Riquelme se jednou vrátí do Boky Juniors

18.11.2007, 12:56
Aktuality
V tuto chvíli nikdo neví, jaké budou nejbližší kroky záložníka Riquelmeho, jedno je však jisté - sám hráč se v budoucnosti ještě jednou vrátí do argentinského klubu Boca Juniors, v jehož dresu poprvé zazářila jeho hvězda...

"Vím, že se jednou vrátím do Boky Juniors. Může to být zítra, nebo pět měsíců po skončení smlouvy ve Villarrealu. Stále se bavíme o stejných věcech a jenom dufám, že vše vyřešíme co nejrychleji," prohlásil argentinský reprezentant.

Riquelme je v současné době hráčem Villarrealu, kvůli sporům s trenérem Manuelem Pellegrinim pro něho však v kádru Žluté ponorky již rok není místo. Loni v zimě odešel na hostování právě do Boky, která měla zájem minimálně o prodloužení půlročního hostování o dalších šest měsíců. Villarreal si ale řekl o až příliš vysoké odstupné a hráč tak musel zůstat na El Madrigal, kde se s ním i nadále nepočítá a on tak celý podzim prosedí na tribuně.

O tom, že Riquelme fotbal hrát nezapomněl, neustále přesvědčuje na mezinárodní úrovni. Jeden z nejlepších kreativních záložníků světa svými výkony táhne Argentinu v kvalifikaci o postup na MS 2008 a dobrou formu potvrdil i včera večer, kdy dvěma góly přispěl k výhře 3:0 nad Bolívií.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skoda, ze boka nema penize na to, aby ho normalne koupila...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v Boce jasně všem ukázal kdo je tu pan fotbalista.

Reagovat
Zajda

Souhlas souhlas a nic než souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Villarrealu je fakt vůl... i když mají spory, tak je Riquelme jeho nejlepší hráč, akorát ho tím zničí... aspoň ho mohli prodat, myslim že Atletico Madrid o něj mělo vekej zájem...

Reagovat
smazaný uživatel

1. Real Madrid 28

2. Villarreal 27

3. FC Barcelona 24

4. Valencia 24

5. Espanyol 22

Preco vul ?

Reagovat
-Kopy-

Trener je výbornej, ale nejde mi do hlavy, proč ho do toho Atletika neprodali ?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč neprodá Slávia Tavarese nebo Jarolíma do Sparty, proč neprodají Ronalda nebo Rooneyho do Arsenalu, proč neprodají Kaká do Interu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele