RONALDINHO JDE DO BARCELONY

19.07.2003, 22:20
Aktuality
Po měsících spekulací brazilská hvězda světového šampionátu a francouzského Paris Saint-Germain Ronaldinho přestupuje do Barcelony, která tak porazila dalšího velkého zájemce, Manchester United.

23letý fotbalista nejvíce zazářil na posledním mistrovství světa, kde dotáhl reprezentaci Brazílie k titulu. Blýskl se památným gólem, který dal ve čtvrtfinále anglickému brankáři Davidu Seamanovi. Již po skončení mistrovství se spekulovalo o možném odchodu z PSG do nějakého velkoklubu.

Na konci letošní sezóny se opět objevilo několik klubů, v kterých by měli zájem o jeho služby. Největší zájem měl Manchester United a také Barcelona, která si chce vylepšit reputaci u svých fanoušků po nepodařené sezóně. Po dlouhém přetahování nakonec zvítězila právě Barcelona.

Barcelona přeplatila Manchester s nabídkou 25 miliónů eur plus prémie za vítězství v pohárech. "Souhlasil jsem s nejlepší nabídkou," uvedl záložník, který se katalánskému klubu upsal na pět let.

Barcelona na tom není finančně moc dobře a přesto utrácí spousty peněz za posily. Nový prezident Laporta začíná plnit své sliby, uvidíme, zda dokáže Barcelonu udržet nad vodou i v účtech.

Autor: Petr Kučera

Komentáře (274)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, koho teda koupí v United místo Beckhama.

Reagovat
HOST*Rivaldo

United mi jsou celkem ukradeny ! ! ! Spis by me zajimalo koho jeste koupi Barcelona, Ronaldinho je vybornej ale jeste nakej obrance by se nam hodil.

Reagovat
HOST*

Barcelona udělala dobře tímto nákupem.Hráč velmi pomuže při hře a s jeho věkem je to ideální nákup do budoucna

Reagovat
antimadrista

Podle mě Barca už nikoho nekoupí, spíš naopak- prodá. Barca posílila už všechny řady: Rustu do brány, Marqueze do obrany, Quaresmu s Luisem Garciou do zálohy a Ronaldinha do útoku. To by mělo stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho ostatní (mnohem bohatší) zájemci tolik chtěli, tak by rozhodně neskončil na Nou Campu. Z reakcí na ostatních serverech je znát, že fanoušci MU o něj moc nestáli. Ve srovnání s ostatními ofenzívními hvězdami Barcy mi Ronaldinho vychází na lavičku. O místo by musel připravit Marca Overmarse, který byl v minulé sezoně nejlepším z blaugrana. Brazilec je jako útočník neproduktivní, jako záložník zase nespolehlivý při bránění. Sestava s ním by vypadala asi takto: Rustu - Gabri, Puyol, Marquez, Fernando - Xavi, Cocu - L.Enrique - Ronaldinho, Kluivert, Saviola. Křídelní hra by neexistovala a co vůbec chtějí udělat s Quaresmou a Luisem Garcíou, to je pro ně zářez!!

Reagovat
HOST*Dani

žádnej zářez,neboj Rijkaard to něják udělá. Ještě se koupějí 2 obránci a pokuď budou peníze tak jednoho záložníka. Příští rok vyhrajeme Ligu,Uefu a špan.pohár....... visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

A nač ještě záložníka? Xavi, Cocu, Iniesta, Gerard, Motta, L.García, L.Enrique, Ronaldinho, Quaresma, Overmars, Riquelme. Tak široký výběr nemá ani Real!!!

Reagovat
HOST*

výběr ne, ale kvalitu o 2 třídy vyšší!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tohle no comment.

Reagovat
antimadrista

Barca už posílila až moc, teď by ještě měli odejít tak 3-4 hráči, jelikož Rijkaard chce zrovna ne málo hráčů z béčka. Např. nač by sme asi potřebovali 4 brankáře? Bohatě stačí zkušený Rustu s talentovaným Victorem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné: Enke, Bonano, Riquelme (?co na to říct?) a jeden z dvojice Dani - Alfonso.

Reagovat
antimadrista

Vynech Riquelmeho a budu souhlasit. Odchodem Bonana by se vyřešil jeden problém. Jestli umím počítat, tak má Barca momentálně 5 hráčů, kteří nejsou občany EU. Odchodem Bonana by sme měli 4 a to se vejde do limitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě Marquez, Riquelme, Saviola, Ronaldinho. Motta má evropské předky?

Reagovat
antimadrista

Jo má, má italskej pas.

Reagovat
HOST*real

to nemyslis vazne s ligou mistru,nevyhrajete vubec nic,protoze na real proste nemate.

Reagovat
antimadrista

Nesouhlasim stebou, prostě žárlíš, že Barca má momentálně nejlepšího brazilce. Hráč za 30 milionů euro rozhodně není na lavičku. Co se týče tý sestavy, tak by to mohlo vypadat nějak takhle: Victor-Puyol, Marquez, Fernando- Luis Enrique, Xavi, Cocu, Overmars- Saviola, Ronaldinho, Kluivert. Systém 3-4-3 mi momentálně nejvíc připadá vhodný pro Barcu. Ronaldinho by byl stažený útočník. Navíc nesmíme zapomínat na novýho Figa- Quaresmu!

Reagovat
HOST*

nevim jak si muzete myslet ze by barca mohla vyhrat Ligu!!!nejlepsi brazilec to taky neni!!!!PROSTE REAL JE NEJLEPSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Jak řikal náš bejvalej prezident Joan Gaspart: "Barca je největší klub ve vesmíru a kdo řiká něco jinýho nežije v týhle dimenzi".

Reagovat
HOST*

Nejlepší brazilec není.Hrál jen v jednom větším klubu PSG a to ještě ne v nejlepší lize. otázka je jestli se prosadí

Reagovat
antimadrista

Jen díky Ronaldinhovi vyhrála Brazílie MS !

Reagovat
HOST*

No no!! A co Ronaldo? Ten zlatý míč za co? Za bránění to asi nebylo!!

Reagovat
antimadrista

Ty goly co dával Ronaldo, by dal každej.

Reagovat
HOST*VITO

Ronaldinho je mozna do budoucna a dobrej ale jednak ma barca furt dluhy a hovno obranu. Obrana neni spatna ale ve srovnani s Juve,Ac,Inter,Man UTD, Arsenal je spatna, preplacavaji zalohu a utok a zapominaj na to nejdulezitesi, kdyby koupili Chiva, Nestu nebo tak udelaj lip...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím. Podívej se na ty jména- Puyol,Marquez,Gabri,Fernando,Reiziger. Tomu říkáš špatná obrana?!? !!VŮBEC!! Naopak NAPROSTO souhalsím s antimadristou s tím,že už nikoho nepotřebujeme,v nejhorším snad jednoho. Sesatava by mohla být takhle: zleva- Fernando,Marquez,Puyol - Luis García/Overmars,Cocu/Motta,Xavi,Quaresma,Saviola,Ronaldinho Kluivert. Styl 3-4-3 se bude hodit pro křídelní hru. Záloha to tam rozfaří a skvělý útok to dokončí.

Reagovat
HOST*

a bránit bude kdo? 3 lidi? to si může dovolit jen Real!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se tady asi 4 lidi podepisovat čárkou? Jeden fandí Realu, druhý Barce, další Valencii, Juve - to je fakt zmatek. Ale máš recht, Barca na 3-4-3 s útočnými kraji nemá!!! Xavi s Cocum by tohle neuhráli. Už vidím přeceňovaného Quaresmu, jak lítá pod lajdákem Ronaldinhem. Na druhé straně Marc pod Saviolou. Ay, Franklin.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedejbože, kdyby se zranil někdo z dvojice Puyol - Marquez - to by byla pohroma. A on se někdo zraní, navíc jsem zvědavý, kolik dostane temperamentní Rafa červených karet.

Reagovat
HOST*LOrd

myslím že hodně

Reagovat
HOST*

ja rikam nejlepsi je REAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

A já řikám VISCA EL BARCA!

Reagovat
antimadrista

Máš pravdu, že by to byla pohroma a rozhodně by se nedali nahradit, jen z části zmírnit problémy: Reiziger místo Puyola a Andersson místo Marqueze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde by vlastně bylo místo tvého oblíbence Gabriho? Podle mě na tříčlennou obranu nemá.

Reagovat
antimadrista

Kdyby byla tříčlenná obrana, tak by tady byla jedna varianta. Puyol by se mohl přemístit na post pravýho záložníka a Gabri by byl vedle Marqueze a Fernanda v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol je lepší v bránění, Gabri zase v útočení. Moc nerozumím tomu, proč pořád cpeš Puyola na ofenzívnější post než Gabriho.

Reagovat
antimadrista

Protože Carles je stvořen pro post pravýho obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard chce hrát 4-2-3-1. Jak to ve předu ale poskládá to nevím. Ronaldinho,Saviola,Overmars - Kluivert. Na elmundudeportivu je mnoho variant. Dokonce i bohužel ta se Saviolou na lavičce, která se prý zdá být nejpravděpodobnější.

Reagovat
HOST*FCB

Saviola nemůže sedět na lavičce. V této sezóně byl jedním z nejlepších hráčů Barcelony. Neustále na sobě pracuje. Byl jedním z mála, kteří dali do utkání vždy všechno, i když se nedařilo. Saviola makal a Kluivert to odchodil. Tím nechci říct, že by byl Kluivert slabý, ale někdy se nechá otrávit. Saviola se narodil pro Barcelonu!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to samé někdy taky myslím. Kluivert se pořádně hýbe jen když na něj jde přihrávka,a to,že saviola ten míč musí vybojovat a skvlě přihrát,ho někdy nezjíma. Javier měl jednu dobu skvělou bilanci-1,3 gólu na zápas.

Reagovat
antimadrista

S tím útočnym složením se dají předpokládat největší dohady. Kluivert, Saviola, Ronaldinho, Overmars, Luis Enrique, Quaresma. No, nechtěl bych bejt v Rijkaardovi kůži.

Reagovat
antimadrista

Ať se děje co se děje, Saviola prostě musí bejt v základu. Fanoušci by to prostě neunesli, kdyby byl na lavičce.

Reagovat
antimadrista

Systém 4-2-3-1 by šel, mohlo by to vypadat nějak takhle: Victor- Puyol, Gabri, Marquez, Fernando- Xavi, Cocu- Ronaldinho, Saviola, Overmars- Kluivert. Ale, je tu jeden problém, co s Luisem Enriquem? Nevim, jak by to fanoušci zkousli, kdyby nenastupoval v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyola s Gabrim bych vyměnil, popř. napravo Reiziger. Podle mě by Kluivert se Saviolou měli hrát určitě a na křídlech dva z trojice Ronaldinho - Overmars - L.Enrique. Quaresma + L.García = lavička, Riquelme je na odchodu.

Reagovat
antimadrista

Samozřejmě by ta výměna s Puyolem prospěla Gabrimu, ale ne Puyolovi. Puyol předváděl neskutečný kousky, když hrál v před minulý sezoně pravýho obránce. Právě proto si ho fanoušci tolik zamilovali. Na Puyola nedám dopustit.

Reagovat
antimadrista

Ronaldinho bude oblíkat dres s č. 10 !

Reagovat
antimadrista

Juan Roman Riquelme nás opouští !!!!!!!, pujde na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho jsem se bál. Hned od jeko 1. zápasu jsem ho měl rád,dal krásný gól Legii W. Škoda.

Reagovat
antimadrista

Txiky řiká, že pokud Saviola získá evropskej pas, tak návratu Riquelmeho nebude nic bránit. Docela dobře nechápu, proč to musel bejt zrovna Juan Roman a ne Bonano. Barca má 4 brankáře, minimálně 1 musí ještě odejít. Kdyby odešel Bonano (i když ho mám velice rád), tak by Barca měla 4 neevropský hráče a to se vejde do limitu. Juan Roman Riquelme je ale předurčen k návratu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát Saviola, tak budou moci nastoupit jen 2 of.záložníci. Barca jich měla 6, včetně tří posil, takže někdo ze zbývající trojice musel pryč. L.Enrique je kapitán a symbol klubu a Overmars byl loni velkým tahounem. Proto Riquelme.

Reagovat
antimadrista

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles je mnohem výkonnější jako pravý bek než stoper. Udělal bych to nějak takhle: Víctor-Reiziger,Fernando,Marquez,Puyol-a zbytek stejně jako antimadrista. Reizigrovi je jedno,jestli hraje levého,nebo parvého beka. Jo,a nevíte,kam jde Juan Roman?? :-/

Reagovat
antimadrista

Kam půjde, to fakt zatim nevim. Ale prej to přijal docela dobře, zachoval se jako profesionál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem viděl na Telemadridu to,že Ronaldinho bude mít tu desítku a ukazovali i smutné Juan,jak se ločí s fonoušky. bylo to dost smutné. Na oficialních stránkách je anketa o nejoblíbenějším hráčovi,a Juan je 2.,za Puyolem. Podle mě mu dali málo času,vždyt van Gaal ho stavěl minimálně a Radi upředňostňoval jiné. Bude mi smutno!

Reagovat
antimadrista

Mně taky, ale on se vrátí, vždyť jde přece jenom na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné jak barca zachází s penězi! Riquelmeho je už proto kolik stál škoda! Ronaldinho nebude nikdy tak dobrý jako by byl Riq ve formě! Jediný skvělý obránce je Puyol jinak to bude asi zase průchodak! Kluivertovi už nevěřím a jinýho hrota už nemáte! další průser je že máte moc of. záložníků- to nebude dělat dobrotu! FC Barcelona je prostě špatně poskládaný tým! Zase budete hrát o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud byste hráli na 3 obránce tak Cocu s Xavim střed uhlídat nedokážou!

Reagovat
smazaný uživatel

To máš sakra pravdu. Konečně se do toho vložil někdo objektivní. Máte moc velkou důvěru k Fernandovi, stejně jako k Valdésovi. Madrid měl velké štěstí se zapracováním Casiho a Paca a Barca si myslí, že to dokáže také. Riquelmemu jsem v druhé sezóně věřil daleko více, už se adaptoval a mohl konečně předvádět svoji hru - 13 mil. vyhozených Gaspartovým oknem. A Barca se k němu navíc zachovala pěkně prasácky, ještě než se ho zbavila, tak se Ronaldinho producíroval na Nou Campu s desítkou. To je fakt vrchol! Tohle by se v Realu nikdy nemohlo stát, tam dají raději jiné číslo.

Reagovat
antimadrista

Prostě žárlíš, protože přestup Ronaldinha zastínil ten Beckhamův.

Reagovat
PJ

A na tohle si přišel jak??

Reagovat
antimadrista

Úplně jednoduše.

Reagovat
HOST*Jiri - fcb

Souhlasím s antimadristou. Real si příchodem Beckhama pěkně nasral do bot. Ekonomicky se to vyplatí, ale sportovně. Vždyť teď bude muset sedět Figo na lavce. Vím, že v posledním ročníku nebyl Figo ve formě, ale sem zvědavej, jak to Real vyřeší. Figo do středu nepůjde a Beckham už teprve ne. Uvidíme. Dál sy myslím, že Real udělal kolosální chybu, že nekoupil před rokem Nestu, když už ho měl prakticky v kapse. Teď, když sem ho viděl hrát v AC, tak sem musel uznat, že je to nejlepší obránce na světě, bezkonkurenčně. Real má sice skvělej tým, ale bez obrany to prostě nepůjde. Pro Barcu je obchod s Ronaldinhem daleko lepší, ikdyž na jeho místě je taky přetlak. Je to skvělej hráč a v barce se prosadí a bude (možná) nejlepší na světě. No prostě si myslím, že se Ronaldinho prosadí víc jak Beckham.

Reagovat
HOST*LOrd

Přestup Ronaldinha, nemohl a nemůže zastínit příchod Beckhama!!Beckham, má snad nejlepší pravačku a dává milimetrový centry na 30 metrů. A Ronaldinho? Namyšlenej frajírek s předkusem jak bagr kterej moc dobře nehraje, často není vidět a navíc do sestavy barcelony

Reagovat
antimadrista

Ronaldinho že je namyšlenej? Beckham z toho přestupu do Madridu udělal úplnou frašku, jediný co v tý době dělal je, že se producíroval v limuzíně v Japonsku nebo kde to vůbec byl. Myslim, že to byl barcelonský víceprezident Rossel, který se právě kvůli tomu Madridu vysmál, jakou primadonu si to vlastně koupili. Jediný čeho chlapec ve Španělsku dosáhne bude to, že bude plnit přední strany bulvárů s jeho novejme účesama. Ronaldinho je ve srovnání s tim "modelem" zlatej hoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár týdny jsi tvrdil, že Beckham bude tahounem Barcy na dalších 5 let. Strašně jsi ho chválil, teď je ale u tebe ten největší chudák. Prostě nedokážeš unést, že největší přestup léta udělal už počtvrté za sebou Real a podruhé totálně zesměšnil Barcu. Jak píše nový HATTRICK: "Jsou to prostě machři"!!!

Reagovat
antimadrista

Barcu nikdo nezesměšnil! No, nevim jak u tebe, ale u VŠECH barcelonistů příchod Ronaldina byl přestup roku.

Reagovat
PJ

Mno, tak u barcelonistů možná. Pro mě je to v tom případě (zatim) příchod Belliona do Manchesteru...

Reagovat
antimadrista

Tak to jo :-) Kromě toho, 3.srpna spolu hrajem, ale bejt tebou, tak se na ten zápas moc netěšim- podíváš se pravdě do očí- že Barca je prostě nej!

Reagovat
PJ

Tak sem se na tu pravdu podíval... Co jí řikáš ty? Mě se docela líbí... :-)

Reagovat
antimadrista

Vždyť to byl jen přátelák :-)

Reagovat
PJ

A kdyby Barca vyhrála? Tak by sis ani nevzpomněl na to že to byl přátelák a budeš se tim výsledkem ohánět při každym porovnání. Nemam pravdu? :-)

Reagovat
antimadrista

V přátelákách se spíš koukej na výkon než na výsledek. A s výkonem Barcy proti MU jsem byl zcela spokojen a vůbec si myslim, že se ta tour Barce povedla. Jak řekl Rijkaard " tyhle přáteláky posloužili nováčkům, aby zapadli do týmu" a to se povedlo, takže mise byla zplněna. Teď záleží na tom, jestli se tím výsledkem nebudeš ohánět ty? :-)

Reagovat
PJ

Já? .... Mno.... To se uvidí :-))) Ne nebudu, je fakt že v přípravě o nic nejde. Jen škoda že se nemůžou potkat v LM...

Reagovat
antimadrista

Neboj se, letos se ještě potkaj v UEFA :-)

Reagovat
PJ

Já ti dam UEFU... Tu si hrajte sami, MU vyhraje LM :-) No, pokud nikoho nekopupí tak asi ne, ale...

Reagovat
antimadrista

Uvidíš, že se MU nedostane ze zákl. skupiny. On sám si je dobře vědom, že dál než do čtvrtfinále se nedostane, tak půjde radši pokoušet štěstí s Barcou do UEFA.

Reagovat
PJ

To si myslíš jen ty... Já doufam v opak :-)

Reagovat
antimadrista

To můžeš :-)

Reagovat
antimadrista

Tak za prví- to s těmi vyhozenými penězi za Riquelmeho... Jde přeci jen na hostování, Barca se ho nezbavila, pouze ho půjčila. Až Saviola získá evropskej pas, tak ho klub může opět stáhnout. Za druhý- že Ronaldinho nebude nikdy tak dobrý jako Riquelme ve formě... Juan a Ronaldinho jsou tipově jiný hráči a nedaj se proto srovnávat. Momentálně celá FC Barcelona žije Ronaldinhem, klub nemluví o ničem jinym, v FC Botiga se prodalo už víc než 2000 dresů s Ronaldinhem, na fcbarcelona.com jde po sobě asi 10 článků tíkající se Ronaldinha. Už vůbec nechápu, jak můžeš považovat obranu Barci za průchoďák, Barca má momentálně jednu z nejlepších obran ve Španělsku, né-li nejlepší. Kluivert je furt jeden z nejlepších útočníků planety a že máme přetlak of. záložníků?, Quaresma, Overmars, Luis Enrique, Luis Garcia, to se ti zdá hodně? Pozor!- Ronaldinho je útočník!

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči kteří stojí takový peníze se na hostování neposílají! To je vrcholná nehospodárnost! Srovnat se dají! Neumí bránit, nemůžou hrát na hrotu a ani to nejsou křídla! To postačuje k tomu aby nemohli hrát spolu! Pokud nechce trenér Rijkaard ordinovat Ultra Ofenzivu :-) ! Na tu nejlepší obranu snad radši nebudu vůbec reagovat! Můžete se modlit ať se zapracuje Marquez! Pokud by byl Ronaldinho 3 útočník tak nemůžete hrát na krajní ofenzivní záložníky! Na to nemáte dobré defenzivní záložníky!

Reagovat
smazaný uživatel

1.- Naše obrana je tak 3x lepší než ta od Mardidu,jen R. Corsol je možná dostačůjcí a navíc mu má asi za rok skončit smlouva. A Rafaela nechte být,ještě za nás nenastoupil,tak jak můžeš vědět,že se nezapracuje? 2.- Xavi,Cocu,popřípadě Gabri,to je snad DOST dobrá kvalita na to,že Rijkaard chce hrát jen na 2 def založníky. 3. - Musím souhlasit s merenguesem s tím,že se Barca k Juanovi nazachvala nejlépe,ale na druhé straně-jaké jiné číslo bys Ronaldinhovi dal? A já doufám v to,že až se Juan vrátí,tak bude zase to co v Boce. Navíc Barca nemusí hrát každej zápas na 3 utoky,tak dostanou šanci hráči jako Quaresma nebo Luis García.

Reagovat
antimadrista

Díky, že si Vincentovi odpověděl, to jsou přesně má slova.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Neřekl jsem že se nezapracuje i když může dopadnout jako Christanval! 2. Xavi a Cocu není DOST dobrá kvalita na bránění! Možná kdyby se zapracoval Rochemback...! 3. Hrajte třeba na 11 útočníků ale nikdo se vás už nebojí! Každej proti vám hodně útočí a na případnou velmi ofenzivní sestavu doplatíte!

Reagovat
antimadrista

1. Rochemback je na hostování. 2. Cocu a Xavi jsou dost univerzální jak na defenzivu, tak i na ofenzivu. 3. Bojej se nás všichni a hlavně ti tví NETOPEJŘI !

Reagovat
smazaný uživatel

Real se Barcy nebojí od doby, co odešel VELKÝ RIVALDO.

Reagovat
antimadrista

No jo, ale zas bude, protože přišel VELKÝ RONALDO DE ASSIS MOREIRA- RONALDINHO GAÚCHO !!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Adam

Ronaldinho k svýmu přestupu řekl vše a dost vystižně. Nabídka z MU ho potěšila, ale prý kdyby se kluby dohodly stejně by do Anglie nešel. Ten jejích styl mu vůbec nesedí. Barcelona i většina španělských klubů hráje technický fotbal pro díváky, a to mu vyhovuje. Anglický nakopávaní dlouhých centrů atd..nesedí žádnému brazilci, možná právě proto tam skoro žádné nejsou. Nefandím Barceloně, ale jsem rád, R jde do Španělska. Anglie není pro něj. Ale obrána je fakt špatná. A nemyslete si, že když máte Ronaldinha hled vyhrajete ligu.

Reagovat
antimadrista

Ronaldinho je jen jeden článek, ale když se k němu připojí další dva jménem Saviola a Kluivert, tak už to jsou tři články a tihle tři články už by něco mohli dokázat.

Reagovat
PJ

Mno nevim, ale mam takovej pocit že Ronaldinho několik tejdnů před přestupem pořád opakoval, jak moc chce do Manchesteru, jak se na to těší, jak tam chce bejt první Brazilec...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Madridu je 3x horší než Barcelony??? Nejpozději za týden bude vypadat takto: Salgado - Ayala - Helguera - R.Carlos. Kromě Míchela jde o nejlepší hráče v La Lize na svých postech. Vincent tomu opravdu rozumí, pokud bude nastupovat Ronaldinho i Saviola, tak máte křídelní hru v háji. Ronaldinho Davidův příchod nezastínil, to si asi vážně myslíš jenom ty. A s prodanými dresy radši vůbec neargumentuj, Beckham strčí hravě do kapsy všech 25 hráčů Barcy dohromady.

Reagovat
antimadrista

I kdyby k vám přišel Ayala, tak na složení Puyol- Gabri- Marquez- Fernando prostě nemáte, to je čistej fakt. Ronaldinho se Saviolou budou nastupovat s Kluivertem a budou tvořit El tridente a Xavi s Cocum budou ti nejlepší defenzivní záložníci v La Lize. S těma dresama... byl jsi někdy v FC Botiga?, o takovim Megastore se vám určitě ani nezdá. Kromě toho si myslim, že celoplošně ( snad kromě Madridu a jeho okolí) španěli rozhodně víc potěšil příchod Ronaldinha než Beckhama.

Reagovat
smazaný uživatel

A obětujete pravé nebo levé křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát Ronldinho v útoku se Saviolou a Kluivertem, tak asi obě. Enrique by je podporoval ze středu.

Reagovat
antimadrista

Střed patří jedině Cocumu a Xavimu, nevim kolikrát to tu ještě budu muset řikat. Rijkaard už má jasno, levý křídlo bude patřit Overmarsovi a Luisi Garcíovi, pravý Luisi Enriquemu a Quaresmovi.

Reagovat
antimadrista

Při hře na Nou Campu můžeme riskovat a hrát systémem 3-4-3, takže na Nou Campu určitě s oběma křídlama.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se budu dívat na každej zápas! To má asi Rijk v plánu totální ofenzivu co hrál Ajax před desítkami let? :-)

Reagovat
HOST*LOrd

Jak někdo může tvrdit o obraně Puyol- Gabri- Marquez- Fernando,že je nejlepší. a že Xavi a cocu budou nejlepší def.zal. v lize? Leda Puyol se blíží světové špičce. A dresy? Z Ronaldinha mají radost ve španělsku a s Beckhama zase všude jinde na světě.Třeba japonsko...

Reagovat
antimadrista

No vidiš a já na tom trvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem jen na Ramble, tam je asi 10 kšeftů s dresama vedle sebe a je to vážně skvost. Obzvláště večer, když je to nasvícené. O Ronnie vs. Becko už se nebudu hádat, uvidíme na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabri je jako stoper k smíchu a Fernando toho zatím tolik nenahrál, aby byl vynášen do nebes.

Reagovat
antimadrista

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Ayaly by nebyl až tak bolestivý! Marchena už je velmi netrpělivý...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak jsem předpokládal, letí kvarteto Bonano, Enke, Riquelme, Alfonso.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch brankářů mi moc líyo neni,ale Juana,to mě fakt bolí. Obrana Madridu byla vždy jejich nejslabší řada. Myslíte,že se to jen tak během pár týdnů změní?? TĚŽKO! Maximálně se ta obranná neschopnost zmírní. Zcela souhalsím s amigem antimadristou v těch jeho posledních reakcích.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Madridu to má těžké, protože je srovnávána s ofenzivní silou klubu, a to je prakticky nemožné. Ale vem si, že teď bude hrát záloha ve složení Figo - Makelele - Beckham - Zidane. Kdo by tohle probůh měl ubránit?! R.Carlos s Míchelem jsou nejútočnější krajní beci na světě a zařídí spoustu vstřelených branek. Totéž ze standardek Helguera, který je poprávu považován za nejlepšího španělského centrála. Carlos je nejužitečnější levý obránce světa a pokud přijde Ayala, tak máme i nejlepšího stopera celé La Ligy. Navíc jsou tu nesmírně talentovaní Španělé Minambres, Rubén, Pavón a Raúl Bravo - všichni už okusili repre (21 nebo A). Tak co víc chceš?

Reagovat
HOST*LOrd

Naprosto souhlasím

Reagovat
HOST*LOrd

Ale pokud Real nikoho do obrany nekoupí tak je v pytli!

Reagovat
smazaný uživatel

I to Valdano bohužel připustil. Podle toho, co jsem za poslední dny viděl a slyšel to vidím takto: Ayala 40%, Samuel 20%, F.Cannavaro 10%, Kuffour 10%, Stam 10%, nikdo 10% - v tom případě je to na Pavónovi, ale já mu moc věřím.

Reagovat
antimadrista

Hele s tim Ayalou se mírni, i kdyby k vám přišel, tak nejlepším stoperem v La Lize zůstane Rafael Marquez! Kromě toho ty hráče co jsi označil za talenty, tak ty jsou tak na úrovni obránců v Barca B.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mi něco uniklo, kdo z vašeho "béčka" hraje za nároďák?

Reagovat
HOST*

Jestli je Barca B o třídu lepší než A tak prosim

Reagovat
HOST*antimadrista)

Přesně tak, Real Madrid má s obranou obrovký problémi a když už by potenciálně někoho měli, tak neudělá lékařský testy ( viz Milito).

Reagovat
smazaný uživatel

tak mame Real v 5. a Barcu v 6. kole! To to pude pěkně po sobě! Po 6. kole už nebude pochyb o tom že útočíme na titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Los teda nic moc, v posledních pěti kolech Barca, Depor a Nihatova legie zkázy.

Reagovat
antimadrista

Ten los mě taky moc nenatchnul, Barca-Real až 6. prosince. Aspoň, že se to bude hrát na Nou Campu. Kromě toho Barca začíná a končí sezonu venku, což je pěkně na pytel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale vem na vědomí,že poslední kolo hrajem s nováčkem La Ligy (Zaragoza) a to 1. se Sevillou,co by pro nás neměl být problém. Navíc 2. kolo s Albacete,což máme tak předem v kapse. Zas tak hozné to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sevilou jste loni udělali tuším jeden bod, přitom na Nou Campu to byl výprask k popukání. Už po prvním kole na vás budeme mít min. 2 body! HALA MADRID!!!

Reagovat
antimadrista

Ha, tak na to rychle zapoměň. VISCA EL BARCA!!!

Reagovat
antimadrista

To by skutečně pro nás neměl bejt problém, ale vem si zase to, že budeme titul slavit v jinym městě, což je pěkně na pytel :-(

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale myslím,že naši nejvěrnější fanoušci tam určitě budou,to by si némohli nechat ujít,titul za poslední 4 roky. Ty tam budeš? :-)

Reagovat
antimadrista

Máš recht, ale taková atmosféra jako by byla v Barceloně tam rozhodně nebude. Ne ne, já tam nebudu, počkám si až se bude slavit u nás. A ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Když si jseš tak jist, tak si na to vsaď . Spočítal jsem, že když vsadíš 15300, tak vyhraješ rovných 100 litrů!!! Taková tutovka .....

Reagovat
antimadrista

Za 15 300 už mám letenku do Barcelony, ubytování na 2 dny v hotelu i vstupenku na zápas s Realem. Tak ty prachy radši dám do tohodle než na sázku.

Reagovat
antimadrista

Za 15 300 už mám letenku do Barcelony, ubytování na 2 dny v hotelu i vstupenku na zápas s Realem. Tak ty prachy radši dám do tohodle než na sázku.

Reagovat
smazaný uživatel

A za 100 tisíc tam můžeš zůstat 2 měsíce.

Reagovat
antimadrista

Víš co, já nikdy nic nevyhrál.

Reagovat
antimadrista

Pánové, zejtra hrajem s Juventusem, už se moc těšim na naší první výtězství sezony. Přátelák to rozhodně nebude, Barca se bude chtít pomstít za čtvrtfinále LM.

Reagovat
antimadrista

To je hanebnost! Ty z....... američani nepustili Kluiverta do země.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Maria,jak se to mohlo stát??? Amíci jsou hovada! Taky se na to těší,určitě to vyhrajem,a 30. s AC Milán taky. Je to skvělá příležitost,jak se nové postavy zapracují do mužstva.

Reagovat
antimadrista

Přesně tak, hry s Juve, Man. Utd a AC Milánem se hoděj vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za blbost se platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jebne!! S přehledem jsme vyhráli 1. pol. a pak tam Rijkaard začal dávat hráče z Barca B. Ti skoro furt ztráceli míč. Docela mě to naštvalo,pomsta se nepovedla. Co se týče jednotlivých hráčů,jsem mile prekvapen. Ricardo hrál na právé straně naprosto bezchybně a pohledně. Oscar Lopéz na léve obraně taky skvěle,Luis García by mohl hrát lépe(dost ztrácel míč),Ronaldinho často vyhořel docela zbytečně a Rustu měl chytat celý zápas,protože jeho vystouení bylo uplně BOMBA:zářil jistotou,a vychytal dost vyložených šancí. Puyol hrál taky našlapaně v obraně a k tomu výtečně podporoval útok. Antimadrista měl pravdu s tím,že Rijkaard chce stavět hodně hráčů z Barci B. Pár slovy- VÝSLEDEK MĚ ZKLAMAL. :-/

Reagovat
smazaný uživatel

To s těma penaltama jsme zvládli v pohodě. Víctor tu jednu skvlě zneškodnil. Jinak Rijkaardova taktika se mi celkem líbila.

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně jste měli díry jak vrata, jen tak dál!!

Reagovat
antimadrista

Až v posledních 5 minutách, jinak samá chvála. Kromě toho jedinej, kterej bude v budoucnu nastupovat v obraně z těch, kteří včera hráli bude Carles Puyol. Protože my máme Marqueze a Fernanda, kteří ovšem včera nemohli hrát, a kteří budou v budoucnu vždy s Carlesem v základu.

Reagovat
antimadrista

Přesně, ty penalty jsme až nečekaně dobře zvládli, v minulosti jsme na nich dost často vyhořeli. Víctor chytal skvěle, za ty dva góly nemohl, ale Rustu byl fakt výtečnej. Momentálně máme nejslibnější brankářskou dvojici ze všech klubů na světě. Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

To je výmluva, z Barcy B tam pak přišli jen 2 hráči. Juve má prostě daleko větší výběr hráčů, stáhli si asi 8 plejerů z hostování a momentálně mají nejširší kádr ze všech velkoklubů. Co hráč, to obrovská kvalita.

Reagovat
antimadrista

No, ale prohráli, takže tak dobří jak řikáš asi nebudou.

Reagovat
antimadrista

Mně zklamalo posledních 5 minut. Jinak zbývajících 85 minut jsme byli jednoznačně lepší my! Nový hráči byli fantastičtí. Rustu, jak si řekl- prostě bomba, Quaresma- jeden z nejlepších hráčů zápasu, Ronaldinho- pár úchvatných doteků a Luis Garcia taky nezklamal. Nakonec jsme stejně vyhráli tak co.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeňte na 3-4-3, budete hrát jako my 4-2-3-1. Pro Quaresmu a Luise Garcíu místo v základu určitě nezbyde. A pro L.Enriqueho nejspíš také ne.

Reagovat
antimadrista

Jestli Quaresma odehraje zbývající 2 zápasy na takový úrovni jakou předvedl včera, tak má místo v základu jistý. Kromě toho souhlasim s Barceloňákem, všichni hráči hráli opravdu skvěle. To, že Barca včera hrála systémem 4-2-3-1 neznamená, že to bude užívat i v budoucnu. Rijkaard jen zkouší nejrůznější varianty, a k tomu právě tyhlety zápasy sloužej. Vsadim se s tebou vo co chceš, že Barca proti Milánu nastoupí v jiný formaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš naprostou pravdu jak v Quaresmovi,tak v taktice a sestavě,vystihl jsi to fakt dobře. S AC bych si dovolil říct,že to bu bude snadší než s Juve. Rijkaard se bude snažit najít sestavu,která je útočná a všem bude naprosto vyhovovat. Ale s Boco Juniors to bude asi těžké,jsou dost techničtí.

Reagovat
smazaný uživatel

V Boca na tom jsou sice technicky, ale v obraně vyhoří.

Reagovat
antimadrista

Doma by sme je měli přehrát, ale Boca je velmi útočnej tým a divil bych se, kdyby nám nezpůsobili nejeden problém.

Reagovat
antimadrista

Proti Milánu Kluiverta zřejmě k dispozici mít ještě nebudem, i když by se měl už zejtra spojit s týmem, v tuhle dobu zřejmě ještě vyřizuje formality v Madridu. Juve jsme až na těch 5 minut jasně přehráli a s Milánem by to mělo bejt podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomeňte na Quaresmu v 4-2-3-1! To by musel vytlačit Overmarse nebo Ronaldinha. A ve 3-4-3 by zase musel jezdit po celé lajně, pořád by bránil. Mimochodem, média Ronaldinhův výkon podrobila dosti silné kritice.

Reagovat
antimadrista

Víš co, narozdíl od Madridu, my máme z čeho vybírat. A ty média kritičtí k Ronaldinhovi si jistě dobře dokážu přestavit- Telemadrid!

Reagovat
HOST*

Nevíte někdo co se stalo s Nanem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nano už několikrát potvrdil, že na první tým nemá. Někdo s tím možná nesouhlasí, ale Barca má 25 daleko lepších fotbalistů.

Reagovat
antimadrista

Vyjímečně souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nano ještě zazáří. Když né letos tak příští sezonu. (pokud se ho nezbaví)

Reagovat
antimadrista

I když já jsem zastáncem všech domácích talentů Barcy, tak si musím přiznat, že Nano nemá u nás šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Na planetfootball můžete hlasovat o příštím vítězi La Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu. Přes 60% blbounů věří Realu !?!? Letos propadnou. Už tam pomalu nikdo neumí bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Claude Makelele ubrání víc než Xavi s Cocum dohromady. Chtěli ho Juve, Milán, Inter i MU, ale jeden z nejlepších defenzivních záložníků zůstává u nás!!!!!!!!

Reagovat
antimadrista

Ha ha ha, tak tomu se můžu jenom zasmát. Nemá ani na jednoho z nich.

Reagovat
antimadrista

Hm, kdyby v tom hlasování vedla Barca, tak nám o tom nic neřekneš co? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěj mě rozesmát, to asi fakt nehrozí.

Reagovat
HOST*

Nějaké stránky o Barce?

Reagovat
antimadrista

Běž na oficiální, ta je ze všech barcelonských stránek nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,s tím musím souhlasi. Taky dost odkazů je altavistě,a jsou aktuální. Myslíte,že ten zápas a AC budou denska dávat? Řekl bych,že na 95% jo. Ti,co hlasovali těch 60% pro Real,jsopu oslepeni historií klubu,ale věřte,že v příští sezoně bude Real bojovat o LM. Dost rychle slábnou,jestli s tím nic neudělají,za pár sezon budou okupovat 7. příčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Real pravda dost rychle slábne, a proto není schopen vyhrát La Ligu s LM zároveň. Barca naproti tomu stoupá stále výš, ze šestého místa už totiž není kam padat.

Reagovat
antimadrista

My sme měli krizi a překonali sme ji, teď budem jenom stoupat a vyhrávat tituli a začneme už letos, aby si věděl.

Reagovat
antimadrista

Dávaj to na Polsat Sport, SuperSport 1, Sport TV a na TVC INT´L.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham dal svůj první gól za Real! VLASTNÍ !!! Eště že ho máte. Fuck off Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se díváš na naše tréninky? Super, né!

Reagovat
antimadrista

Tak na to se musim kouknout :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady,Ronaldinho a Quaresma se poprivé zapsali do listiny střelců. Ta Ronaldinhova ulička na Ricarda byla skvlělá a pak Quaresmův a Ronaldinhův gól taky. Nebo taky ta Puyolavá brakářská schopnost vychytávat góly je taky výborná. Těd budeme mít celý skvět u nohou. Mí ten zápas sice utekl,ale viděl jsem krátký sestřich na Eurospor News. Antimadristo,prosím tě nevíš,v kolik budou dávat ten zápas Barca-M.U. na TVC INT? Já totiž nemám k dispozici tel. program toho kanálu,a proto jsem ten zápas s AC neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první gól byl dost dobrej. Někde ale psali, že druhý byl vlastní R.Juniora - vypadalo to nějak divně. Barca hrála opět 4-2-3-1, to je zjevně finální verze pro novou sezonu.

Reagovat
antimadrista

Musim souhlasit, ten systém už je jasnej.

Reagovat
antimadrista

Barca s Manchesterem hraje ve 20:15 místního času či-li v 02:15. Jinak ti tu píšu adresu, kde najdeš veškerej fotbal na satelitu- knplogic.co.uk/sport/ Tušim, že zejtra nebo pozítří by tam už mohli bejt napsaný TV, který ten zápas budou vysílat.

Reagovat
antimadrista

FC Barcelona je opět nejlepší klub na světě, s nejlepším hráčem- Ronaldinhem. Porazit oba finalisty LM v rozmezí 4 dnů, to opravdu dokáže jen Barca. Kdyby jen to, ale ona je (jak Juve, tak Milán) přejela o parník. Ano v Quaresmovi jsme se opravdu nezmílili- je to novej Figo!

Reagovat
PJ

To dokáže jen Barca?? A co MU, neporazil je náhodou taky?? A většíma rozdílama?? A teď když porazil i Barcu, co řekneš? Bude to jen spousta výmluv, ale nic víc...

Reagovat
antimadrista

Na eurosport.es je anketa týkající se Ronaldinha a Beckhama.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt moc moc díky!!!!! :-)) Já bych si dovolil říct,že Ricardo je SUPER Nový Figo! 2 tiyuly za 1 sezónu po dobu 5 let budou stačit. Vždy LM A La Liga. Madriďáci se z nás pos... Budou závidět. Jsem rád,že jsem svědkem nové éry FC BARCELONY!!!!

Reagovat
antimadrista

Ano, nová éra začala.

BLAUGRANA EL VENT,

UN CRIT VALENT,

TENIM UN NOM, EL SAP TOTHOM,

BARCA !! BARCA !! BAAAARCA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Figem bych počkal. Napřed musí hrát 5 let v základu Barcy a pak se stát alespoň na 2 roky nejlepším hráčem světa. Jestli to dokáže, můžu s uznáním říci: "Ano, tohle je nový Luis Figo".

Reagovat
smazaný uživatel

A proč 5 let v základu? Podle mě stačí 2,3 roky v základu a pak by se klidně mohl stát nejlepším hráčem světa 3x za sebou. Jen se podívej na jeho první zápasy,vypadá to,jako kdyby hrál za Barcu 5 let. Je fakt psycho.

Reagovat
smazaný uživatel

a myslíte, že Quaresma opravdu bude hrát v základu? A místo koho. Až přijde Kluivert, Saviola jde na lavičku!!!!!!!!!!! Radši bych viděl sedět Quaresmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, 4-2-3-1 - to znamená 4 ofenzivní hráči. Kluivert, Saviola, Ronaldinho a asi Overmars, případně L.Enrique. Quaresma je až šestým v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi a Cocu budou mít co dělat,aby uhlídali střed. Ale já myslím,že jsou to strašně kvalitní hráči a s trochou pomoci to zvádnou. Quaresma je mladý a divoký,o své místo v základu bude chtít pořádně bojovat. Ale 4-2-3-1 je opravdu dobrá formace,ani jsem nečekal,jaký bude mít úspěch.

Reagovat
antimadrista

No, řeknu ti, že Rijkaard je fakt fantastickej. Na jeho systému 4-2-3-1 není prostě chyba! Díky němu Carles opět dělá pravýho obránce, kde byl tak úchvatnej a nepřekonatelnej. Máme dokonalej tým, na každou pozici máme dvě volby. Sestava: Víctor- Puyol, Andersson, Marquez, Fernando- Xavi, Cocu- Ronaldinho, Saviola, Overmars- Kluivert.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou sestavou konečně souhlasím. Ale ten střed obrany vám pořád hoří, hlavně kvantitou. Tam to rozhodně zdvojené nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Když za sebou budou mít čtyři obránce, tak to uhlídají. Ale bude na ně vyvíjen velký tlak. Hlavně na Cocuho, ten bude první na ráně.

Reagovat
antimadrista

Quaresma je jeden z největších evropskejch talentů, né-li nejlepší, jestli bude pokračovat tak jak doteď, tak nepochybuju, že se pro něho místo najde.

Reagovat
antimadrista

Saviola je jeden z mála těch, kteří maj sví místo v základu jistý.

Reagovat
antimadrista

Opravdu, Ricardo s Ronaldinhem se neskutečně rychle sehráli s celým týmem. A proti AC Milán to skutečně vypadalo jako kdyby spolu hráli takovejch 5 let.

Reagovat
antimadrista

Věř mi, TOHLE JE NOVEJ FIGO !

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím. Musíš si uvědomit, co všechno Figo vyhrál a dokázal.

Reagovat
smazaný uživatel

1. ocenění,co Ricardo získá bude za nejlepšího talenta Evropy. Já mu přeju,ať se zapracuje do základu,na lavičce je ho škoda.

Reagovat
antimadrista

Dokázal toho fakt hodně, ale měl na to celou kariéru, kterou má i Quaresma.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhalsím s antimadristo s tou sestavou,myslím,že i Anderrsom si vto místo zaslouží. Ani moc nevím,proč ho Radi nestavěl,je docela bezchybný. Teď máme tu neslibnější sestavu posledních 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Andersson nehrál, protože je strašně pomalý. Ale Barca už vlastně jiného klasického stopera místo něj nemá. Před deseti lety jste měli daleko lepší tým, který pravidelně vyhrával trofeje. Koeman, Romário a Stoičkov - to byly největší fotbalové hvězdy té doby. Dnes už je má všechny Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je má Rel,ale co za dalších 5-10 let? Bude je mít Barca.

Reagovat
antimadrista

A ona už je má- Ronaldinho, Puyol, Saviola, Quaresma, Víctor a Fernando, tak to je jen několik jmen, kteří buď už jsou nebo za 5 let budou nejlepšími fotbalisty na světě a Madridu zbudou jen oči pro pláč.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nechápu, na co je vám pořád to utěšování s velkou budoucností. Já myslím, že přítomnost je daleko důležitější. Jestli máte velký tým, tak to dokažte hned. Stejně vám zase někoho přetáhneme.

Reagovat
antimadrista

Už nikdy nikoho od nás nedostanete! Figa ste získali jen proto, že v tý době probíhali v Barce prezidentský volby a byl zmatek a toho Madrid využil. Za normálních okolností byste ho nikdy nezískali. forca barca

Reagovat
antimadrista

Andersson nehrál, protože od svýho přestupu do Barcy byl neustále zraněný. Ale teď už je fit a předevčírem řekl, že se cítí nejlíp od tý doby co je v Barce. Na Anderssona je vyvíjen obrovský tlak, už jen proto, že to může bejt jeho poslední rok fotbalu. Andersson nechce zklamat a je přesvědčen, že pokud se letos Barce vyhnou zranění, tak bude bojovat o titul.

Reagovat
antimadrista

Dneska rosekáme Manchester. Budeš se na to dívat Barceloňáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to tady. Andersson stihl za 20 minut neskutečné "kousky", velice bych se Rijkaardovi divil, kdyby mu dal ještě šanci. O pánech stoperech Reizigerovi a Oscarovi raději pomlčím, ty góly z malého vápna byly jen a jen jejich. Barce se výběr středové dvojice povážlivě ztenčuje, Marquez k sobě nemá rovnocenného partnera. Puyol možná na pravém kraji končí ....

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem to,a byli jsme jednoznačně lepší (jako vždycky). Merenguesi,nesmíš zapomínat,že naše sestava je stále ve vývoji a ty nás takhle odsuzuješ po 3. Rijkaardovém zápase. A až se naši bouchči sehrajou tak to bude ještě lepší než teď. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Naše obrana je jak už jednou řekl antimadrista jedna z nejlepších v La Lize. Anderrson se do toho musí dostat a navíc to nabylo vůbec tak hrozné. Naopak,měl skvělé chvilky,a řešil situace s přehledem. Obrana by mohla být takhle: O. Lopéz-Fernando-Marquéz-Puyol. Nebo: Fernando-anderrson-Marquéz-Puyol.

Reagovat
antimadrista

Ta druhá varianta se mně líbí víc. Slyšel jsem, že Rijkaard dal pokyn Laportovy, aby se poohlídl ještě po jednom stoperovi, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Marquez bude hrát levého stopera, Rijkaard nedá vedle sebe 2 nejlepší obránce.

Reagovat
HOST*antimadrist

Stopro sme byli lepší, v tom zápase se projevila zkušenost a sehranost, vždyť u Manchesteru odejdou nebo přijdou za sezonu tak 2-3 hráči, kdežto u Barcy v posledních letech to je vždy kolem 8 hráčů, to se jasně musí projevit. Manchester kvůli tomu vyhrál.

Reagovat
PJ

Já věděl, že nějaká výmluva přijde... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem výkony a hlavně výsledky MU hodně překvapen. Ti jejich mladí kluci jsou o třídu lepší než talenti z Barcy.

Reagovat
antimadrista

Jo? a na to si přišel kde? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti.

Reagovat
antimadrista

Hmm vyčerpávající odpoveď :-)

Reagovat
PJ

Vyčerpávající a navíce pravdivá. Nebo kde jinde by se to to mělo zjistit, než v přímym souboji?

Reagovat
antimadrista

V poháru, kde o něco jde.

Reagovat
HOST*

Tak prpč celou dobu vychvaluješ jak máte skvělou setavu jak všechny porazíte-vždyt je to jen přátelák!!!

Reagovat
PJ

Mno já taky, popravdě sem fakt nečekal, že vyhrajou všechny ty zápasy. Ale pořád marně očekávam nějakou pořádnou posilu do zálohy místo Beckhama... A pokud odejde Verón, pak už fakt nevim, jak to chce Ferguson hrát, pokud nikoho pořádnýho nepřivede...

Reagovat
antimadrista

Copak, copak jako bys začal nedůvěřovat těm vašim "talentům" :-)

Reagovat
PJ

Já taky neřikam, že jim nedůvěřuju, na to aby stabilně hráli v základu a podávali dobrý výkony na to prostě nemaji. Ale i tak porazili Barcu :-))

Reagovat
antimadrista

No a už je to tady :-)

Reagovat
antimadrista

To nejsou výmluvy, ale fakta! :-)

Reagovat
antimadrista

Pokud bude Barca hrát v systémech 4-2-3-1 a v 4-4-2, v kterejch hrála doteď, tak Carles bude na svim místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,bude tam,kam patří. Na svém postu mu v celé Evropě může málokdo konkurovat. Je to od Rijkaarda dost geniální,že Marquéz bude levý stoper,nebo na to jsi přišel sám. No,to je jedno,ale obrana se mi zdá být každopádně dořešená.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,do kolika let je pro vás mladík,ale v ProFootballu byli naši hoši během posledních tří let v anketě o nejlepšího talenta Evropy 2x na 1. místě (Xavi) a 1x na druhym (Motta). Někdo z MU byl nekdě kolem 8. místa (myslím).

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím tím neokoukané tváře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,MU jich tam pár měl.

Reagovat
antimadrista

Talenty MU se daj tak srovnat s talenty z Barca B. To je holej fakt. Rozhodně v tuhle chvíli to tak je. Podle mě, nikdo z talentů MU nedosahuje kvali např. Iniesty, Víctora nebo Fernanda.

Reagovat
PJ

Nechtěj mě rozesmát, zase plácáš nesmysly... Když jsou ti vaši talenti tak skvělí, tak proč eště Barcu netáhnou, proč s ní nic nevyhrávaji? Odpověď je jediná - zas tak dobrý asi nebudou...

Reagovat
antimadrista

Barca má ty nejlepší odchovance z celý Evropy. Mluv v minulým čase- proč s Barcou nic nevyhrávali? Bylo špatný období. Ale teď nastala nová éra FCB- tituly se budou vracet.

Reagovat
PJ

Má ty nejlepší odchovance z celý Evropy? Tak ať to dokážou! Až něco vyhrajou, pak uznam - jo, jsou dobrý, možná jsou nejlepší. Ale to, že si to někdo myslí, mě fakt nepřesvědčí... :-)

Reagovat
antimadrista

Neboj se, letos uvěříš, na to vem jed :-)

Reagovat
antimadrista

Je to tak, máme nejlepší školu na talenty.

Reagovat
antimadrista

To s tim Marquezem, že bude levej stoper, to vyšlo z Merengueze a je to pravda. Pravýho stopera bude zřejmě dělat Andersson, ale pozor! Barca se ještě kouká po nějakym obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Na teletextu SAT 1 píšou, že BVB za Dedého požaduje 10 mil. eur + Riquelmeho! Tak nevím, co vy na to, ale to je od Němců hrubá troufalost, zvláště když uvážím, že ofenzivní hráči bývají obvykle o dost dražší. Barca si asi chce zdvojit všechny posty v obraně: Puyol/Gabri, Andersson/Reiziger, Marquez/Oscar, Fernando/Dedé. I když vlevo začíná nastupovat i Cocu, v tom případě by šel Fernando na střed.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Cocu by měl hrát def. záložníka spolu s Xavim. V obraně mu to sice taky jde,ale je to střední záložník. Je to jak s Puyolem,na právé straně obrany je skvělý,ale jako stoper je taky dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dedé si myslím už není tak moc nutný,ale když přijde,nebudeto vadit. Vždycky se hodí mít aspoň 2 lidi na jeden post. Hlavní je,že by Juan Roman měl kde hrát!

Reagovat
antimadrista

Potřebujeme ještě jednoho obránce a Dede by do týmu zapadl dokonale. S tim Riquelmem máš pravdu, jak řekl Txiky Begiristain " Byla by ohromná škoda, kdyby Roman nehrál". Prej se o něho hodně zajímá Atletico Madrid, doufejme, že zůstane v Evropě, on by se totiž prej rád vrátil do Boca Juniors, ale tam si ho prej nemůžou dovolit.

Reagovat
antimadrista

Když Cocu nastupuje jako obránce, tak dělá stopera. Ten obchod by byl dost zajímavej a výhodnej pro Barcu, jedno je jistý, ještě jeden obránce příjde.

Reagovat
antimadrista

To s těmi dluhy, Joan Laporta sdělil, že díky pověsti a velikosti klubu se finanční situace vemi rychle zlepší, takže si nemusíme dělat starosti. Je to přece právník, ten tomu musí rozumět. Puyol zůstane! Viva el Puyol! Visca el Barca!

Reagovat
PJ

Koukam že ten Laporta je pro tebe skoro svatej, co? Co řekne, to platí... Ty si fakt myslíš že pověst dokáže zaplnit kasu a vymazat dluhy? Docela by mě zajímalo, co by se stalo, kdyby si teď náhodou ti, komu Barca dluží, vzpomněli, že ty prachy chtěji vrátit...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to chtěli spátky,Barca by jak ji znám hned něco sehnala. Nebo by si taky mohla půjčit od jiného klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tim Carlesem je hrůůůza!! On nemůže odejít! On je ten odchovanec,který by svůj klub nikdy neopustil. Je to nejlepší obránce La Ligy nebo celé Evropy,kdyby ho MU koupil,nikdy bych to Laportovi neodpustil,a on sám chce zůstat. Ale Laporta je sklvělý prezident,ten by takovou chybu rozhodně neudělal.

Reagovat
antimadrista

Carles nikam nepůjde, byla by to pro mě pohroma. Carles je můj nejoblíbenější hráč a je to hlavně symbol klubu. Kdyby odešel, tak by to fanoušci Laportovi nikdy neodpustili. Navíc si myslim, že 20 milionů euro je za Puyola dost směšná částka, která finanční problémy rozhodně výrazně nezlepší. Kromě toho, jak už jsi řekl, Puyol za žádnou cenu nechce odejít. Odešel by jen v případě, že by to pomohlo klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc jak 20 mil. ti dneska za obránce nikdo nedá. Možná tak Abramovič, zkuste mu ho za 40 mil. nabídnout, třeba to vyjde.

Reagovat
antimadrista

Počkali by.

Reagovat
HOST*

Aby tomu rozuměl musel by být ekonom!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Barca v něčem ze všech velkoklubů "nejlepší", pak je to právě prodej svého aktuálně nejlepšího hráče. 2000 - Figo, 2002 - Rivaldo, 2003 - Puyol. Navíc Figo s Puyolem byli největšími miláčky fanoušků. Real kupuje to nejlepší, co je k mání, Barca se toho nejlepšího zbavuje. A výkonnostní rozdíl se zvyšuje .......

Reagovat
smazaný uživatel

No ale vem si,že u nás byl Figo nejlepší hráč světa v Realu to s ním šlo ke dnu. Doufám,že si i z Quaresmy vybudujeme hráče světových kvalit a toho se podle mě jen tak nevzdáme a takových je a bude mnoho dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla hovoří jinak. Figo ve své první sezóně na Bernabeu zaznamenal 17 asistencí, v Barce to za 5 let ani jednou zdaleka nedokázal. Další ročník byl slabší, ale letos už to byl (alespoň co se produktivity týče) starý dobrý Luis. Ještě dodám, že kromě nejoblíbenějšího Puyola, jste se zbavili i Riquelmeho, který byl v popularitě hned za ním. Barca se ke svým hráčům neumí chovat, to je objektivní vysvětlení problému.

Reagovat
antimadrista

Háček je v tom, Puyol ale nikam nepude.

Reagovat
smazaný uživatel

Carles je hrozně rozumný a těžko by se jen tak vykašlal na klub,který mu dal všechno a udělal z něj takovou hvězdu. Je u fanopušků s Luis Enrique.

Reagovat
antimadrista

To s tim Puyolem jsou jen fámy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas s Liecestrem jsme skvěle zvádli. Možná jsem mohl dát víc gólů,ale i tak tak to bylo super. Jen Kluivert mě dost naštval,to co on vyváděl,jsem dlouho nikde v profesionálním fotbale neviděl,akorát 2 hezké přihrávky na Overmarse. Ronaldihno oprsvdu skvěle připravuje šance,to byla už jeho třetí.

Reagovat
antimadrista

Hm, ten zápas postrádal kvalitu. Barca se mě zdála taková unavená, no nevim. Ale už se to začíná rýsovat- Ronaldinho opět svim dokonalim pasem na Saviolu zajistil výtězství. Rijkaard si docela hodně nebezpečně oblíbyl Cocuho v obraně, aspoň že tak dostává šanci Gerard.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to máš pravdu,Cocu je dobrý obránce a Gerard je na dobré cestě,jak si své místo v základu vybojovat. Ti hráči se mi zadáli jako za van Gaala,v některých případech soupeře vůbec nenapadali. Dneska s MC to bude určitě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

hm a hlavně to vypadá, že v systému 4-2-3-1 bude na hrotu hrát buď Kluivert, nebo Saviola (asi podle formy), a rozhodně ne oba najednou. Nevím koho bych radši. Pravou stranu má asi jistou Quaresma a o levou se ještě poperou Overmars s Enriquem. Uprostřed bude kouzlit RONALDINHO.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš naprostou pravdu. Myslím,že místo na hrotu si zaslouží Saviola. Po zápse s Liecestrem a Marchesterem City jsem Kluivertem trochu znechucený. Vím,že dává gólý,ale v poslední době se mu vůbec nedaří. Jinak s MC to bylo lepší než Liecestrem,ale mohli bysme zkouše rychlé Breaky. Pěkně mě překvapil Iniesta,byl darvý a vyplatilo se to.

Reagovat
antimadrista

Je fakt, že Barca teďka v přípravě užívá systém 4-2-3-1, ale Rijkaard by si nedovolil nechat na lavičce Kluiverta nebo Saviolu, takže buď bude ta útočná čtyřka vypadat takhle: Saviola- Ronaldinho-Overmars a hrot bude Kluivert a nebo Barca bude užívat podobný systém a to 4-4-2, kde bude útok tvořit Saviola s Kluivertem.

Reagovat
antimadrista

Řeknu vám, že takovej výkon od Manchester City jsem teda nečekal a Barca asi taky ne. Nicméně mě opět potěšil Ronaldinho a potvrdil mi to, že se stal už teď nejdůležitějším hráčem Barcy. Ta patička od něho na Saviolu a pas na Kluiverta neměli chybu. Kluivert s Ronaldinhem si skvěle rozumí. Zápas to byl vcelku vyrovnanej, ale Barca byla lepší.

Reagovat
HOST*LOrd

Lepší je vždy vítěz.

Reagovat
antimadrista

Vítezem je vždy Barcelona (i když třeba jen morálním), na tom nikdo nic nezmění.

Reagovat
PJ

Myslet si to můžeš, to ti vyvracet nebudu. Ale si asi jedinej, ostatní to vidí jinak... :-)

Reagovat
antimadrista

Jedinec tvoří většinu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál!!! Ty exkluzivní nahrávky na góly soupeře, jakožto i neskutečné mezery mezi dvojicí stoperů, to bude průchod, pane RONALDO.

Reagovat
antimadrista

Větší než v Madridu určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No,já si taky v každém zapase myslím,že je Barca nejlepší ze všech týmů planety. Tak to chodívá,když se fanoušek do svého klubu zamiluje tak moc,že by byl kvůli něho udělat i takové věci,které by jen tak neudělal. Madrid má hroznou obranu,zato my máme jednu z nějlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo,proč nehraje Fernando? Oscar Lopéz je sice taky dobrý,ale na levou stranu patří obrany Fernando.

Reagovat
antimadrista

Slyšel jsem, že je prej zraněn.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč jsme dostali o nějakých 6 gólů méně než vy? A s čerstvým reprezentantem Pavónem v základu budeme ještě lepší!!! Šestý tým tabulky hrající ušmudlanou UEFU nám v tom jen těžko zabrání, v Madridu panuje strach spíše z Valencie.

Reagovat
antimadrista

Prosim tě, vy jste taky ustrašený z každýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám,že Pavón je kvalitní stoper,ale myslím,že takový Ronaldonho,nebo Saviola si s ním poradí. Jo,Valencia dost posiluje kádr,a typoval bych jí hned na 2. místo,samozřejmně my budeme 1. Taky Villareal se výrazně posiluje,typoval bych je tna takové 5-7 místo.

Reagovat
HOST*Barcafan

Nic moc. Rijkaard má problémy s obranou. Nemá kvaliního levýho obránce a tak 2. poločas hrála Barca 3-2-3-2! Co tomu říkáte?

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu není co dodat.Barca vyhazuje za paliče šancí Ronaldinha a má obranu děravou jak vrtata!

Reagovat
HOST*Barceloňák

Ale my máme na levou stranu obrany skvělého Fernanda a teď už i O. Lopéze. A Ronaldinho není žádný palič šancí,ten je skvěle připravuje. Jediný palič šancí u nás je Kluivert.

Reagovat
antimadrista

Jo s tim bych souhlasil. Kluivert promarní hodně golovejch šancí, ale i přesto je to náš nejlepší střelec.

Reagovat
antimadrista

Tak to pozor, Barca má jednu z nejlepších obran ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší defenzivní hráče má Real s Valencií.

Reagovat
antimadrista

Uvidíme, jak to dopadne s Bocou, tam se budou lámat ledy.

Reagovat
PJ

Vždyť je to jen přátelák, tam o nic nejde.... (to byly tvoje vlastní slova, tak na ně nezapomeň, až vyhrajete a budeš vychvalovat :-)))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele