RIQUELMEHO MÁ V BOCE UDRŽET SBÍRKA

27.06.2007, 15:46
Aktuality
Boca Juniors nedávno vyhrála Copa Libertadores, nyní má její vedení další cíl. Argentinský klub by velice rád udržel Juana Romana Riquelmeho a ke splnění tohoto cíle by mu měli pomoci fanoušci...

Argentinský reprezentant v Boce hostoval z Villarrealu, nyní se má vrátit zpět do Španělska. Jeho další budoucnost je ovšem hodně nejistá, protože "Žlutá ponorka" s ním již nepočítá a hodlá se ho zbavit.

Toho by ráda využila právě Boca Juniors, která stojí o další půlroční hostování. K tomu potřebuje získat přibližně tři miliony dolarů a spoléhá se tak i na fanoušky. Jeden milion by měl zaplatit klub, druhý přidají sponzoři a na ten třetí by se měli složit právě příznivci klubu. Alespoň tak to všechno naplánoval jeden z členů vedení Juan Carlos Crespi.

"Myslím si, že peněz bude dost. Už jsem řekl, že budu první, kdo do sbírky přispěje," prohlásil Crespi.

Riquelme je odchovancem klubu a její fanoušci ho přímo zbožňují. Není tedy vyloučeno splnění cíle, tím spíše, že pokud opravdu dojde k prodloužení hostování, bude Riquelme moci hrát na klubovém mistrovství světa, kam se Boca kvalifikovala jako vítěz Copa Libertadores.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

toz to sem teda zvedavej... nevite nekdo, kdy mu ve villarealu konci smlouva??

Reagovat
Kily

ruku do ohně bych za to nedal, ale mám pocit, že v roce 2009

Reagovat
HOST*

Ten půjde do Neapole...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako stojí jeho půlroční hostování 60mega???

Reagovat
Kily

nejde jenom o peníze pro Villarreal, ale taky pro hráče

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky koukam docela mastný hostovaci hráč

Reagovat
Shevchenko

Takový tým, takový hráč a je pro ně problém 1 milion ??

Reagovat
HOST*

boze moj fandim villarrealu .. ale co ty ludia maju tam zavrete oci ??? ked nepotrebuju Riquelmeho !!! nevidia ze preziva dalsiu futbalovu mladost !! to ma stve .. Riquelme a co pre nich spravil vybojoval semi Champions League a a ony ho vyjebu stade z prepacenim. dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze zustane v Boce, aspon budu hrat nadale paradni fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli na to Riquelme přistoupí, tak u mě skončil. Příde mi neetický brát si peníze od lidí, kteří ještě nedávno bojovali na hranici chudoby (a někteří ještě bojují).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele