Rodríguez vyměnil AC Milán za PSV Eindhoven

30.01.2020, 23:51
Aktuality
PSV Eindhoven získal pro zbytek sezóny Ricarda Rodrígueze. Švýcarský reprezentant přichází na hostování z AC Milán, součástí dohody nemá být předkupní právo...

Švýcarský reprezentant s chilskými kořeny je odchovancem FC Curych, odkud se na začátku roku 2012 stěhoval do Wolfsburgu, kde se postupně zařadil mezi opory "Vlků".

Rodríguez byl opakovaně spojovaný s odchodem, nakonec však automobilový klub opustil až před dvěma a půl lety, kdy vyslyšel nabídku AC Milán. Sedmadvacetiletý bek první dva roky nastupoval u Rossoneri pravidelně, ovšem ambicióznímu klubu se stále nedařilo.

Během tohoto ročníku navíc Rodrígueze ze sestavy vytlačil Theo Hernández, načež švýcarský obránce i vzhledem k blížícímu se mistrovství Evropy odchází do PSV Eindhoven.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (61)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten dopadl

Reagovat
Rothbard

Bylo to MS 2014 nebo ME 2016, kde tak zaril a mluvilo se o jeho prestupu do velkoklubu? Tehdy vim, ze se o nej zajimal i Real. Proc to vlastne tehdy nevyslo (jakykoliv velkoklub)?

Reagovat
Seydou Doumbia

MS 14 to bylo...tehdy hrál skvělé i ve Wolfsburgu a měl i dobré centry a jak píšeš taky si ho pamatuji při spekulavích o odchodů do Realu. Dnes to je hráč, který neumí útočit a dá 1 dobrý centr z padesáti. Co se s ním stalo při přestupo do AC kdoví. Možná to není hráč pro větší kluby. V repre ale vždy zahrál dobře.

Reagovat
Pipo123

On nikdy nebol TOP, všetci ho ospevovali len kvôli jeho ofenzívnej kvalite, mal dobrú lavačku, ale brániť nevedel

Reagovat
Neutron

to je dost nahovno, ked teraz vraj nevie utocit

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak by taky nešel z Německa a Itálie do holandské ligy a do týmu, kde nefunguje naprosto nic

Reagovat
Neutron

ved jasne, len je to skoda, ze jeho prakticky jedinu prednost stratil v mojich ociach bol vyhypovany celkom dost, alebo aspon ja som ho tak vnimal...dalej som ho uz nesledoval preto ma tento zosup trosku zamrzel

Reagovat
Seydou Doumbia

Nedělal jsem si naděj, že by to byl nejlepší bek světa, ale svou dobu jsem si ho do Bayernu i přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Do puntíku přesně

Reagovat
Whitemedia

Už před přestupem do AC se psalo, že to není žádný zázrak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hvezdy z MS14 bylo takove "scam", jiny slovy mi nenapada.

Tam ten hype bylo straslivy a kdyz pak kouknes zpetne na MS18, tak uz kluby si na to davali trosku pozor pri nakupu po MS18.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sám Ferguson to popisuje ve své knize, že prostě nechtěl nikdy přivádět hráče na základě třítydenního turnaje, protože to dost zkresluje obraz o nějaké konzistentní výkonnosti daného hráče + reprezentace není klub...ale jak píšu on i v tom Wolfsburgu hrál tehdy dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ano souhlasim, klub neni reprezentace. Repre zapasy kolisaji prumernou kvalitu kvuli omezene vyber hracu.

Zkreslene pohledy to urcite jsou. To je jako kdyz se hraje zakladni skoly proti sobe versus mladeznicke kluby proti sobe.

Vyniknes v te zakladni skole, ale pak te vemou to klubu a to uz je vetsi level.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nebo když si dobrý v nějakém předmětu na základce a dostaneš se na vysokou/gympl...víme o čem je řeč a to je hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, kdyz jedes chemie z gymplu na doraz a na VSCHT nebo Farmacie mozna ani nestaci na prvak

Reagovat
El-Pistolero-68

Uz pred prestupem do AC tady o nem vetsina psala, ze se neprosadi, ze sel ve Wolfsburgu dolu. Zpocatku vypadal vyborne, daval presne pasy, kopal primaky...ale pak jako by se zalekl a zacal hrat strasne priposrane. Ve vysledku nebyl nic moc ani dopredu, ani dozadu. Nemastny neslany hrac, ktery ma do moderniho beka hrozne daleko.

Reagovat
Seydou Doumbia

Otázkou je, co se přesně stalo...nepřišlo nějaké zranění po kterém se to zvrtlo a on se bál hrát a nebo ho to začalo limitovat v hlavě či po technické stránce?

Reagovat
El-Pistolero-68

Nevybavuju si za celou dobu, co je v AC, u nej nejake delsi zraneni, tim to neni. Co se mu deje v hlave, tezko rict, ale sebevedomi mu nejak doslo.

Reagovat
Seydou Doumbia

myslel jsem právě to období ve Wolfsburgu, kdy jak popisuješ už výkonnostně šel dolů...oka

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak to nevim, jestli tam byl nejakou delsi dobu zraneny.

Reagovat
Beči

Tehdy hrál skvěle jak v klubu, tak v repre. Nikdy nebyl z nejrychlejších, ale posílal přesné centry a dobře bránil. Po přestupu do AC byl ještě obstojný první sezónu, ale pak to šlo hrozně z kopce. Strašně zpomalil (i když už předtím nebyl rychlý), jeho centry jsou zoufalé a celkově je totálně bez formy.

Reagovat
Beči

plus v dnešní době moderních beků, když musí být bek rychlý a vydatně podporovat útok, je už ztracený úplně. Umí bránit, ale to je tak momentálně asi všechno, a to prostě v moderním fotbale zdaleka nestačí.

Reagovat
žrout

Zajímalo by mě, jestli to znamená, že se Sadílek vrací do středu, nebo bude sedět.

Nebo bude sedět Rodriguez, který se nedostane přes Sadílka

Reagovat
schuby

Sadilek už poslední zápasy vůbec nehrál tohle je další konkurence navíc

Reagovat
OnderCZ

Sadílek nehrál, protože je zraněný.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl zdravý, hraje na své pozici, ale za rezervu ve druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Sadilek za rezervu ve druhé lize

Reagovat
FC Porto FC

Pro PSV škoda že bez opce

Reagovat
swatm

Já sem četl že by tam měli mít opci 5M euro, tak uvidime co je pravda

Reagovat
10

AC se krásně zbavuje těch vyhajpovaných průměráků, který se jich drželi tolik sezon. Akorát moc nechápu, proč tuhle čistku neudělali už v létě..?

Reagovat
Neutron

lebo by museli vyhodit polku kadra a to nie je asi velmi vhodne

Reagovat
Stiksxx

My bychom jí potřebovali taky. Místo to přivedeme dalšího vyčichlýho, nechtěného.

Reagovat
AjaxFans

Ber to tak,že může jen překvapit

Reagovat
Stiksxx

Myslíš jako Boscagli?

Reagovat
AjaxFans

Třeba .Jaktoze tak Zoet vypadl?

Reagovat
Stiksxx

Šel dolu. Když to vezmu s trochou nadsázky, tak pustil, co na něj šlo. Já už před sezonou bych tam dal Unnerstalla. Ten chytá fakt výborně, akorát je nám to zatím prd platný, když máme jalovou obranu. Ten vytáhne z kasy gólovku jaxvině, ale dostane gól z dorážky, protože to nemáme přebraný a pokrytý. Jedinej Dumfriez snese měřítko.

Reagovat
AjaxFans

A Viergever je k zahození?U nás se mi zamlouval a moc jsem jeho odchod nechápal.Obranu a zálohu máme porušenou výborně,jen když je André zraneny,tak je to na pytel.Babel už má nejlepší za sebou,ale nebudu ho hodnotit po dvou zápasech.

Reagovat
Stiksxx

Cekal bych od nej, ze tomu tam bude sefovat. Ale neni to videt, kdo z tech dvou stoperu je vedouci. Posledni vyborny stoper byl Moreno.

Reagovat
GEGE

Těžko se jich zbavuje když je nikdo nechtěl...Za Susa chtěli 40 teď byly rádi když dostali 20...RR to samé navíc v přípravě se zranil Theo takže by najednou nebyl žádný LB...Hakan neodejde...Jak Giampaolo tak Pioli na něm staví...Za Kessieho taky nejsou nabídky navíc hraje zase základ...je to těžko...

Reagovat
Kaka14

Hakan hraje posledne zapasy dobre, je zase vo forme, tak neviem preco by sme sa ho zbavovali .. v Cope bez neho by sme s Turinom vypadli ....

Reagovat
LesyJePan

Hraje katastrofalne akurat mu to tam 2x spadlo. Teraz bude 10 zapasov v zaklade biedny až katastrofalny.

Reagovat
Kaka14

katastrofalne hraje Biglia, ktory uz hadam dohral .. a pridal sa k nemu uz aj Bonaventura a momentalne patri k nim aj Pagueta, ktory sa hadam preberie .....

Reagovat
El-Pistolero-68

Dal dva goly Turinu, jinak nula nula nic. Rebic ukazal za desetinu casu vic nez on a stejne v zakladu zas bude Turek.

Reagovat
Kaka14

Tak určite by mal Rebic hrat,

Reagovat
El-Pistolero-68

Na ukor Turka.

Reagovat
Kaka14

Však Rebic je útočník a Turek stredopoliar v systéme 4 4 2 . Rebic by mal určite hrat a na ľavej strane sa striedať Hakan, Leo, Bonaventura ...

Reagovat
El-Pistolero-68

Prave ze mezi nimi je boj o pozici toho leveho zaloznika ve 442. Ve stredu pole vedle Bennacera Turek hrat nemuze, neumi branit. Utok je rezervovany pro Ibru a Leaa.

Reagovat
AngryPrd

Lebo cakali na povolenie od Ibru On bude po novom vyberat nakupy a tvorit zakladnu 11ku. Karieru ukonci v AC a potom aj ostane oficialne trenerom

Reagovat
El-Pistolero-68

Zpetne vzato ty nakupy Mirabelliho a Fassoneho byly hrozne. Docela drazi hraci s celkem zvucnym jmenem, ale bez vykonu a mimo koncepci. Jeste by to chtelo zbavit se aspon Kessieho s Calhanoglem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Lazio, Giroud si avvicina: Tare sorpreso a Fiumicino in partenza per Londra

Tare išiel do Londýna presvedčiť Chelsea nech pustí Girouda, kluby aj hráč sú dohodnutý, no Chelsea má stále podmienku že musí nájsť náhradu

Reagovat
Kaka14

Ako náhrada Ricarda Rodrigueza si AC Milan vybral Antonee Robinsona z Wiganu... a Alexis Saelemaekers z Anderlechtu za Susa ....

Reagovat
Yanek

Reagovat
LesyJePan

Som podobneho nazoru

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
El-Pistolero-68

Jsou takove...zaplaty, no. Snad aspon jeden z nich prekvapi.

Reagovat
Eldarion

Také nákupy mi prídu, že aby bol back-up na lavičku inak žiadny posun. Buď chcú dohnať finančnú stratu alebo nemajú v pláne (Elliot) pred predajom klubu už ďalej investovať.

Reagovat
1899-1995

Myslím, že to druhé. Letos bude maximum 6 místo a na konci sezony snad prodej a v létě pořadný investice do boje o LM.

Reagovat
Eldarion

Bodaj by

Reagovat
smazaný uživatel

AC sa pomaly zbavuje nepotrebných hráčov ale chcelo by to kúpiť kvalitu inak LM nedajú.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele