Romeu v lednu neodejde, prohlásil Di Matteo

16.11.2012, 21:44
Aktuality
Oriol Romeu se v této sezóně zatím takřka vůbec nedostává ke slovu a média začala spekulovat o jeho zimním odchodu z Chelsea. K němu ale nedojde, manažer londýnského klubu Roberto Di Matteo s mladým španělským záložníkem napevno počítá...

Jednadvacetiletý hráč, který na Stamford Bridge zamířil před více než rokem z Barcelony, zatím na podzim naskočil jen ke čtyřem soutěžním utkáním, z nichž navíc dva starty se vztahují k ligovému poháru. V tomto ročníku Premier League odehrál Romeu všehovšudy pouhých třiapadesát minut.

O přestup či alespoň hostování defenzivně laděného středopolaře údajně stojí Espanyol, Valencia a PSV Eindhoven, všichni ale na jeho příchod můžou zapomenout. "Romeu je mladý talent s velmi slibnou budoucností. Má nabídky z jiných klubů, hlavně ze Španělska, ale také třeba z Itálie," prozradil Di Matteo.

"V poslední době ale hraje o trochu více a to se v budoucnu bude už jen zlepšovat. Neexistuje žádná šance, že by v lednu odešel," dodal manažer Chelsea, jejíž záloha začátkem nového roku dočasně ztratí Johna Obiho Mikela a Victora Mosese, kteří budou reprezentovat Nigérii na Africkém poháru národů.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (509)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele