Riquelme: Za Boku i zadarmo

23.08.2007, 13:45
Aktuality
Španělská a jihoamerická média spekulují o budoucnosti Juana Romana Riquelmeho, sám hráč už má zřejmě vybráno. Argentinský útočník se chce vrátit do Boky Juniors a je ochoten hrát rok zdarma...

"Ve Villarrealu mám pořád platnou smlouvu na dva roky, ale pokud Boca zaplatí za můj přestup, potom tam budu hrát rok zadarmo. Už jsem to nabídl přestavitelům Boky. Minulý týden jsem s nimi mluvil a řekl jim o této myšlence a mém zájmu vrátit se do klubu. Řekl jsem jim, že pokud budou respektovat moji smlouvu ve Villarrealu, potom za ně budu hrát třetí rok zdarma. V tuto chvíli nemám žádnou odpověď," řekl Riquelme.

Roční plat argentinského záložníka se pohybuje okolo 1,5 milionu eur a zájem o něho nemá pouze Boca Juniors. Nadějně vypadají rovněž jednání s Tottenhamem, který Villarrealu údajně nabídl patnáct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*

ja bych taky klidne hral v boce zadarmo

Reagovat
HOST*

a kdo by nehrál že

Reagovat
HOST*

neeeee bez do juventusu!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Cat Killer

Ten ma nahrabaáno moh by hrát i 2 roky zdarma. Nechápu ale že se o hráče takových kvalit nezajímají přední evropské klyby??

Reagovat
HOST*Manu

No nezajimaji, loni se o neho Manchester United zajimal, a on nejak nakonec nechtel, tak at ted hraje treba i za chleba se soli

Reagovat
HOST*

Rež Riquelme do toho Tottenhamu HOTSPUR nek si k dačomu v Boce Juniors to je tým, že v Európe ani nevedia čo to je za team aj keď je dobrý, ale predsa Európa je Európa.

A čo ten Berbatov????Machester United právě nabídl Spurs 21mil. liber za Dimitara Berbatova!!!! Víc nemusím dodávat...podrobnosti víte a nevim nevim, jestli se nám podaří ho udržet!! Tlak Sira Alexe po ztrátě Rooneyho bude nesnesitelný!!!! dúfam, že si ho Tottenham nedá

Reagovat
HOST*

Aké šance dávate, že Riguelme pôjde do Tottenhamu Hotspur a čo ten Berbatov??? myslíte, že hio predá Tottenham??? dúfam, že nie bola by to strata pre Tottenham Hotspur.

Reagovat
HOST*

Si deb*il Riguelme???, však Tottenham Hotspur dáva až do ponuky 15 miliónov rež tam okamžite Tottenham Hotspur ťa pottebuje na štandartky!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*mysman

Jenas je lepsi

Reagovat
HOST*Luis

Vím, že se to sem moc nehodí, ale Belletti by už měl být hráčem Chelsea! Za pět milo

Reagovat
HOST*

Špatný hráč ke špatnému týmu.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj, nebyl to on kdo zlomil odpor Arsenalu, nene..

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou mňa tá správa dosť potešila. aspoň Chelsea ušetrila 30 mil. ojro čo by musela zaplatiť za Alvesa . Konečne aj abramovič a muriňo dostávajú rozum.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdárek Andy. Ty si sa už na tipligu vykašlal , alebo čo??

Reagovat
HOST*celyzhavy

Analýza Mathieau - Almagro a Dementieva - Bartoli + další články na http://www.celyzhavyruleztipy.wz.cz CHECK IT OUT !!! díky

Reagovat
HOST*punisher

hele, tak Boca je jeden z nejlepších týmů na světě, takže taky nekecej blbosti, že jí nikdo v Evropě nezná Pokud vím, je to dokonce nejlepší klub na světě, co se počtu triumfů v mezinárodních pohárech týká.. a neni to zase tak dávno, co v interkontinentálnim poháru vyhrála nad Realem nebo AC

Takže k tématu - Riquelme je srdcař, je vidět, kde vyrost, kam patří a kde ho chtěji. To, že chce hrát i zadarmo, to je pro mě naprosto neuvěřitelná zpráva, kolik hráčů na světě by to udělalo?!

Beckham? R10? Kaká?

Je to frajer, nikdy jsem ho moc zvlášť nemusel, ale timhle se pro mě nestal jen 'panem fotbalistou', ale i 'panem člověkem', kterej si nehraje na nafoukanou hvězdu, a jde mu HLAVNĚ o fotbal, a ne o prachy. A o tom to je..

Reagovat
HOST*punisher

sorry, první půlka příspěvku má být reakce k fandovi Spurts výše

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

presne tak..

Reagovat
HOST*

V jeho případě hraje asi dost velkou roli rodina, o tom už se několikrát zmiňoval. A že by tam šel hrát zadarmo, to se mi moc ani nechce věřit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele