Rodríguez asi opustí Fiorentinu, která nejeví snahu o prodloužení

08.02.2017, 17:52
Aktuality
Na pěti sezonách by se mohlo zastavit působení Gonzala Rodrígueze ve Fiorentině. Argentinský obránce patří do základní sestavy italského klubu, smlouva mu ovšem běží jenom do konce letošního června a její prodloužení aktuálně není z nejpravděpodobnějších...

"Není nic nového, o čem bych mohl informovat, po dvou schůzkách v listopadu mě Fiorentina už nekontaktovala. Fiorentina o Gonzalovo možné prodloužení evidentně nemá zájem," řekl José Raúl Iglesias v rozhovoru pro Tuttomercatoweb.

32letý Rodríguez dříve působil ve Villarrealu a Viola ho do svých řad získala v srpnu 2012. Do této chvíle nastoupil za celek z renesančního města ke 149 ligovým zápasům a na své konto si připsal i 21 branek.

O služby několikanásobného argentinského reprezentanta se v zimě zajímal AC Milán a není jediným italským nápadníkem, celou situaci monitorují rovněž zástupci Interu Milán či AS Řím.

"Chce ho spousta klubů a v průběhu uplynulých dní mi volalo několik lidí, aby se poptalo na to, jaká je situace. Ale s nikým jsme se do této chvíle nedohodli," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
Pipo123

Nečudujem sa Fiorentine, posledné zápasy hraje strašne

Reagovat
.13

Myslim, ze AC a asi aj AS a Laziu by mal co ponuknut. Slusna kvalita, za malo penazi/ zasarmo, aj ked neviem aky velky ma plat.

Reagovat
Pipo123

My máme plno. u nás sa skôr omladzuje

Reagovat
.13

To chapem, Rodriguez mi vzdy prisiel ako velmi kvalitny obranca. Ak by prisiel zadarmo ako rozsirenie kadru, tak by to bol dobry kauf a riziko takmer ziadne. Mozno este neskor ho spenazit v Cine

Reagovat
Pipo123

Myslím že už má to najlepšie za sebou, posledné zápasy nehral moc dobre a žeby držal obranu Fiore sa nedá povedať. Ale určite pár klubov v SA bude mať záujem

Reagovat
El-Pistolero-68

To zas bude AC. Misto Musacchia prijde 33lety Rodriguez, protoze je zdarma.

Reagovat
smazaný uživatel

vydrž pár desetiletí, uzavře se prodej a pak budeme opět velkoklub

Reagovat
El-Pistolero-68

Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ho nenechají utéct jako Montoliva a Neta

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Bakary3

Jaky je?

Vzdycky jsem ho mel za dobryho stopera a docela me prekvapuje, ze nedostane novou smlouvu..

A 149 Z/ 21 G ? Na stopera parada..

Reagovat
smazaný uživatel

to je zeměpisný údaj na stopa

Reagovat
smazaný uživatel

Dřiv kopal ve Fiore penalty. To je zkreslujici udaj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele