ROBERT PIRES MOŽNÁ ZAMÍŘÍ DO VALENCIE

24.04.2003, 23:13
Aktuality
Francouzský reprezentant Robert Pires, jeden z důležitých článků zálohy londýnského Arsenalu, by podle informací deníku Daily Mirror mohl v létě přestoupit do španělské Valencie. Zajímá se o něj prý bývalý prezident klubu Francisco Roig, který by se v blížících se volbách rád vrátil do čela klubu z Mestally...

Javier Subirats, který bude sportovním ředitelem, pokud bude Roig zvolen, už prý minulý víkend jednal se zástupci londýnského klubu. "Pires bude klíčovým hráčem našeho projektu ve Valencii a pokud vím, jemu samotnému se myšlenka hrát ve Španělsku velmi líbí. Jsme připraveni s Arsenalem jednat a jsme také připraveni zaplatit velkou sumu," uvedl Subirats. "Už jsem jej Valencii doporučoval před lety, když odcházel z Francie, ale jednání nevyšla a Pires zamířil do Arsenalu," dodal.

29letý Pires, který s Francií vyhrál světový šampionát v roce 1998 a loňský vynechal kvůli zranění, stále nemá s Arsenalem dohodnutou novou smlouvu. Ta současná mu přitom končí příští rok, takže je pravděpodobné, že bude prodán, pokud se na nové nedohodne. Od roku 2000, kdy přišel z Marseille za 11 miliónů dolarů, byl Pires klíčovým mužem sestavy loňského anglického mistra.

Dá se však jen těžko říci, jak moc je zájem Valencie vážný. Španělští fotbaloví funkcionáři totiž na přestupech velkých hráčů velmi často staví své předvolební kampaně, nebo, stejně jako kluby všude jinde, jen chtějí získat přízeň fanoušků.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pires by udělal chybu. Musel by hrát pravé křídlo a jeho pozice by rozhodně nebyla tak silná jako v Arsenalu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele