje jen obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si ho nechají, zas tak skvělej neni

Reagovat
Losinho

Jestli jako moje dvacetiletý já, tak potěš koště démon alkohol

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší z nejlepších..

Reagovat
Ed_Hazard

Uz som myslel, ze ten prestup nemozu talianske media viac vyhypovat. A ono to ide Uz to zacina byt celkom otravne..

Reagovat
Furia Ceca

To je jen subjektivní pocit. Já za sebe můžu říct, že bych těch zpráv o Ronaldovi v Juve uvítal i víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není se co divit, že to tak prožívají, když k nim přišla největší osobnost fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

tak takový hráč ještě nikdy v Itálii nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Itálie měla Ronalda v Interu, v té době byl tak dobrý, že by se dalo klidně říct, že nic lepšího v historii nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čemu se směješ imbecile?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě

Reagovat
valloire

to jsi ale blb

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blbka

Reagovat
icka

jsi hodne blbej

Reagovat
Al Capone

Jednoznacne

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
forma

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Cipinho

Reagovat
valloire

ale hrál

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo tak s tím brazilským Ronaldem se dá souhlasit, ten byl tehdy opravdu fantastický.

Reagovat
valloire

no nejenom on.....hrál tam Platini, Zico, Socrates, Careca a hafo dalších

Reagovat
X-bano-X

Ronaldo, Batistuta, Maradona, Zidane, Platini, Kaka......

Reagovat
valloire

se vole bano shodnem

Reagovat
anonym

Je to otravné a pořádně. Článek jak z Blesku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam chrápe ten Donaruma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
mayday

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
LAM

Takhle se dělá reklama

Objektivně už zdaleka nemá takovou rychlost a hlavně výbušnost,takže v LL měl extrémní problém vůbec někoho obejít.

Pokuď ho ale Juve bude chtít využívat na hrot tak to půjde.I když zádama k bráně dle mě moc hrát neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt všichni máte s tou hrou zádama k brance?! U nás hrál na hrotu a fungovalo to, tak nevím, proč by to najednou nemělo fungovat kvůli stupidní hře zády k bráně, která není rozhodující.

Reagovat
smazaný uživatel

Culés si vždy niečo k nemu nájdu, to nevieš ?

Reagovat
smazaný uživatel

proti šnekovi Messimu je to express

https://www.youtube.com/watch?v=uePdsqoysiY

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný není nadto když rádobyodborník z eurofotbalu takhle na dálku řekně že objektivně ty testy vlastně dělají na hovno však ty to poznáš od televize na co se trápit nějakou vědou, přece kouknu a vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Furt je velice rychlý, podívej se na sprinty proti Španělsku.

Reagovat
Amarino

Kdo taky ze španělů na MS sprintoval?

Reagovat
Pinturicchio

Na Ms byl jeden z nejrychlejších hráčů, to potvrdil i na testech v Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím ani s výrokem o rychlosti a výbušnosti ani s tím, že by hra zády k brance měla být u něj problém...nebo jinak řečeno on hlavně zády k brance moc hrát ani nemusí vzhledem k tomu, že není typologicky útočník jako např Giroud, takže skvělá posila pro Juve, obrovská ztráta pro Real a viděl bych to minimálně na finále LM

Reagovat
pantondavo

Solidní křeč

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

On je přesně ten člověk, co když si řekne, naučí se cokoliv...pro mě to překvapení není. V tomhle ohledu je fakt nej na světě..

Reagovat
bandwagoner

Docala mě zajímá, jaký výsledky bude mít Higuain.

Reagovat
efellipe

Prohoď si cifry.

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
smazaný uživatel

treba to odmitne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juventini brali by ste swap 180 kg za Bonucciho + cash o čom písali italské noviny?

Reagovat
mato Kreator

za seba nie...

Reagovat
eLJay.91

Ne, radši Godína, nebo setrvání Ruganiho.

Reagovat
Pinturicchio

Godin a setrvání Ruganiho.

Reagovat
eLJay.91

Ideál.

Reagovat
Airus

Urcite. Jak psalo juvefc.com. "odpoustet, protoze nezapomeneme" Leo je super na mici a zasobovani utoku je neco co nutne potrebujeme. Nejde to tahat vyhradne prez Miru. A CR7 bude prihravky vyzadovat, jinak zmeni kabinu v toxickou zumpu a celej tym se rozpadne.

Leo s Giorgem by zase ozil a vratil se na vrchol

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Yzemi

Ať si tam shnije, vybral si sám, jeho vztah k Juve "ochlad" jak sám řekl.

Reagovat
Airus

Bylo mi jasné že někteří mu jen tak neodpustí. Ale možná se na to jednou kouknete objektivně

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, na tuhle s prominutím pičovinu? OBJEKTIVNĚ?

V Itálii snad nikdo Bonucciho návrat nechce, co jsem četl. Má přijít zpátky, aby Ronaldovi dal jeden z těch 50 míčů, který se mu povede? Kriste, vždyť Ronaldo bude hrát s Costou, Dybalou, Bernou, Mirou ... a Bonucci má přijít, aby mu dával míče?

Ronaldo někdy změnil kabinu v toxickou žumpu? Nepamatuju se. A Bonucci? Ano, tu v Juve a částečně asi i tu v AC.

A koho zajímá, jestli ten kokot ještě někdy bude na vrcholu? Chiellini hraje líp bez něj.

Nafackuj si, ty voe, jako takovou pičovinu, cos napsal, sem tady dlouho nečetl.

Reagovat
Airus

I 1/50 ti muze ziskat 3 dulezite body.

Mas pravdu ze Leo ma hodne velke ego, ale s tim Ronaldovim se merit neda. (Messi je v tomhle asi horsi, ale to je nejspis udel TOP hracu)

Ono to s tebou nema smysl resit, citis se (pochopitelne) zhrzene. Ale nejsi ochotnej videt co BBC bylo a jak fungovalo. Ale to je OK

Uz jenom to zaverecne souveti... Klasa

Reagovat
Pinturicchio

Ty jo, tak logicky, stojí za 1 míč z 50 přivést kokota, který chtěl odejít, hádal se s trenérem, který v Juve pořád je, zdrhnul k rivalovi? Logicky nestojí.

Ronaldo má ego 100x větší než Bonucci, jenže on šatnu nerozkládá, Bonucci ano, ... protože je kokot.

BBC bylo samozřejmě super, ale ta doba je dávno pryč - Gigi v Paříži, Bonucci v AC, Chiello starší, byť pořád výborný, Barza už logicky taky není co býval.

Já nechápu, jak se můžeš nezhrzeně cítit ty a chtít ho zpátky - jeho přínos je oproti záporům naprosto, naprosto minimální, jestli vůbec nějaký.

Za posledním souvětím si stojím, neměl jsem to napsat tak agresivně, omlouvám se ... ale i když použiju nějaký eufemismus, tak podstata bude pořád stejná.

Reagovat
Airus

Ja jeho odchod chapal, stejne jako chapu proc ho lidi (a zda se ze i vedeni) zpatky nechtej. Taky se radsi vyhnu tem infarktovym kokotinam co byl schopnej pred nasi brankou vycarovat

Ale to nic nemeni na tom ze u nas vyrostl ve World class obrance. Drzel tym pohromade kdyz tam kabinu narusoval napr. Osvaldo.

Jasne odesel v ramci ligy, ale az po tom co mel neshody s Maxem (ale ty bych mel i ja, i kdyby jsem tam delal uklizecku) a zivot jeho syna byl v ohrozeni. A kdo vi co jeste... Neco potreboval zmenit a zmena klubu byla nejsnazsi.

Za me proste nic, co by nespravila trocha popela na hlave v(’_’)V

Ale jak jsem psal, naprosto chapu proc by ho nekdo zpatky nikdy nevzal.

Jen jeste k tem prihravkam a myslim ze to staci. Jeho dlouha hra je jenom extra bonus k jeho solidni defenzivni praci. Nic na cem by se mela stavet cela hra tymu. Jak jsi psal, s Bernou, DC a Paulitem musime hra do sirky, ne to jenom nakopavat na jednoho hrace

Reagovat
Pinturicchio

Osvaldo problémy nedělal, ten byl krotký jak beránek v Juve.

Já tvůj pohled chápu a respektuju. Bonucciho ale podle mě není potřeba, je to (v Juve) kvalitní obránce, ale pokud si sledoval Caldaru proti Bayernu, tak přece musíš vidět, že co nevidět si na Bonucciho nikdo ani nevzpomene.

Reagovat
Airus

Osvaldo problémy dělat chtěl, ale věděl že by ho naši veterání zašlapali do země.

Caldara byl působivej už minulou sezónu. (Zvlášť ten jeho vlastnáček ) Ale nebyl bych proti odchodu Benatii, a i když Barzu zbožňuju, tak působí už nedostatečně.

A vždycky budu počítat s faktorem Allegri, kterej si radši přivede nějakýho křováka (takže jestli někoho chce, tak to bude Luiz) než aby dal šanci mladým

Reagovat
ED91

Si bol s Osvaldom na káve a vyrozprával sa ti?

Reagovat
Airus

Osvaldo dělal problémy všude kde byl, je to o něm veřejně známu. Je to sebestřednej mentál a ani Juve by to s ním nezlomilo

Reagovat
Pinturicchio

Odchod Benatii OK, jen prostě nechci, aby se jakýkoliv odchod řešil nákupem Bonucciho.

Reagovat
Yzemi

Jak objektivně, odchod si vynutil, v Juve ho skoro všichni milovali a on sám to pošlapal. Jeho volba i snásledky.

Reagovat
Airus

To nepopiram, ale nekdy o neco musis prijit aby sis toho poradne vazil. Jako spousta hracu co z Juve odeslo

Reagovat
Yzemi

Radši bych se posunul dál a dal příležitost mladým. Máme dva ze tří mladý možná budoucích top italských stoperů. Ať hrají a ukáží svou cenu. Pokud se má vrátit ten blb, tak jedině za Benatiu a veřejné omluvě Allegrimu, vedení i fanouškům. A to jsem byl loni hodně v háji, že chtěl odejít.

Reagovat
DelPiero137

Z 50 pokusov kdere pristanu u brankara vyjde jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo ma 7 procent tuku messi ma zas 7 nohu.

Reagovat
eLJay.91

Ne, radši Godína, nebo setrvání Ruganiho.

Reagovat
eLJay.91

Sorry, těsně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

Ta slizká fotka, ten je hnusné

Reagovat
RealC.F.

Už zase překlep z gay seznamky?

Reagovat
anonym

Jak zase? My jsme se na nějaké potkali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně o kondici Ronalda mluvil Evra: https://www.youtube.com/watch?v=t8qoKC45Qns

Jinak by bylo celkem komické, kdyby letos Juventus vyřadil PSG v Lize mistrů, a to zásluhou gólu Ronalda proti Buffonovi.

Reagovat
El-Pistolero-68

Neuvěřitelný stroj.

Reagovat
Explicitni_Euler

Pokud se pamatuji, tak před rokem zrovna jednoho takového dvacetiletého taky měli v Juventusu na zdravotní prohlídce...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Paskuv kulhavý kůň

Reagovat
smazaný uživatel

Ten co ti dá už letos možnost být hrdý na sportovce tvé vlasti.

Reagovat
Rssa

A třeba za 2-3 roky veme Juve i Messiho a konečně je.uvidíme hrát spolu. Což nereálné to není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Messi je posránek

Reagovat
smazaný uživatel

a ty idiot

Reagovat
protiproudu

Reagovat
mayday

Ty ses pomátl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Král.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nejdůležitější sval - penis má ale moc malý.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pinturicchio

Jak se prokecl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi idiot

Reagovat
CHONG

Pěkně ses odkopal, inženýre

Reagovat
smazaný uživatel

To kdysi tvrdila Irina Shayk po rozchodu. Já to jen sdílím.

Reagovat
TrueCommunist

Ty si přímo odraz barcelonskýho fanouška tady na EF

Reagovat
smazaný uživatel

A co si pak mán myslet já, když vidím tvůj nick?

Reagovat
TrueCommunist

A hodnotíš to podle nicku, který může být sarkastický nebo podle tvých debilních komentářů, které se netýkají nikoho jiného než Ronalda. Máš jedny z nejzakomplexovanějších příspěvků na Eurofotbale.. Gratuluji.

Reagovat
smazaný uživatel

A moje příspěvky nemůžou být sarkastický?

Reagovat
TrueCommunist

Podle toho co tu od tebefurt čtu, tak myslím že určitě ne. Pokud jsou sarkastický, tak by to všechno i odpovídalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc píšu především fakta - statistiky, průměrný hodnocení, atd. který se dají snadno najít třeba na oficiálních stránkách ligy.

Reagovat
TrueCommunist

Ty si byl s Ronaldem ve sprše?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se to musí asi vysvětlit pomalu. Tak to zkusím.

Některý příspěvky jsou fakta, převzaný z různých webů(whoscored.com nebo laliga.es).

Jiný jako třeba tento je jen obyčejný trolling s žádným důležitým významem. Jen je určen k pobavení.

Pokud nedokážeš pochopit ironii nebo sarkasmus, tak je mi to líto. Třeba tady je to úplně jasný a průměrně inteligentní člověk by to měl poznat.

Reagovat
TrueCommunist

Tak mně damozřejmě nejde jen o tenhle příspěvěk, prostě tvoje příspěvky považuju za největší neobjektivní odpad..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti to neberu. Pro tebe jsou neobjektivní, někdo jako třeba Guardiola má na to podobný pohled.

Reagovat
negrles

Penis není sval

Reagovat
REPLIKATOR

Nejsou to rok staré Schickovy testy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dondinho

Náš ústav se vám mými ústy co nejsrdečněji omlouvá .....

Reagovat
Ed_Hazard

S pozdravom, Mia Khalifa.

Reagovat
smazaný uživatel

Závist je svinstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa robí reklama, aby sa predalo čo najviac dresov, urobil sa ošiaľ a získal sa čo najväčší divácky potenciál. Respektíve aby sa zarobili čo najväčšie peniaze. Pričom pravda je asi taká, že už mu tá výbušnosť, dravosť, dynamika, akcelerácia a ťah na lajne nefungujú tak ako predtým.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kuchta

Ať si říká kdo chce co chce, tohle je prostě nejlepší hráč historie fotbalu!

Pro Juve přestup snů. Věřím, že je dotáhne k vítězství v LM. Stejně jako věřím, že je schopný nastřílet ještě cca. 130 gólů a překonat Bicana jako nejlepšího střelce všech dob

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
Kuchta

Tak kdo teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Pelé.

Reagovat
Kuchta

Jasně, Pelé je bez diskuze jeden z nejlepších. Nikdy ale nehrál v Evropě.

Ronaldo je prostě komplexnější a dokázal být nejlepším ve dvou nejlepších ligách na světě. Věřím, že teď uspěje v další. A proto je i lepší než Messi.

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dle mého se nikdo nikdy neshodne, prostě je jeden z nejlepších, je to nejlepší sedmička historie. Osobně já považuji za top hráče, co jsem viděl R9, on byl ještě rychlejší než Cris a ten talent měl až moc velký na svoje tělo. Pokud ale Cris dokáže s Juve třeba tu LM, tak ho pravděpodobně dám i před R9.

Reagovat
Zizou

Ale hovno.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Mne stále nejde do hlavy že šiel za tak málo .. dobre, má vek.. ale to je jedno v jeho prípade.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jedna z posledních možností pro Real, za něho dostal balík

Reagovat
Airus

100M není zrovna málo

Reagovat
Ragazzo d'oro

V tomhle mi hrozně připomíná Lebrona, to je taky zrůda po fyzické stránce

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mentálně dvacetiletý?

Reagovat
Pinturicchio

Duchem určitě, to k tomu patří.

Reagovat
Kepy_FCB

Není někde příklad jídelníčku CR ?

Reagovat
M11

Bonucciho preziju.. kdyz si nasype popel na hlavu.. ale jedine za prasule.. coz neni pravdepodobne.. nebo vymena za benatiu.. vse ostatni je v nasem pripade nesmysl..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele