Rodgers se nevzdává zisku cenné trofeje

16.02.2015, 19:00
Aktuality
Liverpoolu se nedaří navázat na loňskou sezónu, kdy dlouhou dobu bojoval s Manchesterem City o titul, momentálně se Reds pohybují mimo pohárové příčky. Manažer Brendan Rodgers se přesto nevzdává šance na zisk trofeje...

Celek od řeky Mersey získal z 25 utkání dvaačtyřicet bodů, čímž se řadí až na průběžnou sedmou příčku. Pátý Arsenal má pak k dobru tři body. Kromě Premier League se Liverpoolu na podzim nedařilo ani v Lize mistrů, kde skončil až za Realem Madrid a Basilejí.

Reds tak nyní čeká druhá nejprestižnější evropská klubová soutěž, kde svěřenci Brengana Rodgerse na úvod vyřazovací fáze narazí na Beşiktaş. "Evropskou ligu nebereme jako podřadnou soutěž. Na zápasy se těšíme," prohlásil Rodgers, jehož tým je ve hře o cennou trofej i v FA Cupu. "Chtěli jsme letos získat trofej, čehož se stále nevzdáváme," doplnil.

Liverpool se přitom do evropských pohárů vrátil po dvou letech, přičemž naposledy rovněž hrál Evropskou ligu. Champions League si letos Reds zahráli po dlouhých pěti letech.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (1429)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele