Rocchi si konečně našel angažmá, bude hrát za Padovu

14.11.2013, 17:52
Aktuality
Tommaso Rocchi se může znovu těšit na soutěžní zápasy, i když se nebude jednat o duely v rámci italské Serie A. Již 36letý útočník se dohodl na spolupráci s druholigovou Padovou, smlouvu má zatím do konce letošní sezony...

Rocchi v minulosti hrával za Como, Treviso, Empoli a Lazio, kde mu se 105 góly s 293 zápasech patří historicky páté místo mezi střelci. Letos v lednu pak římský klub vyměnil za milánský Inter, od konce června byl bez angažmá.

"Rocchi je kvalitním hráčem, který do Padovy přinese znovu lesk, jeho kariéra mluví sama za sebe," prohlásil sportovní ředitel Alessio Secco. "Je to pravý profesionál, který se po celou dobu připravoval s kondičním trenérem. V tuhle chvíli má smlouvu do června, pak se uvidí," dodal.

V Padově na Rocchiho čeká boj o záchranu, tým získal ve dvanácti zápasech jenom deset bodů a v tabulce je na předposledním místě.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
danko10

Typický kapitán Lazia.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

že sa na to nevysere

Reagovat
Filip12

Legenda Lazia pandova se zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Panvdova?

Reagovat
The Krupy

Giaccherini: "Fotbal v Anglii je obtížný. Zde máte maximálně dva až tři dotyky s míčem, než u vás je hráč. Ovšem bez pochyby kvalitnější fotbal se hraje v Serii A."

Vyser sa na to Giac, vráť sa domov do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jde o srovnání Anglie a Itálie, tak se mi nejvíc líbil výrok Ancelottiho, když byl v Chelsea. "V Anglii si sice nikde nedáte dobré kafe, ale aspoň se tu pořád všude nemluví o fotbale."

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Filip12

útok Rocchi-Di Canio

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už máš wikipedii jako domovskou stránku vid..?

Reagovat
Filip12

Reagovat
blaugrana

John Abruzzi.

Reagovat
es tut mir leid

Theodore Bagwell ♥

Reagovat
Pipo123

Lotito údajne chcel v januári získať posilu do útoku a do zálohy, do útoku by sme chceli na hosťovanie získať Matriho či Pazziniho, sledujeme situáciu ešte okolo Gomisa, Caiceda a Djordjevic. Do zálohy sa tak isto vraví o hosťovaní Nocerina a Lodiho

Za mňa osobne Gomis, Nocerino a Lodi

Reagovat
Pipo123

*chce

Reagovat
smazaný uživatel

Dajte za Matriho 8mega aNocerinu vam Galliani pribali zadara

Reagovat
Pipo123

To sa nestane, Lotito v januári nechce kupovať draho, preto tie hosťovania alebo hráči čo im končí zmluva.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele