RIBERY SI VYBRAL ITÁLII

21.03.2007, 18:00
Aktuality
Olympique Marseille po letošní sezóně pravděpodobně přijde o svou nejzářivější hvězdu. Francouzský reprezentační záložník Franck Ribery oznámil své rozhodnutí v létě odejít a zamířit na Apeninský poloostrov...

Ribery má na Stade Velodrome smlouvu ještě na tři roky, podle všeho ji však nedodrží, s prezidentem Pape Dioufem se totiž údajně již dohodl na uvolnění.

"Na konci sezóny si sednu s vedením klubu a řeknu mu, že chci přestoupit do zahraničí," šokoval 23letý fotbalista všechny příznivce Marseille. "Mojí vyhlédnutou zemí je Itálie," dodal Ribery, kam zřejmě povedou jeho další kroky.

Ribery byl na odchodu z Marseille již po skončení světového šampionátu v Německu. Tehdy se zájmem přestoupit nijak netajil, na poslední chvíli si však všechno rozmyslel a prohlásil, že o odchodu nikdy neuvažoval.

O Riberyho přestupu se mluvilo také v zimě, kdy se ozval Real Madrid. Vedle španělského velkoklubu se o služby francouzského reprezentanta údajně ucházejí také Arsenal, AC Milán, AS Monako a Bayern Mnichov, do boje o Riberyho možná promluví také Juventus, jehož trenér Didier Deschamps je hráčovým velkým fanouškem.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
plechi

proč se chce zakopat v itálii? V Realu by pro něj už měli mít nachystanou smlouvu na zlatém podnose...

Reagovat
HOST*forrest23

Jenze Real jsou lamaci, at tam prijde kdokoliv, tak jeho vykonnost klesne, samozrejme najdou se nejaky vyjimky, ale nemyslim si, ze Real by pro nej byl nyni vhodnym klubem. Myslim, ze Riberymu Italie bude sedet, mohl by jit v podobnych slepejich jako Zidane a treba za 5 let prestoupit do toho Realu a ziskat smlouvu treba na platinovem podnose...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bych moc nebral ohled, minulý rok taky tvrdil, jak půjde do Anglie do týmu s francouzským trenérem, tudíž Arsenalu a nic z toho...

Reagovat
smazaný uživatel

líbil by se mi v Juventusu - místo Camoranesiho by tam hrál takového toho nepříjemného drobného dribléra na pravé straně, který celý zápas maká pro tým, řekl bych, že toho mají hodně společného a pro tento typ klubu jsou strašně důležití...

Reagovat
sansiro

je to francouz, to Juve je pro něj jak vyšité...

Reagovat
Marv

Itálie??? Já myslel, že Madrid je ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Tavo

Poslední dobou jsi podrážděnej a máš slabej žaludek. Yardo, nejsi těhotnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Chúpamela, hijo de la gran p..a...

Reagovat
smazaný uživatel

Má rozum.

Reagovat
HOST*juventus

udělal dobře že chce do itálie do juventusu by se hodil je to dobrej hráč a s nedvědem v záloze by mu to sedělo-takže Juventus!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele