Robinson je v Tottenhamu spokojený

25.02.2008, 21:39
Aktuality
Paul Robinson se vrátil do branky Tottenhamu a hned pomohl svému klubu k zisku Carling Cupu. Anglický reprezentant, který musel nečekaně dlouho čekat na příležitost za Radkem Černým, chce dodržet čtyřletou smlouvus klubem. Zároveň popřel, že by kdy uvažoval o odchodu.

"Mám tu smlouvu ještě na čtyři roky a jsem nadšený, že tu můžu být," řekl Robinson.

Když trenér Spurs Ramos před semifinále Carling Cupu vsadil v brance místo na Robinsona na Radka Černého, začalo se téměř okamžitě spekulovat o odchodu anglického reprezentanta. Černý vydržel v brance deset zápasů. "Bylo pro mě ze začátku těžké akceptovat, že jsem na lavičce. Ale tak to prostě chodí. Když útočník nedává góly, trenér ho vystřídá, totéž, když gólman dělá chyby." uvedl Robinson.

V odvetě 3. kola poháru UEFA však dostal znovu přednost Robinson a příležitost chytil za pačesy. Několika skvělými zákroky pomohl Tottenhamu k postupu. V neděli ve Wembley při finále Carling Cupu stál v brance proti Chelsea zase a Spurs vyhráli znovu.

"Trenér vás nevymění po jednom nepovedeném zápase, ale když se nedaří dlouhodobě, pak je ke změně vlastně donucen," říká Robinson na adresu Juinde Ramose. "Nikdy jsem k němu ale necítil zášť nebo něco podobného," dodal.

"Všichni vědí, že tato sezóna pro mě není lehká. Lhal bych, kdybych říkal, že ano. Věděl jsem však, že mám potřebnou kvalitu a jsem rád, že teď zase chytám já," řekl Robinson na závěr.

Autor: Jiří Fišara / skysports.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Robinson je nevyspitatelny brankar

Reagovat
fantomas

ale když má den tak patří do top 10

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Staenly10

To jo no. Ale Cerny je mozna i lepsi. a kdys ne tak si sou aspúon rovni. ale Robinson ma prednost protoze je Anglican

Reagovat
fantomas

ja si nemyslim že je černý lepší... robinson je diky svým hrubkám podcenovaný, ale jinak mu nic nechybí...navic za hrubku v chorvatsku vícemeně nemohl

Reagovat
Staenly10

Mozna mas pravdu. Ale tech chyb by mohlo byt min.

Reagovat
$dolar$

Podle me je Robinson vynikajici golman, akorat proste nekdy vyrobi hrubici. Casto se zase jeho chyby precenuji. Jinak co jsem videl Cernyho tak mi moc jistej neprisel, takovej nervni.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim....Cerny dostal sanci jen za zasluhy a taky kvuli tomu ze Robinson byl pod tlakem, kdy udelal par chyb a novinari to zbytecne rozetreli. to je holt tezke potom chytat, kdyz jde rano po meste a vsude v novinach. Robinson opet potopil svuj tym!!!!!!!!!!!!Proste si potreboval dat pauzua trener to moc dobre vedel. Tak tam fiknul Cerneho, ale jinak Cerny je uz zase samozrejme dvojka.Robinson je jasna jednicka. Cerny kdyby chtel opravdu chytat, tak by mel prestoupit do mensiho klubu i v anglii treba si myslim ze by ho nekdo chtel. Nebylo to zase tak spatnych deset zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Radek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já sei zas myslím. že Radek Černý je dostatečně dobrý brankář a není horší než Robinson. Myslím, že je o něco lepší, ale to je věc názoru. Robinsom je podle mě doe těžkopádný a taky by mohl zhubnout, kilogramy na oficiálních stránkách nejsou skutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

...a podle čeho soudíš,že je Radek lepší než Robo?.........jeho váha je akorát, má totiž určitou tělesnou konstelaci a bez ní by to už nebyl on......ne každý musí odpovídat nějakým tvým "normám" aby mohl hrát fotbal...

England's No.1

Reagovat
smazaný uživatel

Robo je dobrý, ale i jiní kritikové mu kilogramy vytýkali. nemyslím si, že by byl nějaký tlusťoch, ale ja pravda, že mi Radek příjde mrštnější. možná je sympatičtějš v tom že je český golma, moc jim všem přeju aby se prosazovali v prestižních evropských ligách.

Reagovat
smazaný uživatel

I když BYL anglickou jedničkou, tak není žádné terno. Svůj názor na něj jsem tu sděloval už několikrát. Radek ve srovnání s ním není o moc lepší, přesto bych volil spíš jeho. Ale taky je to spíš o pozici v týmu a tu má Robo jasně lepší, takže v pořádku. Přesto by měl přijít nový brankář, prostě mi Robinson nepříjde pro ambice Spurs dostatečně kvalitním. S těmi kilogramy je to blbost, zvlášť když mým oblíbeným brankářem je Paddy Kenny a navíc já mám taky kolem metráku a vím, že to v brance vůbec nevadí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele