Rincóna bude z Janova následovat Pavoletti, získá ho Neapol

03.01.2017, 12:25
Aktuality
Jednoduchý twitterový vzkaz "Vítej, Leonardo" od prezidenta Neapole Aurelia De Laurentiise pro tuto chvíli postačí jako důkaz toho, že v nejbližších hodinách bude zapečetěn přesun Leonarda Pavolettiho z Janova do Neapole. Útočník s Partenopei trénuje už od minulého týdne a vyjít je má na 13 milionů eur...

Oficiální představení osmadvacetiletého forvarda, který bude z Janova následovat jinou oporu Tomáse Rincóna, má být na spadnutí. K podpisu je prý připraven čtyřletý kontrakt.

Neapol se po útočníkovi sháněla v podstatě nepřetržitě od doby, co se zranil Arkadiusz Milik. Ten už teď tedy sice čerstvě trénuje i s míčem u kopaček, přesto ale Neapol vzhledem k chystanému odchodu Gabbiadiniho nového střelce určitě užije.

Pavoletti má za sebou životní sezonu, přičemž na startu té letošní si vysloužil první pozvánku do italské reprezentace. Ještě v sezoně 2012/13 přitom Sassuolu pomáhal do Serie A, loni už platil za 14gólového střelce prvoligového Janova.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (77)

Přidat komentář
olis

Benvenuto Leonardo!

Reagovat
smazaný uživatel

další

Reagovat
Lech

Znáš?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Na Transfermarkt už je to oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej kdo půjde z CFC do Interu,asi Izzo

Reagovat
fantomas

Trosku takovej Toni ne?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec

Reagovat
fantomas

Mysleno ve smyslu pozdniho nastupu na scenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

Dobrej přestup. Kam teď s Gabbim?

Reagovat
db18

Nejspíš Wolfsburg (pak ho chtějí tuším ve Swansea nebo někde, ale spíš to vypadá, že půjde do BL)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak CFC přivedli Morosiniho z Brescie, Beghetta ze Spal,jinak priorita je pro ně Miguel Borja, Seferovic a chtěj ještě Pinillu a Zazu,tak jsem zvědavej kolik ještě hráčů dorazí a odejde

Reagovat
Furia Ceca

Tak ještě Lexalt do AS a Janov to může pro letošek zabalit...

Reagovat
Furia Ceca

Myšleno tak, že Evropu nedají a určitě nesestoupí. Na druhou stranu určitě je jejich povinností skončit v tabulce před Sampou, takže vlastně bude o co hrát až do konce sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to sleduješ tak bys měl vědět že každý přestupní období je výprodej naprosto normální

Reagovat
Furia Ceca

Tak takhle funguje spousta italských klubů. Mistři v tom bylo Udinese, ti vždycky rozprodali půlku kádru, aby za rok měli ještě lepší tým. Hrozná škoda, že to tam tak dojebali...

Reagovat
smazaný uživatel

jj CFC taky furt dokola,největší masakr byl snad po sezoně 08/09 tam nezůstal skoro nikdo a další sezonu bylo na soupisce asi 40 hráčů

Reagovat
kopajda

čuráci

Reagovat
Alberto Aquilani

Nakoniec tá cena ešte v medziach celkom dobrá, ale aj tak 28 ročný týpek, za 13 mega, ktorému vyšla 1 sezóna a trápi sa so zraneniami, bude o mesiac na hrote až č.3

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Myslíte, že ten Pjanic naozaj povedal Arsenovi OK?

Reagovat
Lech

On chce titul, když už tak v létě půjde, to kdo ví jestli. Ale dobrej upgrade z věčně druhého Říma do věčně čtvrtého Arsenalu.

Reagovat
Tomik111

no pokud vím, tak je momentálně ve "věčně" prvním Juve

Reagovat
Lech

Jasný, však proto mi právě nedává Arsenal moc smysl vzhledem k jeho prioritám

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, když hraješ za Juventus tak nemusíš dřít a vis že vyhraješ, mit na začátku sezóny jisty titul není moc zábava, Anglie nebo Španělsku je daleko zabavnejsi

Reagovat
Pettirosso

doufám

Reagovat
10

pokud bude hrát stejně i v druhý půlce sezony, tak spíš půjde do Crystal Palace...

Reagovat
smazaný uživatel

Si ho tam moc neumím představit...

Reagovat
Alberto Aquilani

ja práveže ano. Oni sú team bez systému, kde si väčšina hráčov bez nejakej schémy mení pozície teda každý hra tak nejak všade a nikde

Reagovat
10

pro něj není moc vhodnějších týmů

Reagovat
smazaný uživatel

OK tak případně uvidíme

Reagovat
Furia Ceca

Nebo spíš Maxovi řekl do Arsenalu ok!

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze ano. Bol som z neho nadseny po tom co predviedol pod Garciom (hlavne v prvej sezone). No u nas sa mu to podari max niekolko krat do roka. Na takom hracovi nemozeme stavat.

Reagovat
smazaný uživatel

V první sezoně ho udělal Kevin. Stejně jako Balzaca a Danimu pomohl taky neskutečně.

Reagovat
wiggum

Pomůže si Iturbe přestupem do Turína? Vždyť tam mají taky docela silný ten útok...

Reagovat
El-Pistolero-68

Myslim, ze moc nepomuze, no.

Reagovat
wiggum

To bude stejné, jak když byl v anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidí se tam na půl roku, pak se vrátí.

Reagovat
Furia Ceca

http://www.football-italia.net/96330/marotta-%E2%80%98no-problem-dybala%E2%80%99

A jéje! Už zase... Takže nejpozději v létě přestupuje!

Reagovat
snuff24

Gabigol pěknej gol

Reagovat
lnterista

Icardi pekne a zabak byl uplne jasnej

Reagovat
Milan.B

nagatomo prec z mordoru??? ten musi zostat

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfsburg Swiss international Ricardo Rodriguez seems to be the favourite, in front of Darmian and Criscito, for the fullback position. The reason for this might not only be technical but also depending on the conditions of the transaction. This means that Inter will favour those transactions with loan/right of redemption as a base. In this sense it’s easier to convince Wolfsburg than Zenit and United. In fact, Wolfsburg, during the talks about Luiz Gustavo, opened up for such a transaction so they might still be willing to discuss a similar solution for Rodriguez.

Toho som vzdy chcel, som zvedavy za kolko by isiel, ale pod 20 asi tazko

Reagovat
Votas

Asi bych radši RB než LB, aby se mohla dávat šance i Mianguemu nebo za rok Dimarcovi, ale tak hlavně, ať někdo na beka přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Miangue asi pojde na hostovanie.

Reagovat
Nuno čomes

Ono je to takové všeljaké.. Beci - Santon, Nagatomo, D'ambrosio, Miangue, Ansaldi.

1) Na ligu zbytečně moc.

2) Všichni průměr (když se zadaří, tak jsou na tom líp D'ambrosio a Ansaldi)

3) Nikdo je nechce. Santon neprojde nikde prohlidkou, Japoncovi pro změnu dali novou smlouvu na tři roky případné odstupné za ně nulové. Mianguemu u nás taky nevěřím, třeba by se on mohl nějak zpeněžit.

4) Pokud pioli bude hrát nějaké 3-4-3 či 3-4-1-2 tak dáva candrevu na pravý kraj v té čtyřce, tzn. že vlevo bude Ansaldi nebo japonec. D'Ambrosi ted hraje vzadu, ale až se uzdraví Medel, budeme s ním mít stoperů pět.

5) Nastolit konečně nějaký systém, protřídit beky, udat Ranocchiu. Ale to musí vědět vedení, co chce že. ne mít 9 beků, s medelem 10. a 4/5 z nich k hovnu. A pokud má dojít Criscito nebo Darmian (i když to je spíš jen klasicky kec novinařů každé přestupní období), tak se zbavit min. 4 obránců. ale pořad je tady otázka.. KDO by je chtěl?

Reagovat
Votas

To současný dilema mezi 3 člennou obranou a 4 člennou je díky D´Ambrosiovi dost nevyzpytatelný. jestli se napíše sestava D´Ambro,Miranda,Murillo-Candreva,Brožo,Mario,Ansaldi-Banega-Icardi,Perišič(3-4-1-2) nebo D´Ambro,Miranda,Murillo,Ansaldi-Brožo,Mario-Candreva,Banega,Perišič-Icardi (4-2-3-1), tak se to i na hřišti liší jenom tím, že jednou D´Ambrosio zůstává vzadu jako fullback nebo podruhé má i ofenzivní úkoly wingbacka. A je právě otázka, co chceme hrát. Pokud se ale někdy mají hrát 4 vzadu s wingbackem, tak je Danilo nedostatečnej a musí přijít náhrada. Pokud na 3, tak je místo něho Medel a kraj oblítá Candreva. Tak nějak ale pracuju s tím, že chce Pioli 4 vzadu.

Santon s Nagatomem prostě odejít musí. Tam věřím v sílu Suningu, že si japonce nebudou vydržovat jako Asia banner a Santonovi už nějaká prohlídka vyjít musí. Zraněnej nijak moc poslední dobou nebyl a zájem o něho je, takže tfuj tfuj. O Mianguem se něco psalo, že když odejde Nagatomo, tak zůstane, ale těžko říct.

Pak do budoucna je otázka, jestli chce Suning skutečně poitalštit Inter...potom nemá moc smysl kupovat Rodrigueze za 30, když má být Dimarco talent na úrovni Benassiho (toho bych zpátky 100x radši jak Gagliardiniho, ale Cairo ), a pokud napravo žádnej talent nemáme, tak bych se zaměřil tam.

Reagovat
Nuno čomes

Jojo souhlasím. Ono já si myslím, že prozatím Pioli nějak nepreferuje bud trojka vzadu nebo čtyřku, ale ono je to dáno tím D'ambrosiem jak píšeš.. Uvidíme jaké to bude až bude ready Medel.

Uvidíme, četl jsem něco ze pryč Jove, Japonec, Santon, Melo. Kdo ví co s Banegou.. na Dimarca jsou dobré reference, je otázka jestli se s ním počítat bude a jestli dostane vůbec šanci.. Btw. Nějaké novinky o Gagliardinim?

Reagovat
Votas

nic novýho...řeší se detaily, hráč k nám chce, všichni sou domluvení, konkurence to vzdala. Otázka je, jestli ho nechají hrát v neděli nebo nebudou riskovat, pač tento týden se to nejspíš už neupeče.

Reagovat
10

ten mě teda nikdy nenadchnul, vzhledem k tomu hajpu spíš naopak...podle mě mezi ním a Erkinem není moc rozdíl, oba mají docela dobrý centry a standardky, jinak jsou průměrný

Reagovat
Votas

u těhle hráčů člověk nikdy neví, jestli nebudou v Itálii hořet dozadu víc než Nagatomo...ale zkusili jsme za poslední roky tolik beků, že už musí přijít někdo alespoň částečně kompetentní.

Reagovat
smazaný uživatel

ako najlepsie by bolo keby sa podaril Criscito alebo Darmian

Reagovat
Airus

To se wolfsburg tolik rozpadá? Rodriguez měl našlapnuto k parádní kariéře a teď by měl chodit na hostovačku?

Reagovat
Pipo123

Najhoršia možná posila, hráč čo má kariéru založenú na dobre lavačke, ale pritom pozične je mimo, brániť nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hype na něho byl neskutečný.

Pro mě byl ty dva roky zpátky nejlepší mladý levý bek Jordan Amavi, jenže ten si urval koleno a zajebal se ve druhé lize ve Ville.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hráč typu Pereira, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira nevedel vobec nic ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze je urcite lepsi nez ti co v interu soucasne jsou a je lepsi nez criscito i darmian ba dokonce nejlepsi bek v evrope.

Reagovat
smazaný uživatel

a na pravo by mohl prijit de sciglio.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Panděvova ofina

Spíš bych rád věděl něco o tom Gagliardinim. Má cenovou 28 mega? Odehrál v SA jednu sezónu

Reagovat
Votas

je to úlet no...má v lize podle minutáže nějakejch 9 zápasů, takže kdyby sme měli k něčemu skauting a šli po něm v létě, tak je maximálně za třetinu. Platíme za národnost, za historickou sezónu Atalanty a za údajnej zájem Juve, ale holt peníze pro nás nehrají roli, tak dokud se nezačnou hráči sami do Interu tlačit, tak teď budem nějakou dobu přeplácet.

Reagovat
Pipo123

Za 22 ročného hráča čo má za sebou 14 zápasov v Serii A to je dobrá pálka

Reagovat
10

Čína, no

Reagovat
sinter

Reagovat
Pipo123

Calciomercato Lazio, scambio con l’Inter: Eder più soldi per Keita

Reagovat
Panděvova ofina

To by se mi moc líbilo.. Podle mě by to nemuselo být zlé pro obě strany

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ je to len špekulácia, píše sa o výmene + doplatku 10 mega. Čo by nemuselo byť zlé, Keita má potencial, ale pokiaľ nepredlži tak nám je k hovnu

Reagovat
Furia Ceca

Conte chce do Chelsea Alexe Sandra

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tahat odtud, kde to zná.

Po Radjovi půjde každé okno.

Reagovat
Dejwa

Co to je za zvěsti s tím Banegou a Čínou?

Reagovat
Pipo123

Jeho agent povedal že mohol ísť do Činy, takže asi nepôjde

Reagovat
Dejwa

No já četl že ty nabídky má mít, snad zůstane..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by se nám. Jestli u vás nehraje, u nás by doplnil tu záložní čtyřku/pětici.

Spal řekl, že má přiravenou variantu i s ofenzivním záložníkem - to by možná znamenalo, že pošle Radju zpět, když bude Kevin spočívat.

Reagovat
FuckT

Hmm, Mertens zacal na danom poste podavat velmi dobre vykony, som fakt zvedavy, ako to bude vyzerat.

Reagovat
Lech

super hráč, navíc vypadá jako skromnej a solidní chlap, snad zůstane v SA (u vás, ne v Juve!)

Reagovat
FuckT

Myslim si, ze s nim sa klub na zmluve lahko dohodne, urcite nebude hlupy a bude chciet vyuzit ponukane moznosti, ale nebude to zase prehanat ako niektori...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele