Reyes by rád skončil do čtvrtého místa

26.09.2007, 17:02
Aktuality
José Antonio Reyes se stává oporou v Atletiku Madrid, kde působí od léta. Proti Racingu Santander nastoupil v základní sestavě a svým výkonem přispěl k jasné výhře. Podle mladého Španěla je v silách Atletika skončit do čtvrtého místa.

Proti Santanderu hrál Reyes poprvé v sezóně od první minuty. Zápas před vlastními diváky se Atletiku povedl a vyhrálo 4:0. "Proti Racingu šlo všechno dobře. Poprvé jsem hrál v základu,fanoušci mě mile uvítali a hlavně jsme zvítězili," rekapituluje Reyes.

"Zatím jsem hrál od začátku jen jednou a bylo to dobré. Vím však, že se musím ještě hodně zlepšovat," prohlásil španělský reprezentant. "Zatím nevíme, čeho můžeme dosáhnout. Ale máme vynikající mužstvo a pokusíme se vyhrát všechno. Umístění do čtvrtého místa by bylo skvělé."

Atletiku zatím patří sedmá příčka, úspěšný domácí zápas proti Santanderu může týmu hodně pomoci. To platí i pro Reyese, který se po angažmá městského rivala Realu chtěl předvést v co nejlepším světle. "Upřímně, nečekal jsem, že budu přijat takto vřele," potěšilo Reyese. "Okamžiky, když jsem střídal a fanoušci vyvolávali mé jméno mi zůstanou v paměti. Bylo to skvělé."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atlético na to má půjdou před Barcu

Reagovat
HOST*

a kupili riqulmeho?

Reagovat
HOST*bistinko

Nemaju zly team,ale do 4. miesta by mohli skoncit iba pri velkej neforme Valencie alebo Barci

Reagovat
HOST*

podle me letos nebude v takove forme sevilla...ale nech me se prekvapit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele