Reset místo Ligy mistrů. Barca a United na podobné cestě, střet pomůže oběma, míní Ten Hag

16.02.2023, 11:41
Aktuality
Manažer Erik ten Hag s hráči Manchesteru United (© AFP)

Relativně ještě nedávno proti sobě stáli ve finále nablýskané Ligy mistrů. Tentokrát se tak trochu v tichosti střetnou znovu v osmifinále Evropské ligy. Taková je realita současnosti Barcelony a Manchesteru United. Oba týmy procházejí přestavbou, pomalu zase nabírají dech. Pro jeden z nich ale skončí dění ve fotbalové Evropě už v únoru.

Psal se rok 2009, United ještě pod vedením Alexe Fergusona ve finále Ligy mistrů marně vzdorovali Guardiolově Barceloně. Eto'o a Messi zařídili góly, hvězdný Cristiano Ronaldo vyšel naprázdno a po sezoně se vydal do Realu Madrid. O dva roky později se triumf Barcelony nad United opakoval znovu.

Ferguson zase nenašel klíč na pověstnou tiki-taku a Pedro, Messi a Villa vystříleli klubu z Camp Nou čtvrtý titul v nejprestižnější klubové soutěži. V roce 2015 triumfovala v Evropě Barcelona popáté. Dnes hrají fotbaloví giganti o patro níž, dostávají se z krize a na střídačkách stojí noví trenéři.

Ještě loni byl pohled na Barcelonu tristní. Po sérii přehmatů k ní však přišel zřejmě ten pravý muž. Xavi pamatuje slavná léta, Ligu mistrů vyhrál čtyřikrát a snaží se předat herní DNA. Ještě před rokem tápající tým dostal do solidní kondice. Oproti Erikovi ten Hagovi, který se snaží probudit United, měl o půl roku delší čas na práci.

Barcelona naposledy vyhrála španělskou LaLigu v roce 2019 a v domovině v podstatě ztrácela i v posledních dvou sezonách s Messim v sestavě. Po odchodu ikonické postavy ovšem šla úspěšnost týmu dolů ještě víc. Loni Barca nevyhrála ani jednu trofej. A tak i když nyní usiluje o triumf v Evropské lize, jako hlavní cíl pro ročník 2022/23 vytyčil prezident klubu Joan Laporta zisk domácího titulu.

Poctivec místo primadony

Eric ten Hag začal svou práci v Manchesteru United v průběhu května 2022. Chvíli sice trvalo, než se sžil s týmem, ale nyní se zdá, že The Red Devils už jsou zase na cestě za úspěchy. Nizozemský stratég musel vyčistit kabinu. Pomohl mu s tím i sám Cristiano Ronaldo, který klub, v němž se stal fotbalovou superstar, zle poplival v televizním rozhovoru. Zatímco se sebestředný Portugalec po nepěkném povídání o United pakoval, postupně se na Old Trafford usadil brazilský poctivec Casemiro.

United najednou mají ve svém středu personu, která dává hře stabilitu. "Pro nás obránce je to neuvěřitelný pocit jistoty. Je všude, kde je potřeba, miluje souboje a rád je vyhrává. S nadsázkou mu říkáme, že rád rozdává balón jen kvůli tomu, aby ho příště zase mohl znovu vybojovat,” vypráví o svém spoluhráči zadák Luke Shaw. Pro Casemira je navíc souboj s Barcelonou prestižní, vždyť dlouhá léta hrával v Realu Madrid, čili v dresu největšího rivala.

United chtěli získat do středu pole ještě jednoho muže. Na Ten Hagově radaru byl jeho krajan a tvořivý záložník Frenkie de Jong, jenž působí právě v Barceloně. "Nevím, že jsme ho chtěli získat,” šibalsky mlžil na tiskovce před dnešním utkání kouč. "Ale ne, bude příjemné se zase potkat,” dodal.

A připomněl, že oba týmy mají ambici hrát a vyhrávat v Lize mistrů. "Nicméně realita je taková, že jsme tady, jen v Evropské lize. To jen svědčí o tom, že oba kluby potřebují reset. Ale myslím, že se v obou klubech jde správným směrem. Teď stojíme proti sobě a vím, že to oběma pomůže. Je to skvělý test a díky němu se můžeme zlepšovat," ví Ten Hag.

Faktor Rashford

Už nyní jsou ale United ve velmi dobré kondici. Po světovém šampionátu, kdy začala druhá polovina sezony, ztratil tým jen jediný zápas z 15, poskočil na třetí příčku Premier League a na první místo ztrácí už jen pět bodů. Září hlavně forvard Marcus Rashford, který pod Ten Hagem po neproduktivním období rozkvetl. Po návratu z MS byl u 17 gólů, 13 dal a na čtyři další nahrál.

Také Barcelona má výraznou osobnost v útoku. Robert Lewandowski se na Camp Nou rychle zabydlel a v dosavadních 27 zápasech sezony napříč všemi soutěžemi nasázel už 23 gólů. V LaLize je se 14 trefami a pěti nahrávkami jednoznačně nejproduktivnějším hráčem.

Na co se ale možná zapomíná, Barca je ve Španělsku v čele tabulky už s osmibodovým náskokem zejména díky výjimečné defenzivě. V dosavadních 21 utkáních inkasoval Xaviho tým jen sedmkrát! Možná i proto nabízejí sázkové kanceláře na čisté konto Barcelony v duelu s United kurz pouhých 2,5:1.

Katalánský velkoklub hlásí před čtvrtečním zápasem méně ztrát. K dispozici nebude defenzivní štít Sergio Busquets a otazníky se vznášejí i nad startem Ousmane Dembélého. To kádr United je na tom o hodně hůř. Lisandro Martinez a Marcel Sabitzer jsou vykartovaní a stále ještě zdraví nejsou Antony, Anthony Martial a Scott McTominay.

Minulý vzájemný souboj Barcelony a United se uskutečnil v roce 2019, když ve čtvrtfinále Ligy mistrů triumfoval katalánský tým 3:0 a 1:0. I když čtvrteční zápas nebude mít tak velkou prestiž, pro fanoušky obou táborů i Evropskou ligu samotnou to bude rozhodně mimořádná událost.

Autor: Livesport.cz / Tomáš Rambousek

Komentáře (167)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No jestli Maguire zopakuje výkon na Leedsu tak to bude rychlý..

Reagovat
ManUnited

Na stoperu budou Varane a Shaw bych tipl

Reagovat
MM23IM

MArtinez

Reagovat
Hlahart

Je vykartován a překvapivě je to v tom textu pod nadpisem.

Reagovat
sokar

myslíš, že s novým designom sa začnú čítať články

Reagovat
zidane78

Dark mode nebude na stranke? Ta biela ma zabija

Reagovat
Mercury

Za chvíli tu nezbyde nikdo kdo by měl chuť něco komentovat. RIP Eurofotbal

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cobra

Drama Queen.

Reagovat
PJ

je v plánu, ale nedokážu říct kdy

Reagovat
Svatej

Pod Barcelonou jsem psal celkem snadnej navod jak to v mobilu mit, dokud neprijde ofiko verze EF.

Reagovat
Blackprince

Rash na hrot kurva!!!

Reagovat
chicuita

Tuhle soutěž snad vypustíme...

Reagovat
Vsadim gule

Sakriš a ty fandis komu? To je hrozny jak člověk nevidí oblíbené kluby.

Reagovat
Ahoso Widaho

Spartě

Reagovat
chicuita

Reagovat
chicuita

United pochopitelně a budu radši za plné nasazení a body v lize než ve zbytečné EL momentálně.

Reagovat
Vsadim gule

Já tohle nepochopím. Taky fandím united, ale nikdy bych nechtěl, aby tým kterému fandím něco úmyslně vypouštěl.

Reagovat
chicuita

viděl si náš program od konce prosince?

Reagovat
Vsadim gule

Viděl. Ale to není nás problém. Spis problém trenéra a nevšiml sem si zatím ze by ho to nějak omezovalo. Zrovna u ETH věřím, ze si s tím pořadí. Navíc sem četl i několik rozhovoru kde se psalo, ze to hracum vyhovuje

Reagovat
Salfovic

Když máš úzkej kádr, tak to prakticky ani jinak nejde.

Reagovat
Ahoso Widaho

Tak zas když vyhrajete EL, máte jistou LM. A zrovna zápas s Barcelonou je prestižní záležitost, i když jde jen o pohár druhé kategorie.

Reagovat
chicuita

Nevím kde bereš tu jistotu a že by sme tu EL vyhráli. Naopak soustředění se na ligu a pozice top 4 je pro nás daleko schůdnější a při tom našem kádru, nabitém programu a k tomu jak ETH nerotuje, je sebevražda to táhnout na všech frontách, takhle se ten tým akorát tak utaví a nebude nic.

Prestižní zápas to sice asi je, ale pořád je to jen čtvrtfinále a další postup turnajem je zdlouhavý...

Reagovat
Ahoso Widaho

Jistotu neberu nikde, ale jako velkoklub chceš vyhrát všechno. Pokud přejdete přes Barcu, šance se výrazně zvětší.

Reagovat
Shevchenko

čtvrtfinále

Reagovat
chicuita

* jo předkolo play off, moje chyba

Reagovat
Salfovic

Čtvrtfinále čtvrtfinále .

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Reagovat
PJ

Info o uživateli je rozpracovaný a skoro dokončený, doufam že k nasazení nejpozději zítra.

Reagovat
chicuita

Reagovat
Svatej

Tak to ma jk, Cobra a owny ještě den bez hanby

Reagovat
chicuita

Reagovat
Salfovic

Právě jsi potvrdil, že nemají.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Busby babes

sebe tam pocitej taky.

Reagovat
Cobra

Owny se obejde i bez toho. Všichni ví, že fandí Arsenalu.

Reagovat
Busby babes

soutez mozna, ale tenhle dvojzapas urcite ne.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Wazza228

Barcelonu musíme přejet.

Reagovat
Busby babes

omerne suverenne vedou ligu, takze bych si teda uplne nemyslel, ze je musime prejet.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Dajvytm0

Aj vás stále odhlasuje z účtu? kedy tu bude možnosť zapamätania si prihlásenia?

Reagovat
dantetomas

Neodhlasuje, od prveho prihlasenia po spusteni noveho webu ma ani raz neodhlasilo.

Reagovat
Mercury

Taky ne

Reagovat
db18

V nastavení je možnost automatického přihlášení. (a překvapivě to i funguje, což jsem nečekal...)

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
ratusek

Reagovat
Witcher

Pedro byl ještě na houbách.... Opravte si to

Reagovat
Ahoso Widaho

Pedri

Reagovat
PJ

Reagovat
Ahoso Widaho

Celkem by mě zajímalo, proč žádnej českej kanál nezařadil tenhle zápas do nabídky. Diváckej potenciál má dneska suverénně největší. Jenže Sport 1 dává Ajax - Union Berlín, Sport 2 dává Salzburg - AS Řím a ČT vysílá Hložkův Leverkusen.

Reagovat
wyqinac

ze si CT vybere zapas s Cechama je za me celkem logicky, podle toho co jsem nekde cetl si sport 1&2 nemohl vzit tenhle zapas kvuli tomu, ze ho ma slovenska telka a byl tam nejakej konfikt prav nebo co, presne nevim

Reagovat
Ahoso Widaho

Reagovat
ACSMan

Oni si ty stanice co vysílají Evropskou ligu ještě pořád neuvědomili, že tyhle dva týmy se nepotkávají v Lize mistrů ale právě v té Evropské.

Reagovat
zasranej malíř

Zkuste registraci na sweet.tv je tam zkouška na 15 dní zdarma + rtvs šport

Reagovat
bbbauch

Diky

Reagovat
gargi11giggsy

Dík.

Reagovat
roman1978

Funguje. Dík.

Reagovat
Taiger

Battle of Mids

Reagovat
Salfovic

OT: Jak mohli v Turecku po deseti dnech vyhrabat živou ženskou Tak dlouho bez pití nepřežiješ a nedokážu si představit, jak by se mohla dostat k pití. Ale třeba měla zrovna na zádech takovej ten vak na pití, co nosí cyklisté při časovce.

Reagovat
Svatej

Pověstný npravidlo 3 dnů platí pro člověka v plným provozu, ne pro statickýho člověka, co nevydá za 24 hodin zadnou energii. Logicky neplatí, že prezije v takových podmínkách každej, ale částečný vysvětlení ti to poskytne.

Reagovat
Salfovic

To jo, ale i pro nestatického člověka musí být maximum týden.

Reagovat
kilobyte

Tak bude asi dost záležet v jakém prostředí. Třeba při vysoké vlhkosti člověk asi vydrží déle.

Reagovat
Euphael

No, jako mas pravdu, ale to, ze nekdo lezi, neznamena, ze nevyda zadnou energii I ve spanku mas kaloricky vydej.

Reagovat
Svatej

Tak jasný, přirozeně nejsi ve stazi, jen jsem to chtěl velmi zjednodušit

Reagovat
10

jak asi? to ví snad každej, jak se v podobných situacích chovat, musíš myslet na vojáky v zákopech a zahřívat se vlastní močí

Reagovat
kilobyte

A pak si při oslavě dát bacha, aby ti buřt nespadl do ohně

Reagovat
10

to je samozřejmě základ, nechceš přece vypadat jako debil

Reagovat
Trand

Reagovat
Zark

Reagovat
Greny

Tak mohli oni vidět ale nemohli se k ní třeba dostat, ale mohl tam být prostor aby ji dodali vodu atd

Reagovat
Pepe1911

Pravděpodobně, plus chcanky

Reagovat
10

Livesport koupil eFotbal.cz, takže předpokládám, že tam teď nasadí tu starou verzi EF a PJ si tady z toho udělá s Kilym takovej privátní Slack

Reagovat
zurix_new
Reagovat
Salfovic

Nekoupil ho už tak před rokem ?

Reagovat
PJ

tak dlouho to neni, tušim že někdy v létě

Reagovat
Salfovic

Dík. Máte v plánu zmenšit odsazení v rámci jednoho disk. příspěvku, tedy odsazení textu od ikony Reagovat a horního řádku s nickem a časem ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je otřesné no. Na PC se mi vejde na stránku cca 9 komentářů, na mobilu 4. Kolikrát člověk musí scrollovat už třeba při 100 komentářích...Nerozumím tak gigantickému plýtvání místa.

Reagovat
PJ

Máme v plánu diskuse dál ladit a snažit se najít ideální zobrazení. Jestli to bude znamenat konkrétně to co píšeš, to ti říct neumim.

Ale odsazení mezi avatarem a textem nebo textem a odkazem na reakci mi nepřijde tak velký. Může to tak vypadat u jednořádkových příspěvků, ale podívej se na příspěvek kterej je na víc odstavců, tam by myslim zmenšení konkrétně tohohle vypadalo blbě.

Reagovat
Salfovic

Vzhled není všechno. Na starém to bylo prakticky bez odsazení a asi si na to nikdo nestěžoval.

Reagovat
PJ

protože na starym nebylo odsazený nikde nic :)

Reagovat
ratusek

Hele fakt to zvažte. Diskuze je fakt zbytečně roztahaná. Máte vše uplně zbytečně odsazené. Pak to zabírá kotel místa. Nebaví mě furt scrollovat myší. A to ani nepíšu o mobilu, na mobilu jsem sem přestal chodit.

Reagovat
bobis21

U těch víceodstavcových příspěvků to možná nevypadá blbě proto, že stejně zbytečně velké odsazení je i mezi těmi odstavci. Celé stránky jsou "roztahané".

Reagovat
PJ

Tak nějaký odsazení mezi odstavcema bejt musí, ne? Mezi řádkama vidim 5px, mezi odstavcema 10px. Souhlasim s tim, že je tu dost věcí roztahaných, tabulky a podobný, ale zrovna tohle bych mezi ně neřadil.

Nemůžeš to taky srovnávat jen se starym webem, protože to byl opačnej extrém, tam bylo odsazení často skoro nulový. Například na v diskusích xkrát zmiňovanym redditu vypadá odsazení odstavců nebo nicku/textu/reagovat stejný nebo dost podobný jako tady.

V diskusích mi přijde zbytečně velká mezera asi jen jedna - pod příspěvkem, na kterej nejsou žádný reakce. Tam to vypadá, že je zbytečných 10px navíc.

Reagovat
bobis21

Já preferuji ty kompaktní módy, takže bych opravdu v celé diskuzi dal všechny mezery na úplné minimum. Ale chápu že to je jen věc preferencí.

Za mě články vypadají v pohodě a nechal bych jak jsou (hodnotím hlavně z pohledu PC), ale diskuze mi takto nevyhovuje. Při nudě v práci sem dál budu chodit, takže to můžeš ignorovat

Reagovat
PJ

S mezerama na minimum potřebuješ alespoň nějaký rámečky nebo čáry na oddělení, aby to nesplývalo, a ty tady nejsou :) Uvidíme co teď vyleze z nový verze, kterou jsem dostal od designérů - jsou tam dodělaný šipky a podbarvení vlastních komentářů, kvůli čemuž se i trochu měnila struktura. Ale vzhled je na první pohled stejnej.

Reagovat
10

tam jsem to četl...mj. jsem se tam dozvěděl, že Alan Záruba je šéf digitálního obsahu Livesportu, což pak v kontextu toho, že rozhodoval o novým logu hokejové repre, dává tomuhle redesignu jinou perspektivu

Reagovat
PJ

Reagovat
fabec1222

Takže brzo můžeme čekat zbrusu nový web e-eurofotbal

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kily

tak to ne, kdyby se k tomu schylovalo, tak zkusím raději sehnat práci jako jediná obsluha v nonstopu

Reagovat
ratusek

No a jak bys potom nadával, že se to tady nedá používat na mobilu.

Hlavně teda diskuze, abych byl přesný

Reagovat
Kily

to je mi buřt, v prosinci jsem sice konečně dal košem pevné lince, ale EF se mi nepovedlo zprovoznit ani na tlačítkovém telefonu, takže se mě tenhle problém netýká

Reagovat
ratusek

Reagovat
PJ

... a tohohle člověka jsem naučil vkládat tweety do článků. To je na medaili

Reagovat
ratusek

Zasloužil bys metál

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

jsem na tohle zvedavej. urctite to nevypustime. Kdyz postoupime, muze nas to slusne nakopnout do zbytku sezony. Kdyz ne, uybde zapasu... to jsou pozitiva...

Na druhou stranu, kdyz postoupime, dalsi rada zapasu a muze prijit unava/zraneni v klicove dobe v lize. Kdyz vypadnem, muze to srazit sebevedomi...

Reagovat
r.mrazik

nevim proc,ale tohle mi pripomnelo scenku z triangle of sadness

https://www.youtube.com/watch?v=1GVuGmHzzCU&ab_channel=SFStudiosDanmark

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

OT: Pokud je nový web dělaný hlavně na mobily, tak se vám to kluci moc povedlo - https://ibb.co/Wyzpbsh

Reagovat
ZB 07

Udělal se responzivní web pro mobily, akorát teda lidi musí používat verzi pro PC, aby to aspoň trochu fungovalo

Reagovat
Ligter

Reagovat
masly008

na to si prý zvykneš říkali

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

No co, teď z toho máš básničky. Akorát se moc nerýmujou no.

Reagovat
Pato44

Je pro mobily... ne pro iphony

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

na mobilu sem už nechodím. Což mě vytáčí. Člověk si zašel v práci na záchod a v klídku listoval a psal do diskuze. Tohle mi teď odpadlo a na záchod se mi v práci už ani nechce

Reagovat
Neutron

Reagovat
Rakoid

Tyvole myslel jsem si, že si na ten design rychle zvyknu, ale to se fakt nedá

Reagovat
mario23

Reagovat
Hlahart

Já si teda myslím, že si na většinu zvyknu, Ani mně z toho teda nebolí oči (však je to +/- jako standard word třeba ne? ). Ale třeba nemožnost toho prokliku u hlavního článku na diskuzi a celkově nemotornost té diskuze mě teda super sere a je to fakt hodně nepohodlný.

Docela by mě zajímalo, jestli, jak a na jakém vzorku se to testovalo a případně s jakým výsledkem. Působí to jako šílený polotovar.

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neutron

myslim, ze Barca postupi co by aj vzhladom na rozpis v lige bolo vyhovujuce, verim vsak, ze to bude vyrovnane

Reagovat
$dolar$

Chodi se teď diskutovat na nějaký jiný stránky? Diky.

Reagovat
Neutron

Eurofotbal.sk

Reagovat
Euphael

Reagovat
Manik...

Reagovat
oli9

Ne každý na to mrda a sleduje zápas.... Jelikož v diskuzi by luštil co napsal, nebo kdo na něj vůbec odpovídá a neviděl by nic

Reagovat
ratusek

Je pravda, že mi přijde, že těch komentů ubylo celkem dost během zápasu. Uvidíme co o víkendu v naší lize

Reagovat
Hlahart

Naše podle očekávání, Barca nevím. Těším se na Sancha, dneska by mu to mohlo vyjít.

Btw, tohle je fakt hodně ugh https://twitter.com/Qatari/status/1626256435809075205

Reagovat
mithro

So it’s Leeds (h) Fred, not Leeds (a) Fred. Great.

Reagovat
DMSErte

To akoze co bolo od Gaviho ?

Reagovat
mithro

a bez karty? vidim, ze tie platby firmam rozhodcov stale idu

Reagovat
masly008

minimálně žlutá.a on nic

Reagovat
Ed_Hazard

Ten chlap je totalny labil. Na to si len treba zvyknut. Rozhodcovia si uz zjavne zvykli

Reagovat
Neutron

Weghorst

Reagovat
mithro

tak ked uz toto nedame

Reagovat
mithro

a casemiro. takze barca gol za 3,2,1, ..

Reagovat
r.mrazik

Alba je hrozna picka

Reagovat
Neutron

Ale kurvadrat

Reagovat
mithro

Reagovat
Neutron

Jeeezis Alba

Reagovat
masly008

čistý zákrok

Reagovat
DMSErte

Zakrok cisty len Alba je spina

Reagovat
masly008

standard u něj

Reagovat
vceradnesazitra

To je ubohé jak se to snaží vybrečet

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hlahart

S tím Weghorstem to teda fakt zřejmě nepůjde. Je horší než jsem čekal, a to jsem moc nečekal. To budeme muset hrát zase s Rashem na hrotu

Reagovat
r.mrazik

wout nehraje uplne spatne, hraje pod rashem,pressuje,nenecha hrat de jonga a i diky jemu jsme meli dost micu

Reagovat
Mercury

Messi ho znicil

Reagovat
mithro

dobry polcas, skoda, ze taky zapas je tak skoro v sutazi.

Reagovat
r.mrazik

sakra...aspon jeden tam padnout mohl

Reagovat
Hlahart

Hrozná škoda, že nemůže hrát Lisandro a Eriksen (Martial, lol?). Ten zápas by si to zasloužil

Reagovat
Salfovic

Koukám, že jediná věc, co zůstala ze starého EF je to, že se o jednom zápase diskutuje ve více článcích současně.

Reagovat
Hlahart

Omg, tohle dublování článků je teda taky zbytečný

Reagovat
Neutron

Kde sa este diskutuje

Reagovat
Salfovic

Přímo u toho zápasu, úplně nahoře.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Wazza228

Zatím docela tempo přípravného duelu, škoda, že nehraje Eriksen, bylo by tam víc přímočarosti ze středu hřiště. A bylo by fajn mít i Antonyho, Bruno na RW je poloviční a Weghorst je proti lepším soupeřům k ničemu - ani ty vysoký míče z obrany nesebere. Rashford na hrotu více odstřižený než na LW. Hodil bych tam za Wouta Garnacha, Bruna na AM a Sancha napravo.

Reagovat
DMSErte

Rashford v sucastnosti najlepši na svete

Reagovat
pingla

Dát téhle Barceloně 2 branky, navíc venku fakt koukám, že dnes hrajeme dobře v útoku i obraně

Reagovat
vceradnesazitra

Jak tohle není faul na Rashforda od Kundy? Měla být redka

Reagovat
DMSErte

Tak rozhodca je vacsia kunda

Reagovat
Neutron

Tak zase sa ukludnime

Reagovat
Neutron

Tvl taka zbytocna strata

Reagovat
fellaininho

Dobrý zápas. Oba týmy mohly dát dostatek gólů. Xavi tam po zápase řeší co?

Reagovat
sokar

Penaltu po Fredovej ruke v zavere zapasu?

Reagovat
sergi

Reagovat
Patt

A ofsajd při druhém gólu United. Docela dobrý zářez.

Reagovat
bbbauch

Jakej offside?

Reagovat
ratusek

Reagovat
sergi

Možno aj žltú keď pískol penaltu..

Reagovat
cristiano.K.

Suaréz byl zlatíčko oproti Fernandézovi. Já být na hřišti, tak ho brutálně sundám za žlutou.

Udělá penaltu úplně jasnou, kdyby ho někdo zatáhl takhle jeho, tak se tam válí ještě a to co udělal De Jongovi je prostě na červenou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele