Richarlison dvěma góly srazil Srbsko. Byl to kouzelný večer, řekl

25.11.2022, 11:06
Aktuality
Richarlison (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
El Cid z City

Ještě že si nevzal místo něj Firmina, skvělé rozhodnutí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Sedí do té hry Brazílie nejvíce na pozici hrotáka...okolo baletek viniciuse,neye kterým můžeš otrávit život fauly tak je dobrý mít na hrotu pičuse jako richarlison, který se umí rvát i rozdat nemám ho rád ale hodí se tam nejvíce

Reagovat
waynemarkrooney

Je to stejná simulantská mrdka jako každý brazilec

Reagovat
Seydou Doumbia

taky umí simulovat, ale jako jeden z mála v ofenzívě umí i rozdat...takový ofenzivní prasemiro

Reagovat
El Cid z City

On tam může sedět i Jesus, i Martinelli může sedět na křídle místo těch dvou. Turnaj je dlouhý, forma se může měnit, střídání v ofenzivě je nesnažší. Důležité pro ně bude,aby hráli jako tým. Moc tady nechápu ten tlak na správnou základní 11, vždyť mezi těmi hráči není moc velkej rozdíl. Si vem,že tam pošleš Viniciuse v 70 .minutě...To musí být pro Titeho hodně lákavé. Nejsou to hráči na lávce,ale borci připraveni jít na hřiště v nejdůležitějších chvílích.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný že tam může sedět i Jesus, ale ten mí příjde že má vždy takový ubliženecky výraz, prostě jako každý brazilec. Jde mi o to že když máš okolo sebe baletky co ti protihráč kosí tak je dobrý mít na hrotu zmrda jako richarlison, který umí i přitvrdit na rozdíl od těch ostatních

Reagovat
Allianz_Arena

Pro Brazílii je hlavně klíčové, aby mohl hrát Neymar, bez něj titul nezískají. Pravdu máš v tom, že ta křídla jsou na podobné úrovni s velkou kvalitou. Za Neymara ale není náhrada, určitě ne do zápasu proti zataženému soupeři.

Reagovat
El Cid z City

Bez Neymara jim to včera šlo,ale to už se vedlo, takže to není měřítko. Těžko říct,jak by zvládli hrát bez Neymara zanďoura a na brejky, k čemuž mají skvělý předpokldy.

Reagovat
Kily8

Brazília a zanďoura?! Neviem čo mám ďalej napísať…

Reagovat
El Cid z City

Jako v 90, hráče na rychlej přechod mají famózní. Nemyslím beton.

Reagovat
Kily8

Áno, ak Neymar je úplne klúčový. Može získať Brazília titul aj bez Neymara, ale šance sú min. o 30% nižšie. Budú na úrovni Francúzska, Portugalska…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele