Rodí se tu velký tým, věří Suárez

20.10.2012, 16:59
Aktuality
Atlético Madrid nyní zažívá dobré časy. Po triumfu v Evropské lize a Superpoháru dobře odstartovalo do nového ročníku domácí ligy a drží krok s Barcelonou. Záložník Mario Suárez je přesvědčen, že jeho tým je na správné cestě mezi nejlepší, už nyní Atlético podle něho může porazit kohokoliv.

"Máme nejlepší kádr za poslední tři roky a víme, že když všechno uděláme správně, tak můžeme porazit kohokoliv. Pořád chodíme na hřiště s velkým respektem k soupeři, ale bez zbytečných obav, protože víme, že máme šanci na úspěch," prohlásil Suárez.

Tým trenéra Diega Simeoneho začal nový ročník Primera División šesti výhrami a jednou remízou. Výrazně na sebe pak upozornil v evropském Superpoháru, když přehrál 4:1 vítěze Ligy mistrů Chelsea.

"Byla to shoda okolností, které se ten týden vyskytly. Porazili jsme Athletic o čtyři góly a pak podobně hráli i s Chelsea. Byla to pro nás obrovská vzpruha, potvrdili jsme si, že můžeme hrát s kýmkoliv. Jsme na správné cestě, abychom se dál zlepšovali, tým má velký potenciál," věří Suárez.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Filip12

sympatický tým

Reagovat
madridcan

Ale vas pazravy prezident sa postara, aby to tak nebolo...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel nemá moc na výběr ...

Reagovat
Godwinson

Dobře ukrytá reklama. :)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne patri uznani atletiku i za to, ze i kdyz odesel za velke prachy aguero, nevahaly a vysazeli 40mio za Falcaa z pozice tymu, ktery si nemuze dovolit omyly na trhu, parada, doufam ze Barcelonu potrapi az do samotneho konce La Ligy, i kdyby to Atletico nevyhralo

Reagovat
smazaný uživatel

Uff uz som sa zlako z nadpisu, ze to je od Luisa.

Reagovat
smazaný uživatel

a na fotku se nedivas, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti cigáni vypadají všichni stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nedokážou zůstat na prvních dvou místech. Zase to bude klasika Real-Barca nebo opačně.

Reagovat
smazaný uživatel

No, letos to s nima na to 3. místo i vypadá, Valencie je zatím matná, když si vezmu že se tam bude motat i Malaga, bude to letos boj o nedostání černého Petra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele