Richarlison se dohodl na nové smlouvě s Evertonem

29.11.2019, 16:15
Aktuality
Brazilský útočník Richarlison se dohodl s Evertonem na prodloužení smlouvy o další rok. Nový kontrakt by měl platit do roku 2024.

Za klub hraje brazilský reprezentant od léta 2018, kdy přišel z Watfordu za 40 milionů liber. Dosud v dresu Toffees stihl 54 zápasů, ve kterých nastřílel 19 branek.

V této sezoně se prosadil zatím pětkrát. "Richarlison je jedním z našich klíčových hráčů a jsme rádi, že už nám zbývá doladit poslední detaily nové smlouvy. Především z dlouhodobého hlediska jde o velmi pozitivní věc, v tomto těžkém týdnu," uvedl sportovní ředitel Evertonu Marcel Brands.

Everton totiž momentálně neprožívá nejlepší časy. V tabulce Premier League klesl na 16. místo a v médiích se hojně spekuluje o tom, že manažer Marco Silva má pozici velmi nahnutou. O víkendu čeká "Karamelky" duel na půdě Leicesteru.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com, dailymail.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zzzzz, radsej keby zbieral body do fantasy.

Reagovat
Rothbard

Už něco hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestiham Eve sledovat, jak bych chtel, ale rekl bych, ze tam vykonama patri k tomu lepsimu. Na hrotu je trochu neviditelnej, ale je videt, ze to ma v noze a chce se mu.

Reagovat
Riquete s čupřinou

Pokud se naválí po zemi, tak jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele