Robben se chce rozhodnout do dvou týdnů, nevylučuje ani konec kariéry

15.05.2019, 17:15
Aktuality
Dvě velká finále a následně řešení další budoucnosti před sebou má Arjen Robben. Zkušený nizozemský křídelník se začátkem prosince rozhodl, že letošní sezona bude jeho poslední v dresu Bayernu Mnichov a už několik měsíců se tak spekuluje o tom, kam povedou jeho další kroky. Jednou z možností je i ukončení kariéry...

Robben v lednu oslavil už 35. narozeniny a na jaře měl dlouho problémy s lýtkem, kvůli nimž chyběl až do začátku května. Naposledy naskočil na závěrečné minuty souboje s RB Lipsko a na své konto si připsal 200. start v německé nejvyšší soutěži, zároveň se jednalo o 700. profesionální duel jeho aktivní kariéry.

Robben před sebou má poslední dva zápasy za Bayern, v sobotu odpoledne bude bavorský klub proti Frankfurtu stvrzovat další obhajobu mistrovského titulu, následně se ve finále poháru střetne s RB Lipsko.

"Rozhodnu se na poslední chvíli, ale má to co dělat i s mým zraněním. Chtěl jsem se vrátit na hřiště a až poté myslet na další budoucnost. Doufám, že se rozhodnu do jednoho nebo dvou týdnů, ovšem nemohu to slíbit," prohlásil Robben.

"Není to snadné rozhodování. Všechno to do sebe musí zapadnout, nejde jen o fotbalovou stránku, ale také o mojí rodinu. Nejjednodušší věcí by bylo skončit a i to je jedna z možností, ale nejsem si jistý, jestli k tomu sáhnu," dodal.

Robben dříve hrával za Chelsea, Real Madrid, PSV Eindhoven a Groningen a není vyloučeno, že se vrátí do jednoho ze dvou posledně jmenovaných klubů, vedle toho je ve hře například angažmá v Benfice. V Bayernu stráví celkem deset sezon.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
Kincl
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ja zas nezabudnem na jeho monstrozny vykon proti Spanielom na MS14.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pharrell

Reagovat
mistr129

Reagovat
king23

Trefil to hezky k tyřce, ale je ostudné, kolik mu nechali prostoru na této úrovni

Reagovat
Kucka

Reagovat
icka

Reagovat
kattos
Reagovat
Kincl

Přesně proč radši nenajít něco negativního :) ty jsi jak ostatní :))

Reagovat
John Obi Mikel

Pro me jako pro fanouška Chelsea nejlepsi okamzik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20fredy20

Nadherny gol , pre mna osobne najkrajsi aky som videl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Má sice na to hrát ještě o level výše, ale mě by se líbil jeho návrat do PSV.

Reagovat
jáá

Mně také.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by se vrátit do PSV, v té lize by zářil navíc

Reagovat
John Obi Mikel

Do Groningenu

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Benfica

To by som bol zvedavý čo by spravil jeho príchod k nám.. asi by dotiahol pozornosť aj viac zo strednej Európy, ale či by mu to stálo za to ak by väčšinou hral z lavičky.. jeho skúsenosti by boli pre našich mladých veľmi dobré, ak by bol teda ochotný aj pri prípadnom menšom vyťažení.. uvidíme čo sa stane až sa stane..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele