Rivaldo bude za své představení potrestán

04.06.2002, 16:28
Aktuality
Brazilská hvězda Rivaldo by mohl být potrestán za to, co předvedl v závěru zápasu s Tureckem. FIFA se na zítřejším zasedání dohodne zda a jak Rivalda potrestá. Mohla by ho stihnou pokuta až do výše 1.000 dolarů.

Rivaldo šel v závěru zápasu kopat roh a míč mu šel podat Hakan Unsal. Místo přihrávky ho ale do Rivalda prudce nakopl. Brazilec se skácel k zemi jako podťatý a držel se za obličej, přestože míčem evidentně dostal do nohou. Unsal dostal žlutou kartu a protože už byla jeho druhá, dostal také červenou. "Míč mě netrefil do obličeje, ale do nohou a do rukou. Nakopl míč přímo do mě a to by neměl. Zasloužil si vyloučení, já jsem svou reakci přehnal proto, aby ho rozhodčí vyloučil," řekl Rivaldo. Jeho divadlo a hlavně reakce rozhodčího nenechalo v klidu ani Turky. Trenér Senol Gunes řekl: "Rozhodčí změnil vývoj zápasu. Udělal abnormální chybu." Situaci se pro Rivalda ještě snaží zachránit kouč Luiz Felipe Scolari, který řekl: "Míč ho trefil do kolen a odrazil se nahoru. Dal si ruce na obličej aby ho míč netrefil ještě tam."

Každý, kdo zápas a tuto situaci viděl, ví, jak to doopravdy bylo. Rivaldo to prostě nafilmoval, ale zbytečně. Podle mého názoru by Unsal žlutou dostal tak jako tak. Rivaldo si pokutu zaslouží, otázkou ale je, co pro něj může tisíc dolarů znamenat. Hodinový plat v Barceloně?

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele