RONALDINHO - NOVÁ HVĚZDA UNITED?

14.04.2003, 19:19
Aktuality
Manchester United je připraven v létě koupit vyhlédnutou hvězdu Paris Saint-Germain, Brazilce Ronaldinha. Ferguson za něj zřejmě nabídne 25 milionů eur a má pro něj připravenou pětiletou smlouvu...

Ferguson se o brazilskou hvězdu zajímá dlouho, už od světového šampionátu v Japonsku a Koreji. Pařížský klub by si jej rád udržel, ale je připraven jej uvolnit za částku okolo 25 milionů eur. Prezident PSG ještě neoznámil žádnou oficiální nabídku na přestup, ale Manchester věří, že by Ronaldinho mohl přestoupit a podepsat pětiletou smlouvu, která by mu zaručovala 2.5 milionu eur ročně.

O brazilskou hvězdu se nezajímají jen United, ale i Juventus Turín, který vyslal na utkání jeho klubu s Lens několik skautů. Přestože jeho agent uvedl, že by rád hrál italskou Serii A, on sám si myslí, že by mohl vytvořit fenomenální útočnou dvojici s Ruudem van Nistelrooyem. To potvrdil i sir Alex Ferguson, i když Ronaldinho raději hraje za hroty tvořivého záložníka. Uvidíme, jestli si nadějný Brazilec zvykne na roli útočníka a nesnesitelný tlak na hráče United, nebo raději přestoupí do Juventusu...

Autor: Petr Kučera

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tohle se me moc nezamlouva...jednu takovou "chybu" kterou mu leckdo vycita uz Ferguson udelalal kdyz angazoval Verona. Vazne nevim jak by tam Ronaldinha zaradil. Beckham - Veron - Scholes - Giggs a co Ronaldinho? To neni hrac kteryho bavi vysedavat na lavicce a rozhodne by nepomohlo aby se do zakladni sestavy dostal misto jednoho z tech hracu. Navic by se tam Ronaldinho nehodil ani stylem. Pracoviti hraci jak Blanc, Keane, Giggs, Scholes a i dalsi a do toho "hvezda" Ronaldinho. Mam ho rad ale nakej ten prusvih obcas udela a to se k Manchesteru vubec nehodi. Ted me ale napadlo...jestli jsou pravda ty keci o tom ze Beckham pujde do Realu, moh by v nem Ferguson hledat nahradu (i kdyz Beckham je nenahraditelny) ale to doufam nehrozi a tak verim ze neodejde Beckham a neprijde Ronaldinho a misto toho "Fergie" koupi k Rudymu poradnyho utocnika. Velice by se me libil Jardel, ale po nem se jaksi slehla zem. No a nekdo z dvojice Kovacevic - Kahveci by taky nebyl spatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Z těch jmen co jsi napsal se tam nejvíc hodí Nihat. Kovačevič a Jardel jsou bijci na hrot, k Ruudovi naprosto nepoužitelní. No a pak je tu ten věčný zázrak Ronaldinho. Na pravé křídlo místo Beckse by se možná hodil, ale má úplně jiné přednosti. Záloha je jasná: Beckham - Keane - Scholes - Giggs, takže zbývá jedině útok. Ví vůbec někdo, kolik dal letos Ronaldinho branek ze hry? Moc vysoké číslo to asi není. Přesně jak napsal PAVEK - je to flákač a britští srdcaři na něho dřít nebudou. MU ovšem druhého útočníka skutečně potřebují. Co takhle Roy Makaay?

Reagovat
antimadrista

Ne, Makaaye si musíme nechat ve Španělsku.

Reagovat
HOST*

Já si taky myslím že angežování Ronaldinha bude stejnou chybou jako v případě Verona. Ronaldinho je zamýšlen jako útočník.

Reagovat
antimadrista

Já bych Ronaldinha klidně bral do Barci.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je možná jedním z mála velkoklubů, kam by se hodil. Ronaldinho zprava, Kluivert na středu, Saviola zleva. Ale potom zapomeň na Riquelmeho!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nevite negdo co je s Jardelem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak na začátku sezony měl nějaké osobní problémy. Portugalskou ligu občas vidím na RTP a Jardel v současné době celkem pravidelně nastupuje v sestavě Sportingu. Dává i góly, ale už to není co dřív. Není ani logicky tolik na očích, protože nehraje LM.

Reagovat
HOST*Miroslav

Do Mancherteru by měli koupit Kollera, to je hráč pro anglickou ligu."drsňák", fintičkáře tipu brazilců nesmí zničit poslední ligu v evropě.

Reagovat
PJ

Mno, Beckhamovy centry a Kollerova hlava, to by bylo zajímavý. Ale jestli Beckham odejde, pak by se Koller asi moc neuplatnil...

Reagovat
HOST*¨Miroslav

Bekham nemuze odejit, podle me by sam nesel a divaci by udelali takovy toco ze neni mozny aby Beck odesel, neni kam takový tým není.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele