Rodríguezova budoucnost? Bayern na její vyřešení nespěchá

24.11.2018, 11:59
Aktuality
Stránky především německých a španělských deníků v těchto dnech plní jméno James Rodríguez. Kolumbijský záložník patří Realu Madrid, hostuje v Bayernu Mnichov a spekuluje se o tom, kde bude hrát v příštím roce. Variant je hned několik a na vyřešení této otázky rozhodně nespěchá předseda bavorského klubu Karl-Heinz Rummenigge...

Bayern loni kolumbijského reprezentanta získal na dvouleté hostování a v kuloárech se spekuluje například o ne zcela profesionálním přístupu jihoamerického fotbalisty. Ten údajně má zájem o návrat do hlavního města Španělska, k němuž by mohlo dojít už v zimě. Tato možnost se nemusí zamlouvat vedení Bayernu, jemuž se v úvodu sezony zranilo několik hráčů a nový trenér Niko Kovać následně neměl k dispozici příliš široký kádr.

"Součástí dohody je opce, kterou můžeme využít do 15. června roku 2019. Teď je teprve listopad, dle mého názoru tak nedává smysl bavit se o tomto tématu už nyní," řekl Rummenigge.

"Jsem toho názoru, že James loni hrál skvělý fotbal. Byl jedním z našich nejlepších hráčů a sám si to moc dobře pamatuji. Moc dobře si pamatuji jeho gól v Madridu, srovnával na 2:2 a všichni fanoušci Realu mu následně aplaudovali," vzpomíná předseda na květnovou odvetu semifinále Ligy mistrů.

Rodríguez loni za Bayern odehrál 23 bundesligových zápasů a dal sedm branek, letos se v osmi startech trefil třikrát. Tato čísla mohou pro podzimní část sezony zůstat konečná, hvězda mistrovství světa v Brazílii má problémy s kolenem a Rummenigge dle svých slov pochybuje, že se Kolumbijec na trávníky vrátí ještě v tomto kalendářním roce.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Naspäť do Madridu

Reagovat
Kincl

Trošku o tom nerozhodujete vy :-D

Reagovat
Kincl

Rozhodně koupit !!! A nechat hrát zaklad.

Reagovat
stas87

Pokial vyplakava ze chce spät, tak nech ide. Ale az potom, co si ho Real spät regulerne kupi. Bayernu chybat nebude, kedze mu nechce odovzdat vsetko, tak na co by si ho mal Bayern nechavat?

Reagovat
db18

Reagovat
Whitemedia

Vyplakával v Realu a teď i v Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taká plačka... Ešte tu nikto nenapísal, že ho Zidane zničil?

Reagovat
CHONG

Nevím, jak u Bavorů, ale u nás vyplakával oprávněně.

Reagovat
db18

no... určitě bychom ho měli koupit s tím, že pak ať klidně jde, ta výkupka je vzhledem k současným cenám směšná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Za mě koupit, sice je teď zraněný, ale minulou sezónu hrál moc dobře a věřím, že se zlepší. Mullera mám rád, je to srandista a dobrá hráč, ale letos mu to nejde, takže na jeho úkor bych stavěl Jamese a nebo bych stavil oba.

Reagovat
Berbatov9

Ja uz se tedy na to kdysi psal ale nikdo mi to nedokazal osvetlit, ok na zacatku byla nabidka dvourocnijo hostovani s naslednou opci chapu ze na tom se dohodly kluby ale jak je to se samotnym hracem je to tak ze James pri podpisu toho hostovani i souhlasil rovnou s tim naslednym prestupem nebo ma moznost ,,zachranne brzdy,, v podobe ze po uplynuti tech dvou let a aktivovani opce se znovu musi jednat s hracem o dalsi smlouve kterou muze odmitnout a tim padem se automaticky vratit do Realu ?

Reagovat
Berbatov9

Omluva za chyby v textu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze James rovnou souhlasil, cili ted uz nema moznost vycouvat. Pokud si dobre pamatuju, tak se to samy stalo s Moratou, kdyz prestupoval do Juve a pak zas zpatky do Realu. On snad sam nekolikrat rekl, ze by v Juve i zustal, ale nemel na vybranou, protoze kdyz prestupoval DO Juve, tak rovnou souhlasil i s pripadnym prestupem zpet do Realu.

Reagovat
Kyrill

Tak nějak nechápu, jak by si ho Bayern mohl koupit proti jeho vůli. Sice mají opci na přestup, ale pokud nebude chtít přestup on sám a bude se chtít vrátit do Madridu, tak jim asi smlouvu nepodepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Berbatov9

Si mi moh rovnou odpovedet na dotaz nad tvym prispevkem

Reagovat
luismiksak

At jde harlekýn ! Takový komedianty v FCB nechceme !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele