Romeu je po operaci kolena, sezóna pro něj skončila

11.12.2012, 09:00
Aktuality
Oriol Romeu v dosavadním průběhu sezóny za Chelsea příliš nenastupoval a před časem se spekulovalo o jeho zimním odchodu. K němu ale nyní zcela jistě nedojde, mladý španělský záložník totiž musel podstoupit operaci předního zkříženého vazu a menisku a na marodce stráví zhruba půl roku...

Jednadvacetiletý defenzivní hráč si zranění přivodil v sobotním utkání na hřišti Sunderlandu, kde sice londýnský celek zvítězil 3:1 a zaznamenal první ligovou výhru pod novým manažerem Benítezem, Romeu ovšem musel již po dvaceti minutách ze hřiště.

Bývalý mládežnický hráč Barcelony kvůli zranění přijde vedle bojů v Premier League a Evropské lize také o blížící se mistrovství světa klubů. Na něm Chelsea zahájí pozítří semifinálovým zápasem proti mexickému Monterrey.

"Oriol Romeu v pondělí podstoupil operaci předního zkříženého vazu a obnovující zákrok menisku. Očekává se, že bude mimo hru šest měsíců," stojí v oficiálním prohlášení klubu ze Stamford Bridge.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (449)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele