RIVALDO PRODLOUŽIL V OLYMPIAKOSU

31.03.2006, 10:40
Aktuality
V Řecku, a především pak v Olympiakosu, se mohou i v příští sezóně těšit na kousky Rivalda. 33letý brazilský mistr světa z roku 2002 a nejlepší fotbalista planety za rok 1999 se totiž se svým zaměstnavatelem dohodl na prodloužení kontraktu o další rok...

Rivaldo přišel do Olympiakosu v roce 2004 z Cruzeira a okamžitě se stal největší hvězdou řecké nejvyšší soutěže. Od svého příchodu zatím odehrál 44 ligových zápasů, v nichž zaznamenal 19 branek. Další pak přidal v tamním poháru a Lize mistrů. Není tedy divu, že vedení Olympiakosu tolik stálo o prodloužení spolupráce s tímto vynikajícím hráčem.

"Olympiakos prodloužil s Rivaldem kontrakt o další rok. Rivaldo v Olympiakosu zůstane, protože je to největší přestup v historii řeckého fotbalu. Ukázal, že je velkým hráčem. Olympiakosu dal hodně a proto jsme se s ním domluvili na další spolupráci," prozradil s úsměvem na tváři prezident klubu Socrates Kokkalis.

Rivaldův plat by podle zákulisních informací měl činit 1,9 milionu eur. Bývalý fotbalista Deportiva La Coruňa, Barcelony a AC Milán se v loňské sezóně mohl s Olympiakosem radovat z domácího double a i letos to zatím vypadá na úspěšnou sezónu. Pět kol před koncem ligové soutěže stačí týmu k obhajobě mistrovského titulu získat šest bodů. Ve hře zůstává Olympiakos i v domácím poháru, v jehož semifinále ho čeká Larisa.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (10)

Přidat komentář
Radin

V Ŕecku si už dokope a pak si myslím že už nebude stát za zmínku

Reagovat
smazaný uživatel

to asi jo ale jenom u nas. myslim ze v recku potvrzuje pozici svetove/ ikdyz mirne vyhasle/ superstar, Mne osobne se Rivaldo libi a preju mu to Recko.

Reagovat
HOST*

To sice jo, ale v Barce řádil jako černá ruka. S Figem a Kluivertem- nejlepší útok- svého času. Tehdy byl neuvěřitelnej- asi to bude tou Barcelonou!!!

Reagovat
ronaldinho_10

Tak oni teď nehraje špatně. I góly dává pravidelně. Třeba i v LM, kde se Olympiakosu moc nedařilo. Ale jak odejde hráč z Barcelony, tak není na očích...

Reagovat
HOST*yarda

Jojo, nejlevák hned po Puskásovi Škoda, že asi nebude na Mundialu

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nebude.. v Recku se docela zahrabal..V takovy lize jeste bude chvilku hvezda..

Reagovat
HOST*Elin Topužakov (C Levski)

nono, jeste rekni ze ceska liga je kvalitnejsi nez ta recka...

Reagovat
smazaný uživatel

to sem netvrdila a ani tvrdit bohuzel nemuzu..

Reagovat
smazaný uživatel

oprava : netvrdil

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele