RIBERY SI VYSNIL ŠEST VELKOKLUBŮ

09.05.2007, 18:28
Aktuality
Olympique Marseille se přiblížil příčkám zajišťujícím účast v příštím ročníku Ligy mistrů a tím pádem i udržení Francka Riberyho. Hvězdný záložník pohrozil, že pokud se jeho zaměstnavatel neprobojuje do milionářské soutěže, odejde jinam. Vše by ale nakonec mohlo dopadnout ještě jinak a Ribery odejít i v případě umístění do třetího místa. V tom případě by určitě odešel z Francie...

"Je pravda, že se o mě minulé léto zajímal Lyon, ale teď mě přitahují jenom zahraniční kluby. Pokud odejdu, bude to jedině do zahraničí. Vím, že mě nevzrušuje země jako Německo, dávám přednost anglické a španělské lize," naznačil Ribery, že se určitě nehodlá stěhovat do Bayernu Mnichov, který o něho měl velký zájem.

"Kluby, o kterých sním? Manchester, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Chelsea a AC Milán. Nerozhodoval bych se podle peněz, protože ty mají všechny tyto kluby. Chci prostě hrát, ne změnit klub kvůli tomu, abych seděl na lavičce," řekl dále francuzský reprezentant v rozhovoru pro magazín France Football.

Olympique Marseille se od začátku dubna pořádně rozjel, z pěti zápasů získal třináct bodů a posunul se již na čtvrtou příčku ligové tabulky. Na svém kontě má 55 bodů, což je jenom o jeden méně, než kolik jich zatím posbíraly druhý Racing Lens a třetí Bordeaux. Liga mistrů je tedy hodně blízko.

"Až jednou odejdu z Marseille, mělo by to být se zdviženou hlavou. Mou prioritou je hrát v příští sezóně Ligu mistrů a proč ne s Marseille? Uděám pro to všechno. Až poté uvidíme, co se na konci sezóny stane," nespěchá Ribery s konečným rozhodnutím.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Měl by jít do Manutd místo Giggse

Reagovat
HOST*

Arsenal... ted myslim odchazi Gilberto Silva...

Reagovat
RMCF

A to že odchází defensivní záložník má nějaký vliv na příchod křídla případně ofensivního záložníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Sir Alex Ferguson

hovno nechcem takeho chuja

Reagovat
smazaný uživatel

po MS víc kecá než hraje

Reagovat
HOST*-Kopy-

svatá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

tak-tak

Reagovat
HOST*

Je to prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*inzaghi

tak jeho jméno udělalo hlavně MS, ale určo nehraje špatně ani te´d, ale do AC???ne

Reagovat
HOST*Ondras

bude to takovy druhy Guily...prestoupi nekde do velkoklubu a nebude stihat..je dobry,ale ne zas tak dobry...

Reagovat
HOST*Hawk_74

pokud si ho dobre pamatuju na MS tak palil sanci za sanci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele