Riise zvažuje odchod z Liverpoolu

27.03.2008, 08:48
Aktuality
John Arne Riise možná poprvé za posledních sedm let změní dres. Norský reprezentant nepatří do základní sestavy Liverpoolu a dříve či později se sejde s manažerem Rafaelem Benitezem, aby celou situaci prodiskutovali. Pokud Riise nedostane jistotu, že bude hrát, je připraven z Anfield Road odejít...

Riise přišel do Liverpoolu v roce 2001 z Monaka a dlouho patřil do základní sestavy. To se změnilo v posledních týdnech, kdy Benitez začal dávat přednost Fabiu Aureliovi. Riise tak má letos na svém kontě jenom 26 startů v soutěžních zápasech.

"Nejsem spokojen se současnou situací. Jsem zvyklý na to odehrát 80 procent všech utkání, ale pokud nehraji tolik, kolik chci, bude potřeba v létě učinit rozhodnutí, jestli v Liverpoolu zůstat nebo odejít. Musím čekat a uvidím, co se stane," řekl Riise.

"Možná mi (Benitez) nabídne novou smlouvu, možná ne. Je frustrující nevědět, zda o víkendu budete hrát," dodal norský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bol to platny hrac ale Rafa uz s nim nepocita,asi

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, jestli v Liverpoolu počítají s Rafou.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne ano

Reagovat
smazaný uživatel

no on by snim pocital ale Riise ma letos hodne spatnou formu

Reagovat
Devil

At jde do Newcastle,tam je o dobre obrance nouze.

Reagovat
Shevchenko

Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ! :P

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele