Římské AS potvrdilo hostování Salaha z Chelsea

06.08.2015, 19:59
Aktuality
Mohamed Salah má od dnešního večera definitivně jasno o tom, čí barvy bude hájit v nadcházející sezoně. Egyptský křídelník podle očekávání odchází z Chelsea na hostování do AS Řím, součástí dohody je i opce na trvalý přestup...

Chelsea Salaha koupila před rokem a půl za třináct milionů eur z Basileje a hráč se v Londýně nedokázal prosadit, v zimě proto odešel na úspěšné hostování do Fiorentiny a ta stála o prodloužení spolupráce. Narazila ovšem na opačný názor hráče, tomu se zamlouvala možnost hrát Ligu mistrů a rozhodl se proto pro AS Řím.

Giallorossi za roční hostování zaplatí pět milionů eur, dalších patnáct milionů pak může Chelsea dostat v případě změny hostování v přestup. Tato klauzule bude aktivována automaticky ve chvíli, kdy Salah odehraje určitý počet zápasů.

"Řím je jedním z největších klubů na světě a jsem rád, že zde mohu být. Dle mého názoru zde všichni mají ambice a chtějí vyhrát titul. Všichni ze sebe vydají maximum, aby uspokojili fanoušky," prohlásil Salah.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (583)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele