Rodríguez chce opustit Atlético, jedná s Parmou

18.01.2015, 12:23
Aktuality
V Atléticu Madrid je velká konkurence a své by o tom mohl vyprávět Cristian Rodríguez. Uruguayskému záložníkovi nezaručily větší počet startů ani kvalitní výkony na světovém šampionátu v Brazílii a po několika měsících znovu hledá řešení své situace...

"Jsem klidný a čekám na možný přestup. Není to tak, že bych na přestup tlačil, jelikož se s klubem ztotožňuji. V Atléticu se hodně zlepšíte, ale hráč chce také pravidelně nastupovat a já bohužel neměl takové štěstí, abych se v posledních měsících dostal do základní sestavy. Proto vyhlížím odchod. Jednám o přestupu a nejedná se o aktuální záležitost, platí to už od chvíle, co jsem po mistrovství světa málem přestoupil do Anglie. Už několik měsíců jsem osamocený a hledám klub, kde budu moci hrát, dostat se do herní pohody a formy před Copa América," nechal se slyšet 29letý fotbalista.

Rodríguez si na své konto letos připsal jenom šest ligových startů, celkem přitom na trávníku pobyl pouhých 69 minut. Daří se mu tak ještě hůře než loni, v sezoně 2013/2014 se zastavil na dvaceti startech a 342 odehraných minutách.

"Jsem spokojen s přístupem klubu, sešel jsem se s Gilem Marínem (výkonný ředitel Atlética - pozn. red.) a ten mi řekl, že mi klub chce pomoci. Nikdy jsem nebyl problémovým hráčem a proto mi Atlético nebude v odchodu bránit. Do tréninku jsem vždy dával vše a trenér mě často používal jako příklad pro ostatní. V Atléticu ovšem bojujete s těmi nejlepšími, kteří si vedou dobře a míjejí je zranění. V podobné situaci byl i obránce Giménez, měl odejít na hostování a nyní patří do základní sestavy. A zaslouží si to," pokračuje jihoamerický fotbalista.

Rodríguez by v kariéře mohl pokračovat v Itálii, zájem o jeho služby má Parma. "S Parmou o nějakých věcech jednám. Nevím, jestli Parma mluvila i s Atléticem, nabídka přišla od mého agenta a mým cílem je odejít a dostat se na čerstvý vzduch," objasňuje Rodríguez.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by byla pro Parmu hodně velká posila

Reagovat
smazaný uživatel

Parma od dob co jim kupoval PARMALAT rozhodci a zapasy je tam kde ma byt

Reagovat
REPLIKATOR

Toho je tam vážně škoda. Má rozhodně na víc než na slaboučkou Parmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo myslíš tým viac ? V lepších tímoch by robil náhradníka, má už 29 a pravidelne hrával naposledny v sezóne 09/10. Takto po ňom nikto neskočí si myslím...

Reagovat
smazaný uživatel

aha Parma, myslel som Palermo, tak na viac potom má...

Reagovat
smazaný uživatel

To myslis vazne? 29 je podle tebe hodne? Vzdyt to je clovek na vrcholu,viz Cristiano a spoustu dalsich..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je mladši a už ma to nejlepší za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to neni vekem

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je to vrchol a on sa do zakladu este nedostal... Chapes, vacsie kluby o neho teda nebudu mat zaujem. Tak som to myslel

Reagovat
Darren Fletcher

rozumne hovorí

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumne řeči

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák Rodgers ber...

Reagovat
REPLIKATOR

Druhej Maxi?

Reagovat
Zaschrona

Di Marzio psal o zajmu EFC, tak snad z toho treba i neco bude, hodil by se hodne...

Reagovat
Phillipinho

Opravdu ma Evertonu co nabidnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, za vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

A právě pro to je Atlético tam kde je. V klubu to prostě funguje. Hráči ví, kde je jejich místo a Cholo má u nich obrovský respekt.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele