Reus jedná o nové smlouvě, v Dortmundu by rád ukončil kariéru

21.03.2023, 14:56
Aktuality
Marco Reus (© AFP)

Německé lize dlouhodobě vládne Bayern Mnichov, letos ovšem má konkurenci a na prvním místě tabulky je aktuálně Borussia Dortmund. Vestfálský celek se do čela posunul v sobotu a po reprezentační pauze bude hájit vedení, jeho kapitán Marco Reus pak v nadcházejících týdnech bude řešit další budoucnost...

Reus koncem května oslaví 34. narozeniny a týmu má stále co nabídnout, což ukázal v sobotu večer. BVB doma rozstřílelo 1. FC Köln a německý reprezentant k tomu přispěl dvěma góly, i těmi si říká o prodloužení končícího kontraktu.

"Několikrát jsem jasně řekl, že bych tady rád ukončil kariéru. Cítím se velmi dobře," řekl v rozhovoru pro televizní stanici Sky.

"Chvíli mi trvalo, než jsem se po zranění dostal do formy, teď už jsem v pořádku, tak uvidíme. Jednáme a během nadcházejících týdnů budeme mít jasno," dodal.

Reus působí v Dortmundu od roku 2012 a o víkendu se zapsal do historických tabulek německého celku, posunul se totiž na druhé místo v pořadí střelců Borussie. Na kontě má již 161 branek, překonal tedy Michaela Zorca a zaostává o šestnáct tref za Alfredem Preisslerem, jenž zaznamenal rekordních 177 přesných zásahů mezi lety 1945 až 1950 a 1952 až 1959.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
VersaceChain

Snad letos ten titul dotahnou. Reus je obrovsky frajer

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ondatra6

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ranoth

skoda tych jeho zraneni

Reagovat
andrew96

To sice jo, na druhou stranu bych před 5 lety neřekl, že toho odehraje ještě tolik.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Csaplárova past

Pro něj dobře, pro BVB tolik ne. Kdyby byl fit, tak už tam deset roků není ...

Reagovat
smazaný uživatel

Napriek jeho častým zraneniam, baviť sa o jeho kvalitách je "zbytočné". Otázne je, či bude ochotný prijať ponuku od vedenia BVB, ktorá by mala obsahovať 50% zníženie platu.

Reagovat
oli9

Sympatak a skvelý hráč. Určitě milíček Dortmundu. Ta jeho oddanost tomu klubu jaký o něj byl zájem a vždy zůstal a kvalitou je pořád prostě super platný hráč.. Už ted je jejich legenda

Strašná škoda ta jeho smůla hlavně když přišel vždy o velké turnaje s repre...

Reagovat
Csaplárova past

Jojo, určitě o něj byl jako o zraněného zájem. Zmeškal tak 5 šampionátů, každé léto zraněný, určitě by ho někdo koupil. Oddanost je v tomhle případě jenom = laskavý přístup BVB

Reagovat
Rudnevs

Legenda. Keď som začínal pozerať Bundesligu, tak to bola najväčšia star bundesligy, vtedy bol všade na plagátoch atď., chalan so štýlom, stratený syn Borussie. Medzičasom sa z neho stal inventár a večne zranený starý harcovník. Ak by ale vyhral titul s BVB, myslím, že sa mu všetká tá smola oplatí a bol by to krásny príbeh.

Reagovat
Centrofixka

Na to, že ja som začal pozerať Bundesligu keď Reus sa učil hrať futbal, tak máš oveľa lepší prehľad o tejto lige, klobúk dole

Reagovat
Rudnevs

Diki diki Ja som tomu zasvätil väčšinu môjho tínedžerského života, môj najväčší koníček, o ktorom som sa vždy snažil vedieť čo najviac.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele