Nevím, co se stane po sezóně, prohlásil Rodríguez

20.02.2019, 17:40
Aktuality
Hostování Jamese Rodrígueze v Bayernu Mnichov se pomalu blíží ke svému konci, načež by se kolumbijský reprezentant mohl vrátit do Realu Madrid. Ofenzivní záložník ale podle svých slov sám netuší, co se stane...

Sedmadvacetiletého záložníka si z Banfieldu do Evropy vytáhlo Porto, kde na sebe okamžitě upozornil skvělými výkony, načež netrvalo dlouho a stěhoval se pro změnu do Monaca.

Dres knížecího celku ale Rodríguez oblékal jenom během sezóny 2013/14, aby posléze přestoupil za takřka dvojnásobnou sumu do Realu Madrid. Tomu pomohl ke dvěma triumfům v Lize mistrů a ligovému prvenství, ovšem čím dál tím častěji plnil jenom roli náhradníka.

Také z tohoto důvodu v létě 2017 odešel do Bavorska, kde se dohodl na dvouletém hostování s Bayernem Mnichov, jenž má i opci na trvalý přestup ve výši 42 milionů eur.

Stále však není jasné, zda úřadující německý šampion tuhle možnost využije, neboť pod vedením Nika Kovače nenastupuje Kolumbijec pravidelně a dvakrát se mu ani nedaří. "Mám smlouvu s Bayernem Mnichov až do června, takže do té doby se nic nestane," řekl Rodríguez. "V Madridu by mi nic nechybělo, mám tam dům, místní lidé mě milují, ale nevím, co bude," uvedl.

Osmašedesátinásobný kolumbijský reprezentant stále bojuje s Bavory na třech frontách, přičemž jeho hlavním cílem je zakončit sezónu co nejlépe. "Ve fotbale nikdy nevíte, co přinese budoucnost. Mám stále kontrakt s Bayernem a snažíme se co nejlépe dokončit letošní ročník," vysvětlil Rodríguez. "Madrid mi ale chybí, to je pravda," naznačil možný návrat do Španělska.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (98)

Přidat komentář
mxyzptllk

wow

Reagovat
pantondavo

Tak pokud půjde Bale, tak zní jeho návrat docela rozumně, horší než Lucas (i když miluju jeho nasazenost a brousení lajny oběma směry) snad není

Reagovat
CHONG
Reagovat
Pinturicchio

No co asi, pudes.do Juve.

Reagovat
Zark

ramsey, isco a james?

Reagovat
Pinturicchio

Bentancur, Can, Ramsey, Tonali, Barella, James / Isco

Reagovat
Zark

a kam pak se zaniolou a pogbiščé?

Reagovat
Pinturicchio

Zaniolo odmítl Raiolu, to nedopadne, Pogbič po odchodu Jozefa zůstane v MU.

Na stopera Romera a De Ligta a máme vystaráno.

Reagovat
Zark

mmm, mas v tom prehled a kdo je ten Romero??

Reagovat
Pinturicchio

Nedělej si ze mě prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiana posadit by byla skoda, kdyz uz na nej musi delat zamestnanci Fiatu prescasy

Reagovat
Pinturicchio

To už by asi nedali, dělat na jeho plat a ještě ho nevidět hrát.

Reagovat
db18

Za 70?

Reagovat
Pinturicchio

35-40 bude stačit.

Reagovat
elChe

Tipl bych si, že bude letní příprava

Reagovat
martin.b

Po včerejším zápase bych ho bral do Live. Hráč s kopací technikou a skvělou kontrolou míče nám od odchodu Coutse pořád chybí.

Reagovat
Gazdo

A coutsa naspat?

Reagovat
martin.b

To je spíš sci-fi

Reagovat
FC Porto FC

Německo a Anglie není pro něj

Reagovat
Mikesh

Místo Ozila, hned!

Reagovat
masly008

Jako aby ho emery nechával doma?

Reagovat
Mikesh

✌️

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze se Emery s vedenim chytnou za palic a Mesut zacne zas hrat. Zajimalo by me co se stalo , ze ho takhle odstavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Neplnil pokyny trenéra, něco jako Langa teď ve Spartě

Reagovat
Kolarik12

Kdyz odejde, tak se dotahne Havertz :)

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz udajne jednicka na seznamu prestupu do Arsenalu a je tomu naklonenej. Ale zname ty nase prestupy

Reagovat
stas87

Tak hlupy snad Havertz nie je. To je krok spät pre neho, ist do Arsenalu. Keby ho chcel Guardiola alebo Klopp, tak by som to chapal. Ale Arsenal?

Reagovat
db18

Reagovat
tunkic

Arsenal je z Leverkusenu krok zpátky jo?? tak zas dobrý...

Reagovat
Uwe háže buly

Posun dopředu nulový

Reagovat
tunkic

Furt je Arsenal o dost větší klub než Bayer (prachy, prestiž atd..)....ale v první řadě byl nahoře zmíněnej krok ZPÁTKY

Reagovat
Jardman

Tak šance na výhru trofeje je v obou týmech asi rovnaká. Možná přeci jen v tom Leverkusenu o píď větší

Reagovat
tunkic

jo, určitě

Reagovat
smazaný uživatel

malá, ale větší... Arsenal v konkurenci Spurs, Menžestrů nebo Liverpoolu těžko obstojí

Reagovat
stas87

Ak nevidis ten upadok Arsenalu, tak ti nepomozem. Kai je hrac s velkym potencialom, v jeho veku je uz teraz klucovy hrac Bayeru a v sucasnom futbale je to dost ojedinely pripad. Aby v tak mladom veku svojim vykonom tahal klub. Ked uz PL, tak ta upna spicka v podobe City a aj ten Liverpool. Plus tam su Klopp a Guardiola. Takze aj vynikajuci treneri a velky predpoklad k tomu, aby sa dalej zlepsoval. Co z toho mu moze ponuknut Arsenal? Ten za nimi zaostava, trenera ma priemerneho a jedine v com moze konkurovat, tak su peniaze. Ale ak Havertz bude premyslat vylozene nad sportovou strankou a nie financnou, tak si Arsenal nemoze vybrat. Aj tak by som ho chcel najradsej nadalej sledoval v BL. A tak by Arsenal mohol kupit Jamesa a Bayern Kaia.

Reagovat
smazaný uživatel

asi uplne vse na vyssi urovni nez bayer by mu mohl nabidnout, treba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

A ak by prisla ponuka od arsenalu a zotrvanie este rok v Leverkusene, tak je pre neho lepsie ostat v Nemecku. Arsenal zacina byt tuctovy klub, v konkurencii City, Bayernu, Barcelony a Realu urcite.

Reagovat
Uwe háže buly

Jde o to, že takovej talent asi bude mířit výš, to se ti tu snaží Stas vysvětlit. Arsenal je na tom dost podobné, co se výkonnosti týče.

Reagovat
smazaný uživatel

neni na tom ani nahodou podobne, co se vykonnosti tyce.. mne je to jedno at si jde klidne do barcelony, kdyz na to ma mit..

Reagovat
vladino10

az na to dolezite, ako pisem nizsie- uprimne neviem uplne dopodrobna ako na tom je, ale ak bude hviezdou bayeru a ich tahunom a bude mat na to ist do bayernu, barcelony alebo juventusu, hocikde, tak nejaky medzistupen ako arsenal mu je uplne zbytocny- akurat bude mat problem sa potom z neho do tych top klubov dostat..

ked hra niekto belgicku ligu a pred prestupom do top klubu uprednostni ako medzistupen, prestupnu stanicu stred tabulky v bundeslige, tak tomu rozumiem..ale aby hral niekto v poprednom klube BL zaklad a vybral si ako tento medzistupen arsenal..naco?

Reagovat
tunkic

Úpadek Arsenalu je úplně jasnej, to nikdo nerozporuje..ale že by byl z leverkusenu do arsenalu krok zpátky je ultrakravina!! Kdyby ho chtěli i ostatní týmy ze špičky PL nebo třeba Bayern, tak není o čem, ale porovnání Bayer x Arsenal (o čemž šlo v první řadě) prostě pořád vychází o dost ve prospěch Arsenalu.. Nebo se zeptej Lena proč teda udělal ten údajnej krok zpátky

Reagovat
stas87

Ten Leno je uplne hlupy priklad. V Bayere bol dlho, chcel zmenu a iny mancaft snad o nehk ani nemal velky zaujem. Mozno este SSC. A teraz to porovnavaj s poziciou Havertza. Pod zmluvou, potencial k tomu aby siel za 80+ a bude si moct vyberat. Plus ma v sucasnosti obrovsky pevnu poziciu vo svojom time. Co z toho by mal v Arsenale? Arsenal upada, nema ho ma co nalakat, nema ani trenera ako City ci Liverpool. Ma horsich hracov ale moze mu len na sypat. A to je pre Kaia velmi malo na to, aby podpisal prave arsenalu.

Reagovat
vladino10

No z hľadiska rozvoju kariéry a ambícií ísť do top klubu pre havertza je určite Arsenal krok naspäť..ak by prestúpil do arsenalu, tak by sa z neho tak ľahko a tak skoro nedostal, na rozdiel od bayeru..

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Rudnevs

Nejde o porovnanie Bayeru s Arsenalom. V tomto prípade netreba brať ohľad na to, kde Havertz momentálne hrá, ale kde má možnosť hrať.

Reagovat
tunkic

V tom původním komentáři to ale právě na porovnání Bayer x Arsenal vypadá

Reagovat
stas87

A dalej som to rozpisal preco to pre neho nie je tak lakava moznost. Arsenal je stale väcsi klub ako Bayer, ale pre hraxa v pozicii Havertza zly klub. V momente kedy o neho bude mat zaujem Bayern, City, Real ci Arsenal, tak Arsenal musi byt posledna moznost. Z mojho pohladu uz je Arsenal taky EL klub, zatial co v minulosti to bol CL klub.

Reagovat
smazaný uživatel

a zahraje si tam tolik jako by si zahral v arsenalu??

Reagovat
stas87

Pokial sa chyti hned od uvodu a bude pokracovat ako v Leverkusene, tak ano. Ak sa mu nebude hned darit, moze zacat na lavicke a sancu casom dostane. No a kludne sa moze stat, ze si pol sezony posedi, naskoci len do poharov a od dalsej sezony si zaklad vybojuje. Navyse pod Guardiolom mi pride, ze ti mladi hraci sa zlepsuju sezonu od sezony. V Arsenale by mal asi väcsiu hernu vytazennost ale hral by s ovela horsimi spoluhracmi, s trenerom ktory je na nizsom leveli a celkovo je kvalita a ambicie u City vyssia ako v Arsenale. A ako bolo napisane v diskusii, ak si hracom Arsenalu, tak sanca ze zakapes je vyssia ako u City. A ostat hracom Arsenalu, tak je celkom zlozite ta odtial vykupit tak, aby si polepsil.

Reagovat
Kolarik12

Nemecti hraci jsou hodne konzervativni. Radsi by uprodnostnil tym, kde zna spoustu hracu z repre a nebude se muset stehovat. Kdyby se do te pretahovacky vlozil Bayern, tak myslim, ze ma rozhodne nad Arsenalem navrch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rich

Havertz je veliký kamarád s Kimmichem, sám Kimmich mu to doporučoval prej, takže podle mě přestup do Arsenálu je jenom nějaký kiks od novinářů, může se o něho zajímat, ale nezamená to, že se rozhodl ještě.

Nevím, jestli po něm Bayern půjde, je to drahý hráč, má velikou tržní hodnotu a mě se zatím jeví, že Bayer se bude snažit o Dybalu.

Reagovat
Kolarik12

Vsechno se to bude odvijet prave podle toho, co bude s Jamesem. Rekl bych, ze tu je hodne variant. Bud James zustane, coz se mne zda nepravdepodobne nebo je tu varianta jak rikas ty, ze by mohl jit do Juve, a pak by se dal teoreticky vyhandlovat deal s Dybalou nebo pujde zpet do Realu, a pak by tu byla moznost, ze by Real nabidl Isca, ale osobne bych byl nejradsi za toho Havertze, ikdyz by ta cena byla astronomicka.

Reagovat
Rich

Dybala by se do Bayernu hodil, je to velice dobrý hráč, je mladý a do budoucna dost dobrý. Isco není zase tak dobrý do Bayernu by mi neseděl a Havertz zůstanu podle mě v Leverkusenu ještě tak 2 sezóny. Další prioritou je Luka Jovič, Kovač ho chce a bude se o něj snažit a za něj Frankfurt bude chtít dost peněz.

Arsenal je tragický všichni to ví a on tam nepůjde. James podle mě odejde, nevím, pod Ancelottim v Bayernu hrál obstojně i pod Juppem, ale u Kovače je tragický.

Reagovat
TheMally11

Bude přestávka.... dnešní fotbalisti jsou fakt tupci ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Josifek

Já bych byl docela rád, kdyby se zas vrátil. Tedy pokud by s ním trenér měl zájem pracovat a hodil by se do jeho plánu. Hlavně zbavit se Balea

Ale nějak si nedovedu představit, že by Bayern nevyužil tu opci při dnešních cenách, i kdyby ho měl následně pak prodat, pořád to přece musí být hráč, co má na dnešním trhu cenu kolem 60 milionů EUR, ne?

Reagovat
Kolarik12

No nekde jsem cetl, ze vedeni Bayernu prohlasilo, ze timto zpusobem by s Realem nevyj...balo, ale tezko rict. Osobne si myslim, ze pokud by ho Real chtel zpet, tak by doslo k nejakymu dealu a byl by nabidnut treba Isco nebo nekdo kdo v Realu moc nehraje...

Reagovat
Anacron

Ty vztahy mezi Realem a Bayernem jsou možná nejlepší mezi TOP kluby v Evropě.

Reagovat
Kolarik12

Souhlas

Reagovat
Raul=Real

Kovacic?

Reagovat
Josifek

Je fakt, že s Bayernem máme dobré vztahy, na to jsem uplně pozapomněl, takže to tak klidně může být

Reagovat
smazaný uživatel

kludne chod ufnukanec chybat určite nebudes...ked nehras places ze nehras ked hras tak ta dost cast neni videt

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel, že to on byl v tom letadle pak jsem se díval a to byl Sala jsem zapoměl , že hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem myslel, že to on byl v tom letadle pak jsem se díval a to byl Sala jsem zapoměl , že hraje

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

Casto zranenej, kolisava forma, pomalej se spatnejma defensivnima schopnostma. Radeji bych ho nechal jit, kdyz o to sam stoji. Ty jeho obcasny zablesky geniality tohle nevyvazi.

Reagovat
mayday

Zamlada ještě v Portu byl tuším výhradně křídelník, ne? Zahrál by to ještě?

Reagovat
FC Porto FC

Tak záleží jakou má ještě rychlost. Neviděl sem ho už hrát dlouho tak netušim

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fife PK na pohodu

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Sandstorm

Neprodluzovat Matu a dovést za 40 mega eur Jamese. Konej Woodwarde.

Reagovat
Juan Román Riquelme

za 40 Jamese

Reagovat
Uwe háže buly

30 Max

Reagovat
eibe

kdejaký šupák se teď kupuje za 40

Reagovat
redyyz

Ja ho chcem do LFC už len koli tomu ako kope rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Mel dobrych par prvnich zapasu, pak zapadl do prumeru nebo spis podprumeru bych se nebal rict. Stale cekam pokazde kdyz nastoupi nejaky zablesk geniality, ale ten bohuzel zatim neprisel. Aktualne bych pravo na nej asi neuplatnil, ale uvidime na konci sezony, treba se jeste predvede

Reagovat
valloire

9-2

Reagovat
smazaný uživatel

velkej sympatak, zatim mi trochu pripomina Naniho, obrovskej talent, co ne a ne chytit poradnou formu a ustalit se nekde v zakladni sestave + docela casty zraneni... cas uz se mu pomalu krati, tak snad se jeste nekde ukaze poradne

Reagovat
smazaný uživatel

on je dobrej, ale bylo to dost hype kolem něj

Reagovat
Josifek

Je to asi trochu podobný příklad, i když si myslím, že James měl o fous větší předpoklady na to být TOP star.

Reagovat
Gazdo

Ako nani? No way

Reagovat
smazaný uživatel

Do Chelsea

Reagovat
REPLIKATOR

Dovolená...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigueze vrátit do Realu Nic nepředved

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Rich

To je otázka, pod Ancelottim a Juppem hrál obstojně, obzvlášť pod druhým zmiňovaným hrál dobře byl nebezpečný a dokázal vymyslet fakt věci. Ale teď pod Kovačem? Hrůza! Nehraje nic, je pomalý a dokonale to bylo vidět teď v posledním zápasu Bayernu s Liverpoolem.

Nevím, jestli by se tak moc hodil do Realu, ale podle mě na lavičku dobrý, do základu ne, Real by měl myslet na omlazování některých hráčů.

Reagovat
vladino10

tych 2,5 mesiaca pod carlom teda toho moc nenahral ak si dobre pamatam

Reagovat
technecium

Ale když hrál, byl výborný. Tehdá hrál Real objektvině nejlepší fotbal co pamatuju, taky měli tu svoji sérii vítězných zápasů... Naštěstí je tlak na její neustálé prodlužování, díky čemuž Ancelotti nerotoval a hráči odešli fyzicky a nakonec nic nevyhráli, ale ten podzim byli neskutečný válec.

Reagovat
vladino10

Bavíme sa o bayerne

Reagovat
technecium

Vlastně v Bayernu byl taky pod Carlem, to mě nenapadlo

Reagovat
valloire

Reagovat
Rich

Pár zápasů odehrál, ale pod Juppem se James zvedl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele