RIVALDO ODCHÁZÍ Z OLYMPIAKOSU

13.05.2007, 12:23
Aktuality
Angažmá Rivalda v Olympiakosu Pireus je u konce, brazilský útočník se s vedením řeckého klubu nedohodl na podmínkách nové smlouvy a pravděpodobně se vrátí domů. Otázkou zůstává, jak to vlastně s oním prodloužením smlouvy bylo...

Každá strana totiž tvrdí něco jiného. Rivaldovi se v Řecku zalíbilo a v klubu chtěl zůstat ještě jeden rok, od toho ho ale odradil tah vedení. To mu sice nabídlo novou smlouvu, ovšem s polovičním platem. "Něco takového jsem ve své kariéře ještě nezažil. Ke svým klubům jsem byl vždy čestný, nepotřebuji peníze, čest mi postačí," zlobí se někdejší nejlepší fotbalista světa.

Proti tomuto prohlášení se ale Olympiakos rychle ohradil a podle jeho vyjádření byly na papíře stejné podmínky, jako původně. "Hráč nepřijal podobný návrh a Olympiakos mu na základě toho chce poděkovat za odvedené služby a popřát všechno nejlepší dále," zní oficiální vyjádření klubu.

Nejvíce zklamaní z této situace jsou fanoušci, kteří si Rivalda oblíbili a na jeho kousky se těšili i v příští sezóně. 35letý Brazilec dal letos patnáct branek a výraznou měrou přispěl k zisku dalšího mistrovského titulu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com, soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Shevchenko

"nepotřebuji peníze" - To určitě no

Reagovat
HOST*Cece

Vrat sa s5 do Barci!

Reagovat
HOST*Mind-Killer

Kdyby nepotřeboval peníze tak by tam přece zůstal když se mu tam tak líbilo

Reagovat
HOST*

tak asi za ten plat co mu nabízej, by si mohl najít lepší klub za kterej by hrál radši než v řecku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedni o něm píší, že v Pireu hraje špatně aproto s ním tým už nechce dále počítat..tady čtu, že výraznou měrou přispěl ktitulu..jak to tedy je?

Reagovat
HOST*matZz

tak jestli dal 15 branek tak myslim že přispěl a to docel vyrazaně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele