Rolfes zůstává v Leverkusenu, prodloužil o dva roky

07.03.2013, 20:01
Aktuality
Leverkusen v létě nového kapitána hledat nemusí, ten stávající Simon Rolfes se totiž s vedením Bayeru 04 dohodl na prodloužení končícího kontraktu. Bývalý německý reprezentant je tak nyní v porýnském klubu vázán do června roku 2015...

Jednatřicetiletý Rolfes v Leverkusenu působí už od roku 2005, kdy přišel z Alemannie Aachen. Od roku 2008 pak odchovanec Brém nosí v Bayeru kapitánskou pásku.

"Simon Rolfes si v našem klubu svými konstantními a nadprůměrnými výkony vydobyl výjimečnou pozici a nejen na hřišti je velkou osobností Bayeru. Jsme moc rádi, že ho jako skvělého fotbalistu i sympatického člověka budeme mít i nadále v našich řadách," uvedl šéf aktuálně třetího celku německé ligy Wolfgang Holzhäuser.

"V Leverkusenu se vsází na kontinuitu, mužstvo se krok za krokem zlepšuje a zkušení hráči jsou s talentovanými mladíky dobře namixováni. Rád bych svým dílem dopomohl tomu, abychom i nadále byli úspěšní," řekl po podpisu Rolfes, který do roku 2011 figuroval v německé reprezentaci a zahrál si na Euro 2008.

Autor: Petr Vaněček / bundesliga.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
Filip12

klubová legenda

Reagovat
smazaný uživatel

nesleduju BL, jak moc je dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

ako ten pocit, keď zistíš, že je piatok a myslel si si, že je štvrtok.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

skoda vedel by som si ho predstavit u weseru :)) presne by splnal podmienky skuseneho a kvalitneho hraca do nasej zalohy

Reagovat
jv

Tak vaše hledí by se mělo nasměrovat na někoho mladšího.

Reagovat
stas87

no ja by som si predstavoval hraca 28-30 rokov

Reagovat
jv

Nikdo takový, dostatečně kvalitní, bohužel asi do Werderu nepůjde, když se pravděpodobně nebudou hrát poháry. Možná jedině někoho ze slabšího celku, ale rozhodně ne z Bayeru.

Reagovat
stas87

definuj slabsi celek...lebo ja okrem tej trojky dole nevidim nikoho vyrazne slabsieho od nas

Reagovat
jv

Dobře, hodím sem rovnou jeden příklad, třeba Bodzek z Fortuny se neukazuje špatně a má dokonce i 27 let. Ten by vás ale úplně tak neposunul, spíš bych se podíval po někom z Hoffenheimu, ideálně by se k vám hodil Rudy, případně Salihović nebo i Polanski by vám momentálně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

co třeba Nordveit? ten by do werderu asi nešel, co?..

Reagovat
jv

Asi těžko, protože by ho Brémy nezaplatily, navíc mi tam ani moc nesedí, potřebují jiný typ hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

právě kvůli těm financim spíš ne no... přemýšlel jsem o mladých adekvátních štítových záložnících a havard mě napadl jako první

Reagovat
jv

Ten, když už bude přestupovat, tak jedině ven, nikdo z BL ho totiž nezaplatí, když Bayern má plno.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre spravil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele