RONALDINHO: GÉNIUS, KTERÝ MÁ NA VÍC

15.02.2003, 18:14
Aktuality
Kouč francouzského Paris Saint-Germain má spoustu slov chvály pro největší hvězdu svého týmu, ví však, že Ronaldinho, brazilský mistr světa z loňského roku, může být ještě lepší. PSG už na francouzský titul zřejmě nedosáhne a frustrovaný Ronaldinho byl spojován s přestupem hned do několika evropských velkoklubů...

"Je to génius," řekl o něm jeho trenér Luis Fernandez. "Musí ale přijmout fakt, že je čas na sobě pracovat, aby byl ještě lepší. Titul mistra světa z něj dělá hvězdu, neměl by však usnout na vavřínech," varoval Ronaldinha trenér. "Je to otázka odhodlání. Pokud ho má, pak má na to, aby byl během dvou nebo tří let nejlepším fotbalistou planety. Doufám, že nahradí ztracený čas a přinese týmu to, co jsme od něj očekávali," dodal Fernandez.

Ronaldinho, který v posledním ligovém utkání dostal červenou kartu, se po středečním srazu brazilské reprezentace v Číně vrátil zpět a měl by týmu pomoci v pohárovém utkání s druholigovým Lavalem. Z osmého místa už PSG na titul nepomýšlí a tak se chce soustředit právě na pohár, aby letošní sezóna pro jeden z nejslavnějších francouzských klubů nevyzněla naprázdno. "Přestože jsem boj o titul ještě úplně nevzdal, uděláme vše pro to, abychom vyhráli pohár. Abychom to dokázali, musíme mít hlad po úspěchu a tu správnou mentalitu," vyjádřil Fernandez své odhodlání.

Autor: Petr Starý

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Tibor Keše

Ronaldinho nejlepším fotbalistou planety určitě nebude. Fernandez má pravdu, že může být ještě lepší než je teď a pomoci PSG k vítězství ve Francouzském poháru, ale nejlepší na světě???

Reagovat
PJ

Taky si myslim, že je to blbost, ale trenér ví nejlíp, co v něm je... Ale jestli chce bejt lepší než těď, měl by odejít do většího klubu. Ne že by byl PSG nějakej malej klub, ale když tam na Ronaldinha nikdo netlačí, nikdo mu nekonkuruje, tak se bude jen těžko zlepšovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho na velký klub zatím nemá. Je skoro stejný jako Denilson. Ten se v Evropě prosazuje až ve čtvrté sezoně, ale stejně o něj nikdo moc nestojí. Ronaldinhovi musíme také dopřát čas, aby díky vyšší efektivnosti posunul svoji hru na jinou úroveň. Zatím skóruje převážně z penalt, to je na takový talent málo.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si dobrej kretén

Reagovat
antimadrista

Ronaldinho se ve Francii nemá šanci prosadit, měl by jít buď do Španělska nebo do Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo do Anglie

Reagovat
HOST*

Francouzská liga je ted pro Ronaldinha asi ta pravá liga.

Rozhodně patří mezi evropskou špičku. Ronaldinho by měl

svůj odchod do nějakého superšpičkového evropského klubu

oddálit. PSG je pro něj ten správný klub. Než tedy odejde,měl

by zlepšit i svou mentalitu. Počítám, že k tomu dojde za 2-3 roky.

Reagovat
HOST*Chuck

Podle mě patří Ronaldinho k nejlepším hráčům, působících

v Evropě. Měl by ještě chvíli zůstat v pařížském klubu a zlep-

šit své chování na hřišti, poté může odejít, kam chce.

Reagovat
HOST*PAYOU

To koukáte, co? já myslím, že se věštba naplnila..

Reagovat
HOST*

v pasti jses nak pozadu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele