Rojo přestoupí do Manchesteru United, Nani zpět do Sportingu

19.08.2014, 20:34
Aktuality
Manchester United posílí defenzivní linii a s největší pravděpodobností získá argentinského reprezentanta Marcose Roja. Prodej mladého obránce potvrdil na svém Twitteru lisabonský Sporting s tím, že opačným směrem poputuje na roční hostování křídelník Nani...

Čtyřiadvacetiletý Rojo zaujal svými výkony na světovém šampionátu, kde pomohl své zemi vybojovat stříbrné medaile, a v posledních dnech začaly sílit spekulace o jeho odchodu na Old Trafford.

Nadějný zadák, který nastupuje ve středu či na levém kraji obranné řady, pak také kvůli přestupu trucoval a nyní se podle všeho dočká. Sporting oficiální cestou potvrdil dohodu a za hráče podle informací anglických médií dostane dvacet milionů eur. "Připadá mi to jako sen. Odchod ze Sportingu ovšem nebyl vůbec snadný," prohlásil už pro argentinská média sám Rojo.

V lisabonském klubu pak bude hostovat Nani, který už za Sporting hrál v letech 2003 až 2007 a následně přestoupil do Manchesteru United zhruba za pětadvacet milionů eur. Sedmadvacetiletý křídelník stráví v portugalské metropoli minimálně jednu sezónu, s Rudými ďábly mu má běžet smlouva ještě čtyři roky.

Autor: Petr Vaněček / independent.ie

Komentáře (539)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele